Popular Post

Blogger Themes

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Τα ψέματα Σαμαρά για τη συγκυβέρνηση! (ΒΙΝΤΕΟ)


Με το ίδιο σκεπτικό θα έπρεπε και ο Μεταξάς να πει ΝΑΙ για να μη γίνει πόλεμος, έτσι για το καλό του τόπου !!!


Οργισμένη δήλωση Καραμανλή: Χώραγα κι εγώ σε αυτή την κυβέρνηση!





Τάχει πάρει άγρια ο Κ. Καραμανλής, γιατί δεν ρωτήθηκε καθόλου από το Σαμαρά για τη νέα κυβέρνηση. 

Θέλει να προσφέρει πάλι στον τόπο, γι αυτό βγάζει τριγλυκερίδια από τα μάτια του, όταν οργισμένος λέει για τον Σαμαρά:

 " Αυτό είναι προδοσία. Μπορούσα να προσφέρω στον τόπο . Χωράω κι εγώ σε αυτή την κυβέρνηση! Βαρέθηκα να κάθομαι. Βαρέθηκα το πλέι στέισιον. Βαρέθηκα τον Παναθηναϊκό. Βαρέθηκα τις γαρδούμπες. Πως αλλιώς να το πω;"

Ο Καραμανλής είπε το πρωί στον Αντώναρο, ο οποίος μας το μετέφερε, ότι συμβιβαζόταν ακόμα και με τη θέση της αντιπροεδρίας για να κάνει ένα διαφορετικού  ύφους  και στυλ δίδυμο,  μαζί με τον Βενιζέλο.

Είναι χαρακτηριστικό , ότι από τον εκνευρισμό του ο πρώην πρωθυπουργός, δεν έχει βάλει μπουκιά στο στόμα τα τρία τελευταία λεπτά.



ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ-ΣΕΞ,ΤΣΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΤΑΙΝΙΕΣ



Ελικόπτερο ΠΑΣΟΚ



Ο δωσιλογισμός της Κατοχής -Με φόντο το σήμερα



Του 
Γιώργη ΜΩΡΑΪΤΗ


Τμήμα του ΕΛΑΣ σε μάχη
Κυβερνήσεις Κουίσλιγκ. Πολιτικός κόσμος. Εγγλέζοι. «Διάγγελμα» Ράλλη προς τους αντάρτες να παραδώσουν τα όπλα. «Τάγματα Ασφαλείας». Δίκη - παρωδία. Αποκατάσταση

Α' ΜΕΡΟΣ

Η συγκυρία!

Το θέμα μας, αναμφίβολα, απεχθές! (Γιατί και το έγκλημα, από τα ειδεχθέστερα). Δωσιλογισμός! είναι αυτός. Κι όχι μόνο της χιτλεροφασιστικής κατοχής, αλλά και μετέπειτα. Και σήμερα. Θα τον υποστούμε. Αδήριτη ανάγκη... Σα να μην έφταναν εκείνα τα χρόνια. (Κατοχικά, μεταπελευθερωτικά, εμφυλιοπολεμικά, ακόμα και χουντικά). Που τα βάφτισαν «πέτρινα». Που τα ζήσαμε. Κι άφησαν βαθιές πληγές, αγιάτρευτες, στο σώμα και στην ψυχή του λαού μας. Βαμμένα στο αίμα: Σκοπευτήρια, Κάτεργα, Μακρονήσια... Πώς να τα ξεχάσουμε; Πάμε να τον παρατήσουμε. Αλλά («όπως ο διάολος») δε μας αφήνει. Κακός μπελάς!


Οι ναζί καίνε το Καρπενήσι





Η καρδιά του απελευθερωτικού αγώνα χτυπά δυνατά  στα στήθη της ανταρτομάνας Ευρυτανίας. Εδώ, στα ψηλά βουνίσια λημέρια μας, αντιλαλεί το ελασίτικο ντουφέκι, αχολογούν οι οπλές από τα άλογα του Άρη και των συντρόφων του, ενώ η λαϊκή αλληλεγγύη σκορπάει τη ζεστασιά της στα φτωχά ορεινά χωριά μας. Εδώ, σε αυτά τα απροσκύνητα βουνά της Ευρυτανίας, πρωτοξεκίνησε ο αγώνας, εδώ δόθηκαν οι πρώτες νικηφόρες μάχες κατά των φασιστών τυράννων, εδώ εδρεύουν και  ηγετικά κλιμάκια  του ΕΑΜ, του ΕΛΑΣ, της ΕΠΟΝ, του ΚΚΕ και των οργανώσεων της λεβέντικης Αντίστασης του λαού μας!  Οι Ιταλοί φασίστες του Μουσολίνι, έχουν ήδη αποχωρήσει από την Ευρυτανία, από τα τέλη του Απρίλη 1943, αφού με την


Θα απαντήσει η κυβέρνηση εάν ισχύει ή όχι η καταγγελία;



Συγκλονιστικό κυριολεκτικά είναι το άρθρο χρηματιστηριακού αναλυτή Πάνου Παναγιώτου, το οποίο που δίνει εντελώς νέα διάσταση στην υπόθεση του ελληνικού χρέους .....
(http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/11/blog-post_5987.html?), ενώ η γενικότερη προσέγγισή του θα έπρεπε να τύχει σοβαρότατης ανάλυσης και προσοχής, αφού η υλοποίηση των σεναρίων που καταγράφει προκαλεί εφιαλτικές συνέπειες για την Ελλάδα…


Για να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να μάθουν οι νεότεροι!



Υπέγραψε λήξη του εμπάργκο το 1995 για τα Σκόπια...

Δήλωσε ότι οι ένδοξοι Αρβανίτες είναι Τουρκαρβανοί.

Δήλωσε ότι είναι Αλβανικής καταγωγής.

Υπέγραψε το 1987, ως υπουργός Εξωτερικών, την μονομερή άρση του εμπολέμου με την Αλβανία υπό την συνοδεία των συνθημάτων: "ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΠΡΟΔΟΤΗ, ΑΛΒΑΝΕ".


ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΥΝΗΓΑ''_Χάρης + Πάνος Κατσιμίχας



Η ληστεία του Χρηματιστηρίου και ο κ. Λουκάς Παπαδήμος





Από την Μαρία Σεφέρου 

Στη συνέχεια παραθέτω αποσπάσματα από το βιβλίο μου «Σοφοκλέους Καζίνο» (Διατίθεται δωρεάν από την ιστοσελίδα μου www.seferou.net).
«-Το καλοκαίρι του 1999, η μετοχή της Τραπέζης της Ελλάδος είχε παρουσιάσει περίεργη, κατά πολλούς ύποπτη, συμπεριφορά στο ταμπλό της Σοφοκλέους. Η ύποπτη αυτή συμπεριφορά περιγράφηκε πολύ γλαφυρά από τους δημοσιογράφους Γιάννη Αγγελή και Βασίλη Γεώργα, στην "Ε", στις 11/08/1999.


Σεμινάριο για τα παιδιά των εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου:




 
 Σεμινάριο για τα παιδιά των εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου:
 

 «Εύρεση εργασίας: Μυστικά, αλήθειες, τεχνικές»
Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011
16:00 - 18:00
Γρ. Γυφτοπούλου 2 & Γκίνη (Παλαιό Δημαρχείο)
Εισηγήτριες:

 Ταμπούρη Σοφία
Υπεύθυνη
Γραφείου Διασύνδεσης
Πανεπιστημίου Πειραιώς
 Κατσάρα Αντιγόνη
Σύμβουλος Σταδιοδρομίας,
Γραφείο Διασύνδεσης
Πανεπιστημίου Πειραιώς

Δηλώσεις συμμετοχής: Μέχρι την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011, στο Γραφείο της Αντιδημάρχου Οικονομικών, κας Αγαπητού Κ.


HALANDRI NEWS · Πρωτοβουλία αλληλεγγύης



katw-xalandriΜια πρωτοβουλία γεμάτη ανθρωπιά έλαβαν κάτοικοι του Κάτω Χαλανδρίου, με στόχο την ανάπτυξη ενός δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης στη γειτονιά τους, ώστε να παρέχουν βοήθεια σε όσους συμπολίτες τους το έχουν ανάγκη.
Συγκεκριμένα, πέντε δημότες της περιοχής, βλέποντας τα συνεχώς διογκούμενα προβλήματα που αντιμετωπίζουν συνάνθρωποί τους γείτονες -κυρίως μεγάλης ηλικίας- να καλύψουν ακόμα και τις καθημερινές βιοτικές τους ανάγκες, αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια ομάδα αλληλοβοήθειας. Στόχος τους είναι η δημιουργία ενός δικτύου από ανθρώπους της γειτονιάς, οι οποίοι θα παρέχουν σε συνανθρώπους τους που το χρειάζονται, είδη πρώτης ανάγκης που δεν έχουν από μόνοι τους την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν. Είναι μια προσπάθεια που αναπτύσσεται «διακριτικά και μακριά από πολιτική ή θρησκευτική εκμετάλλευση», όπως λέει ένα από τα ιδρυτικά μέλη, η κ. Εβίτα Ελευθερουδάκη.
Η ομάδα απευθύνει κάλεσμα σε όσους κατοίκους της περιοχής μπορούν να βοηθήσουν είτε διαθέτοντας λίγο από τον χρόνο τους, είτε γνωστοποιώντας στην ομάδα ανθρώπους που έχουν ανάγκη από βοήθεια, να επικοινωνήσουν στο e-mail gitones15232@gmail.com με την κ. Ελευθερουδάκη, ώστε να ενισχύσουν τη θετική αυτή πρωτοβουλία.


HALANDRI NEWS · Στενάζουν τα σχολεία



3o-15o-dimotiko-3Στη συγκέντρωση και καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα σχολεία του Δήμου Χαλανδρίου προχωρεί η Ένωση Γονέων Μαθητών του Δήμου, σε μια προσπάθεια να διαμορφώσει μια συνολική και συγκεκριμένη εικόνα για τις όποιες ελλείψεις υπάρχουν, τόσο σε επίπεδο λειτουργικών αναγκών, όσο και σε επίπεδο τεχνικών συντηρήσεων και παρεμβάσεων.
Ήδη, σύμφωνα με την πρόεδρο της Ένωσης Λίτσα Γαλάνη, η συγκέντρωση των στοιχείων έχει ολοκληρωθεί και πλέον γίνεται η επεξεργασία τους.
Μια πρώτη εικόνα, πάντως, που διαφαίνεται, σύμφωνα με την κ. Γαλάνη είναι ότι τα βασικότερα προβλήματα και ελλείψεις που παρατηρούνται αφορούν αφενός «το γεγονός ότι μέχρι πρόσφατα δεν είχαν λειτουργήσει ουσιαστικά οι Σχολικές Επιτροπές», αφετέρου την «υποχρηματοδότηση των επιτροπών», καθώς όπως λέει η ίδια, οι πόροι που μπήκαν φέτος στα ταμεία των επιτροπών, είναι μειωμένοι σχεδόν κατά 50% (!) σε σχέση με πέντε χρόνια πριν, δηλαδή το 2006. «Πολλά σχολεία δεν μπορούν να πληρώσουν βασικές λειτουργικές ανάγκες τους», αναφέρει σχετικά.
Ούτε τις λειτουργικές δαπάνες


HALANDRI NEWS · Μια δύσκολη νίκη Γ.Σ. Χαλανδρίου με 67-59


Μια δύσκολη νίκη στον εξ αναβολής αγώνα με τον Απόλλωνα πέτυχε η ομάδα μπάσκετ ανδρών του Γ.Σ. Χαλανδρίου με 67-59 (33-30) για το πρωτάθλημα Α ΕΣΚΑ (εντός έδρας).

Η ομάδα φάνηκε κουρασμένη μετά και τον αγώνα της Δευτέρας με το Μαρκόπουλο, ενώ οι Απολλωνιστές ήθελαν να πετύχουν την πρώτη νίκη τους στο πρωτάθλημα και έπαιξαν πολύ καλά.

 Έτσι στο πρώτο δεκάλεπτο το σκορ ήταν 16-23 εις βάρος της ομάδας μας. Μια αντεπίθεση στο δεύτερο δεκάλεπτο έφερε την ομάδα με ένα 17-7 μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο. Παρόλα αυτά το τρίτο δεκάλεπτο ήταν αμφίρροπο (15-14)και ο Απόλλωνας ήταν συνεχώς πολύ κοντά στο σκορ. Ένα ξέσπασμα της ομάδας στο μέσο του 4ου δεκάλεπτου ήταν αυτό που οδήγησε τη διαφορά στους 10 πόντους και έδωσε την καθαρή τελικά νίκη στην ομάδα μας, η οποία την φέρνει μετά από 6 αγώνες ΜΟΝΗ ΔΕΥΤΕΡΗ στη βαθμολογία, ένα βαθμό πίσω από το Σπόρτιγκ. 
Οι παίκτες μας: Γ. Μωραϊτης 2, Η. Εμίρης 13 (1τρ), Ν. Γραμματόπουλος 15 (1τρ), Π. Απέργης 17, Π.Πετριανίδης 9, Δ. Κορώνης, Δ. Γιαννάκης 2, Μ. Σβορώνος 9 (1τρ), Ν. Παπαδέας, Π. Θέος, Α. Ξαρχάς, Α. Ζαχαρόπουλος. Προπονητής ο Α. Καρούτζος με βοηθό τον Γ. Στρατάκο. 
Μετά τις δυο συνεχόμενες νίκες στην έδρα μας αυτή την εβδομάδα, την επόμενη Δευτέρα 7-11-2011 η ομάδα του ΓΣ Χαλανδρίου δοκιμάζεται εκτός έδρας,σε αγώνα με την δυνατή ομάδα του Αρη Πετρούπολης. 

http://www.gsh-basket.gr/


HALANDRI NEWS · ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΤΣΙ!


Kατανομή ποσού 1.030.866,0€ από τους ΚΑΠ σε Δήμους της Χώρας, προς υλοποίηση του Προγράμματος που αφορά στον εθελοντή Σχολικό Τροχονόμο,
κατά το έτος 2011.

http://www.scribd.com/fullscreen/71780664?access_key=key-uuzdkn7sc7za0garkhj

ΧΑΛΑΝΔΡΙ;;; Ο, ΜΗΔΕΝ, ΖΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ

Κατανομή ποσού 59.093.338,96 € για το 40% των προνιακών επιδομάτων

http://www.scribd.com/fullscreen/71780692?access_key=key-wypmy571m5epjca8juo

ΧΑΛΑΝΔΡΙ;;; Ο, ΜΗΔΕΝ, ΖΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:2.327.000 ευρώπουλα
ΠΑΛΛΗΝΗ 2.300.000 ευρώπουλα

ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ;
ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΗ - ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ;;

Δεν αφήνετε λίγο το κυνήγι των αλλοφύλων να εργαστείτε πραγματικά για τον Δήμο


HALANDRI NEWS · ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΣΣΟΥ - ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ πρ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΑΤΤΑΚΟ




"Η πολιτεία μας οφείλει να λειτουργεί θεσμικά και συντεταγμένα και γι' αυτό υπάρχουν αρμόδια ελεγκτικά όργανα και η δικαιοσύνη για την επίλυση των όποιων διαφορών.


Η συμπεριφορά των κων Πράσσου και Ανδρεόπουλου, που καταγγέλθηκε από την Πλατεία, είναι ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΗ, ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ και την καταδικάζω απερίφραστα."


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha