Popular Post

Blogger Themes

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Οι τραγικοί θάνατοι της μουσικής Μάικλ Χάτσενς


Μάικλ Χάτσενς (PA)O τραγουδιστής των INXS, Μάικλ Χάτσενς, είχε ως πρότυπο κατά ένα μεγάλο βαθμό τον Τζιμ Μόρισον, έτσι δεν προκαλεί καμία έκπληξη πως πέθανε επίσης νέος. Η επίσημη αιτία θανάτου που δόθηκε ήταν η αυτοκτονία (βρέθηκε στραγγαλισμένος από την ίδια του την μαύρη δερμάτινη ζώνη), όμως ορισμένοι, συμπεριλαμβάνομένης της φίλης του Πόλα Γιέιτς, πιστεύουν πως ο θάνατός του ίσως να προκλήθηκε από ερωτική αυτο-ασφυξία.


1897 Κρήτη αποκτά την αυτονομία της. της.




Η επικράτηση των Τούρκων στο Ρέθυμνο (1669-1898), όπως και σε ολόκληρη την Κρήτη, έφερε σημαντικές αλλαγές τόσο στον διοικητικό, οικονομικό και πληθυσμιακό τομέα αλλά κυρίως στον πνευματικό και στον καθημερινό τρόπο ζωής. Η Κρήτη που αποτελούσε πλέον μία μεγάλη περιφέρεια χωρίστηκε αρχικά σε τρία διαμερίσματα : του Χάνδακα, του Ρεθύμνου και των Χανίων και αργότερα και του Λασιθίου, καθένα από τα οποία διοικείτο από έναν πασά. Η εικόνα της πόλης άλλαξε ριζικά.

Οι κατακτητές εγκαταστάθηκαν στα βενετσιάνικα αρχοντικά, τα εμπλούτισαν με τα δικά τους αρχιτεκτονικά στοιχεία και τόνισαν ακόμα περισσότερο την παρουσία τους με τους με τα τζαμιά και τους μιναρέδες που ύψωσαν. Στα αλλοτινά στενάκια του βενετσιάνικου ιστού της πόλης του Ρεθύμνου ξεπρόβαλαν τώρα τα «σαχνισιά», τα κιόσκια που


Μάριος Αγγελόπουλος


Ο Μάριος Αγγελόπουλος, του Κωνσταντίνου (1909-1995) υπήρξε ένας πολυτάλαντος Έλληνας καλλιτέχνης, ζωγράφος, σκιτσογράφος, σκηνογράφος, σκηνοθέτης και ενδυματολόγος του θεάτρου και του κινηματογράφου, λογοτέχνης και ποιητής, καθώς επίσης γνωστός φιλοτελιστής και δημοτικός σύμβουλος Αθηνών. Γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου τον Αύγουστο του 1909. Έκανε ελεύθερες σπουδές με τον Μομίρ Κορονόβιτς και αργότερα με τον Π. Βυζάντιο καθώς και σε καλλιτεχνικό ατελιέ στο Λονδίνο και το Παρίσι. Άρχισε την επαγγελματική του


Ο ΑΤΥΧΗΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ 1897



Tο τέλος του 19ου αιώνα έφερε μαζί του και το τέλος μιας αυταπάτης. H Eλλάδα χρεωκοπημένη ήδη οικονομικά χρεωκόπησε επιπλέον πολιτικά και στρατιωτικά με τον ατυχή πόλεμο του 1897. Mε την έναρξη του 1897 τα πνεύματα στην Eλλάδα ήταν ήδη πολύ οξυμένα από την κρητική εξέγερση και τις σφαγές από τους Τούρκους.
Στην Eυρώπη πολλές πλευρές απαιτούσαν μιαν επέμβαση των Δυνάμεων υπέρ των Kρητικών και στην Eλλάδα η κοινή γνώμη πίεζε για την αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων στο νησί. Την περιορισμένη δράση του ελληνικού στόλου συμπλήρωσε η αποστολή στην Κρήτη του υπασπιστή του βασιλιά Tιμολέοντος Bάσσου με δύναμη 1.500 αντρών. Oι ελληνικές δυνάμεις αποβιβάστηκαν στις


Ρίτα Σακελλαρίου (1934 – 1999) (VIDEO)



Μία από τις γνήσιες λαϊκές φωνές, η Ρίτα Σακελλαρίου γεννήθηκε στη Σητεία της Κρήτης, στις 22 Νοεμβρίου του 1934. Έχασε τον πατέρα της στον εμφύλιο και παντρεύτηκε από ανάγκη, σε ηλικία 14 ετών. Από αυτό το γάμο απέκτησε δύο παιδιά και όταν χώρισε έπιασε δουλειά ως εργάτρια στα Λιπάσματα, στου Παπαστράτου, ακόμα και στη χωματερή.
Ως τραγουδίστρια πρωτοεμφανίστηκε στο Μύλο, στο Πέραμα. Εκεί την ανακάλυψε ο Στέλιος Χρυσίνης που της έδωσε τα πρώτα της τραγούδια. Έπειτα βρέθηκε στο Φαληρικό, στις Τζιτζιφιές, να κάνει σεγκόντα στον Βασίλη Τσιτσάνη και τον Γιάννη Παπαϊωάννου


ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΕΓΡΗΣ



Ο Θεόδωρος Νέγρης (1790-1824) ήταν Έλληνας πολιτικός.
Γεννήθηκε στη Κωνσταντινούπολη και καταγόταν απο παλιά αρχοντική Φαναριώτικη οικογένεια της Γένοβας. Λόγω της καλής οικονομικής του κατάστασης απέκτησε αξιόλογη μόρφωση. Το 1818 μυήθηκε στη Φιλική Εταιρεία και έγινε ένα απο τα πιο δραστήρια μέλη της. Διετέλεσε γραμματέας του Σκαρλάτου Καλλιμάχη στη Μολδαβία και λίγο πριν την έκρηξη της επανάστασης διορίστηκε απο την τουρκική κυβέρνηση επιτετραμμένος της στο Παρίσι. Στην διαδρομή όμως έφτασαν τα νέα για την έκρηξη της επανάστασης σπεύδοντας κρυφά στην επαναστατημένη Ελλάδα. Παράλληλα οι Τούρκοι στην Κωνσταντινούπολη, ύστερα απο τον διωγμό που εξαπολήθηκε εναντίον του ελληνικού πληθυσμού, αποκεφάλισαν τον πατέρα του.


Σαν σήμερα, 22 Νοεμβρίου


Ρομπέν των Δασών

498: Δυαρχία στον Παπικό Θρόνο, με την εκλογή του Συμμάχου που υποστηρίζεται από τους Βησιγότθους και του Λαυρεντίου που υποστηρίζεται από τους Βυζαντινούς.
1247: Οι φτωχοί του Νότιγχαμ θρηνούν την απώλεια του Ρομπέν των Δασών.
1683: Πρεμιέρα της σύνθεσης του Χένρι Πέρσελ «Ωδή για την ημέρα της Αγίας Καικιλίας στο Λονδίνο.
1699: Υπογράφεται η Συνθήκη του Πρεομπραζένσκογιε ανάμεσα στη Ρωσία, τη Δανία, τη Σαξονία και την Πολωνο-Λιθουανική Κοινοπολιτεία. Σε εφαρμογή της συνθήκης, ξεκινά τρεις μήνες αργότερα ο Μεγάλος Βόρειος Πόλεμος. Προπαρασκευασμένο 1718: Σκοτώνεται ο περίφημος άγγλος πειρατής Μαυρογένης.
1821: Ο Γιουσούφ Σελίμ πασάς πυρπολεί την Πάτρα.
1824: Πεθαίνει στο Ναύπλιο ο «Φιλικός» Θεόδωρος Νέγρης.


Ρομπέν των Δασών


O Ρομπέν των Δασών (αγγλ. Robin Hood) είναι ο αρχετυπικός Άγγλος λαϊκός ήρωας: ένας αβρός κι ευσεβής παράνομος της μεσαιωνικής εποχής, ο οποίος είναι διάσημος από σύγχρονες εκδοχές του θρύλου για το γεγονός ότι έκλεβε τους πλούσιους και μοίραζε τα χρήματα στους φτωχούς, πολεμώντας την τυραννία και την αδικία. Επίσης παρουσιάζεται ως ένας δεινός τοξοβόλος. Αυτός κι οι ακόλουθοί του συνήθως συσχετίζονται με το Δάσος του Σέργουντ στο Νότιγχαμ. Σε πολλές ιστορίες αντίπαλος του Ρομπέν ήταν ο δεσποτικός Σερίφης του Νότιγχαμ, ο οποίος διέπραττε ευρέως κατάχρηση εξουσίας, οικειοποιούμενος εκτάσεις γης, κυνηγώντας αδίκως τους φτωχούς και θέτοντας υπέρογκη φορολογία στους υπηκόους του. Σε κάποιες ιστορίες, αντίπαλος είναι ο Πρίγκηπας Ιωάννης, ίσως ο Ιωάννης της Αγγλίας,


Εξοδος από το ευρώ και αθέτηση πληρωμών. Μια δύσκολη αλλά εφικτή λύση



Του ΛΕΩΝΙΔΑ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗ 
οικονομολόγου

«Είναι εμφανές ότι η αθέτηση πληρωμών με ευθύνη του οφειλέτη και η έξοδος από την ΟΝΕ δεν αποτελούν εύκολες επιλογές για την Ελλάδα ή για οποιαδήποτε άλλη χώρα της περιφέρειας.



Συνελήφθη γιατί δεν χρωστούσε στο Δημόσιο!


Μια ακόμη σύλληψη είχαμε πριν λίγο, για οφειλές στο Δημόσιο. ΄Η μάλλον, γιατί  ο συλληφθείς δεν χρωστούσε στο Δημόσιο. 

Στις 4 το απόγευμα, σε κατάστημα

ψιλικών στα Δυτικά Προάστια της Αθήνας συνελήφθη και φόρεσαν χειροπέδες στον καταστηματάρχη, ο οποίος από έλεγχο που είχε διενεργηθεί  , διαπιστώθηκε ότι πλήρωνε κανονικά τους  φόρους επί 18 ολόκληρα χρόνια και δεν όφειλε ούτε ένα ευρώ,  κάτι που κίνησε την υποψία εκτετραμένη φοροπληρωμής.

Αύριο Τρίτη, θα περάσει από αυτόφωρο , για να εξεταστούν οι λόγοι της πράξεως του.

Ο συλληφθείς διαμαρτυρήθηκε και φώναζε ότι την επόμενη φορά , θα είναι εντάξει και δεν θα πληρώνει  τις υποχρεώσεις του.


pamelouketo.blogspot.com


Χωρίς 6η δόση ούτε συντάξεις και το δώρο χωρίς την 6η δόση


Σε περίπτωση μη έγκαιρης καταβολής της 6ης δόσης είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να καθυστερήσουν τόσο οι πληρωμές των συντάξεων όσο και του δώρου στους συνταξιούχους . 
Το ενδεχόμενο αυτό ,δεν απέκλεισε ο Υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ , που χαρακτήρισε «απαραίτητη» την καταβολή της 6ης δόσης του δανείου , ενώ σε....
αντίθετη περίπτωση άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο καθυστερήσεων στην καταβολή των συντάξεων.

Παράλληλα προανήγγειλε νέες περικοπές και στις επικουρικές συντάξεις της τάξης του 20% μεσοσταθμικά . Δεν απέκλεισε μάλιστα το ενδεχόμενο οι μειώσεις να φτάσουν ακόμη και το 50% , ενώ οι μειώσεις θα αφορούν και στους ήδη συνταξιούχους.

Τέλος ανέφερε ότι από την 1η Μαρτίου ξεκινά και η ταυτόχρονη καταβολή μισθών, ασφαλιστικών εισφορών και φόρου μισθωτών υπηρεσιών.


ΣΚΑΪ


Η εφεδρεία στο δημόσιο σήμερα στους Νέους Φακέλους στον ΣΚΑΪ




Η εφεδρεία στο δημόσιο σήμερα στους Νέους Φακέλους στον ΣΚΑΪ
Στους Νέους Φακέλους απόψε στις 23.00 στον ΣΚΑΪ o Τάσος Τέλλογλου ερευνά την Εφεδρεία στο Δημόσιο: οι πρώτοι από τους χιλιάδες.
Πώς αποφασίστηκε η εφεδρεία στο δημόσιο; Ποιους αγγίζει και τι συμβαίνει όταν κανείς κοιτάξει από κοντά μια δημόσια επιχείρηση στην οποία πρόκειται να εφαρμοστεί το μέτρο; Ο Τάσος Τέλλογλου ανοίγει τον


HALANDRI NEWS · ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ



Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου Χαλανδρίου                                                      
Σοφοκλή Βενιζέλου 62 Χαλάνδρι



Τηλ.210 6855898 fax; 6847787                                                           Χαλάνδρι 17/11/11

                                           Προς:                                                                                                                                                                                                                                                                                                               


       Δήμαρχο Χαλανδρίου κ. Γ.Κουράση
       Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Α.  Χατζηγεωργίου
       Υπ' όψιν - Προέδρου Πρωτοβάθμιας σχολ. επιτροπής κ. Α. Τσικίνη
       Προέδρου Δευτεροβάθμιας σχολ. επιτροπής κ. Γ. Αναστασίου



                                      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ




    ΘΕΜΑ: Ενιαίες Σχολικές επιτροπές-Χρηματοδότηση



Η Ένωση Γονέων Μαθητών Χαλανδρίου, έχει ευθύνη και χρέος να καταγγείλει την τεράστια δυσλειτουργία που καταγράφεται στα σχολεία του Δήμου μας , όπου μετά την εφαρμογή του Καλλικράτη στερούνται βασικών κονδυλίων και αδυνατούν να λειτουργήσουν .
Διευθυντές σε απόγνωση, να μην μπορούν να προμηθευτούν αναγκαία υλικά, ενδεικτικά αναφέρουμε :-ελλείψεις  σε γραφική ύλη-χαρτί Α4-μελάνι εκτυπωτή-λάμπες-κιμωλίες-καθαριστικά, σχολεία με απλήρωτους λογαριασμούς, χωρίς πετρέλαιο, με κομμένη την παροχή φυσικού αερίου και σχολικές επιτροπές με τεράστια χρέη.
Όλα τα προαναφερθέντα, σε συνδυασμό με την ολιγωρία στη συγκρότηση των  ενιαίων σχολικών επιτροπών (ένα μήνα), την παραίτηση  του Προέδρου της Δευτεροβάθμιας  και τον χρόνο που χάθηκε έως την αντικατάστασή του ,την καθυστέρηση συνεδρίασης της πρωτοβάθμιας δύο μήνες μετά την συγκρότησή της!, την απαίτηση για προέλεγχο από το ελεγκτικό συνέδριο κάθε δαπάνης, την αδυναμία των περισσοτέρων ήδη κατηργημένων σχολικών επιτροπών να παραδώσουν και να κλείσουν βιβλία και τους άφαντους Προέδρους τους,  συνιστούν την θλιβερή και ταυτόχρονα εφιαλτική πραγματικότητα που καταγράφεται στα σχολεία του Δήμου μας.
Αναρωτιόμαστε, αν  κάποιος αισθάνεται υπεύθυνος και ποιός είναι, αν η δημοτική αρχή έχει συνειδητοποιήσει την ευθύνη που της έχει μετατεθεί από την πολιτεία, αν έχει ασχοληθεί κάποιος να καταλάβει τι καλείται ο Δήμος να υλοποιήσει, σε τι βαθμό και με ποιο τρόπο πρέπει να στηρίξει την λειτουργία των καινούριων φορέων και αν τελικά διαθέτει και την βούληση αλλά και τα μέσα (οικονομικά-ανθρώπινο δυναμικό-διοικητικές δομές) για να τα υποστηρίξει, προκειμένου να μπορέσουν τα σχολεία μας να ξαναλειτουργήσουν και τα παιδιά μας ,να αποκτήσουν επιτέλους σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς  που καλούνται να μεγαλώσουν, τουλάχιστον μία αξιοπρεπή παιδεία, απαλλαγμένη από τις τραγικές συνέπειες του μνημονίου. Μια παιδεία που αν ανταποκριθεί στις ανάγκες των καιρών, θα δώσει σίγουρα τη λύση που αναζητά η κοινωνία μας.
Επειδή όμως η υπομονή όλων έχει εξαντληθεί, και τα χρονικά περιθώρια έχουν λήξει, πριν τα σχολεία δηλώσουν πλήρη αδυναμία λειτουργίας, έστω και καθυστερημένα ,ο Δήμος θα πρέπει να κινητοποιηθεί και να δώσει λύση σε όλα αυτά που αποτελούν εμπόδιο στην διάθεση των υπαρχόντων κονδυλίων, τα οποία να σημειώσουμε ότι δεν επαρκούν ούτε για να καλύψουν την θέρμανση. Θα πρέπει επίσης άμεσα, να διαθέσει το προβλεπόμενο ποσό από τον προϋπολογισμό του 2011 που έχει ψηφισθεί, προκειμένου να καλυφθούν τα υπέρογκα χρέη που έχουν συσσωρευτεί  τους τελευταίους μήνες και τα υπόλοιπα να διατεθούν στις ενιαίες σχολικές επιτροπές προκειμένου να συμπληρώσουν τα ελάχιστα ποσά που διαθέτουν ήδη για τα σχολεία .Επιπρόσθετα, να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να κληθούν οι πρόεδροι των παλαιών σχολικών επιτροπών να παραδώσουν και να κλείσουν όλες τις εκκρεμότητες ως οφείλουν, καθώς και στη διευθέτηση της γραφειοκρατίας που εμποδίζει ακόμα και την στοιχειώδη λειτουργία των ενιαίων σχολικών επιτροπών. Οφείλει επιπροσθέτως, να εξασφαλίσει το απαραίτητο κονδύλι για το 2012 σύμφωνα με τους προϋπολογισμούς που θα καταθέσουν τα σχολεία, ώστε να διασφαλισθεί πλήρως η ομαλή λειτουργία τους.
                                         Για το  Δ.Σ. της Ένωσης



Η Πρόεδρος                                                          Η Γραμματέας



Λίτσα Γαλάνη-Πισιμίση                                     Φαίη Καρποδίνη


HALANDRI NEWS · Σύλληψη 28χρονου για απόπειρα ανθρωποκτονίας στο Χαλάνδρι


Για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του Νόμου «περί όπλων» συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Χαλάνδρι, 28χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί επίσης ποινή φυλάκισης έξι ετών και 4 μηνών για ληστεία, βαριά σωματική βλάβη και παράνομη οπλοφορία.Όπως προέκυψε από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε, ο συλληφθείς το βράδυ της Τρίτης 1/11/2011 πυροβόλησε ανεπιτυχώς τρεις φορές 44χρονο στο Χαλάνδρι. 



Όπως προέκυψε από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε, ο συλληφθείς το βράδυ της Τρίτης 1/11/2011 πυροβόλησε ανεπιτυχώς τρεις φορές 44χρονο στο Χαλάνδρι, με σκοπό να τον δολοφονήσει. Επίσης, το Μάρτιο του 2008 είχε προκαλέσει επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε άλλο άτομο, στη περιοχή της Αγίας Παρασκευής.
Στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι μάρκας BROWNING, το οποίο έφερε γεμιστήρα με έντεκα φυσίγγια των 9mm.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.


ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ...


Ακόμα πιο τραγικά τα πράγματα στο ALTER, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας συνελήφθη o μεγαλομέτοχος του σταθμού Κωνσταντίνος Γιαννίκος για χρέη στο δημόσιο ύψους 1.200.000 ευρώ!

Ήταν που ήταν τεράστια τα προβλήματα στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER, μετά την σημερινή εξέλιξη γιγαντώνονται. Συγκεκριμένα συνελήφθη στην Βούλα ο μεγαλομέτοχος του σταθμού Κωνσταντίνος Γιαννίκος για χρέη στο δημόσιο που φτάνουν τα 1.200.000 ευρώ.
Η σύλληψη του Γιαννίκου έγινε μετά από έρευνες που έκανε το ΣΔΟΕ σε συνεργασία με την Ασφάλεια Αττικής και δεν θα είναι η μόνη, μιας και είναι δεδομένο πως θα συνεχιστούν, αναφορικά με ανθρώπους που οφείλουν μεγάλα ποσά στο δημόσιο.
Όσον αφορά το κανάλι, είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα στα ήδη υπάρχοντα με τους εργαζόμενους να σκέφτονται τα χειρότερα μετά από την εξέλιξη αυτή.


Και ο Δήμος Γαλατσίου ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ






Ο Σπ.Χατζάρας για τον Κάρολο (Κάουτσκι) Παπούλια (VIDEO)


Φοβερό σόλο του ασυγκράτητου Σπύρου Χατζάρα, χθές βράδυ (Τετάρτη 3-1-2010) στο «Blue Sky» για τον επανεκλεγέντα Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. Αξίζει να το δείτε, ιδίως το σημείο (0:22 του βίντεο) όπου ο φοβερός Χατζάρας εξηγεί ότι ο Παπούλιας βαφτίστηκε Κάρολος, προς τιμήν του Γερμανοεβραίου σοσιαλιστή των Αρχών του 20ού Αιώνος, Κάρλ Κάουτσκι




Ο Σαμαράς θα δώσει στην δημοσιότητα την επιστολή που έστειλε; Μήπως ο κ. Σαμαράς έχει υπογράψει ήδη και δεν το λέει;



Ο Αντώνης Σαμαράς έχει υπογράψει σε μια επιστολή που έστειλε στους ηγέτες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος  ανέλαβε δεσμεύσεις για την υλοποίηση της δανειακής σύμβασης που θα προκύψει. 
Οπότε μένει το αίτημα : Θα τις δώσει στην δημοσιότητα;
 «Να τι σκαρφίστηκε ο Σαμαράς: Να  στείλει επιστολή με την υπογραφή του στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ) στην οποία θα αναλύει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει και θα δηλώνει πως δεν θα υπογράψει την άλλη επιστολή» , 
Η επιστολή αυτή προς το ΕΛΚ στάλθηκε στις 13 Νοεμβρίου στον πρόεδρο του ΕΛΚ κ. Μαρτές. Όμως πλην της δημοσιογραφικής διαρροής καμία άλλη επίσημη ανακοίνωση δεν υπήρξε σχετικά με το περιεχόμενο της επιστολής από το γραφείο Τύπου της ΝΔ. Μονάχα ο κ. Σαμαράς ανέφερε παρεμπιπτόντως σε μια δήλωση του ότι θα «ενημερώσει» τους ομολόγους του στο ΕΛΚ για τις εξελίξεις στην Ελλάδα και το σχηματισμό νέας κυβέρνησης. Ούτε φυσικά δόθηκε η επιστολή στη δημοσιότητα. Γιατί άραγε;


Ανοχή του λαού για την εφαρμογή.......



Του Ραφαήλ Μεν. Μαϊόπουλου
Ανοχή του λαού για την εφαρμογή της Συμφωνίας με την Τρόικα

δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ




1.        Το κύριο ζήτημα δεν είναι να δεσμευτεί ο κ.  Σαμαράς για την τήρηση της Συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου (αυτό θα βρεθεί τρόπος να γίνει).  

Είναι η Συμφωνία, όπως θα ολοκληρωθεί το επόμενο τρίμηνο, να εφαρμοστεί όχι μόνο πριν αλλά και μετά τις εκλογές.

Κι αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς την ανοχή των πολιτών.

Και η ανοχή των πολιτών δεν μπορεί να ζητηθεί παρά μόνο εφόσον:   


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha