Popular Post

Blogger Themes

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Μας Βάζουν Σκληρούς Όρους Για Να Μας Σπρώξουν Έξω Από Το Ευρώ



Το Νέο Μνημόνιο ψηφίστηκε, τα σκληρά μέτρα λιτότητας πέρασαν -δια πυρός και σιδήρου- από την Ελληνική Βουλή, όμως αυτό δεν είναι αρκετό για ορισμένους από τους ευρωπαίους εταίρους μας που εμμέσως πλην σαφώς δείχνουν ότι θα προτιμούσαν ίσως να φύγουμε οικειοθελώς από την ζώνη του ευρώ.
Οι τρεις όροι που είχε θέσει το Eurogroup για να δώσει το «πράσινο φως» στη νέα δανειακή σύμβαση για να αποτραπεί μια χρεοκοπία τον Μάρτιο έχουν γίνει πλέον δύο:
  • Πρόσθετες περικοπές ύψους 325 εκ. ευρώ
  • Δέσμευση των πολιτικών αρχηγών ότι θα εφαρμόσουν τα σκληρά μέτρα
Και οι δύο αυτοί όροι είναι πολύ πιθανόν να εκπληρωθούν τις επόμενες ημέρες. Η κυβέρνηση -παρότι δεν μπορεί να καταφύγει πια στην εύκολη λύση των νέων φόρων- θα καταφέρει προφανώς να εξοικονομήσει τελικά αυτά τα 325 εκ. ευρώ από κάποιες δαπάνες. Παράλληλα, ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Αντώνης Σαμαράς, που μετρούν ήδη βαριές απώλειες σε βουλευτές από την ψηφοφορία-θρίλερ της Κυριακής, θα αναγκαστούν να υπογράψουν με κάποιον τρόπο τις έγγραφες δεσμεύσεις για να πάρει η Ελλάδα το δάνειο.


Χάρισε ζωή σε πέντε ανθρώπους



Χάρισε ζωή σε πέντε ανθρώπουςΔώρο ζωής σε πέντε άτομα έκανε ένας 56χρονος, δωρητής οργάνων, ο οποίος απεβίωσε από ανακοπή την περασμένη Παρασκευή σε κλινική στη Θεσσαλονίκη. Το ήπαρ...
και ο ένας νεφρός του εκλιπόντος μεταμοσχεύθηκαν σε άνδρα 61 ετών και σε έναν 52χρονο αντίστοιχα στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, ο άλλος νεφρός μεταμοσχεύθηκε σε 47χρονη στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών και οι κερατοειδείς σε δύο ασθενείς με οφθαλμολογικά προβλήματα στο ΑΧΕΠΑ.


Δεν είναι όλα τα δέντρα όμορφα



Όταν η φύση μας τρομάζει

Αυτά τα δέντρα δύσκολα θα τραβήξουν τους πιτσιρικάδες να σκαρφαλώσουν πάνω τους, αφού είναι κάπως τρομακτικά. Τα περισσότερα από αυτά θα μπορούσαν να βρίσκονται σε φανταστικά στοιχειωμένα δάση ταινιών του Χόλυγουντ.



Η τεράστια οξιά που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός στο Boxted, στο Essex της Αγγλίας


5,1 Ρίχτερ στο Άγιος όρος.



Κεντρική Μακεδονία 5,1 Ρίχτερ στο Άγιος όρος.....Θεικό Σημάδι ;

Ισχυρή σεισμική δόνηση, μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 3.34 τα ξημερώματα της Τρίτης, δυτικά της χερσονήσου του Άθω, στη Χαλκιδική, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου των Αθηνών. Εξάλλου, κατά την εκτίμηση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου, ο σεισμός είχε μέγεθος 5,4 βαθμών της κλίμακς Ρίχτερ.

Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 16 χλμ. Ν.Δ. των Καρυών του Αγίου Όρους, 93 χλμ. Ν. της Καβάλας και 243 χλμ. βόρεια της Αθήνας, ενώ το εστιακό βάθος προσδιορίστηκε στα 24 χλμ.

Δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές ή θύματα.

Η zougla.gr επικοινώνησε με τo σεισμολόγο Γεράσιμο Χουλιάρα, ο οποίος ανέφερε πως είναι πολύ νωρίς για οποιαδήποτε εκτίμηση. Ωστόσο, υπογράμμισε ότι είναι θετικό που έχουν σημειωθεί μικρές σεισμικές δονήσεις, ενώ οι επιστήμονες περιμένουν να δουν πώς εξελίσσεται το φαινόμενο.


Η Μέρκελ ζήτησε ΄΄παράδοση΄΄ της Κρήτης...



Τους Κρητικούς τους ρώτησες κυρία Μέρκελ ;
 
Σύμφωνα με γερμανική ιστοσελίδα, για να μην ανοίξουν οι Γερμανοί το φάκελο και δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία σχετικά με το ποιοι και πόσα πήραν σε μίζες από τη SIEMENS, η Μέρκελ ζητά από τον Παπανδρέου να της επιτρέψει να βάλει χοντρό χέρι στην Κρήτη.
Πιό συγκεκριμένα, οι Γερμανοί -ξανάρχονται- ζητώντας να τους επιτραπεί να εκμεταλλευτούν γεωστρατηγικά (πετρέλαια, ΑΟΖ, Σούδα, κ.α.) αλλά και να «αξιοποιήσει» τουριστικά την Μεγαλόνησο.
«Η κα Μέρκελ ζήτησε πρόσφατα από τον Έλληνα πρωθυπουργό να δει την Κρήτη σαν το «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» που βρίσκεται στα χέρια του γερμανικού κολοσσού, της HOCHTIEF…», σημειώνει η γερμανική ιστοσελίδα.
Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε για την «αξιοποίηση» της δημόσιας περιουσίας που προωθεί......


ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ"



Αρχισε ο εμφύλιος στο ΠαΣοΚ με τις πρώτες προειδοποιητικές βολές
Τον χορό ξεκίνησε ο Πάγκαλος«Είναι αισχρή και ηθικά καταδικαστέα τη στάση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που επέλεξαν την αποχή από την ψηφοφορία της Βουλής.»

Απάντησε ο Καστανίδης «Ο Θεόδωρος Πάγκαλος μοιάζει με ασάλευτο γίγα με σαλεμένη λογική».

Αυτή η παράσταση έχει πολλά επεισόδια . Σας υποσχόμαστε δεν θα πλήξετε καθόλου.....

kafeneio-gr.blogspot.com


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha