Popular Post

Blogger Themes

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Yγιεινό σαμπουάν




 
 
Φτιάξτε με 2 κινήσεις το πιο εύκολο και υγιεινό σαμπουάν και αφρόλουτρο.
Ξεχάστε τα parabens, τα αλουμίνια και όλα τα καρκινογόνα που περιέχονται μέσα στα τοξικά προϊόντα που χρυσοπληρώνουμε στα super markets!
Όλοι ξέρουμε τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιολάδου και το πόσο σπουδαίο είναι το σαπούνι ελιάς.
Έχουμε όμως συνηθίσει να χρησιμοποιούμε υγρό σαπούνι για να πλενόμαστε και το στερεό σαπούνι - και ιδιαίτερα αυτό της ελιάς - είναι συνήθως σκληρό και άβολο!
Ας δούμε, λοιπόν, πώς μπορούμε να φτιάξουμε παχύρευστο, υγρό σαμπουάν και αφρόλουτρομε 2 απλές κινήσεις και με όλα τα οφέλη του σαπουνιού ελιάς (Καστίλλης)..
Αυτό για το οποίο μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι πως αν το δοκιμάσετε μια φορά δεν
πρόκειται να αγοράσετε ποτέ ξανά βιομηχανικό σαμπουάν και αφρόλουτρο!


Απίστευτο! Ήταν επιβάτης σε 3 πλοία που ναυάγησαν!



Η Violet Jessop ήταν υπάλληλος της.. 
εταιρείας White Star Line που -ως γνωστόν- ναυπήγησε τρία διάσημα υπερωκεάνια: τον Ολυμπικό, τον Τιτανικό και τον Βρετανικό. 






Με μεγάλη αγάπη για τη θάλασσα και τα ταξίδια κατάφερε να βρεθεί τρεις φορές μέσα σε πλοία που… ναυάγησαν, προκαλώντας όχι μόνο την (καλή) τύχη της αλλά και μεγάλη έκπληξη με την… γκαντεμιά της!


Ερώτηση του Συμεών Κεδίκογλου για προκλητικές διαφημιστικές δαπάνες του Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης



Φωτογραφία για Ερώτηση του Συμεών Κεδίκογλου για προκλητικές διαφημιστικές δαπάνες του Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης
Παραθέτω την ερώτηση που κατέθεσε σήμερα στη Βουλή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου για τα έξοδα διαφήμισης του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης:

Κύριε Υπουργέ,

Το επανασυσταθέν Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, που είχε καταργήσει το 2009 η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, λίγο μόνο ...καιρό μετά την επανασύστασή του και τα λειτουργικά έξοδα που αυτή επέφερε στον εθνικό προϋπολογισμό, προέβη σε διαφημιστικές δαπάνες για την προβολή των δράσεών του, όπως οι κάτωθι που αναρτήθηκαν στη Διαύγεια:

- Εφημερίδα "Εξπρές", κόστος 615 ευρώ

-Εφημερίδα "Κέρδος", κόστος 2.460 ευρώ


Προβλήματα από τη βροχή στην Αττική



8:09 μμ. Έντονα προβλήματα, κυρίως στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην περιοχή του Χαλανδρίου, δημιούργησε η νεροποντή που έπληξε το απόγευμα το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Από τα νερά της βροχής πλημμύρισε η διάβαση της οδού Σπύρου Λούη κάτω από την γέφυρα της Κηφισίας, όπου ακινητοποιήθηκαν τρία ΙΧ αυτοκίνητα, τα οποία απομακρύνθηκαν με γερανό, ενώ η κυκλοφορία διακόπηκε έως και πριν από λίγη ώρα.

Εκτροπή κυκλοφορίας, λόγω συγκέντρωσης υδάτων, γινόταν και στη διάβαση της οδού Καποδιστρίου, στη συμβολή με την οδό Κηφισίας, ενώ κυκλοφοριακό κομφούζιο προκλήθηκε σε διάφορους οδικούς άξονες της Αττικής. Αυτή την ώρα τα προβλήματα έχουν αποκατασταθεί σε όλα τα σημεία του λεκανοπέδιου.


ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΔΙΩΓΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΤΟΥ 1955!




Απειλείται η Ελληνορθοδοξία στην Κωνσταντινούπολη και όλοι σιωπούν συμπάσχοντας στην άνανδρη ενέργεια. Με το φόβο του «Πογκρόμ» του 1955, ( ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1955 ΚΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ( VIDEO )ζουν τον τελευταίο καιρό Έλληνες Χριστιανοί και Αρμένιοι της Κωνσταντινούπολης. 
 Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλές περιοχές της Πόλης και συγκεκριμένα σε σπίτια που ζουν Χριστιανοί υπάρχουν λωρίδες πράσινης μπογιάς, ενώ στα σπίτια των Αρμενίων υπάρχουν λωρίδες κόκκινης μπογιάς.


ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1955 ΚΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ( VIDEO )









ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΙΛΟΓΛΟΥ*

Πογκρόμ (από τη ρωσική λέξη погром (πογκρόμ), από το ρήμα “громить” (γκρομίτ) που σημαίνει «συντρίβω») είναι μια μαζική, αυθόρμητη ή προμελετημένη και οργανωμένη βίαιη επίθεση εναντίον κάποιας συγκεκριμένης εθνικής, θρησκευτικής ή άλλης ομάδας, με ταυτόχρονη καταστροφή του περιβάλλοντός τους (σπίτια, επιχειρήσεις, θρησκευτικοί χώροι, κοκ).

Τη νύχτα της 6ης προς 7η Σεπτεμβρίου 1955, η ελληνική κοινότητα της Κωνσταντινούπολης έγινε στόχος απρόκλητων βιαιοτήτων. Μέσα σε λίγες ώρες εμπορικά καταστήματα, βιοτεχνίες, σπίτια, ακόμα και οι εκκλησίες των Ελλήνων μετατράπηκαν σε ερείπια. Τα γεγονότα αυτά σήμαναν την αρχή του τέλους της κοινότητας των Ρωμιών της Πόλης.


Γιατί δεν πέφτουν οι τιμές στην αγορά


Οι τιμές "καίνε" την τσέπη των καταναλωτών, παρά την κρίση. Τα 13 αίτια σύμφωνα με την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου


Σε 13 αιτίες αποδίδει η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου τη διατήρηση των τιμών σε υψηλά επίπεδα, παρά την κρίση και τη μείωση της κατανάλωσης.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που επικαλείται η ΕΣΕΕ σε σημερινή ανακοίνωση, η κατανάλωση την τελευταία διετία μειώθηκε κατά 14,77% (από 36,9 δισ. ευρώ το β΄ τρίμηνο του 2010 σε 31,45 δισ. το ίδιο τρίμηνο του 2012 σε σταθερές τιμές) αλλά ο πληθωρισμός παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα.
Η ΕΣΕΕ σημειώνει ότι ο πληθωρισμός έχει αρχίσει πλέον να υποχωρεί και να κινείται σε σχετικά χαμηλά επίπεδα, παρά την ξαφνική αύξηση που παρουσίασε τον Αύγουστο στο 1,7 από το 1,3 του Ιουλίου, τονίζει ωστόσο ότι ο πληθωρισμός καταγράφει το ρυθμό μεταβολής και όχι αν οι τιμές είναι υψηλές ή


Προσοχή! Υπάρχουν ενοικιαστές που από πίσω κρύβονται δολοφόνοι!



Προσοχή! Υπάρχουν ενοικιαστές που από πίσω κρύβονται δολοφόνοι!


Δεν είναι απλοί κλέφτες. Είναι στυγνοί δολοφόνοι.
Η μέθοδός τους απλή, όσο και δολοφονική. Αναζητούν αγγελίες ή ενοικιαστήρια διαμερισμάτων σε πολυκατοικίες.
Επικοινωνούν με τον ιδιοκτήτη, κλείνουν ραντεβού για να δουν, όπως προφασίζονται, το διαμέρισμα και όταν τα ανυποψίαστα θύματα ανοίξουν τη πόρτα χτυπούν χωρίς έλεος. Με την ίδια μέθοδο σε δυο διαφορετικές γωνιές της Ελλάδας στα Καμίνια του Πειραιά και στα Γιάννινα οι δράστες έχουν αφήσει
πίσω τους τρεις νεκρούς.
Ένα 24ωρο, σύμφωνα με το evianews.com, κείτονταν νεκροί ένας άνδρας και μια γυναίκα στα Καμίνια. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο και ερεύνησαν το χώρο στάθηκαν ιδιαίτερα σε ένα στοιχείο.


Απίστευτο! Μετέτρεψαν τροχόσπιτο σε οίκο ανοχής και το περιφέρουν!




Σε μετακινούμενο στέκι αγοραίου έρωτα, στο οποίο προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με το αζημίωτο αλλοδαπές, έχει μετατραπεί το τελευταίο διάστημα τροχόσπιτο το οποίο οι υπεύθυνοι του κυκλώματος το μεταφέρουν κάθε δυο με τρεις ημέρες σε διαφορετικό σημείο της Πάτρας.

Το τροχόσπιτο αφήνεται σε σημεία όπου υπάρχουν αλάνες ή εγκαταλελειμμένα οικόπεδα και για ένα περίπου εικοσιτετράωρα οι μεταφορείς του απλά παρακολουθούν κατά πόσο έχει προκαλέσει την παραμικρή υποψία και αν υπάρχουν ύποπτες κινήσεις.

Όταν διαπιστώσουν πως δεν κινδυνεύουν είτε από κάποιον περίεργο κάτοικο είτε από κάποιο έλεγχο ρουτίνας της αστυνομίας δίνουν το πράσινο φως για την εφαρμογή του σχεδίου μετατροπής του σε σπίτι του σεξ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Κόσμος», που αναδημοσιεύει το dete.gr, ήδη το τροχόσπιτο με τις αλλοδαπές που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όσους το επιθυμούν, έχει κάνει στάση στην περιοχή του Αγίου Αλεξίου (στον χώρο κοντά στο πρώην Λούνα Πάρκ), στην περιοχή της Αρόης και στην παραλία, όπου μετά από δυο ημέρες «αδράνειας» αποκτούσε ξαφνικά ζωή.


Σοκ στην Πάτρα - Απεγνωσμένη γυναίκα έπεσε στις ρόδες του λεωφορείου για να αυτοκτονήσει!




Tα έντονα οικονομικά προβλήματα και η απόγνωση, την οδήγησαν μπροστά στις... ρόδες ενός αστικού λεωφορείου! 

Ο λόγος για μία 60χρονη γυναίκα

η οποία πριν λίγες ημέρες αναστάτωσε το κέντρο της Πάτρας, στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου.Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη Παρασκευή (14-09-2012). Η ώρα ήταν γύρω στις 14.00 μετά το μεσημέρι όταν θαμώνες των παρακείμενων καφετεριών και καταστηματάρχες παρατήρησαν ότι ξαφνικά είχε σταματήσει η κίνηση στην οδό Μαιζώνος. Αρχικά δεν κατάλαβαν τι ακριβώς συμβαίνει. 


Αμερικανοί και Αγγλοι καθηγητές, συνέταξαν το βιβλίο Γραμματικής της ΣΤ' Δημοτικού!


Αυτή τη φορά δεν έχουμε καμιά δικαιολογία.

Εάν ενδιαφερόμαστε πραγματικά για την πνευματική καλλιέργεια των παιδιών μας, 
έχουμε υποχρέωση να προστατέψουμε την ελληνική γλώσσα, αυτόν τον πολύτιμο πνευματικό θησαυρό που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας.


Η σωστή εκμάθηση και κατανόηση της ελληνικής γλώσσας είναι το κλειδί, με το οποίο μπορεί ο μαθητής να ξεκλειδώσει όλες τις επιστήμες. Είναι το απαραίτητο εργαλείο στα χέρια του μαθητή που θα του επιτρέψει να κατανοήσει με ευκολία της έννοιες της φυσικής, των μαθηματικών, της χημείας, της βιολογίας κ.τ.λ.

Είναι το εργαλείο με το οποίο θα ανοίξει το παράθυρο στη γνώση.
 

Αυτό το πολύτιμο εργαλείο θέλουν να στερήσουν από τα παιδιά μας, «οι πεφωτισμένοι» του Υπουργείου Α-παιδείας και οι 
δήθεν Υπερεπιστήμονες γλωσσολόγοι του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, σε συνεργασία με τους «έλληνες» δασκάλους και τους καθηγητές, οι οποίοι συνεργούν στην πνευματική εξόντωση των παιδιών μας και τον αφελληνισμό των


Τούρκος δημοσιογράφος αποκαλύπτει το σχέδιο της Τουρκίας για την ισλαμοποίηση της Ελλάδος



Ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω
Το σχέδιο της Τουρκίας για την ισλαμοποίηση της Ελλάδος
 

Του Σάββα Καλεντερίδη

Στο άρθρο μας της προηγούμενης Παρασκευής, με αφορμή τον πνιγμό 61 λαθρομεταναστών σε θαλάσσια περιοχή στα ανοικτά της Εφέσου, όταν η βάρκα που τους μετέφερε στη Σάμο χτύπησε σε βράχια και βυθίστηκε, αναφερθήκαμε στο εθνικό σχέδιο της Τουρκίας για την μετατροπή της Ελλάδος σε μια ισλαμική χώρα.
Για όσους θεωρούν υπερβολή μια τέτοια αναφορά, τους πληροφορούμε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι απλώς πιθανό, αλλά είναι σίγουρο ότι θα συμβεί, αν δεν αντιστραφούν τα δημογραφικά δεδομένα και αν δεν σταματήσει το ελληνικό κράτος την εισβολή λαθρομεταναστών στην Ελλάδα.


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha