Popular Post

Blogger Themes

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Η φωτεινή πλευρά της ζωής



HALANDRI NEWS · Δήμος Χαλανδρίου



Τελευταίες ΑποφάσειςRSS 
Ημερομηνία: 26/10/2011 13:15:14ΑΔΑ: 45Ο0ΩΗΔ-8Τ1
Είδος: ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ : ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣΛήψη Αρχείου
Ημερομηνία: 26/10/2011 10:20:14ΑΔΑ: 45Ο0ΩΗΔ-ΤΤΚ
Είδος: ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ : ΑΝΑΘΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣΛήψη Αρχείου
Ημερομηνία: 26/10/2011 10:14:05ΑΔΑ: 45Ο0ΩΗΔ-ΜΜΝ
Είδος: ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ : ΑΝΑΘΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣΛήψη Αρχείου
Ημερομηνία: 26/10/2011 10:04:07ΑΔΑ: 45Ο0ΩΗΔ-ΨΞΓ
Είδος: ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ / ΥΠΗΡΕΣΙΩΝΛήψη Αρχείου
Ημερομηνία: 26/10/2011 09:59:39ΑΔΑ: 45Ο0ΩΗΔ-8Ξ2
Είδος: ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ / ΥΠΗΡΕΣΙΩΝΛήψη Αρχείου
http://et.diavgeia.gov.gr/f/dimos_halandriou


Κρήτη: Οι Γερμανοί ξανάρθαν για δικαιοσύνη 66 χρόνια μετά...




Απεσταλμένοι του Υπουργείου Δικαιοσύνης της Γερμανίας άκουσαν με τα αυτιά τους τις θηριωδίες των γερμανικών στρατευμάτων από το στόμα επιζησάντων στα καμένα χωριά του Ρεθύμνου...

Οι Γερμανοί ξανάρθαν κι έψαχναν τους επιζήσαντες! 


"Αποτεφρώθηκαν" τα χρήματα του ταμείου πυροπλήκτων




"Τα λεφτά πίσω" απαιτούν οι δωρητές!

Τα χρήματά τους πίσω
ζητούν από το Δημόσιο μεγαλοδωρητές του πρώην Ταμείου Μολυβιάτη -το οποίο πριν από περίπου ένα χρόνο είχε «σφετεριστεί» ως υπουργός Οικονομικών ο Γ. Παπακωνσταντίνου- , τη στιγμή που βουλευτές και φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ηλείας καταθέτουν σήμερα μήνυση κατά παντός υπευθύνου στην Εισαγγελία Πύργου για απιστία...


"Έξω οι κλέφτες από την πόλη" φώναζαν στον Π. Μπεγλίτη όταν έβγαινε από τον Αγ. Δημήτριο (VIDEO)


Αντιμέτωπος και πάλι με την έντονη αποδοκιμασία του κόσμου, που φώναζε "Κλέφτες και Κωπ...σκυλα" βρέθηκε ο Υπουργός Άμυνας εξερχόμενος της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου.


HALANDRI NEWS · ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ



 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 ΧΑΛΑΝΔΡΙ  25/10/2011
 ΝΟΜΟΣ  ΑΤΤΙΚΗΣ 
 Ν.Π.Δ.Δ. – ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ 
 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ «ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ» 
 ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι από 1η Νοεμβρίου
ξεκινάει το πρόγραμμα Γυμναστικής Ενηλίκων ( Ανδρών – Γυναικών).
Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή :  08:30-09:30
στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ν. Πέρκιζας»

Πληροφορίες στη Γραμματεία του Κολυμβητηρίου
Τηλ :210 6814328 -2106819350


HALANDRI NEWS · Πρόσκληση για τις εορταστικές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου



Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου
Γιώργος Σ. Κουράσης

και το Δημοτικό Συμβούλιο

σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


Δεύτερο κύμα εφεδρείας. ΣΤΟΧΟΣ, Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ 10.000 ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ



Ετοιμάζεται με εξαιρετική σπουδή και πρωτόγνωρους για το Δημόσιο ρυθμούς η εφεδρεία νούμερο 2, που θα προκύψει πρώτα απ' όλα από το δραστικό μαχαίρι κατά 30% σε όλες τις οργανικές μονάδες της δημόσιας διοίκησης που σχεδιάζει η κυβέρνηση από τις αρχές του νέου χρόνου.
Ο στόχος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης είναι μία στις τρεις υπηρεσίες να καταργηθεί. Ετσι με... ψύχραιμους υπολογισμούς αναμένεται να κοπούν τουλάχιστον 10.000 οργανικές μονάδες σε όλο το Δημόσιο (αφού συνολικά υπολογίζονται σε 30.000), ενώ «αόρατο» είναι το μέλλον χιλιάδων υπαλλήλων που υπηρετούν σε αυτές.
Όλα αυτά με φόντο τις τεταμένες σχέσεις του Δημήτρη Ρέππα και του Γιάννη Ραγκούση, οι οποίοι συναγωνίζονται στη σπουδή να εκδώσουν εγκυκλίους ή προπαρασκευαστικά σημειώματα για την εφεδρεία, αφού αμέσως μόλις ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο και πριν καν δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ώστε να έχει και τυπικά ισχύ, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης απέστειλε εγκύκλιο σε κάθε δημόσια υπηρεσία με την εντολή μέσα σε δύο εργάσιμες ημέρες και πάντως όχι αργότερα από τις 31 Οκτωβρίου να του έχουν δώσει «ραπόρτο» με τα πλήρη και αναλυτικά στοιχεία όλων των υπηρεσιακών μονάδων του δημόσιου τομέα ξεχωριστά ανά οργανωτικό επίπεδο. Δηλαδή: οι Γενικές Διευθύνσεις, οι Διευθύνσεις, οι Υποδιευθύνσεις, τα Τμήματα, αυτοτελή ή όχι, καθώς και τα αυτοτελή Γραφεία των υπουργείων, των Γενικών Γραμματειών, των Ανεξάρτητων Αρχών, των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων των ΟΤΑ, καθώς και των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου.


Κόβουν τα μισά ...Πειραματικά. 45 ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ



Σε δραστικό περιορισμό των Πειραματικών Σχολείων προέβη το υπουργείο Παιδείας, καταργώντας περίπου τα μισά από τα μέχρι τώρα λειτουργούντα με αυτόν το χαρακτηρισμό. Χθες, ανακοίνωσε τα 45 σχολεία, τα οποία από φέτος θα λειτουργήσουν βάσει του νέου θεσμικού πλαισίου ως «Πρότυπα Πειραματικά Σχολεία».
Πρόκειται για 15 ολοήμερα Δημοτικά, 15 Γυμνάσια και 15 Γενικά Λύκεια που κατάφεραν να πάρουν την έγκριση έναντι των συνολικά 76 μονάδων ( 36 Δημοτικά, 22 Γυμνάσια, 18 Λύκεια) που είχαν υποβάλει σχετική αίτηση. Από τις πλέον χαρακτηριστικές περιπτώσεις κατάργησης, το 1ο Πειραματικό Λύκειο Αθήνας (στην Πλάκα), παρά το γεγονός ότι διατηρείται η γυμνασιακή μονάδα.
«Πέντε μήνες μετά την ψήφιση του σχετικού νόμου ολοκληρώθηκε η διαδικασία της πρώτης εφαρμογής του», δήλωσε η υπουργός Παιδείας αναφέροντας ότι «ορίστηκαν τα πρώτα 15 Δημοτικά ολοήμερα, 15 Γυμνάσια και 15 Λύκεια ως Πρότυπα Πειραματικά Σχολεία» αν και παραμένει αμφίβολο αν θα υπάρξουν άλλα.
Ωστόσο, κατά την πρώτη εφαρμογή του νόμου δεν μπορεί να υπερβούν τα 15 ανά βαθμίδα.


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha