Popular Post

Blogger Themes

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

TO DOWNLOADS ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ - ONCE UPON A TIME IN THE NORTH / HARMA (2012) DVDRip XviD-FiCO {1 CD}



19ος αιώνας, H ΤΑΙΝΙΑ μας ταξιδευει στις πεδιάδες της Ostrobothnia, στην δυτική Φινλανδία, οι οποίες ελέγχονται από ομάδες κακοποιών. Παραδοσιακά, ο πρωτότοκος γιος κληρονομεί τα πάντα έτσι όταν ο Esko … ένας αλήτης και ηγέτης συμμορίας, μαθαίνει ότι ο πατέρας του θα αφήσει την περιουσία στον Välitalo τον νεότερο και υποδειγματικό αδελφό του, θα αναζητησει εκδικιση….


Τέλος οι περιορισμοί ταχύτητας στο RapidShare




Η εταιρεία φιλοξενίας αρχείων RapidShare ανακοίνωσε πως θα καταργήσει τους περιορισμούς στην ταχύτητα και το χρόνο λήψεις αρχείων για τους χρήστες που δεν διαθέτουν συνδρομή.

Μετά την κατάσχεση του MegaUpload από τις Αρχές και προκειμένου να αποτρέψει τους πειρατές από το να χρησιμοποιούν την υπηρεσία της, η RapidShare είχε επιβάλλει όριο ταχύτητας τα 30kb/s σε όσους δεν διέθεταν συνδρομή.

«Είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα απομακρύνει τους πειρατές» είχε δηλώσει το Φεβρουάριο η εταιρεία στο TorrentFreak.

Πρόσφατα όμως κάποιοι χρήστες παρατήρησαν ότι η ταχύτητα λήψης αυξήθηκε υπερβολικά, γεγονός που υποδηλώνει πως τα περιοριστικά μέτρα έπαψαν να ισχύουν. Αυτό επιβεβαιώθηκε και επίσημα στο TorrentFreak από τη διευθύνουσα σύμβουλο της εταιρείας, Alexandra Zwingli.


Τα ανεξήγητα φαινόμενα των Δελφών




Στις ανατολικές πλαγιές του Παρνασσού και σε εποχές που η μνήμη του ανθρώπου χάνεται στην αχλή του χρόνου, εκεί όπου και η... σημερινή περιοχή των Δελφών, 
άγνωστο πως και γιατί οι προγονοί των σημερινών Ελλήνων έκτισαν μαντείο και ιερά, ονομαστά σε όλη τη γη που κατά καιρούς ονομαζότανυθώ, Όμφη, στα οποία λατρεύτηκαν ο Ουρανός η Γαία, ο Ζεύς και ο Απόλλωνας.


Η παράδοση αναφέρει ότι το -9650 μετά τον μεγάλο κατακλυσμό του Δευκαλίωνα, οι άνθρωποι για να σωθούν ανέβηκαν στο βουνό. Σταμάτησαν στο σημείο όπου άκουγαν τα ουρλιαχτά των λύκων.

Την περιοχή αυτή θεώρησαν ασφαλή από τα νερά και σε ανάμνηση της σωτηρίας τους, έκτισαν την πόλη Λυκόρεια..(Λύκος + ρεία = Αμεριμνησία που προσήλθε από τους Λύκους. Σήμερα τα αρχαιότερα ευρήματα της περιοχής χρονολογούνται στο --7000. Αν σκεφτούμε ότι οι Δελφοί γνώρισαν την ανελέητη δήωση και πυρπόληση από κάποιους ανθρωπόμορφους μαυροφορεμένους, που κουβαλούσαν μαζί τους τον θάνατο και τις κατάρες του θεού της ασιατικής ερήμου και ούρλιαζαν, «Ες έδαφος φέρειν» (Γκρεμίστε τα-ισοπεδώστε τα), ή «Θεοδόσιος η Ρομφαία του θεού», ή «θάνατο στους εχθρούς του Ισραήλ», γκρέμιζαν τα ιερά, έσπαζαν τα αγάλματα, και έκαιγαν ότι στεκόταν όρθιο ώστε να μη θυμίζει το παρελθόν, ασφαλώς θαβρίσκαμε και παλαιότερα ευρήματα που θα φώτιζαν το απώτερο παρελθόν της ιστορίας μας.


Κρεμάστηκε με το σχοινί που απλώνουν τα ρούχα!



Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λαμίας από το θάνατο 42χρονου γνωστού έμπορου, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών.

Ο 42χρονος ανέβηκε τα ξημερώματα στην ταράτσα του σπιτιού του, πήρε σχοινί που απλώνουν τα ρούχα και κρεμάστηκε στο δώμα της ταράτσας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport.gr, δεν άφησε κάποιο σημείωμα στο οποίο να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.


Λέσχη Βαλντάϊ: "Παγκόσμια διακυβέρνηση το 2030"



ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ;
 


Στη “Λέσχη Βαλντάϊ”, όπου ο Πούτιν ανέφερε ότι η Ελλάδα ίσως βρισκόταν σε καλύτερη μοίρα εάν είχε τη Δραχμή, Ρώσοι και Δυτικοί οικονομολόγοι κατέθεσαν άκρως ενδιαφέρουσες απόψεις για την παγκοσμιοποίηση στην οικονομία τις δύο επόμενες δεκαετίες, αλλά και τη θέση της Ρωσίας τότε.
Παγκόσμια διακυβέρνηση το 2030;

Ποιά είναι η ..
αναπτυξιακή προοπτική της Ρωσίας, πως θα είναι η οικονομία της χώρας το 2030; Στο κλείσιμο των εργασιών της ετήσιας συνάντησης της διεθνούς λέσχης «Valdai» στην Αγία Πετρούπολη, με τη συμμετοχή της ελίτ των Ρώσων και κορυφαίων ξένων εμπειρογνωμόνων, αρκετοί Ευρωπαίοι καθηγητές, επέμειναν ότι, μετά από 18 χρόνια θα έχουμε μια παγκόσμια διακυβέρνηση. Η δομή αυτή, κατά την άποψή τους, θα αναλάβει την ευθύνη για μια παγκόσμια ευημερία,


Η συνθήκη της Λισαβόνας εκπληρώνει τις προφητείες των Γραφών; (βιντεο)




Holy Roman Empire Reborn

Από την αιχμαλωσία της Βαβυλώνας στην 3-11-2009

 Η συνθήκη της Λισαβόνας έχει ισχύ συντάγματος της Ε.Ε.; 
Αποτελεί η Ευρωπαϊκή Ένωση της Λισαβόνας την ανασύσταση της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας του Καρλομάγνου; 
Εκπληρώνει τις προφητείες του Δανιήλ και της Αποκάλυψης για την έλευση του..
"θηρίου";

Πώς φτάσαμε στην ενοποίηση της Ευρώπης; Πώς εμπλέκεται το Ευρώ; Τι συμβολίζει η σημαία της; Ο Herman van Rompuy, η Catherine Ashton, o αντίχριστος και ο ψευδοπροφήτης 


«ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΜΕΣΩ…ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ, ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ – ΚΡΑΤΟΥΣ» (2 βιντεο)




Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ,συμμετείχε σήμερα (30.10.2012) με την ιδιότητα του μέλους της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής, σε κοινή σύσκεψη με αντιπροσωπεία Βουλευτών από το Κοινοβούλιο της Νορβηγίας, που επισκέπτεται την Αθήνα και την Άγκυρα.
Μετά το τέλος της σύσκεψης υπό την προεδρία του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, στην οποία μετείχαν από ένας βουλευτής της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ (απουσίαζαν από τα λοιπά κόμματα), ο Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση:
«Οι μάσκες έπεσαν. Η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς αποφάσισαν, χωρίς πάντως να ρωτήσουν τον ελληνικό λαό, να αποδεχθούν τα σχέδια της Άγκελα Μέρκελ για τις «Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης» με την απόλυτη γερμανική συνταγή.

Δηλαδή αποδέχεται και μάλιστα κάτω από τις σημερινές τραγικές μνημονιακές συνθήκες της Ελλάδας, την πλήρη κατάργηση του έθνους-κράτους. 


Το έχουμε πεί και το ξαναλέμε : Κόμμα ετοιμάζουν οι Αλβανοί!




Οι Αλβανοί μετανάστες θέλουν να μπουν στην ελληνική βουλή και ετοιμάζουν κόμμα με ηγέτες τον Ταχίρ Μήτσι και τον Οδυσσέα Τσενάι! Υπενθυμίζεται ότι ο Ταχίρ Μήτσι είναι επί πολλά χρόνια πρόεδρος του Συνδέσμου Αλβανών Μεταναστών Ελλάδας. Ο Οδυσσέας Τσενάι, έγινε γνωστός πριν 10 περίπου χρόνια όταν αποτελούσε “εθνική συζήτηση” το αν δικαιούται ή όχι, ως αριστούχος μαθητής σε Ελληνικό σχολείο, να κρατά τη σημαία στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Τότε, όπως αναφέρει η "Κάτοψη" δόθηκε Ελληνική υπηκοότητα στον νεαρό με εντολή του -εκείνη την εποχή-υπουργού Εξωτερικών Θεόδωρου Πάγκαλου. Σήμερα, σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες στη Βοστώνη.  


ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ - Kαι υπουργοί με offshore στη λίστα




Νέες αποκαλύψεις προαναγγέλει ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης καθώς δηλώνει ότι ..έχει πληροφορίες για ονόματα στη λίστα Λαγκάρντ που σχετίζονται με offshore και υπουργούς.

Σύμφωνα με δηλώσεις του δημοσιογράφου, που αποκάλυψε τα ονόματα που φέρονται να περιλαμβάνονται στην περίφημη «Λίστα Λαγκάρντ», διαθέτει πληροφορίες για ονόματα στη λίστα που οδηγούν σε offshore εταιρίες και συνδέονται με άλλα πρόσωπα, ακόμα και υπουργούς. Την δήλωση αυτή έκανε στους Times.


Θρίλερ με τις κλοπές εγγράφων από το Γενικό Λογιστήριο. Τρέμουν εκβιασμούς και απαγωγές επιχειρηματιών όπως Αργεντινή!






Άκρως απόρρητα έγγραφα που μπορούν να προκαλέσουν συγκλονιστικές εξελίξεις υπέκλεψαν άγνωστοι χάκερς που εισέβαλαν στους υπολογιστές του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.  
Όπως αποκαλύπτει η «Ημερησία» , «σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία,..
δεν βρέθηκαν ηλεκτρονικά ίχνη που να επιβεβαιώνουν εξωτερική παραβίαση των συστημάτων και κλοπή των εγγράφων. Φαίνεται, δηλαδή, να μην υπήρξαν χάκερς που εισέβαλαν στους υπολογιστές του Γενικού Λογιστηρίου, αλλά να αφήνεται να εννοηθεί ότι πρόκειται για εσωτερική δολιοφθορά. Δηλαδή, να έγινε υποκλοπή εγγράφων από υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών, οι οποίοι και τα έδωσαν για να δημοσιευτούν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους».
Σ αυτή τη περίπτωση μπορεί να δούμε να δημοσιοποιούνται σημεία και τέρατα από τις απόκρυφες συμφωνίες με την Τρόικα, τις αμοιβές των διεθνών


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha