Popular Post

Blogger Themes

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη Σκόπελο


Φωτιά έχει ξεσπάσει στη θέση Καλόγηρος του νησιού
Επι τόπου επιχειρούν 8 πυροσβέστες με δύο ...
οχήματα, 1 ομάδα ποζοπόρο, ένα ελικόπτερο και δύο αεροσκάφη.


ΚΑΤΕΤΕΘΗ Η ΜΗΝΥΣΗ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ 30 ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΡΑ !! ΒΙΝΤΕΟ




1+042 ΚΑΤΕΤΕΘΗ Η ΜΗΝΥΣΗ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ 30 ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΡΑ !!
Κατατέθηκε η μήνυση κατά της Κυβέρνησης Γ.Παπανδρέου και των συνυπευθύνων για την τραγική κατάσταση που σήμερα ευρίσκεται η χώρας μας.

Η Κυρία Κρητικοπούλου παρουσία δεκάδων υποστηρικτών της μήνυσης και του Πρώην Εισαγγελέα Σακκά κατέθεσαν τον φάκελο των 200περίπου σελίδων που περιγράφουν όλη την διαδικασία και τους τρόπους όπου εντέχνως οι υπαίτιοι , επιχειρούν ακόμα και σήμερα να εξαφανίσουν ένα ολόκληρο έθνος πιστοί στις υποταγές των ..

Τραπεζικών επιχειρήσεων.

283 +1 οι υπογράφοντες την Μήνυση .
1+044 ΚΑΤΕΤΕΘΗ Η ΜΗΝΥΣΗ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ 30 ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΡΑ !!
Παρά τις μερικές αντιδράσεις η μήνυση τελικά παρελήφθη ενω δεν έλειψαν τα σχόλια “τόσος κόσμος Ιούλη μήνα να τρέχετε δεν είναι σωστό”  απο τους καλοθελητές υπαλλήλους του συστήματος !!


ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - Η ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥ RF-4E/TM



Μία πραγματικά περίεργη ιστορία η οποία μπορεί και να σχετίζεται με την κατάρριψη του τουρκικού RF-4E/TM από την συριακή αεράμυνα στην περιοχή βόρεια της Λατάκκιας έρχεται στην δημοσιότητα.


Το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο όπου δείχνει άνδρες των εξεγερμένων να έχουν μπει σε μία βάση αεράμυνας η οποία έχει καταστραφεί.



 
Στην βάση αυτή η οποία βρίσκεται Jebl Simon στην περιοχή Idlib κοντά στα σύνορα με την Τουρκία στην επαρχία Hattay φαίνονται ξεκάθαρα τρία ραντάρ αεράμυνας.

Πιο συγκεκριμένα φαίνεται ένα ραντάρ δύο διαστάσεων NITEL P-18M Spoon Rest D/E το οποίο έχει αναβαθμιστεί, ένα ραντάρ επίσης δύο διαστάσεων 1L13-3 Nebo SV/Box Spring και ένα ακόμα ραντάρ πρόκτησης με κεραία διάταξης φάσης αγνώστου τύπου.

Όσον αφορά το δεύτερο ραντάρ το 1L13-3 Nebo SV/Box Spring μπορεί να εντοπίσει αεροσκάφος μεγέθους μαχητικού σε απόσταση 60 χλμ όταν πετά στα 500 μέτρα, 250 χλμ όταν πετά στα 10.000 μέτρα και στα 270 χλμ όταν πετά στα 27.000 μέτρα.


Η «τέλεια» παγκόσμια οικονομική καταιγίδα




Πυκνώνουν τα μαύρα σύννεφα μιας επερχόμενης χρηματοπιστωτικής και οικονομικής καταιγίδας και μαζεύονται από κάθε κατεύθυνση: την ευρωζώνη, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Κίνα και αλλού. Πράγματι, η παγκόσμια οικονομία το 2013 μπορεί να είναι ένα πολύ αφιλόξενο περιβάλλον.

Για αρχή, η κρίση στην Ευρωζώνη επιδεινώνεται, καθώς το ευρώ παραμένει πολύ ισχυρό, η δημοσιονομική λιτότητα βαθαίνει την ύφεση σε πολλές χώρες, και μια πιστωτική ασφυξία στην περιφέρεια σε συνδυασμό με τις υψηλές τιμές του πετρελαίου υπονομεύουν τις προοπτικές ανάκαμψης. 

Το τραπεζικό σύστημα της ευρωζώνης παραμορφώνεται, καθώς διασυνοριακές και διατραπεζικές γραμμές πίστωσης αποκόπτοναι, και η φυγή κεφαλαίων θα μπορούσε να μετατραπεί σε πλήρη τραπεζικό πανικό στην περιφέρεια αν όπως είναι πιθανό η Ελλάδα προβεί σε μια άτακτη έξοδο από το ευρώ κατά τους προσεχείς μήνες.

Επιπλέον, η δημοσιονομική κατάσταση χειροτερεύει, καθώς τα επιτόκια δανεισμού για Ισπανία και Ιταλία έχουν σκαρφαλώσει ξανά σε μη βιώσιμα επίπεδα. Πράγματι, η ευρωζώνη μπορεί να χρειαστεί όχι μόνο ένα διεθνές σχέδιο διάσωσης των τραπεζών της (όπως πρόσφατα η Ισπανία), αλλά επίσης και μια συνολική διάσωση των κρατών μελών της καθώς οι μηχανισμοί προστασίας εντός και εκτός ευρωζώνης φαίνονται ανεπαρκείς όσον αφορά την Ισπανία και την Ιταλία. Ως αποτέλεσμα, η άτακτη διάλυση της ευρωζώνης παραμένει πιθανή.

Στη δύση, με τις οικονομικές επιδόσεις των ΗΠΑ να εξασθενούν, το πρώτο τρίμηνο η ανάπτυξη έφτασε στο 1,9% - αρκετά κάτω από το προβλεπόμενο. Η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας εμφανίζεται υποτονική τους τελευταίους μήνες οπότε η οικονομία των ΗΠΑ μπορεί να μείνει στάσιμη πριν το τέλος του έτους.


Στο φως τα πρώτα ευρήματα από την ανασκαφή στη Θήβα



Περιχαρείς είδαν χθες οι αρχαιολόγοι και οι εργαζόμενοι στην εκσκαφή του χώρου της Αντιγόνης, στη Θήβα, τα πρώτα ευρήματα, τα οποία... αποδεικνύουν πως βαδίζουν σύμφωνα με τα όσα αρχικά είχαν σχεδιαστεί. Ιδιαίτερα ικανοποιημένος όμως, είναι ο Β. Αραβαντινός, ο οποίος βλέπει τα σπλάχνα της θηβαϊκής γης στο συγκεκριμένο σημείο να τον δικαιώνουν πολύ γρήγορα. Επικεφαλής της ομάδας του και σε 5 περίπου μέτρα βάθος ψηλαφίζει πολύ προσεκτικά το...


Έρχονται τα Μ1Α1 Abrams - Υπερσυγκέντρωση τουρκικών δυνάμεων στην Α.Θράκη






Στην τελική ευθεία έχει εισέλθει η αποδοχή της αμερικανικής δωρεάς των 400 αρμάτων μάχης Μ1Α1 Abrams, καθώς το κονδύλι (όπως έχει ήδη γράψει το defencenet.gr από τον Μάϊο) έχει βρεθεί και αυτή την στιγμή συζητώνται θέματα υποστήριξης και εργοστασιακής αξιοποίησης των αρμάτων, αλλά και οι λεπτομέρειες για την φόρτωσή τους. 
Ελπίζεται ότι ίσως και μέσα στο καλοκαίρι και πάντως σε οποιαδήποτε περίπτωση εντός του έτους, τα Μ1Α1 Abrams θα εξοπλίσουν τις ελληνικές Τ/Θ και Μ/Κ ταξιαρχίες και θα αντικαταστήσουν τα παρωχημένα LEO1A5, αλλά και τα εναπομείναντα Μ60Α3 στις μονάδες της πρώτης γραμμής.
Ένας από τους λόγους της επίσπευσης της προμήθειας είναι η κάθετη ενίσχυση της μαχητικής ισχύος της 1ης τουρκικής Στρατιάς στην Ανατολική Θράκη, η οποία σήμερα έχει φτάσει να επανδρώνεται σε προσωπικό όσο το σύνολο, σχεδόν, των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και των τριών Κλάδων, με άνω των 100.000 προσωπικού!
Είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση στρατιωτικού προσωπικού αναλογικά με την περιοχή στην οποία είναι συγκεντρωμένοι...


Τζαμί-"κυψέλη" τρομοκρατών σχεδίαζαν οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες στην Ελλάδα;






Μία αποκάλυψη της βρετανικής εφημερίδας Τhe Sunday Telegraph  αναφορικά με το σχέδιο δημιουργίας τζαμιού στην Ευρώπη, των μυστικών υπηρεσιών της Βρετανίας και της Λιβύης επί Καντάφι, προκειμένου να παγιδεύουν μουσουλμάνους εξτρεμιστές φαίνεται ότι ταιριάζει απόλυτα με την προσπάθεια κατασκευής του τζαμιού στον Βοτανικό, η οποία θα ..
χρηματοδοτείτο εν μέρει από κεφάλαια του λιβυκού κράτους, αλλά και της Σαουδικής Αραβίας! 
Το τζαμί θα κατασκευαζόταν, όπως γράφει η εφημερίδα σε χώρα του ΝΑΤΟ στην περιοχή της Μεσογείου και θα αποτελούσε πόλο έλξης μουσουλάνων εξτρεμιστών οι οποίοι θα παρακολουθούντο κατ'αυτό τον τρόπο στενά από τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες. 

Η ΜΙ6 συνεργάστηκε με τον πρώην ηγέτη της Λιβύης Muammar al-Qaddafi κια τα αποκαλυπτήρια του σχεδίου έγιναν όταν στα εγκαταλελειμμένα κεντρικά γραφεία της ESO, της υπηρεσίας Ασφάλειας της Λιβύης, μετά την κατάρρευση του καθεστώτος Qaddafi βρέθηκε ολόκληρο το βρετανικό σχέδιο το οποίο είχε προχωρήσει αρκετά.
Το έγγραφο φέρεται να περιγράφει μια σειρά δράσεων που προκύπτουν από τη στενή συνεργασία μεταξύ της ESO και της ΜΙ6, μυστικής υπηρεσίας η οποία ξεκίνησε το 2003. Κατά την περίοδο αυτή, οι δύο υπηρεσίες πληροφοριών αποκατέστησαν την επαφή τους στο πλαίσιο του διπλωματικού «ξεπαγώματος» μεταξύ Λονδίνου και Τρίπολης, το οποίο ξεκίνησε με την απόφαση της Λιβύης να εγκαταλείψει το πρόγραμμα της ανάπτυξης πυρηνικών όπλων.


Δηλώσεις σοκ του Χριστόφια: ''Είμαι συναγωνιστής με τους Τούρκους...!! Να φύγουν οι Έλληνες απο την Κύπρο!!'' Βίντεο!





Δεν περιμέναμε ασφαλώς κάτι καλύτερο απο έναν κομμουνιστή που το δηλώνει κιολας περήφανα, καθώς και οτι είναι διεθνιστής... Οι δηλώσεις αυτές είναι η απόλυτη προδοσία για το αίμα που έχυσαν οι ήρωες της Κύπρου μας και τα δεινά που πέρασαν τα αδέρφια μας απο τους Τούρκους... Θα έπρεπε να ντρέπεται...


Η σύγχρονη εποχή καταδιώκει την πίστη στον Ιησού Χριστό!





Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

Η σύγχρονη εποχή καταδιώκει την πίστη στον Ιησού Χριστό.
 Ο πιστός που δε βλέπει το διωγμό της πίστης, πρέπει να αρχίσει να αμφιβάλει για την πίστη του. 
Ο Κύριος είπε, αφού εμένα κατεδίωξαν, θα καταδιώξουν κι εσάς.
Ο Χριστός είναι το θεμέλιο της ζωής. Ουδείς δύναται να βάλει άλλο θεμέλιο , από αυτό που υπάρχει, ο Ιησούς Χριστός! 
Γιατί καταδιώκεται το θεμέλιο της ζωής; 
Η απειλή του διαβόλου κατά του Θεού είναι η ανυπαρξία. 
Ο διάβολος διαλύει την ενότητα του κόσμου και μέσα από την διάλυση πολεμάει τη ζωή.


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha