Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Δραματική αύξηση των αστέγων (VIDEO)



HALANDRI NEWS · ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Προσοχή - Ύποπτος "συλλέκτης" αναπτήρων στα Βόρεια Προάστια



ypopti-unescoΠολλές είναι οι καταγγελίες που έχουν δεχτεί τα αστυνομικά τμήματα των γύρω περιοχών (κυρίως το αστυνομικό τμήμα Χαλανδρίου) για μία περίεργη υπόθεση.
Μία κοπέλα προσποιείται εκπρόσωπο της UNESCO και ενημερώνει τους κατοίκους. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι στο τέλος της ενημέρωσης ζητάει από όλους έναν αναπτήρα, σύμφωνα με τις καταγγελίες των κατοίκων.
Η περιοχή δράσης της άγνωστης κοπέλας είναι κυρίως το Πολύδροσο, το Χαλάνδρι και ο Παράδεισος Αμαρουσίου.
Η κοπέλα είναι περίπου 35χρονών με κοντό κόκκινο μαλλί και φοράει τζιν μπουφάν.
Αν τυχόν συμβεί και σε εσάς καλέστε αμέσως το αστυνομικό τμήμα της περιοχής σας.
Αστυνομικό τμήμα Χαλανδρίου: Τηλ: 2106899780
Αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου: Τηλ.: 2106895583


HALANDRI NEWS · Το Σάββατο ανακυκλώνουμε κινητά τηλέφωνα σε Χαλάνδρι και Ρέθυμνο


Σε κάθε σημείο, θα βρίσκονται μεγάλοι κουμπαράδες του ΣΚΑΪ και της VODAFONE, οι οποίοι θα δέχονται τις ανακυκλώσιμες συσκευές
Σε κάθε σημείο, θα βρίσκονται μεγάλοι κουμπαράδες του ΣΚΑΪ και της VODAFONE, οι οποίοι θα δέχονται τις ανακυκλώσιμες συσκευές
O ΣΚΑΪ και η VODAFONE διοργανώνουν μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ανακύκλωση κινητών τηλεφώνων. 

Με σύνθημα: 
«ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΡΙΞ’ΤΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ», διοργανώνουμε δράση το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, στο Χαλάνδρι και το Ρέθυμνο


ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ



Πνίγεται στα χρέη η Νέα Δημοκρατία!




Την ώρα που το κόμμα της Αντιπολίτευσης στηλιτεύει την πολιτική του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για τα χρέη της χώρας, ο Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται μπροστά στο δυσεπίλυτο πρόβλημα των χρεών της προηγούμενης ηγεσίας!


ΣΟΚ: Το χαρτί που πρέπει να υπογράψει ο Σαμαράς το επέβαλαν «Έλληνες»!



ΣΟΚ: Το χαρτί που πρέπει να υπογράψει ο Σαμαράς το επέβαλαν «Έλληνες»!
Σαν ηλεκτρικό ρεύμα διαπέρασε σήμερα το πρωϊ τον ελληνικό λαό η είδηση που μετέφερε από τις ΗΠΑ, μέσω του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, ο έγκριτος δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου.
Συγκεκριμένα είπε ότι οι πληροφορίες του αναφέρουν, πως το έγγραφο με τις πέντε υπογραφές, για το οποίο γίνεται τόσο πολύς λόγος και το οποίο καλείται να υπογράψει και ο Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να δοθεί η 6η δόση, δεν ήταν ιδέα της ηγεσίας της ΕΕ, αλλά…

προτάθηκε από το εσωτερικό της χώρας μας. Προφανώς εκτιμούμε, για να βάλουν πιο πολύ στο κάδρο του μνημονίου τον Αντώνη Σαμαρά και την Νέα Δημοκρατία και να τους εξουδετερώσουν οριστικά.
Αν τελικά αποδειχθεί αληθινή αυτή η είδηση και μάλλον είναι, αφού κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει για πρώτη φορά (υπενθυμίζουμε το κείμενο του πρώτου μνημονίου και το πρόσφατο άρθρο 37), τότε θα πρόκειται για τη χειρότερη εκδήλωση «Πέμπτης Φάλαγγας» στα ανώτερα κλιμάκια του σάπιου και διαφθαρμένου καθεστώτος.
Είναι ένας ακόμα λόγος για τον οποίο δεν πρέπει πλέον και σε καμία περίπτωση, να υπογράψει ο Αντώνης Σαμαράς.


ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΚΟΣΚΩΤΑΣ


Να πώς στήθηκε η υπόθεση παράνομων δανειοδοτήσεων από την Proton Bank σε εταιρίες συμφερόντων του Λ. Λαυρεντιάδη και πως εκατομμύρια ευρώ κατέληξαν στις τσέπες υπαλλήλων του και στα ταμεία εταιρειών απευθείας. Από τη... Δικαιοσύνη περιγράφεται πως «κατασκευάστηκαν» εταιρείες για να εισπράξουν τα δάνεια εκατομμυρίων από την Proton, αλλά αποδίδεται και οργάνωση εγκληματικής ομάδας σε στελέχη και τον ίδιο τον Λ. Λαυρεντιάδη στην προσπάθεια να εξαπατηθούν και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί της Τράπεζας της Ελλάδος.


Η επική παρέμβαση Παπαδήμου που σήμανε την αρχή της μεγαλύτερης ληστείας



Πατήστε για μεγέθυνση 
Έτσι για να μην ξεχνάμε. Όπως ξεχάσαμε τόσο εύκολα τα δημοσιογραφικά ρεμάλια που έβγαιναν νυχθημερόν και καλούσαν τον κόσμο να παίξει στο μεγάλο τσίρκο…
Οι ίδιοι που αποθέωναν τον Γιώργο. 

Εμείς φταίμε. Καλέσαμε αυτούς που μας λήστεψαν το 2000, να μας ..."σώσουν από την κρίση". Μία συμμορία εγκληματιών είναι δυστυχώς η πράσινη νομενκλατούρα.Διασταύρωση Μουσολίνι – Αμιν Νταντά. Με τις υγείες μας.
Μετά την συνέντευξη, τριπλασίασε το όριο μετοχοδανείων. Από 5 σε 15 εκατομμύρια δραχμές. ΟΙ δε "ισχυρές μετοχές” που εννοεί, έχασαν το 89% τις αξίας τους τα επόμενα δύο χρόνια.
Εάν τιμωρήθηκε;
Ναι, έγινε πρωθυπουργός.


11-11-2011 - είναι η ημέρα του πολιτικού πραξικοπήματος στην Ελλάδα


Από τον Verton Limperon

 Την καλησπέρα μου σε όλους και να θυμάστε αυτήν την ημερομηνία -11-11-2011 - είναι η ημέρα του πολιτικού πραξικοπήματος στην Ελλάδα πού ορκίστηκε η κυβέρνηση των εντολοδόχων πολιτικών της παγκόσμιας οικονομικής χούντας του Διεθνές Νομισματικού Ταμείου... Από το πραξικόπημα της χούντας των στρατιωτικών το 1967 στο πραξικόπημα της χούντας των πολιτικών του ΠΑΣΟΚ και


Ο ...τσελεμεντές του Πάγκαλου!!!


Ετοιμάζει βιβλίο ο Πάγκαλος με τίτλο: «Μαζί τα φάγαμε»Για το «στοίχημα» και την σύνθεση της νέας κυβέρνησης αλλά και για την επικείμενη κυκλοφορία του βιβλίου του μίλησε ο Θ. Πάγκαλος, στην πρωινή εκπομπή «ΣΚ στη ΝΕΤ».«Ο κ. Παπαδήμος έγινε από όλους αποδεκτός με αισθήματα ικανοποίησης και ελπίδας» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της νέας κυβέρνησης , Θ. Πάγκαλος, σε συνέντευξη του στην πρωινή εκπομπή «ΣΚ στη ΝΕΤ», εκφράζοντας την πρόθεση του να υπηρέτηση την νέα κυβέρνηση όπως του ζητηθεί.«θα κάνω ότι μου ζητήσει ο κος Παπαδήμος. Συνήθως, ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, αντικαθιστώ τον πρωθυπουργό όπου και όταν χρειαστεί» είπε ο κος Πάγκαλος.


ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ!




Η αποκάλυψη που βλέπετε στην εικόνα προέρχεται από το σημερινό "Παρόν": 
Το σκυλάκι του Σημίτη και μέλος της μασωνικής Τριμερούς Επιτροπής, έχει...φάει καλά σε βάρος της χώρας, που καλείται να...σώσει!
Κι αν κάποιοι δεν...σκιάζονται από τη συμμετοχή του Προτεστάντη στις διάφορες "λέσχες", ενοχλούνται άραγε από τα "έργα" του επί αρχιπροδότη Σημίτη;



- Ρώτησε κανένα μιντιακό παπαγαλάκι ποια είναι η γνώμη του για το ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, όπου ο ελληνικός λαός εξαπατήθηκε και κάποιοι έβγαλαν πακτωλούς χρημάτων σε βάρος του;

- Ρώτησε κανένα γιουσουφάκι πώς ακριβώς μαγείρεψε τα περίφημα "greek statistics", που μας έβαλαν στο Ευρώ;

- Ρώτησε κανένα συγκυβερνητικό εξαπτέρυγο πού πήγαν τα λεφτά των Ολυμπιακών Αγώνων και τι έκαναν οι τραπεζίτες στο ...συγκεκριμένο πανηγύρι δισεκατομμυρίων;



Αυτός είναι ο...εθνοσωτήρας που γλείφουν τα Μμε των νταβατζήδων, προφανώς επειδή θυμούνται πόσο καλά έφαγαν επί Σημίτη!

Αυτός είναι ο "καλύτερος", σύμφωνα με τοτυς συμπατριώτες της διαπλοκής, που ρίχνουν κεραυνούς εναντίον των ξένων συμφερόντων, αλλά τα υπηρετούν πιστά!

Ε, λοιπόν! Αυτό το διορισμένο δεκανίκι που μας φόρτωσαν ως Πρωθυπουργό ΧΩΡΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, δεν το αποδεχόμαστε σε καμία περίπτωση!

Παρόν


Οταν ο Νίκος Χατζηνικολάου, μέλος της ηγεσίας της ΟΝΝΕΔ, ζητούσε την κατάργηση του εορτασμού του Πολυτεχνείου



Σχόλιο Ο συνδυασμός των δύο αυτών εξουσιών φέρνει ποιο κοντά το Ελληνικό έθνος στο θάνατο



Νοέμβριος του 1983, δύο χρόνια μετά την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Ηταν η εποχή όπου η δύναμη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στην ανώτατη εκπαίδευση ήταν ακόμη πολύ μικρή,γύρω στο 10%.
Με πρωτοβουλία του Κώστα Λαλιώτη είχε αποφασιστεί ο εορτασμός για την επέτειο του Πολυτεχνείου να διαρκέσει 17 μέρες.
Ηταν βλέπετε η δέκατη επέτειος. Εκείνη την εποχή ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου ήταν γραμματέας της ΜΑΚΙ, της μαθητικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας. Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ήταν ο (“σκληρός” τότε) Βασίλης Μιχαλολιάκος και αντιπρόεδρος ο (φιλοβασιλικός και φιλοχουντικός ακροδεξιός και θαμώνας του ΤΗΛΕ-ΑΣΤΥ) Μανώλης (Μάνος) Μανωλάκος.


HALANDRI NEWS · Ενοπλη ληστεία τη νύχτα στο Χαλάνδρι


Ενοπλη ληστεία τη νύχτα στο  Χαλάνδρι. Έγινε στις 10:23 στη συμβολή των οδών Μεταμορφώσεως και Ολύμπου σε περίπτερο από δύο αγνώστους, οι οποίοι με την απειλή των όπλων αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.


HALANDRI NEWS · Παράπονα για γνωστή ταβέρνα στο Χαλάνδρι



Σκοπός της συγκεκριμένης επιστολής δεν είναι τόσο να καταγγείλω αλλά να παρουσιάσω μία κατάσταση προς γνώση κάθε ενδιαφερομένου:Προ ημερών «κλείσαμε» σε γνωστή ταβέρνα στο Χαλάνδρι (Δουκίσσης Πλακεντίας) το τραπέζι της βάπτισης του παιδιού μας δηλώνοντας Χ αριθμό καλεσμένων. Ο υπεύθυνος μας «χρέωσε» για το σύνολο των ατόμων που είχαμε κλείσει αρχικά την αίθουσα και όχι για όσους τελικά ήρθαν (20 άτομα διαφορά). Σημείωση: από το πρωί της ίδιας ημέρας είχαμε ενημερώσει για τον ακριβή αριθμό καλεσμένων που επιβεβαίωσαν ότι θα έρθουν. Το σφάλμα προφανώς είναι δικό μας που δεν διευκρινίσαμε αυτή την παράμετρο εξ αρχής, πιστεύαμε ωστόσο ότι εφόσον δεν πρόκειται για catering σε αίθουσα, οπότε να έχει νόημα ο ακριβής αριθμός πιάτων που πρέπει να ετοιμαστούν, αλλά για ταβέρνα την οποία επισκέπτεται πλήθος κόσμου ειδικά τα Σαββατοκύριακα, ο αριθμός των «δηλωθέντων» καλεσμένων είναι ενδεικτικός.
Ίσως να πρόκειται για συνήθη πρακτική, μη θεμιτή κατά την άποψή μου. Αν είχα το μυαλό εκείνη την ώρα θα μπορούσα να φωνάξω κόσμο από τα … γύρω τραπέζια να φάνε δωρεάν! Α! Και άλλη μία σημείωση: Εκ των υστέρων πληροφορηθήκαμε ότι η μία γιαγιά ζήτησε 2 μερίδες για το σπίτι για να τις πάει σε παππούδες και τις χρέωσαν εξτρά…

Αναγνώστρια 



ΨωμιάδηςΜήνυμα μέσα από τις φυλακές των Σκοπίων έστειλε ο Μάκης Ψωμιάδης σε Κυριακάτικη εφημερίδα. Διαβάστε τι λέει.



Κραυγή απόγνωσης από τον Μάκη Ψωμιάδη μέσα από τις φυλακές των Σκοπίων όπου κρατείται.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Καβάλας ζητάει την επιστροφή του όσο πιο γρήγορα γίνεται στην χώρα μας μέσω της Real News.



"Δεν αντέχω τη φυλακή στα Σκόπια. Θέλω να γυρίσω γρήγορα στην Ελλάδα", τονίζει χαρακτηριστικά στην Κυριακάτικη εφημερίδα ο Μάκης Ψωμιάδης.


Real News


Συγκυβένηση διετίας


Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ

Kαταρχάς όταν σε μία κυβέρνηση υπάρχουν και από αλλα κόμματα Υφυπουργοί - Υπουργοί τότε λέγεται Συγκυβέρνηση και αφήστε τους να λένε!
Ως πρόβα για το μέλλον φαντάζουν οι εικονες από το προεδρικό μέγαρο προχθές το μεσημέρι.Οι εικόνες δηλαδή,που δείχνουν πολιτικούς προερχόμενους από περισσότερα του ενός κόμματα να ορκίζονται ως υπουργοί μιας κυβέρνησης με επικεφαλής έναν τεχνοκράτη,που έχει και τη γνώση,αλλά και τη βούληση να βγάλει τη χώρα από την κρίση χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος....
Δεν χρειάζεται να είναι κανείς οικονομικός αναλυτής προκειμένου να καταλάβει ότι η κυβέρνηση που σχηματίστηκε προχθές δεν είναι μια μεταβατική ή υπηρεσιακού τύπου κυβέρνηση που...
θα οδηγήσει την χώρα απλώς σε εκλογές.Τα επιτελεία των 2 κομμάτων εξουσίας έχουν στο μυαλό τους ως ενδεχόμενο να μην είναι καταληκτική ημερομηνία των εκλογών η 19η φεβρουαρίου.Αντιθέτως η μεταβατική κυβέρνηση Παπαδήμου μπορεί να αποδειχθεί...όχι και τόσο μεταβατική.


 kafeneio-gr.blogspot.com


Kάποτε στο κολέγιο : Η τρομερή κλάση του 70 που ολοκληρώνει το σχέδιο!!!



Έφηβοι αμφισβητίες με "καμπάνες", γυαλιά Rayban και πουκάμισα με μεγάλους γιακάδες, που σήμερα είναι υπουργοί, βουλευτές, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες, εφοπλιστές, τραπεζίτες, ακαδημαϊκοί, δικηγόροι. Η γενιά του '70 μεγάλωσε και δεν θέλει πια να αλλάξει τον κόσμο - είναι ο κόσμος...

Κείμενο: Κάλλια Καστάνη
1969 Αρχίζει η δίκη για τη δολοφονία του Μπομπ Κένεντι. Το Μπόινγκ 747 κάνει την πρώτη του πτήση. Η Γκόλντα Μέιρ αναλαμβάνει πρωθυπουργός του Ισραήλ. Πεθαίνει ο Αϊζενχάουερ. Διαδηλώσεις στη Νέα Υόρκη κατά του πολέμου στο Βιετνάμ. Θεμελιώνεται ο "Πύργος Αθηνών" στη Βασιλίσσης Σοφίας. Μελετάται η εκτροπή του Αχελώου. 84.000 Αμερικανοί στρατιώτες εγκαταλείπουν τη Σαϊγκόν. Ο Νιλ Αρμστρονγκ είναι ο πρώτος άνθρωπος που πατάει στο φεγγάρι. 400.000 στο φεστιβάλ ροκ στο Γούντστοκ. Επανάσταση στη Λιβύη - της εξέγερσης ηγείται ο συνταγματάρχης Καντάφι. Αντιδράσεις για τη σφαγή στο Μάι Λάι. Η ταινία "Ξένοιαστος καβαλάρης" κερδίζει Όσκαρ.


ΝΑ ΒΓOYN ΟΙ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ….!!!!



ΠΟΥΤΙΝ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΣΑΜΑΡΑΣ

Δεν μπορεί δύο κορυφαίοι πολιτικοί στη χώρα μας ο Κώστας Καραμανλής ανιψιός του μεγάλου Κωνσταντίνου Καραμανλή , και πρώην Πρωθυπουργός και  αρχηγός στο ένα από τα δύο μεγάλα  κόμματα της χώρας μας , να εγκαταλείπει την εξουσία και την αρχηγία του κόμματος της Ν.Δ.  χωρίς να βγει τουλάχιστον στον Ελληνικό λαό και να πει τι συμβαίνει, και αμέσως μετά να καταρέει η χώρα...!!!

Δεν μπορεί ο επόμενος αρχηγός του ιδίου κόμματος πριν 20 μέρες
να λέει ότι θα προσπαθήσει να κερδίσει τις εκλογές με απόλυτη πλειοψηφία, για να μπορέσει να αναθεωρήσει το μνημόνιο και την δανειακή σύμβαση, και μετά από 20 μέρες να αλλάζει θέση, "επιτρέποντας" την "εγκατάσταση" κυβέρνησης χωρίς χρονικό ορίζοντα...!!!

Ας προσέξουμε όλοι οι Έλληνες ότι ο Σαμαράς απλά "στηρίζει" με εξωκοινοβουλευτικούς εκπροσώπους την κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΑ και μάλιστα «ανάγκασε» σε παραίτηση τον ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ από βουλευτή ώστε να μην μπορεί να διαφοροποιηθεί ,αν  χρειαστεί , στη βουλή με κυβερνητικές θέσεις .
Είναι «ηλίου φαεινότερο» ότι κάτι συνέβη  που έκανε τον Αντώνη Σαμαρά να αλλάξει θέση…!!!
Αν δούμε  την τελευταία συνάντηση του Σαμαρά με τον Παπανδρέου θα προσέξουμε ότι ο Σαμαράς δεν έβλεπε την στιγμή να φύγει από την συνάντηση και μάλιστα έτρεξε μόνος του προς την πόρτα φανέρά  και έντονα ενοχλημένος απο κάτι…!!!
Πολύ φοβάμαι ότι ο Σαμαράς εντός των προσεχών εβδομάδων θα "αναγκαστεί σε παραίτηση" από τη θέση του αρχηγού  της Νέας Δημοκρατίας, αλλά αυτό που με φοβίζει περισσότερο είναι ότι δεν θα μάθουμε ποτέ γιατί θα παραιτηθεί και γιατί άλλαξε θέση μέσα σε 20 μέρες…!!!
Ίσως σε μερικούς μήνες να ξαναβγούν κάποια πολιτικά παρά-κέντρα και να αποκαλύψουν ότι και ο Σαμαράς όπως και ο Καραμανλής εκβιάστηκαν και απειλήθηκε η ζωή τους…!!!
Πέρα απ όλα αυτά πρέπει να βγουν και να μιλήσουν στον ελληνικό λαό για να μας πουν τι συμβαίνει…!!!
Πρέπει να καταλάβουν ότι, ότι και αν συμβαίνει, ο Ελληνικός λαός πρέπει να ξέρει ακόμα και με κίνδυνο της ζωής τους πρέπει να μιλήσουν, τώρα που ακόμα είναι νωρίς…!!!

Κύριοι, ΚΩΣΤΑ  ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ πείτε μας τι συμβαίνει...; 
http://thoureios.blogspot.com


Ο ΡΟΛΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ




Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ





Αν πιστέψουμε τα ηγετικά στελέχη του ΛΑΟΣ, μια φωτογραφία πλανιόταν πάνω από την ακροδεξιά στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές: η εικόνα του Μάκη Βορίδη, εν έτει 1985, με αυτοσχέδιο τσεκούρι ανά χείρας, ανάμεσα σε κρανοφόρους, ασπιδοφόρους και ροπαλοφόρους συναγωνιστές του της Νεολαίας ΕΠΕΝ.
Φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στον «Ιό» (9.6.2002) κι εν συνεχεία έκανε το γύρο του Ιντερνετ, χάρη σε αντιφασιστικά σάιτ όπως το Jungle Report.


ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ


Σε εξέλιξη η προσπάθεια συγκεκριμένων ΜΜΕ να αγιοποιήσουν τον Παπαδήμο παρουσιάζοντάς τον ως τη μόνη αξιόπιστη πολιτική πρόταση των ημερών αυτών. Ακόμα και η Καθημερινή της Κυριακής, αρχίζει και μπαίνει στον χορό της αγιοποίησης του νέου πρωθυπουργού. Πλησιάζει η μέρα που θα έρθει δημοσκόπηση στην...

οποία ο Λ. Παπαδήμος θα είναι με διαφορά ο καταλληλότερος πρωθυπουργός.


Καθημερινή της Κυριακής


Τερμάτισε ο πρώτος αθλητής του 29ου Κλασσικού Μαραθωνίου


 Ο Μαροκινός Αμπντέλ Μπουμπκερ
Magnify Image

Ο Μαροκινός Αμπντέλ Μπούμπκερ είναι ο  νικητής του 29ου Κλασσικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Ο Μπούμπκερ τερμάτισε στον απίστευτο χρόνο των 2 ωρών, 11 λεπτών και 19 δευτερολέπτων.


HALANDRI NEWS · Πρόγραμμα δωρεάν μαθημάτων 2011-2012





ΜΑΘΗΜΑΗΜΕΡ. ΕΝΑΡΞΗΣΗΜΕΡΕΣ ΩΡΕΣΔΙΑΡΚΕΙΑΑΡΙΘΜΟΣ
ΑΤΟΜΩΝ
ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ23 ΝοέμβρηTετάρτη
19.00-21.30
3 ΜΗΝΕΣΕλάχιστος 5
Μέγιστος 12
Ηλιάνα Σταμέλου-Ηλιάδη
Τηλ. 6978892441
ΚΟΠΤΙΚΗ - ΡΑΠΤΙΚΗ28 ΝοέμβρηΔευτέρα
11.30-13.00
2 ΜΗΝΕΣΕλάχιστος 5
Μέγιστος 15
Μάρη Ηλιάδη
Τηλ. 6944641900
ΙΣΠΑΝΙΚΑ15 ΝοέμβρηΤρίτη
11.00-13.00
6 ΜΗΝΕΣΕλάχιστος 3
Μέγιστος 15
Πέτρος Καραμολέγκος
Τηλ. 6975703832
ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ21 ΝοέμβρηΔευτέρα
15.00-16.30
2 ΜΗΝΕΣΕλάχιστος 8
Μέγιστος 15
Μάρη Ηλιάδη
Τηλ. 6944641900
ΠΛΕΞΙΜΟΑΠΡΙΛΙΟΣΔευτέρα
11.00-12.00
2 ΜΗΝΕΣΕλάχιστος 5
Μέγιστος 10
Μάρη Ηλιάδη
Τηλ. 6944641900
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣΑναμενόμενη από ΙΔΕΚΕ--Ελάχιστος 15
Μέγιστος 20
-
Α' ΒΟΗΘΕΙΕΣΑναμενόμενη από Ε.Ε.Σ.--Ελάχιστος 10
Μέγιστος 25
-
ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝΑναμενόμενη από Ε.Ε.Σ.--Ελάχιστος 10
Μέγιστος 20
-
ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΒΡΕΦΩΝΑναμενόμενη από Ε.Ε.Σ.--Ελάχιστος 10
Μέγιστος 20
-


  • - Τα απαιτούμενα υλικά (όπου χρειάζονται) επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες.
  • - Τα μαθήματα θα γίνονται στο γραφείο του Σώματος Εθελοντών Χαλανδρίου, οδός Ανδρέα Παπανδρέου 28 Χαλάνδρι τηλ.210 6811228.
  • - Σε περίπτωση μεγαλύτερου αριθμού ενδιαφερομένων, θα προηγηθούν τα εγγεγραμμένα μέλη του σώματος.
  • - Εάν οι πλεονάζοντες ενδιαφερόμενοι συμπληρώνουν τον ελάχιστο αριθμό τμήματος, πιθανόν να δημιουργηθεί 2ος κύκλος.


HALANDRI NEWS · Η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων στους παιδικούς σταθμούς



Άλλη μία αρνητική εξέλιξη έρχεται να προστεθεί ως κρίκος στην αλυσίδα των αρνητικών εκπλήξεων  που η μία διαδέχεται την άλλη τους τελευταίους μήνες στους παιδικούς σταθμούς της πόλης.
Η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει 13 εργαζόμενες – η αναβολή της οποίας τον Μάιο επέτρεψε την επιβίωση των σταθμών μέχρι τον Ιούλιο  - έφερε μεν νέα αναβολή για τις 14/12 δεν συνοδεύτηκε όμως και από συνέχιση της προσωρινής διαταγής με την οποία οι εργαζόμενες αυτές βρίσκονταν στη δουλειά.
Έτσι από την μια προαλείφεται ποια θα είναι και η απόφαση του δικαστηρίου σε ένα μήνα περίπου και από την άλλη αύριο σε κάποιους σταθμούς δεν θα υπάρχουν καθαρίστριες  και δασκάλες τόσο απλά.


Δημήτρης Ψαθάς (1907 – 1979)



Δημήτρης Ψαθάς

O δημοσιογράφος και θεατρικός συγγραφέας Δημήτρης Ψαθάς γεννήθηκε το 1907 στην Τραπεζούντα του Πόντου. Μετά τη μικρασιατική καταστροφή εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, όπου ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές του. Από το 1925 εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε διάφορες αθηναϊκές εφημερίδες και περιοδικά («Ελεύθερο Βήμα», «Αθηναϊκά Νέα», «Ελευθεροτυπία», «Ταχυδρόμος»), και χαρακτηρίστηκε ως ένας από τους κορυφαίους του χρονογραφήματος.
Στα γράμματα πρωτοεμφανίστηκε το 1937, με την έκδοση της συλλογής ευθυμογραφημάτων «Η Θέμις έχει κέφια». Ακολούθησαν πολλά ανάλογα έργα, όλα στο χώρο της σατιρικής ευθυμογραφίας, με κορυφαία τη «Μαντάμ Σουσού» του 1940.


Γιάννης Μαρής: Ο «πατριάρχης» της αστυνομικής λογοτεχνίας



Τιμητικό αφιέρωμα για τον συγγραφέα στις 8 Απριλίου
Γιάννης Μαρής: Ο «πατριάρχης» της αστυνομικής λογοτεχνίας
Ο Γιάννης Μαρής με την Μαντελένε Φίσερ, ντίβα της εποχής
Αθήνα 


1940 Φαντασία κινουμένων σχεδίων του Γουόλτ Ντίσνεϊ


H Fantasia δημιουργήθηκε το 1940 απο τον Disney. Η κλασσική μουσική με τη σύμπραξη των κινούμενων σχεδιών μας ταξιδεύει σε έναν ονειρικό κόσμο.

Η Fantasia είναι μία ταινία που αποτελείται απο οκτώ διαφορετικές ιστορίες, οι οποίες βασίζονται σε τρία στοιχεία: στη μουσική που μπορεί να υπάρχει από μόνη της, στη μουσική που δημιουργεί τις εικόνες χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένο θέμα, και στη μουσική που


Συνταγματική Ιστορία


ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (1821-1864)


1.ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ (Η ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ)

Η έναρξη του αγώνα της Aνεξαρτησίας έφερε και τα πρώτα τοπικά πολιτεύματα (Οργανισμός της Προσωρινής Διοικήσεως της Δυτικής Χέρσου Ελλάδος, Νομική Διάταξη της Ανατολικής Χέρσου Ελλάδος και Οργανισμός της Πελοποννησιακής Γερουσίας). Τα κείμενα αυτά ψηφίστηκαν από τοπικές Συνελεύσεις και είχαν ως σκοπό την προσωρινή διοικητική και στρατιωτική οργάνωση του Έθνους μέχρι τη μελλοντική σύσταση της "Βουλής του Έθνους".

Το πρώτο Σύνταγμα της αγωνιζόμενης Ελλάδας προήλθε από την Α΄ Εθνική Συνέλευση της Επιδαύρου η οποία ψήφισε, την 1η Ιανουαρίου 1822, το "Προσωρινόν Πολίτευμα της Ελλάδος".


HALANDRI NEWS · Σαν σήμερα, 13 Νοεμβρίου



354
γεννιέται ο Αυγουστίνος, επίσκοπος Ιππώνος και Άγιος της χριστιανικής εκκλησίας, από τους σημαντικότερους θεολόγους του Χριστιανισμού. (Θαν. 28/8/430)

1460
πεθαίνει ο Χένρι "ο πλοηγός" πρίγκιπας της Πορτογαλίας και ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του ευρωπαϊκού αποικιοκρατικού κύματος στην Αφρική.

1714
γεννιέται ο Άγγλος ποιητής, Γουίλιαμ Σένστοουν.


HALANDRI NEWS · «Πόλεμος» για τραπεζοκαθίσματα



Τις έντονες διαμαρτυρίες κατοίκων, καταστηματαρχών αλλά και δημοτικών συμβούλων, έχει προκαλέσει η παράτυπη, όπως λένε, λειτουργία αρκετών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος σε πλατείες και πεζόδρομους της πόλης. Οι καταγγελίες και τα παράπονα αφορούν κυρίως την κατάληψη δημόσιου χώρου με τραπεζοκαθίσματα πέραν των ορίων που προβλέπονται από την άδεια των καταστημάτων, αλλά και την όχληση που προκαλείται, κυρίως τις βραδινές ώρες, από την ένταση της μουσικής. Το φαινόμενο, όπως υποστηρίζουν, έχει ενταθεί τα τρία τελευταία χρόνια, κατά τα οποία έχουν πολλαπλασιαστεί οι καφετέριες κυρίως στο κέντρο της πόλης, εκφράζοντας την ανησυχία ότι αν η λειτουργία των καταστημάτων δεν τεθεί υπό έλεγχο σύντομα, το πρόβλημα θα λάβει εκρηκτικές διαστάσεις.

Ζητήματα ασφάλειας


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha