Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Κανείς εργαζόμενος να μην κάνει δήλωση προϋπηρεσίας.



Κανένας εργαζόμενος στην εφεδρεία.
Δεν υποκύπτουμε σε εκβιασμούς και απειλές.
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Η τρικομματική κυβέρνηση της πλουτοκρατίας (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ.) για να προωθήσει γρήγορα τις αντεργατικές της ρυθμίσεις οξύνει την ιδεολογική και πολιτική τρομοκράτηση των εργαζομένων και τις εκβιαστικές της μεθοδεύσεις.
Έτσι μετά τις εγκυκλίους, που έστειλε για την εργασιακή εφεδρεία και επειδή απ' ό,τι φαίνεται δεν της βγαίνουν τα νούμερα των 30.000 εργαζομένων, που θέλει μέχρι τις 27 Νοέμβρη να βγάλει στην εφεδρεία, καλεί τους εργαζόμενους Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (ΙΔΑΧ) να πάνε μόνοι τους να δηλώσουν την προϋπηρεσία τους για να βγουν και αυτοί στην εφεδρεία και μάλιστα εθελούσια.
Μάλιστα, για να πετύχει το στόχο της, τους τρομοκρατεί και τους εκβιάζει ότι αν δε δηλώσουν τώρα την προϋπηρεσία τους, δε θα υπολογιστεί μελλοντικά στη σύνταξη.
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,


Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να διορίζει και εξαιρεί τα δικά του παιδιά απ' την εργασιακή εφεδρεία


ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΣΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΕΞΑΙΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!! ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ, ΠΧ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Ή ΣΑΜΑΡΑΣ...
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Η ΝΔ ΘΑ ΞΑΝΑΨΑΧΝΕΙ ΤΟΛ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ..

Νίκος


Αντί για τις λίστες με τα ονόματα των φοροφυγάδων, δημοσιεύουμε τις ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ.


Γράφει ο Δρ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ
Αντί για τις λίστες με τα ονόματα των φοροφυγάδων,
δημοσιεύουμε τις ΛΙΣΤΕΣ  ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ.
Όλοι μαζί εδώ :
BILDEBERG, TRILATERAL, WORLD ECONOMIC FORUM.
Προσέξτε την τρίτη λίστα, αυτή του WORLD ECONOMIC FORUM.
Θα βρείτε μέσα όλα τα GOLDEN BOYS των μεγαλύτερων οικονομικών κολοσσών του πλανήτη.
Δηλαδή τους εκπροσώπους ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ που λυμαίνονται την παγκόσμια οικονομία και γίνονται κάθε μέρα πλουσιότεροι κερδοσκοπώντας με την κρίση.
Bilderberg Group
ORGANIZATION
Founded in 1954, the Bilderberg Group holds “by invitation only” annual meetings of the rich and powerful. About two-thirds of the attendees are European, the rest American. Informally named for the site of the group’s first meeting, the Hotel de Bilderberg in Oosterbeek, Netherlands.
Founding Date:


Και πάλι ΟΧΙ στο χαράτσι της ΔΕΗ




Url
                          5 λόγοι και 5 προοπτικές
από τα βουνά της νοτιοανατολικής Πελοποννήσου
                       Γράφει ο Γιώργος Μελέτης
 Ο αγώνας ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ φτάνει σε ένα κρίσιμο σημείο.
Παρόλο που τα κόμματα, που επίσημα το καταγγέλλουν, δεν πήραν στην ουσία καμιά πρωτοβουλία για την οργάνωση της λαϊκής αντίδρασης, αυτή φουντώνει στα χωριά και τις πόλεις της χώρας, στις γειτονιές και στις παρέες, δημιουργώντας νέες, αυτόνομες, γνήσια λαϊκές νησίδες αντίστασης στην εξαθλίωση και στην κατοχή.
 Η κυβέρνηση και τα τσιράκια της αρχίζουν τις μανούβρες:


Όταν ο «ιδανικός» Λουκάς Παπαδήμος μοίραζε δάνεια αβέρτα!



Δημοσίευμα από την εφημερίδα «Τα Νέα», στις 17 Ιουνίου 2000. Πριν από 11 χρόνια ο κεντρικός τραπεζίτης της χώρας, ο Λουκάς Παπαδήμος, έταζε δάνεια, μέσα από συνέντευξή του, σε όλο τον κόσμο. Και, μάλιστα, χωρίς περιορισμούς!

Ήμασταν λίγο πριν μπούμε στο ευρώ από την πίσω πόρτα και με τη δημιουργική λογιστική του Σημίτη..
.

Τα «εύκολα» δάνεια για το κράτος, τις επιχειρήσεις και τους πολίτες ήρθαν όντως με το που μπήκαμε στο ευρώ. Και ήρθαν σαν θηλιά που άρχισε να σφίγγει μέχρι να μας πνίξει.


HALANDRI NEWS · O Συλλόγος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού - "Η Αγκαλιά" διοργανώνει «Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση για τα παιδιά του»






                        Αρ. Πρωτ.:9078
                                                                        Αθήνα, 10 Νοεμβρίου 2011


Δελτίο Τύπου


HALANDRI NEWS · Κάνει φτερά η ανακύκλωση...!


Για να έχουμε μια συγκριτική εικόνα με το τι πράττουν όμοροι Δήμοι στην ανακύκλωση και τη διαχείρισή της, απευθυνθήκαμε στον αντιδήμαρχο Καθαριότητας του Δήμου Χαλανδρίου κύριο Μύρωνα Ανδριανάκη ώστε να μας πληροφορήσει τα της ανακύκλωσης εκεί. Βέβαια ο Δήμος αυτός ανήκει σε άλλη τάξη μεγέθους από τον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στον τομέα καθαριότητας, που χρονολογούνται από την εποχή της διοίκησης Παττακού, εντάθηκαν και χειροτέρευσαν κατά τη διοίκηση Ζαφειρόπουλου και παραμένουν επί της υφιστάμενης διοίκησης Κουράση. Ωστόσο για το 2010, όπως μας παρέθεσε μερικά στοιχεία ο κύριος Ανδριανάκης, έγινε η αποκομιδή 6.000 τόνων ανακυκλώσιμων υλικών στο Χαλάνδρι, και ο Δήμος εισέπραξε από την Ε.Ε.Α.Α ως αντισταθμιστικά οφέλη ποσό ύψους 70.000 ευρώ, το οποίο και διατέθηκε για την αγορά 222 κάδων ανακύκλωσης και ενός απορριμματοφόρου χωρητικότητας τεσσάρων κυβικών μέτρων. Στον ενιαίο Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού περιμένουμε με χαρά τα απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα της ανταπόδοσης της ανακύκλωσης, στην οποία την πρωτοκαθεδρία, πανελλαδικά έχει το Νέο Ψυχικό, από την εποχή της καινοτόμου σε αρκετά θέματα της καθημερινότητας διοίκησης Θάνου Βεζυργιάννη…


Έγγραφο-σοκ δίνει τα "κλειδιά" του Α.Αιγαίου στην Τουρκία!





Αφού έβαλε την χώρα στο ΔΝΤ, προετοιμάζοντας το έδαφος με «προσωπικές ενέργειες» και με ανήκουστες δηλώσεις όπως «Προσπαθούμε να αποτρέψουμε έναν ΤΙΤΑΝΙΚΟ», αφού εργάστηκε με συνέπεια για να εγκατασταθεί στην Ελλάδα η παρακυβέρνηση του Χορστ Ράϊχενμπαχ, τώρα ετοιμάζεται να παραδώσει στην Τουρκία τα «κλειδιά» νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και της Δωδεκανήσου, πάντα βάσει του ...
Μνημονίου.

Γιατί περί «παράδοσης» πρόκειται όταν τα νησιά αυτά θα εξαρτώνται από την Άγκυρα σε ότι αφορά τις ανάγκες τους σε ηλεκτρικό ρεύμα, όπως σχεδιάζει να κάνει ο υπουργός ΠΕΚΑ Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της XOΥΡΙΕΤ.


«O Nίκος πέθανε από τα αναβολικά και τα σκευάσματα»



«O Nίκος πέθανε από τα αναβολικά και τα σκευάσματα»
Συγκλονιστικό είναι το ξέσπασμα του πατέρα του Νίκου Γιγουρτάκη μπροστά στην κάμερα, τριαντα εννένα ημέρες μετά τον θάνατο του γιου του. «Μπορεί ο θάνατος να επήλθε από το οξύ έμφραγμα, αλλά η βασική αιτία ήταν τα αναβολικά και τα διάφορα σκευάσματα», δήλωσε ο επιχειρηματίας.

Ο κος Γιγουρτάκης αναφέρθηκε στον ρόλο που πρέπει να διαδραματίσει πλέον η Πολιτεία σχετικά με τα σκευάσματα που κυκλοφορούν στα γυμναστήρια, καθώς, όπως υποστηρίζει, αυτά είναι που ευθύνονται για το θάνατο του Νίκου.


Η φωνή των χαλυβουργών


Δέκατη έκτη ημέρα που οι εργάτες της Ελληνικής Χαλυβουργίας συνεχίζουν την απεργία τους διαρκείας. Φυσικά τα αστικά ΜΜΕ «σωπαίνουν», όπως πράττουν εξ επαγγέλματος, όταν δεν συκοφαντούν τους αγώνες της εργατικής τάξης. 

 Γι’ αυτό, ως ελάχιστη συμβολή στον αγώνα τους δημοσιεύω το χτεσινό τους ψήφισμα, γιατί η φωνή τους εκφράζει το σύνολο της εργατικής τάξης και των εργαζομένων.
«Προς την εργατική τάξη, τον εργαζόμενο λαό.





ME EΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ



«Πανελλαδικές» γραπτές εξετάσεις θα προκηρύσσει κάθε τρία χρόνια το ΑΣΕΠ για την κάλυψη 20.000 θέσεων διευθυντών στο Δημόσιο. Το νέο «μοντέλο» για την προώθηση των αρίστων στην πυραμίδα των δημοσίων υπηρεσιών θα αρχίσει να...
εφαρμόζεται άμεσα από τις αρχές του 2012. Στις πρώτες εξετάσεις αναμένεται να συμμετάσχουν 100.000 δημόσιοι υπάλληλοι. Για τους γενικούς διευθυντές και τους διευθυντές θα συνεκτιμώνται τα τυπικά προσόντα και η προσωπική συνέντευξη.


ΕΠΙΣΤΟΛΗ 24ΧΡΟΝΗΣ: «Κύριοι Δε χρειαζόμαστε ΗΓΕΤΕΣ, χρειαζόμαστε ΚΡΑΤΟΣ»



ΣΧΟΛΙΟ HALANDRI NEWS: Τελικά όλο το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα , φρόντιζε τόσα χρόνια να καλοτραφεί , χρησιμοποιώντας με κάθε τρόπο τις δημόσιες υπηρεσίες ,διορίζοντας επικεφαλής τους δικούς της ανθρώπους



Σε απάντηση όσων θέλουν μια νεολαία αμέτοχη στο παζάρι του μέλλοντος της, τους παραθέτω το mail που έστειλε στο ΠΙΝΑΚΙΟ μια 24χρονη αναγνώστρια μας από τη Θεσσαλονίκη.

Η νεαρή απευθυνόμενη σε αυτούς εξηγεί τι θέλει από τους πολιτικούς και δηλώνει παρούσα στους χαλεπούς καιρούς προσδίνοντας μια νότα αισιοδοξίας στο....
μαύρο φόντο που ζούμε. Ακολουθεί η επιστολή της ΜΣ:


Στο Χαλάνδρι παρατηρείται υψηλή συγκέντρωση «λουκέτων»



Χαλάνδρι παρατηρείται υψηλή συγκέντρωση «λουκέτων» στο σύνολο των κεντρικών εμπορικών δρόμων (Παπανδρέου, Αγία Παρασκευή και Χαιμαντά) που φτάνει το 22%.


Πηγή: Το ΒΗΜΑ


Κατώτερη σύνταξη 350 ευρώ και στα 67 έτη θέλει η τρόικα



Χρειάζονται νέα μέτρα και παρεμβάσεις-σοκ προκειμένου να διατηρηθεί η χρηματοδότηση των ταμείων στο 1,2% του ΑΕΠ μέχρι το έτος 2060 σύμφωνα με την τρόικα. Νέα μέτρα-σοκ για εκατομμύρια ασφαλισμένους και συνταξιούχους. Η νέα δανειακή σύμβαση περιλαμβάνει: Περαιτέρω μειώσεις των συντάξεων κατά 20%. Θέσπιση ενιαίας κατώτατης σύνταξης σε όλα τα Ταμεία, που δεν θα υπερβαίνει τα 350 ευρώ και ανώτερης, που δεν θα ξεπερνά τα 2.000 ευρώ. Ενσωμάτωση όλων των ασφαλιστικών ταμείων στο ΙΚΑ και ενοποίηση των επικουρικών. Σύμφωνα


με ασφαλείς πληροφορίες της «Ι», οι δανειστές μας θεωρούν ότι οι πρόσφατες αλλαγές στο ασφαλιστικό, που έγιναν με τον νόμο Λοβέρδου, «δεν επαρκούν». Ως αιτία, αναφέρουν τα νέα δεδομένα που δημιουργεί η υψηλή ανεργία, που έχει ως αποτέλεσμα την υστέρηση εσόδων από το σύστημα, ύψους 1,3 δις ευρώ.
Πηγή: isotimia


Τα "κρυμμένα μυστικά" του Παναθηναϊκού Σταδίου!



Ότι το Παναθηναϊκό Στάδιο είναι ενα από τα πιο μεγαλοπρεπή έργα της αρχαιότητας, ένα "θαύμα τελειότητας" όπως έχει χαρακτηριστικά, είναι γνωστό! Αυτό που για πολλούς παραμένει άγνωστο είναι τα καλά κρυμμένα μυστικά του:
την υπόγεια στοά εισόδου στο στάδιο, το νεκροταφείο, τον λεγόμενο τάφο του Ηρώδη, τη σαρκοφάγος που βρέθηκε δίπλα του, την αφετηρία των αγώνων δρόμου, τα αρχαία αποδυτήρια... Τα επτά αρχαιολογικά μυστικά του Παναθηναϊκού Σταδίου!


ΣΟΚ από Σόϊμπλε: Χωρίς υπογραφή Σαμαρά 6η δόση δεν δίνεται.



ΣΤΑ ΑΡ....Α ΜΑΣ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ. 

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΣΗ.. 

ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΒΙΣΟΥΝ..


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!!!!



Εκατό χρόνια από το θάνατο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη



Εκατό χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το θάνατο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη που έφυγε από τη ζωή στις 3 Ιανουαρίου του 1911.
Ο «κοσμοκαλόγερος» της πεζογραφίας μας γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου 1851 στη Σκιάθο από πατέρα ιερέα και θεοσεβούμενη μητέρα. Μεγάλωσε ανάμεσα σε εννιά αδέλφια, τα δύο εκ των οποίων πέθαναν σε μικρή ηλικία. Γοητευμένος από τα ξωκλήσια της Σκιάθου, τα συμπεριέλαβε σε πολλά έργα του, ενώ το λογοτεχνικό του έργο είναι ευρύ και από τα σημαντικότερα της νεοελληνικής πεζογραφίας.


Σαν σήμερα η εξέγερση των καπνεργατών πνίγηκε στο αίμα


Δύο νεκρούς, τριάντα τραυματίες και μια στρατοκρατούμενη πόλη, άφησαν πίσω τους τα επεισόδια που οδήγησαν στην δικαίωση του αγώνα των καπνεργατών με την απαγόρευση της εξαγωγής ανεπεξέργαστων καπνών Σαν σήμερα, 11 Νοεμβρίου του 1924, μία σελίδα της τοπικής ιστορίας σφραγίστηκε με αίμα. Οι καπνεργάτες αντέδρασαν βίαια στις παρασπονδίες ενός καπνεμπόρου που πήγε να ανοίξει την πόρτα ώστε να τους πάρουν… την βούκα από το στόμα. Την εποχή εκείνη, στη Μέκκα του Καπνού, λειτουργούν σχεδόν 160 καπνομάγαζα στα οποία δουλεύουν χιλιάδες καπνεργάτες που επεξεργάζονται τα χωρικά καπνά πριν αυτά εξαχθούν στο εξωτερικό. Η δουλειά είναι σκληρή, όμως για την Καβάλα, όπου δεν υπάρχουν άλλοι πόροι, είναι η δουλειά από την οποία ζει το σύνολο σχεδόν των κατοίκων της.


Η Συνθήκη Λοζάννης


 Η Συνθήκη της Λωζάννης
Η  Συνθήκη Ίδρυσης της Τουρκικής Δημοκρατίας, που υπογράφθηκε στις 24/7/1923, σήμερα είναι τροχοπέδη στα μεγαλεπήβολα εθνικά σχέδιά της.



 Η Γαλλία, που αντιλήφθηκε το γεγονός, για να απεγκλωβιστεί από εγγυήτρια δύναμη, εδώ και πολλά χρόνια διοργανώνει διάφορα συνέδρια, που αφορούν τις μειονότητες.

Σ’ ότι αφορά την Ρωμαίικη Κοινότητα, ουδέποτε κλίθηκαν οι αρμόδιοι στις συνεδριάσεις, όπου προέκυψαν διάφορες εκθέσεις με τις οποίες ενημερώνονται οι Ευρωπαϊκοί θεσμοί. Από την άλλη, πολλά Πανεπιστημιακά παπαγαλάκια διαλαλούν ότι η Συνθήκη έχει ξεπεραστεί.

Ενώ με τους περίφημους «Νόμους Εξυγίανσης», η μειονότητα στην Κωνσταντινούπολη περίμενε να εξυγιανθούν τα δικαιώματά της, μέχρι σήμερα πανηγυρίζει το μόνο αυτονόητο δημοκρατικό δικαίωμα που της επιτράπηκε: Την επανεκλογή των Διοικητικών Συμβουλίων στα Ιδρύματα. .


Η Τουρκία δεν διατίθεται να επιστρέψει τα κατασχεμένα ακίνητα των Ιδρυμάτων, που ανέρχονται πάνω από 10.000 τεμάχια σ’ όλο τον Νομό της Κωνσταντινούπολης (από το 1927), που ήταν η πηγή εσόδων και επιβίωσης των ιδρυμάτων.

Η κοινότητά μας πιέζεται να πανηγυρίσει μόνο την επιστροφή του Ορφανοτροφείου της Πριγκήπου. Το βασικό δικαίωμα ελευθερίας πίστης, που εκρέει από την Συνθήκη Λοζάννης αλλά και από την Παγκόσμια Διακήρυξη των Ανθρώπινων Δικαιωμάτων, γίνεται προσπάθεια από Τουρκικής πλευράς να ενταχθεί ως αντάλλαγμα στις διμερείς σχέσεις Ελλάδος – Τουρκίας (αν επιτευχθεί θα δημιουργήσει τεράστια μελλοντικά προβλήματα στους εναπομείναντες).



Ενώ η Τουρκία με τα άρθρα 15, 16 της Συνθήκης Λοζάννης και με τη Σύμβαση του Μοντρέ (7/8/1932) ξεκαθαρίζει την θέση της σ’ ότι αφορά το Αιγαίο, σήμερα και οι εγγυήτριες δυνάμεις των συμβάσεων κάνουν τα «στραβά μάτια» στις παραβιάσεις και στις απαιτήσεις που προβάλλονται από την Τουρκία

. Με το Γ’ τμήμα της Συνθήκης, η Τουρκία αναγνωρίζει μειονότητες εντός της επικράτειάς της (τις οποίες παράτυπα περιόρισε σε Ελληνική, Αρμένικη και Εβραϊκή) και με το άρθρο 37 δεσμεύεται, ότι δεν θα νομοθετήσει με τρόπο ούτως ώστε να δημιουργηθούν δημοσιονομικά προβλήματα σε βάρος των μειονοτήτων. Όμως ξεκινώντας από το πρώτο Σύνταγμά της (20/4/1924) μέχρι και στο προτεινόμενο Σύνταγμα που θα ψηφιστεί (12/9/2010), στις επιμέρους νομοθεσίες και διατάγματα αγνοούνται σταθερά τα δικαιώματα των μειονοτήτων.

Όταν πλησίαζε η Συνδιάσκεψη Ερντογάν - Παπανδρέου, οι προύχοντες της Ελληνικής μειονότητας προσήλθαν με δίκαια αιτήματα. Στα πρώτα 50 χρόνια της Τουρκικής Δημοκρατίας, οι ελληνικές κοινότητες δέχθηκαν σε βάρος τους 65 παραβιάσεις (από την Συνθήκη πρόληψης και τιμωρίας του εγκλήματος της γενοκτονίας, μέχρι διμερείς συμβάσεις)[4]

. Η Ελλάδα παίζοντας θέατρο σκιών μπροστά σε δημοσιογράφους, παζάρευε την διάρκεια διάτρησης της Συνθήκης Σέγκεν, παραβλέποντας το Casus Belli που εκκρεμούσε κατά της χώρας.

Πηγή: http://www.antibaro.gr/node/1597


Αφίσες για τα δικαιώματα του παιδιού



Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha