Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Πως κάνουμε τα links του blog μας να αλλάζουν χρώματα αυτόματα?



Το συγκεκριμένο θέμα το είδα και το έμαθα πρώτη φορά στο blog του φίλου μου Νίκου (nikos63.blogspot.com).
Επειδή μου άρεσε και σκέφτηκα ότι θα σας άρεσε και σας ,σας το παραδίδω!

Εαν ακόμα δεν έχετε καταλάβει για τι πράγμα μιλάω 'βάλτε το ποντίκι σας πάνω από ένα link στη σελίδα αυτή(π.χ.στον τίτλο αυτής της ανάρησης).
Θα δείτε ότι το link αλλάζει χρώματα αυτόματα.
Δεν είναι εντυπωσιακό?
Δείτε στη συνέχεια πόσο εύκολο είναι για να το βάλετε κι εσείς!


ΜΕΤΡΟ: Αφιέρωμα: Ποιός φταίει για το "άκυρο" τμήμα ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ-ΧΑΛΑΝΔΡΙ;


5 Ιουλίου 2010: Ανανεωμένο άρθρο μετά τις πληροφορίες του φίλου αναγνώστη ο405Ν...

1 Ιανουαρίου 2011: Διαβάστε και το διαφωτιστικό άρθρο της Καθημερινής εδώ

Η δημοτική αρχή της Αγ.Παρασκευής το 1999 κατατρόμαξε και μόνο στην ιδέα ότι θα έχει σταθμό μετρό στην κεντρική πλατεία της Αγ.Παρασκευής (Λ.Μεσογείων) και θα περνούσε από την περιοχή τους αυτό το κατασκεύασμα που ονομάζεται μετρό που μόνο υποβάθμιση και παρακμή θα είχε ως αποτέλεσμα για τον δήμο τους, σύμφωνα με τις απόψεις τους!


Τώρα κλέβουν και τους καυστήρες - Έχουν ρημάξει τα εξοχικά



Μπορεί να πας στο εξοχικό σου και να έχουν σηκώσει το λεβητοστάσιο, ή και όλο τον οικιακό εξοπλισμό.

Τίποτα πλέον δεν είναι σίγουρο μέχρι την επόμενη επίσκεψη.Στον οικισμό ΟΣΜΑΕΣ στον Θεολόγο Φθιώτιδας, ο ιδιοκτήτης εξοχικής κατοικίας, που την επισκέφθηκε χθες μετά από αρκετό καιρό, διαπίστωσε έκπληκτος ότι του είχαν "σηκώσει" τον καυστήρα μαζί με τον πίνακα ελέγχου και τις ηλεκτροβάνες.

Σύμφωνα με το LamiaReport, στην Αράχωβα πρόσφατα σε συγκρότημα εξοχικών κατοικιών, άδειασαν στην κυριολεξία δύο σπίτια, παίρνοντας όλο τον οικιακό εξοπλισμό, μέχρι και τις μπανιέρες.

Οι ιδιοκτήτες είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι και αναζητούν λύσεις, όπως η κοινή φύλαξη και η τοποθέτηση κοινών συστημάτων συναγερμού στον περιβάλλοντα χώρο, αφού δεν ξέρουν τι θα τους ξημερώσει μέχρι την επόμενη επίσκεψη.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι που φοβούνται να επισκεφθούν τα εξοχικά τους και έχουν βάλει πωλητήριο, αλλά τέτοιες εποχές είναι "κομματάκι δύσκολο" να βρουν αγοραστές.


ΕΦΕΔΡΕΙΑ -ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ αλλά ΝΕΕΣ προσλήψεις στην ΕΛΑΣ



ΟΙ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΑΝ .....ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ
Με 100 επιστήμονες από τους κλάδους Διοικητικού, Τεχνικών, Πληροφορικής και Υγειονομικού θα ενισχυθεί άμεσα η Ελληνική Αστυνομία.
Στον διαγωνισμό που προκηρύχθηκε από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μπορούν να συμμετάσχουν ιδιώτες, αλλά και αστυνομικό προσωπικό και Ειδικοί Φρουροί (που επιθυμούν μετάταξη), προκειμένου να ενταχθούν στην κατηγορία Αξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων.
ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΕ ΕΦΕΔΡΕΙΑ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ


ΑΝΔΡΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΝΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ


Άγνωστος άνδρας ηλικίας περίπου 40 ετών, έχει καταλάβει το χώρο της εισόδου της Παλιάς Βουλής, στο κέντρο της Αθήνας, και απειλεί να ανατιναχθεί.  Ο άνδρας υποστηρίζει ότι είναι ζωσμένος με εκρηκτικά. Η...
υπόθεση ξεκίνησε στις 3 το μεσημέρι, η περιοχή έχει αποκλειστεί και έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Στο σημείο βρίσκονται επίσης διαπραγματευτές της αστυνομίας, προκειμένου να τον πείσουν να μην πυροδοτήσει τα εκρηκτικά. 

Επίσης έχουν κληθεί στο σημείο άνδρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών για να δραστηριοποιηθούν εάν διαπιστωθεί ότι ο άνδρας φέρει όντως εκρηκτικά. 


Το πρώτο "ηλιακό" ασανσέρ κατασκευάστηκε στο Κιλκίς



ηλιος ενέργεια ασανσέρ κιλκίς πατέντα
Μετά από 4 χρόνια έρευνας, ο Γιάννης Σαχσαμάνογλου, μηχανολόγος μηχανικός και ιδιοκτήτης της εταιρείας ασανσέρ Mezolift, κατασκεύασε τον πρώτο ηλιακό ανελκυστήρα στον κόσμο, ο οποίος παρουσιάστηκε επίσημα για πρώτη φορά στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Η εταιρία του απασχολεί μόλις δύο άτομα, ενώ ο ίδιος ο κ. Σαχσαμάνογλου, αν και μπορεί, δεν επιθυμεί να κατοχυρώσει την... πατέντα. Να σημειωθεί ότι οι πρώτες προσπάθειες κατασκευής αντίστοιχης τεχνολογίας γίνονται τώρα στην Ιταλία.


Τα χαρακτηριστικά που κάνουν “τη διαφορά” για τη συγκεκριμένη κατασκευή είναι τα εξής:
Απαιτεί 80% λιγότερη ενέργεια από το συμβατικό.
Η τροφοδοσία του γίνεται από 1 μικρό σύστημα με 2 φωτοβολταϊκά πάνελ και δύο μπαταρίες.
Μπορεί να κάνει μέχρι 30 κινήσεις ημερησίως και έχει αυτονομία για 3 μέρες.
Μπορεί να μεταφέρει μέχρι 4 άτομα ή 300 κιλά.
Δεν μπορείς να εγκλωβιστείς σε αυτό, αφού τροφοδοτείται πάντα από μπαταρίες.
Δεν απαιτεί χώρο για μηχανοστάσιο διότι η μηχανή του είναι εγκατεστημένη μέσα στο φρεάτιο.
Δεν χρειάζεται τριφασική παροχή ρεύματος, όπως συμβαίνει με τα συμβατικά προϊόντα ανελκυστήρων.
Τις βροχερές ημέρες λειτουργεί χάρη σε 2 μπαταρίες που έχουν φορτίσει τα φωτοβολταϊκά από πριν.
Έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, αφού το ρεύμα που παράγει είναι καλύτερης ποιότητας.
Είναι 100% πράσινος ανελκυστήρας.
Δεν χρειάζεται μεγάλο χώρο για να εγκατασταθεί (1 τ.μ.).
Κοστίζει περίπου 12.000 ευρώ, περίπου όσο ένα συμβατικό, όμως η δαπάνη αυτή αποσβένεται μέσα σε μια 5ετία (από την μείωση στον λογαριασμό της ΔΕΗ).

24h NewsRoom/like-spot


ΜΊΑ ΠΌΛΗ ΚΟΙΜΆΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΌΜΟΥΣ!



Μία πόλη κοιμάται στους δρόμους
Πρωτοφανείς διαστάσεις έχει πάρει το φαινόμενο των αστέγων στην Αθήνα και τα άλλα αστικά κέντρα. Σε 20.000 υπολογίζονται σήμερα οι άνθρωποι που κοιμούνται στον δρόμο, σε εγκαταλειμμένα σπίτια ή σε άδειες αποθήκες. Πολύ περισσότεροι βρίσκονται μόλις ένα βήμα πριν την τραγική αυτή κατάσταση. Νοικοκύρηδες, μόλις χτες, φτάνουν στην απόλυτη εξαθλίωση λόγω της κλιμακούμενης ανεργίας, των ανύπαρκτων ή συρρικνωμένων εισοδημάτων
Είναι ο Παναγιώτης, ο Λεωνίδας, ο Λάμπρος. Ανθρωποι του μεροκάματου. Κάποιοι με σπουδές, άλλοι με οικογένεια. Ελληνες “νοικοκυραίοι” που έμεναν στο νοίκι, ή πλήρωναν στεγαστικό. Η κρίση και η ανεργία τούς χτύπησε αλύπητα. Σήμερα είναι οι “νεο-άστεγοι”.


Η νέα γενιά του δρόμου…



HALANDRI NEWS · ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΣΧ - ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ Η ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΚΑΜΠΗ




            Γ.Σ. Χαλανδρίου — Τμήμα Μπάσκετ




ΚΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ


Τρίτη συνεχόμενη ήττα στα τελευταία δευτερόλεπτα υπέστη η ομάδα μπάσκετ ανδρών του Γ.Σ. Χαλανδρίου για το πρωτάθλημα Α ΕΣΚΑ στις 21-11-2011. Η ομάδα μας έχασε εκτός έδρας από τον Αργοναύτη Τριγλιάς με 55-58. Η ομάδα που έπαιξε πάλι χωρίς το βασικό της σέντερ τον Π. Απέργη εμφανίστηκε και πάλι αγχωμένη, - πάλι - δεν πήρε τα σουτ που έπρεπε από τους περιφερειακούς εναντίον ζώνης που - πάλι- έπαιξαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα οι αντίπαλοι. Δυστυχώς το σκορ πιθανότατα θα ήταν διαφορετικό αν κάποιοι παίκτες της ομάδας δεν έπαιρναν 3 (!) τεχνικές ποινές για διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές που κόστισαν πάνω από 8 πόντους στη διαφορά των δυο ομάδων! Το γεγονός είναι απαράδεκτο και δείχνει την ανάγκη για ηρεμία και συγκέντρωση που στους τελευταίους αγώνες δεν χαρακτηρίζουν την ομάδα. Τα επιμέρους σκορ στο τέλος των δεκαλέπτων 17-17, 29-29 (ημίχρονο), 44-44, 55-58.
Οι παίκτες μας: Γ. Μωραϊτης 1, Η. Εμίρης 7 (1), Ν. Γραμματόπουλος 6, Π.Πετριανίδης 13, Δ. Γιαννάκης 4, Μ. Σβορώνος 13, Ν. Παπαδέας 4, Π. Θέος, Α. Ζαχαρόπουλος 7, Δ. Κορώνης, Δ. Κόλλιας. Προπονητής ο Α. Καρούτζος με βοηθό τον Γ. Στρατάκο. 

ΑΥΡΙΟ  Δευτέρα 28-11-2011 (21.45) η ομάδα του ΓΣ Χαλανδρίου παίζει εντός έδρας με τον Τυφώνα και αναζητεί την επιστροφή στις νίκες. Ας βοηθήσουμε την ομάδα με τη παρουσία μας να το πετύχει!


1895 - Στο χωριό Βρύσες του Αποκορώνου γίνεται πρώτη σύγκρουση των επαναστατών


1895 - Στο χωριό Βρύσες του Αποκορώνου γίνεται πρώτη σύγκρουση των επαναστατών της Μεταπολιτευτικής Επιτροπής εναντίον δυνάμεως του Τουρκικού Στρατού 3.000 αντρών υπό τον Ταγιάρ Πασά. Μετά από σκληρή μάχη, που κράτησε όλη την ημέρα, οι Τούρκοι αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν, εγκαταλείποντας 200 νεκρούς και τραυματίες


1830 καθολική Αγία Αικατερίνη Λαμπουρέ βλέπει ένα όραμα


1830 καθολική Αγία Αικατερίνη Λαμπουρέ βλέπει ένα όραμα με την Παναγία να στέκεται σε μια υδρόγειο σφαίρα συνθλίβοντας ένα φίδι με τα πόδια της και βγάζοντας ακτίνες φωτός από τα χέρια της. Από το όραμα αυτό δημιουργήθηκε το Miraculous Medal, ένα φυλαχτό που φοριέταια πό εκατομμύρια ανθρώπους ακόμα και μη καθολικούς


HALANDRI NEWS · ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ο θάνατος και η Παρθένα



  Ο θάνατος και η Παρθένα ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ


Νέος Tράα...πεζίτης



thumb

Ακόμα μια εβδομάδα πέρα­σε και το σίριαλ «ποιος θα υπογράψει τι» καλά κρατεί. Τα τηλεπαράθυρα επικε­ντρώνονται στις δηλώσεις όλων τωνυποτιθέμενων «παικτών», όμως το παρασκήνιο με τους πραγματικούς παίκτες δουλεύει πυρετωδώς, κάτω απ’ τη μύτη μας, και όλα μπαίνουν στην τελική ευθεία.
Πριν αλλάξουν οι ευρωπαϊκές συν­θήκες ώστε να ανοίξει το παράθυρο εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη, οι δανειστές μας και τα επεν­δυτικά συμφέροντα που εξαρχής κι­νούσαν τα νήματα πίσω από τις εξε­λίξεις στην ελληνική οικονομία, θα διασφαλίσουν δύο πράγματα:
♦ Να περάσει ο έλεγχος των ελληνι­κών τραπεζών στην τρόικα, ώστε να αλλάξει σιγά - σιγά η μετοχική τους σύνθεση.
♦ Να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της νέας δανειακής σύμβασης και η συμμετοχή των ιδιωτών στο κούρεμα μέσω του PSI με την προϋπόθεση ότι τα νέα δεδομένα θα διέπονται από το βρετανικό δίκαιο και όχι το ελλη­νικό, ώστε η χώρα να μην μπορεί σε καμία περίπτωση να έχει περιθώρια ελιγμών και υπαναχωρήσεων (εθνι­κό κίνημα «δεν πληρώνω»). Και βε­βαίως, σε περίπτωση εξόδου από το ευρώ, οι δανειακές συμβάσεις να παραμείνουν στο ευρωπαϊ­κό νόμισμα.


Διώχνουν 120 εργαζόμενους στο μετρό Θεσσαλονίκης



Μαύρες γιορτές θα κάνουν 120 εργαζόμενοι στο μετρό της Θεσσαλονίκης, και συγκεκριμένα στις αρχαιολογικές ανασκαφές, οι οποίοι θα δουν την πόρτα της εξόδου από το έργο.
Η επίσημη εκδοχή είναι ότι στο εργοτάξιο του σταθμού «Βενιζέλου» θα πάψουν για δύο μήνες οι ανασκαφές, προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες σε αυτή τη φάση εργασίες από το τεχνικό προσωπικό και άρα οι εργαζόμενοι θα απολυθούν επειδή δε θα έχουν αντικείμενο για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με την ίδια εκδοχή, οι απολυθέντες θα επαναπροσληφθούν, μόλις αρχίσουν και πάλι οι ανασκαφές. Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, υπάρχει εμπλοκή στον τρόπο πληρωμής των εργαζομένων…
Ειδικότερα, στην αρχική σύμβαση κατασκευής του μετρό της Θεσσαλονίκης, προβλέπονταν για τις ανασκαφές 15 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίο χαρακτηρίζεται αστείο από τους γνώστες, καθώς στην πραγματικότητα θα απαιτηθούν τουλάχιστον 90 εκατ. ευρώ. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα 15 εκατ. ευρώ είχαν εξαντληθεί μέχρι τον Οκτώβριο του 2009.
Τι δαπανήθηκε
Έκτοτε τα κονδύλια για τις ανασκαφές καλύπτονταν από τα απρόβλεπτα του μετρό, ποσά τα οποία προβλέπονται σε κάθε μεγάλο έργο για να καλύψουν απρόβλεπτες δαπάνες. Ωστόσο αυτό δεν μπορούσε να γίνεται επ’ άπειρον. Έτσι, μέχρι σήμερα δαπανήθηκαν για τις ανασκαφές περισσότερα από 45 εκατ. ευρώ, όμως χρειάζονται και άλλα χρήματα.
Έτσι, βρέθηκε η λύση της νέας, συμπληρωματικής σύμβασης, ώστε να αντληθούν κονδύλια από εθνικούς πόρους, για να ολοκληρωθούν οι ανασκαφές του μετρό της Θεσσαλονίκης. Πλην όμως, το θέμα βρίσκεται στο Ελεγκτικό Συνέδριο και σήμερα τα εναπομείναντα κονδύλια είναι εξαιρετικά περιορισμένα.
ΠΗΓΗ: agelioforos.gr


ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΕ ΕΦΕΔΡΕΙΑ


Εργασιακή εφεδρεία και ευκαιρίες απασχόλησης (Νοέμβριος 2011)H κατεπείγουσα εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας που δόθηκε στη δημοσιότητα έριξε φως στο νέο πρόγραμμα -απόρροια των σκληρών μέτρων λιτότητας- της εργασιακής εφεδρείας. Αυτό, λοιπόν, που ξεκαθαρίστηκε είναι ότι τίθενται σε καθεστώς εργασιακής εφεδρείας και αποχωρούν από τις υπηρεσίες τους αυτοί που χρειάζονται δύο έτη για τη συμπλήρωση της 35ετίας, αλλά και όσοι συμπληρώνουν το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης. Στην εγκύκλιο


Σωφρονιστικοί υπάλληλοι Ρομπότ



Σωφρονιστικοί υπάλληλοι Ρομπότ Σωφρονιστικοί υπάλληλοι Ρομπότ

Ένα σωφρονιστικό ίδρυμα στη Νότια Κορέα αναμένεται να υποδεχθεί ρομπότ που θα πάρουν τη θέση των φυλάκων.
Τα ρομπότ έχουν ύψος 1.5μ. και κινούνται με τη βοήθεια τεσσάρων τροχών, ενώ τρία από αυτά θα χρησιμοποιηθούν δοκιμαστικά τον επόμενο Μάρτιο στη νοτιανατολική πόλη Pohang της Κορέας.
Οι φύλακες-ρομπότ, που σχεδιάστηκαν μέσα στο πλαίσιο ενός προγράμματος 634.000 ευρώ του Υπουργείου Οικονομίας της Γνώσης, θα χρησιμοποιούνται κυρίως το βράδυ.
Ακόμα, θα έχουν τη δυνατότητα να ανιχνεύουν, πέρα από κρούσματα βίας, και αυτοκτονικές συμπεριφορές, ώστε οι πραγματικοί φύλακες να μπορέσουν να αφοσιωθούν στις προσπάθειες διόρθωσης και αποκατάστασης σωφρονιστικών προβλημάτων.


«Κραχ» στα καταναλωτικά και στις πιστωτικές



Δεν πληρώνονται ένα στα τέσσερα δάνεια.
Την αυξανόμενη δυσπραγία των ιδιωτών και των επιχειρήσεων να ανταποκριθούν στις τραπεζικές τους υποχρεώσεις, καταγράφει η ενδιάμεση έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος, σύμφωνα με την οποία, η εξέλιξη στην ποιότητα των δανειακών χαρτοφυλακίων των τραπεζών, επιδεινώνεται μήνα με το μήνα.

Ένα στα τέσσερα καταναλωτικά δάνεια, συμπεριλαμβανομένων και των πιστωτικών καρτών, δεν πληρώνονται. Οι καθυστερήσεις στις αποπληρωμές αυξάνονται και οι προοπτικές παραμένουν δυσοίωνες και για την επόμενη χρονιά.

Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2011 οι επισφάλειες αυξήθηκαν κατά 6 δισεκατομμύρια ευρώ συνολικά, σε όλες τι κατηγορίες δανείων. Αθροιστικά, οι επισφαλείς απαιτήσεις από επιχειρήσεις και νοικοκυριά την περίοδο Ιανουαρίου – Ιουνίου ξεπέρασαν τα 32 δισεκατομμύρια ευρώ αν και οι τράπεζες σχημάτισαν πρόσθετες προβλέψεις ύψους 3 δισεκατομμύρια ευρώ.


Και νέα σφαλιάρα στον Βενιζέλο, από το Πρωτοδικείο Αλεξανδρουπόλεως, για το χαράτσι



Το μονομελές Πρωτοδικείο Αλεξανδρουπόλεως, εξέδωσε προσωρινή διαταγή με την οποία απαγορεύει στην ΔΕΗ να διακόψει την παροχή ρεύματος σε καταναλωτές που για διαφόρους λόγους δεν πληρώνουν το χαράτσι για τα ακίνητα. Η απόφαση του δικαστηρίου ισχύει μέχρι να εκδικασθεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει 15 καταναλωτές για την υπόθεση του «χαρατσιού». 
Υπενθυμίζεται ότι παρόμοια απόφαση εκδόθηκε προ ημερών και από το Πρωτοδικείο Καλαμάτας.

 


Τι σχέση έχει ο κ. Κουβέλης και η Δημοκρατική Αριστερά με την κ. Ρεπούση;



Πατήστε για μεγέθυνση 
"Στις 27 Αυγούστου 1922 ο τουρκικός στρατός μπαίνει στη Σμύρνη. Χιλιάδες Έλληνες συνωστίζονται στο λιμάνι προσπαθώντας να μπουν στα πλοία και να φύγουν για την Ελλάδα…"
(Mαρία Ρεπούση, Ιστορία ΣΤ’ δημοτικού)
Η κ. Ρεπούση αποτελεί την υπεύθυνη Παιδείας της ΔΗΜ.ΑΡ.
Μήπως τελικά οι νέο-ταξικοί έχουν την δυνατότητα να εισδέχονται σε όλα τα πολιτικά...κόμματα, να γίνονται αποδεχτοί από όλους, να "μολύνουν" όλες τις προσπάθειες οι οποίες προβάλλονται από την καθεστηκυία τάξη ως ελπιδοφόρες και τις οποίες ο κόσμος δείχνει να επικροτεί ελπίζοντας σε κάτι νέο…

Δείτε την άποψη της Ακαδημίας Αθηνών για το βιβλίο της Ιστορίας της ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού αλλά και το άρθρο του Χάρρυ Κλυν για το ίδιο θέμα…

Συμπερασματικά η Ακαδημία Αθηνών για το κείμενο του διδακτικού εγχειριδίου δήλωσε,


ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ





Μερικά από τα μέτρα που εξήγγειλε ο κ. Σαμαράς είναι η συγκρότηση αυτοτελούς υπουργείου Τουρισμού και η πλήρης άρση του καμποτάζ.

Δέκα μέτρα για τον αναπροσανατολισμό και την αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος παρουσίασε το Σάββατο ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς κατά το χαιρετισμό του στη γενική συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ) το Σάββατο.
Χαρακτήρισε τον τουρισμό ως «εθνική προτεραιότητα» για τη ΝΔ, λέγοντας ότι ο κλάδος αντιμετωπίστηκε από τη διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ «πολλές φορές με αδιαφορία, κάποιες στιγμές με αναλγησία».
Μερικά από τα μέτρα που εξήγγειλε ο κ. Σαμαράς είναι η συγκρότηση αυτοτελούς υπουργείου Τουρισμού, η πλήρης άρση του καμποτάζ, η εκπόνηση αυτόνομου στρατηγικού σχεδιασμού για την Αθήνα και η προσπάθεια για μείωση του ΦΠΑ στον κλάδο.
Ειδικότερα, τα μέτρα έχουν ως εξής:
1. Συγκρότηση ξεκάθαρα αυτοτελούς Υπουργείου Τουρισμού για την θεσμική του εκπροσώπηση. Και μάλιστα δίπλα και υπό την άμεση εποπτεία του Πρωθυπουργού.
2. Σύσταση εταιρίας μάρκετινγκ με σύμπραξη δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.
3. Ολοκλήρωση του θεσμικού πλαισίου για όλες τις ειδικές μορφές Τουρισμού και κάλυψη των κενών σε υποδομές, όπως μαρίνες, γήπεδα γκολφ και συνεδριακές εγκαταστάσεις.
4. Προσπάθεια για μείωση του ΦΠΑ στο σύνολο του τουριστικού πακέτου, σε 4,5% και διατήρηση του μειωμένου συντελεστή για τα νησιά του Αιγαίου, με επέκταση της ρύθμισης και για τα νησιά του Ιονίου.
5. Πλήρης άρση του καμποτάζ.
6. Μείωση της γραφειοκρατίας για την ταχύτερη υλοποίηση των επενδύσεων και την δημιουργία θετικού επενδυτικού κλίματος.
7. Αναβάθμιση της τουριστικής εκπαίδευσης.
8. Εκπόνηση νέας Στρατηγικής Αερομεταφορών, με μείωση των τελών στα αεροδρόμια της χώρας.
9. Άμεση εφαρμογή όσων ρυθμίζει ο νόμος για τα σύνθετα τουριστικά καταλύματα.
10. Εκπόνηση αυτόνομου στρατηγικού σχεδιασμού για την Αθήνα με σκοπό την ανάκτηση της ανταγωνιστικότητάς της ως τουριστικός προορισμός.
Όπως ανέφερε ο κ. Σαμαράς, «ο Τουρισμός, αποτελεί ηγετική δύναμη για την ελληνική οικονομία» και «παρά τη δυσμενή συγκυρία της κρίσης στο εσωτερικό και το δύσκολο διεθνές περιβάλλον, την τελευταία διετία κατάφερε να διατηρήσει σημαντική συμβολή στο ΑΕΠ και μεγάλο μερίδιο στην αγορά εργασίας».
Στο μεταξύ, με άγριες διαθέσεις περίμεναν ορισμένοι ξενοδόχοι τον υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος προσήλθε στη γενική συνέλευση του ΞΕΕ για να μιλήσει στην εκδήλωση ως συναρμόδιος υπουργός.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από skai.gr


ΕΦΡΑΙΜ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ! Βίντεο



ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ! 
Την παραθέτουμε σήμερα με μορφή βίντεο,
” …Υπάρχει κοιμώμενος Στρατηγός ονόματι Ιωάννης, ο οποίος, τότε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ θα υποδείξει εις τους Χριστιανούς ότι αυτός θα βασιλεύσει τώρα. Θα τους υποδείξει με το δάχτυλό του τον τόπο και θα τον καλέσουν να ηγηθεί και να βασιλεύσει εις τον ελληνικό και ορθόδοξο λαό. Και θα γίνει αυτό.
Πριν από χρόνια....

εις το Άγιον Όρος ήταν ένας 


Κατάλαβες τώρα....




Κατάλαβες τώρα γιατί κατέστρεψαν μεγάλες υγιείς ελληνικές βιομηχανίες
(ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, AΙΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ) και έκαψαν σε διάστημα 2 μηνών μεγάλα ελληνικά πολυκαταστήματα
(ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ);
... Για να βρουν άνετα χώρο, χωρίς προσπάθεια, τα δικά τους μπακάλικα που
διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να μπουν στην ελληνική αγορά...
...


HALANDRI NEWS · 1900 μεγάλος αρχαιολογικός θησαυρός,(Μηχανισμός των Αντικυθήρων) ο οποίος χρονολογείται από το 300 π.Χ. ανακαλύπτεται στα Κύθηρα.


1900 μεγάλος αρχαιολογικός θησαυρός,(Μηχανισμός των Αντικυθήρων) ο οποίος χρονολογείται από το 300 π.Χ. ανακαλύπτεται στα Κύθηρα.




ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ 902 - A REPORT ABOUT THE ANCIENT "GPS" IN THE MORNING BROADCAST OF 902 TV


WEB TV HALANDRI - 1922 καταργείται η ελληνική αρμοστεία στην Κωνσταντινούπολη και γίνεται ανταλλαγή πληθυσμών Μικράς Ασίας και Μακεδονίας.






Σαν σήμερα, 27 Νοεμβρίου  1922 καταργείται η ελληνική αρμοστεία στην Κωνσταντινούπολη και γίνεται ανταλλαγή πληθυσμών Μικράς Ασίας και Μακεδονίας.


HALANDRI NEWS · ΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ



Από τα καλύτερα που αλιεύσαμε στην tv....ούλα μας


HALANDRI NEWS · ΚΑΛΗΜΈΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Τζίμης Πανούσης




Πανουσης για Νταλαρα



Blogger Dynamic Views (τι είναι, πως τα εφαρμόζω, θετικά-αρνητικά)



Καλησπέρα στους αναγνώστες του bloggertips.gr
Σήμερα θα μιλήσουμε για τη νέα λειτουργία του blogger η οποία έγινε διαθέσιμη σε όλους πριν από μερικές ημέρες (28/9/2011 για την ακρίβεια), τα Dynamic Views.


Τι είναι λοιπόν τα Dynamic Views και πώς μπορούμε να τα εφαρμόσουμε;


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha