Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Ο Παπαδήμος και η προσπάθειά του να ξαναγίνει ... Πρωθυπουργός!




Στο φως της δημοσιότητας το κατά τα άλλα ... απόρρητο σημείωμα του Λουκά Παπαδήμου, το οποίο έδωσε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας και εκείνος με τη σειρά του ενημέρωσε τους πολιτικούς αρχηγούς.

Ο πρώην πρωθυπουργός περιγράφει με μελανά χρώματα την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ρευστότητα του τραπεζικού συστήματος και την φυγή των καταθέσεων στο εξωτερικό.


Η απόρρητη έκθεση Παπαδήμου που δημοσιεύει το Βήμα της Κυριακής αναφέρει ότι τα ταμειακά αποθέματα της χώρας αρκούν έως τα μέσα Ιουνίου. Για άλλη μια φορά λοιπόν, ο κ.Παπαδήμος δείχνει ότι επιθυμεί διακαώς να γίνει και πάλι Πρωθυπουργός, στηρίζοντας καίριες στιγμές το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, με καταστροφολογικά σενάρια, πράγμα που το έχει κάνει με επιτυχία, άλλες τέσσερις φορές στο παρελθόν!

Οταν το διαβάζει κανείς, αισθάνεται σίγουρος ότι συντάχθηκε με σκοπό να δοθεί στην δημοσιότητα, ως αποτέλεσμα της διαδικασίας διασποράς φόβου, που προβλέπει η "Σχολή Σικάγου"!


ΤΕΛΙΚΟ: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 84-72 ( VIDEO )





Προβάδισμα τίτλου για τους ερυθρόλευκους

Μετά από έναν αγώνα στον οποίο ο Ολυμπιακός πήρε από πολύ νωρίς μεγάλο προβάδισμα, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 84-72 του Παναθηναϊκού στον τρίτο τελικό στο ΣΕΦ, και πήραν το προβάδισμα στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος μπάσκετ με 2-1.
Η σειρά πλέον μεταφέρεται και πάλι στο ΟΑΚΑ, την προσεχή Τατέρτη (30/5, 19:00). 



Δείτε σε λίγο το video με τα highlights από τον πρώτο τελικό Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 84-72


Υπολογιστής από την εποχή του Ερατοσθένη 2200 ετών... Και ένα αρχαίο ταξίδι στην Χιλή!!




Περί το έτος 232 π.Χ. ο πλοίαρχος Ράτα και ο πλοηγός Μάουι, επικεφαλής ενός στόλου,ξεκίνησαν από την Πτολεμαϊκή Αίγυπτο για να κάνουν τον γύρο της γης. Η αποστολή βρισκόταν υπό την καθοδήγηση του Ερατοσθένη.[π.276 Κυρήνη-π.194 Αλεξάνδρεια]...

του μεγάλου επιστήμονα που ήταν ταυτόχρονα και βιβλιοθηκάριος στη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας. Ίσως το ταξίδι έγινε για να επαληθευτεί η θεωρία του Ερατοσθένη ότι η Γη ήταν στρογγυλή και ο οποίος είχε υπολογίσει με εξαιρετική ακρίβεια την περιφέρειά της.Ένα από τα όργανα πλοήγησης που ο Μάουί είχε μαζί του ήταν μια υπολογιστική μηχανή που αποκαλούσε “τανάουα”. Ένα παρόμοιο όργανο ήταν γνωστό το 1492 σαν “torquetum”.Σχέδιο του “τανάουα” έχει βρεθεί σε σπηλιά του Ίριαν Τζάγια στην δυτική Νέα Γουινέα και πιθανότατα ο Μάουι χρησιμοποιούσε για να υπολογίσει το γεωγραφικό μήκος. Το σχέδιο της “τανάουα” συνοδευότανε από μια επιγραφή που αποκρυπτογραφήθηκε το 1970:“Η Γή έχει κλίση.


Άνεργος σε απελπισία απειλούσε να πέσει από ταράτσα -[Βίντεο]




Με την ελληνική σημαία στα χέρια ο 40χρονος άνδρας σκαρφάλωσε στην ταράτσα του σχολείου της Καψόχωρας Ημαθίας και απειλούσε να αυτοκτονήσει καθώς δεν μπορεί να διαχειριστεί το αδιέξοδο της ανεργίας.

Τελικά με την......
θετική και άμεση παρέμβαση του υποδιοικητή του Α.Τ. Αλεξάνδρειας Θέμη Σιδηρόπουλου ο 40χρονος Θόδωρος Μουσκεφτάρας κατέβηκε σώος από την σκεπή.


Νικητής ο Μαρκ Γουέμπερ στο Μονακό...


Νικητής ο Μαρκ Γουέμπερ στο ΜονακόΤη δεύτερη του νίκη στο Μονακό πανηγύρισε η Red Bull με τον Μαρκ Γουέμπερ να τερματίζει στην πρώτη θέση. Ο Αυστραλός μπήκε στη λίστα με τους έξι διαφορετικούς πιλότους που πήραν την καρό σημαία στα έξι πρώτα γκραν πρι.Σε έναν εντυπωσιακό αγώνα με αρκετές επαφές και τη βροχή να κάνει την εμφάνισή της ο...
Νίκο Ρόζμπεργκ πήρε τη δεύτερη θέση, ενώ ο Φερνάντο Αλόνσο πλασαρίστηκε στην τρίτη θέση του βάθρου. Ο Ισπανός πήρε έτσι ένα μικρό προβάδισμα στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Τέταρτος ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος ξεκίνησε από την ένατη θέση, ενώ ακριβώς από πίσω του τερμάτισε ο Λιούις Χάμιλτον.


Το ευρώ επινοήθηκε για να δημιουργηθεί οικονομική κρίση στην Ευρώπη




Πλέον μπορούμε να δούμε την αλήθεια πίσω από την περιβόητη ευρωπαϊκή οικονομική ολοκλήρωση: η δημιουργία της ζώνης του ευρώ είχε ως αποκλειστικό στόχο την πρόκληση ανεξέλεγκτης ευρωπαϊκής οικονομικής κρίσης.

Υπό τα γεγονότα των ημερών μας, η οικονομική, κοινωνική και πολιτική κρίση του οικοδομήματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η τεράστια κρίση του.....
ευρώ ίσως οδηγήσει στον μετασχηματισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε μία ομοσπονδιακή Ευρώπη.

Μία τέτοια εξέλιξη θα είναι πολύ ευνοική για αυτούς που σχεδίασαν το ευρωπαϊκό οικοδόμημα, σύμφωνα με έρευνα δημοσιευμάτων που πραγματοποίησε το pentapostagma.gr για τους αναγνώστες του.
Αυτές τις προβλέψεις έκανε ο Βρετανός ιστορικός Niall Ferguson σε συνέντεξή του που δημοσιεύτηκε στην Sunday Times στις 20 Μαίου με τίλο: ‘Ενα Έθνος (Υπό τη Γερμανική Ηγεμονία) - “One Nation (Under Germany”.


Ακρόπολις. Νικητής ο Loeb. 1-2 για την Citroen




O Loeb ήταν ο μεγάλος νικητής στο εφετινό ράλι Ακρόπολις. Η επικράτηση του Γάλλου αποδείχθηκε εύκολη υπόθεση από την εγκατάλειψη του Petter Solberg στην 1η ειδική διαδρομή της σημερινής, τελευταίας ημέρας του αγώνα.

Την 3η νίκη του στο ράλι Ακρόπολις και 71η στην καριέρα του πανηγύρισε πριν από λίγο ο Sebastien Loeb. Τα καλά νέα για την Citroen όμως δεν έμειναν στην νίκη του Γάλλου, αφού στην δεύτερη θέση πλασαρίστηκε ο Mikko Hirvonen.

Ο Φινλανδός έκανε πολύ καλό αγώνα και παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε τις προηγούμενες μέρες κατάφερε να φθάσει ψηλά.


1998-2012 ΕΤΣΙ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟ∆ΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ



ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!!!


 Συνελληνίδες – Συνέλληνες,

Ως Έλληνες το γένοςανταποκρινόμενοι στην πληθώρα των μηνυμάτων εκ μέρους των αποδεκτών μας και οφείλοντας μία απάντηση και επεξήγησηεπί του από 18η Μαΐου 2012 ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ μαςΠΡΟΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ με τίτλο«1998-2012 ΕΤΣΙ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟ∆ΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ»σας γνωρίζουμε ότι το διάβημά μας αυτό απηχεί την προσπάθειά μας να αναδείξουμε το σατανικό σχέδιοπου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη εις βάρος της Πατρίδος μας και όχι μόνοπου η εφαρμογή του έχει αρχίσει από το 1998. Είναι το περίφημο σχέδιο «ΣΟΦΟΚΛΗΣ» της μέσω των τραπεζών δολοφονίας του Έθνους και που αφορά:

ΑΤην οικονομική άλωση της Ελλάδοςτην κατάργηση αυτής ως κυρίαρχου Κράτουςτην μετατροπή της σε προτεκτοράτο με εξαθλιωμένουςταπεινωμένους και εξευτελισμένους Έλληνεςοι οποίοι θα παύσουν να είναι ελεύθεροι άνθρωποικαι:

ΒΑφού το υπερήφανο Έθνος των Ελλήνων έχει καμφθείτότε κράτη όπως η Πορτογαλίαη Ισπανίαη Ιρλανδίαη Ιταλία και πολλά άλλα στη συνέχεια θα υποκύψουν και θα πέσουν ως χάρτινοι πύργοι με την μέθοδο «DOMINO EFFECT». 


Άρθρο-σοκ από Γερμανία:"Στο Βερολίνο συζητούν πραξικόπημα ακόμη και ένοπλη επέμβαση στην Ελλάδα'!




Το αποκαλυπτικό άρθρο προέρχεται από την ιστοσελίδα German Foreign Policy.Όπως αναφέρει ο συντάκτης-μεταφραστής στο εισαγωγικό του σημείωμα 
είναι μια ειδησεογραφική ιστοσελίδα η οποία με την συνεργασία Γερμανών προοδευτικών δημοσιογράφων και Ακαδημαϊκών αποτελεί,όπως λέει, ένα ¨Παρατηρητήριο – Συστηματικής Παρακολούθησης των διαχρονικών αποικιοκρατικών – ιμπεριαλιστικών στόχων της Εξωτερικής Πολιτικής της Γερμανίας από το 1870 ( 2ο Ράιχ ) μέχρι σήμερα¨. 

"Από την πρώτη στιγμή το "G.F.P." κατήγγειλε την αποικιοκρατική πολιτική της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα με αφορμή την δρομολογούμενη οικονομική κρίση που ¨ξέσπασε ξαφνικά¨ το 2009",γράφουν.

Το άρθρο αναφέρεται στα μαύρα – Γερμανικά - σενάρια¨ για την Ελλάδα και εξηγεί γιατί οι φήμες για πραξικόπημα που πάντα ακούγονται από το εξωτερικό δεν είναι και τόσο τυχαίες.Στο άρθρο γίνεται λόγος για πραγματικά εφιαλτικά σενάρια που έχουν να κάνουν ακόμη και με αποστολή ένοπλης επέμβασης στην Ελλάδα και γίνεται άμεση σύνδεση με τη Δημοκρατία της Βαϊμάρης που έφερε το Χίτλερ στην εξουσία.Το περιεχόμενο του άρθρου είναι πραγματικά ανατριχιαστικό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.......


Πάμε προς συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ και μνημόνιο…





Σύμφωνα με τέσσαρες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στον σημερινό Κυριακάτικο Τύπο, η ΝΔ φαίνεται να παίρνει κεφάλι έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνει και το bonus των 50 επιπλέον εδρών, ενώ ταυτόχρονα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συγκεντρώνουν 40% πάνω κάτω.
Με τα δεδομένα αυτά, η  μεν ΝΔ λαμβάνει περί τους 110-120 βουλευτές, το δε ΠΑΣΟΚ περί τους 38-42 βουλευτές και οι δύο μαζί κατά μέσο όρο πάνω από 155 βουλευτές.
Στην περίπτωση αυτή ο ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και με μια ψήφο διαφορά πίσω από την ΝΔ θα λάβει 55-70 βουλευτές!!!.
Εφόσον λοιπόν τα αποτελέσματα των σημερινών δημοσκοπήσεων επαληθευτούν και στην κάλπη, αυτό σημαίνει ότι η ΝΔ μαζί με το ΠΑΣΟΚ θα σχηματίσουν άνετα κυβέρνηση, ο κ. Σαμαράς θα γίνει επιτέλους πρωθυπουργός, η κ. Μπακογιάννη υπερυπουργός και μαζί με τον κ. Βενιζέλο θα μπορέσουν να….


ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 28/5/2012


21:00 Αλεξίσφαιροι ντετέκτιβ 2  ALPHA TV 
 
Η μέρα των διακοπών για τον ντετέκτιβ Τζέιμς Κάρτερ επιτέλους έφτασε. Ξέφρενα πάρτυ, βόλτες, ξενύχτια με καυτές γυναίκες τον περιμένουν. Όμως, ο αρχηγός ντεντέκτιβ Λη (Τσάκι Τσαν) θα βρεθεί στο δρόμο του και δε θα τον αφήσει σε χλωρό κλαρί. Το καθήκον προέχει, αφού οι δύο ντεντέκτιβ θα βρεθούν στα ίχνη ενός άρχοντα της νύχτας, που θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία δύο υπαλλήλων της αμερικανικής πρεσβείας. Καθώς το ξέφρενο κυνήγι βρίσκεται σε εξέλιξη, και σκοτεινές υποθέσεις έρχονται στην επιφάνεια η μία πίσω από την άλλη, το ραντεβού του Τζέιμς Κάρτερ με τις γοητευτικές κυρίες που έχει γνωρίσει συνεχώς αναβάλλεται, και πρέπει να βρει μια λύση…








19:30 Ο ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ET -3 PLAY   DOWNLOADS


Κλινική περίπτωση 2011-2012



Παραγωγή: 2011-2012


Ο μοναδικός Γιάννης Μπέζος επιστρέφει στην τηλεόραση ως ένας ιδιόμορφος μεγαλοχειρούργος που ένα παράξενο παιχνίδι της ζωής τον έφερε από την καλύτερη κλινική του κόσμου στο αγροτικό ιατρείο της γραφικής ελληνικής επαρχίας. Τι γίνεται όμως, όταν αυτός ο ιδιόρυθμος, σχεδόν αντικοινωνικός, μανιακός με την τάξη γιατρός αποφασίζει να εγκατασταθεί σε ένα μικρό χωριό;

Ταξινόμηση με αριθμό επεισοδίου


Ένταση στις εξέδρες με Σκοπιανούς




Ένταση δημιουργήθηκε προς το τέλος του αγώνα της Ελλάδας με την Σλοβενία,μεταξύ Ελλήνων φιλάθλων που παρακολουθούσαν την αναμέτρηση με Σκοπιανούς! Στο δεύτερο ημίχρονο, μία μικρή παρέα Σκοπιανών σήκωσαν τη σημαία της χώρας τους, φωνάζοντας...
"Μακεδονία, Μακεδονία", κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των Ελλήνων οπαδών, οι οποίοι απάντησαν με...
το "Μακεδονία ξακουστή".




egersis2.blogspot.com


Η 24χρονη Αμερικανίδα Brandi Corbin ξεγυμνώνεται και φωτογραφίζεται…




0


Λαχανόκηπο σε γλάστρες ή υπαίθριο υπέρ και κατά.




Μπορεί οι ανάγκες των λαχανικών να παραμένουν ίδιες, άσχετα με το αν μεγαλώνουν στο χώμα ή σε γλάστρα, οι καλλιεργητικές φροντίδες όμως διαφέρουν. Συνοψίσαμε τις βασικές διαφορές και σάς φτιάξαμε έναν συνοπτικό κατάλογο.
Χώμα: το χώμα που γεμίζουμε τις γλάστρες είναι συνήθως πιο ελαφρύ από το κηπόχωμα, είναι αποστειρωμένο και σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να μην περιέχει επί της ουσίας χώμα! Υπάρχουν υποστρώματα καλλιέργειας που είναι μίγματα υλικών όπως τύρφης, περλίτη & κοπόστ. Τα εδαφικά μίγματα για γλάστρες στραγγίζουν καλά και έχουν διορθωμένο ph.
Πότισμα: το χώμα της γλάστρας ξηραίνεται πολύ πιο γρήγορα από αυτό του κήπου κι άρα χρειάζεται τακτικότερο πότισμα.


Οι Έλληνες, ΑΠΑΙΤΟΥΝ!








Εσείς κύριοι αρχηγοί κομματάρχες των μικρότερων κομμάτων, που κοβοσαστε για την ερημη Ελλάδα, ενωθείτει, διωχτε τα κλεφτρονια απο την εξουσία, βάλτε τους φυλακή, φτιαχτε ένα Σύνταγμα για όλους τους ανθρώπους, βάλτε μια τακτική στη χώρα και μετα τα βρίσκεται μεταξύ σας. 

Αν δεν το κάνετε ΑΥΤΟ, είσαστε και εσείς τα ίδια ΣΚΑΤΑ και..
συγνώμη για τι φράση μου, αλλά σαν Έλληνας πολίτης, πονάει η καρδιά μου με αυτα που γίνονται.


 Γιώργος. Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ (ΒΙΝΤΕΟ)"


ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ…εξαιρετικά αφιερωμένο στην κα Λαγκάρντ!





Ένα καταταλαιπωρημένο εξαθλιωμένο φάντασμα, ερχόταν αυτός κάθε βράδυ και ξάπλωνε δίπλα της. Δεν της μιλούσε καν. Μόνο τον άκουγε που ξεφυσούσε και στριφογύριζε κολασμένα στο κρεβάτι τους. Τον ένοιωθε πως βογκούσε από μέσα του βουβά και ηρεμία δεν έβρισκε.
Ήθελε να τον ρωτήσει όπως τον ρωτούσε και  παλιά. Τι έχει και τι τον βασανίζει. Μα ήξερε πως, όπως και τότε, απάντηση δεν θα έπαιρνε. Ήξερε πως η αγάπη και η λατρεία που είχε για αυτή και την οικογένειά του, δεν  του επέτρεπε να τους στεναχωρήσει στο παραμικρό, με τα προβλήματα της οικογένειας. Αυτά τα θεωρούσε αποκλειστικά δικιά του ευθύνη.
Όλους, ακόμα και την αγαπημένη


Δείτε δωρεάν Ελληνικά κανάλια


Καλησπέρα, σήμερα σας έχω γράψει ένα άρθρο που αναφέρεται στην ελληνική τηλεόραση. Σας έχω φτιάξει μια λίστα με τα ποιο γνωστά και ποιο χρήσιμα τηλεοπτικά κανάλια της Ελλάδος... Αν θέλετε όμως να βλέπετε όλους τους Ελληνικούς & Ξένους αγώνες στην Nova, μπείτε εδώ για να δείτε μια παλιά ανάρτηση που έχει γράψει ο Johnpatra. Πατήστε άφοβα ανοίγουν σε νέο παράθυρο.


Δείτε την τρομερή ταινία «Ο Ιερέας» με Ελληνικούς υπότιτλους



pentapostagma 
Μετά τις ταινίες «Tο νησί» (Ostrov) και «O Τσάρος», η τριλογία του
Pavel Lungin ολοκληρώνεται με την ταινία «O Ιερέας».


Σέρρες: Μαθητής εισέβαλε σε σχολείο με πυροβόλο όπλο ! !




Κεντρική Μακεδονία Σέρρες: Μαθητής εισέβαλε σε σχολείο με πυροβόλο όπλο ! !

Αγρια συμπλοκή ξέσπασε το πρωί σε σχολείο των Σερρών με πρωταγωνιστές δύο 17χρονους. Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο όταν ένας από τους δύο έβγαλε από την τσάντα του ένα γερμανικό κλειδί με το οποίο χτύπησε τον άλλον στο κεφάλι, απειλώντας τον ταυτόχρονα με… πυροβόλο όπλο.


Το περιστατικό συνέβη

στο 3ο ΤΕΕ Σερρών, όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος των εξετάσεων.

Ο 17χρονος που συνελήφθη και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Σερρών με τις κατηγορίες, μεταξύ άλλων, της παράνομης κατοχής όπλου και οπλοχρησίας καθώς και επικίνδυνης πρόκλησης σωματικής βλάβης.

Ο δεύτερος μαθητής μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών τραυματισμένος, ενώ σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες δεν διατρέχει άμεσο κίνδυνο η υγεία του, σύμφωνα με το iefimerida.gr.

serrestv


ΕΠΣA: Αποτελέσματα αγώνων 26/05



Δείτε τα αποτελέσματα συνοπτικά
Αγώνες κατάταξης
Ελευθερούπολη-Ολυμπιακός Λιοσίων 1-1 παράτ. (2-4) (πέναλτι) Τελικό
Αστέρας Ζωγράφου-Αττικός 3-3 παράτ. 4-3 (πέναλτι) Τελικό
Β' Κατηγορία
1ος όμιλος
Κολωνός-Μαρούσι (27/5)
Υμηττός-Αλσούπολη 0-4
Νεοπεντελικός-Ατταλος 2-1
ΓΣ Αργυρούπολης-Καλαμάκι 1-0
Ελπίδα Αγίων Αναργύρων-Τόλμη Περιστερίου 3-0
Κεραυνός Πετρ.-Θρίαμβος Αθηνών 5-1
Παπάγος-Διαγόρας 3-1
Πανιώνιος Καισ.-Φωστήρας Ηλιούπολης 0-2
(27/5) Κυριακή
Κολωνός-Μαρούσι


ΕΣΚΑ: Πήρε το πρωτάθλημα το Μαρούσι στη Γ1



ΕΣΚΑ: Πήρε το πρωτάθλημα το Μαρούσι στη Γ1Οι έφηβοι του Αμαρουσίου επικράτησαν εκτός έδρας του Λαγονησίου με 76-57 και παίρνοντας άνευ αγώνα (20-0) τη νίκη κόντρα στον Πρωτέα κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Γ1 ΕΣΚΑ και ανέβηκαν στη Β' κατηγορία.
Μαζί με το Μαρούσι την άνοδο πήραν ο Αθηναϊκός και ο ΝΕΦΟ Νικηφόρος.
Τα αποτελέσματα της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής:
ΕΣΝ ΜΑΚΡΗΣ - ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ  67-57
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 76-77
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ  90-81
ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ - ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Ε)  57-76
ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ  63-76
ΚΗΦΙΣΙΑ 2003 ΑΟ - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ  0-20 (α.α.)
ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ  1-2
ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ - ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ 40-55


Μονάδα της νόσου Alzheimer στο Χαλάνδρι



Alzheimer,μονάδα στο Χαλάνδρι,Αλτσχάϊμερ,ΜΚΟ "Αποστολή",υγείαΣε λειτουργία είναι ήδη στο Χαλάνδρι, η ολοκληρωμένη μονάδα αντιμετώπισης της νόσου «Alzheimer» και συναφών παθήσεων, από την  ΜΚΟ «Αποστολή». Τα εγκαίνεια έγιναν παρουσία του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μάρκος Μπόλαρης.

Η μονάδα λειτουργεί με την συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εθνικών πόρων του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.


Συνέχεια Δίκης ΣΠΦ (Β΄Χαλάνδρι)- 18η Συνεδρίαση, Παρασκευή, 25.5.12


Σε κλίμα ρουτίνας ολοκληρώθηκε το σκέλος της ανάγνωσης εγγράφων του κατηγορητήριου από τον πρόεδρο του τρομοδικείου Χ. Βρυνιώτη επικουρούμενο από τη μία από τις δύο τακτικές εφέτες. Η ρουτίνα φάνηκε καθαρά από τον τρόπο με τον οποίο ο πρόεδρος διάβαζε τα έγγραφα. 

Σε προηγούμενα δημοσιεύματά μας επισημάναμε, ότι από την εξέταση των μαρτύρων κατηγορίας δεν προέκυψε κανένα «ενοχοποιητικό» στοιχείο σε βάρος των τεσσάρων μελών της ΣΠΦ. Ενοχοποιητικό με βάση το αστικό ποινικό δίκαιο, όχι με βάση τις δικές μας απόψεις, για τις οποίες η δράση της ΣΠΦ, όπως και όλων των άλλων ένοπλων οργανώσεων, είναι πολιτικά και κοινωνικά νομιμοποιημένη. Εμείς εξετάζουμε την υπόθεση απ’ όλες τις πτυχές της. Και από πολιτική άποψη και από την άποψη του αστικού ποινικού κώδικα. 

Επισημαίνουμε, λοιπόν, ότι είναι άλλο ζήτημα η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης για τη συμμετοχή σε μια ένοπλη επαναστατική οργάνωση, όπως η ΣΠΦ, πράξη στην οποία έχουν προχωρήσει οι Δ. Μπολάνο, Γ. Νικολόπουλος, Μ. Νικολόπουλος και Χ. Τσάκαλος, που δικάζονται σ’ αυτή τη δίκη, και άλλο ζήτημα οι λεγόμενες ποινικές ευθύνες. Θυμίζουμε, ότι οι εκπρόσωποι των αστικών πολιτικών κομμάτων που κατηγορήθηκαν για τα περιβόητα σκάνδαλα έχουν υποστηρίξει ότι είχαν μόνο πολιτική ευθύνη για τις πράξεις τους, ότι τους έκρινε ο ελληνικός λαός με την ψήφο του στις εκλογές και ότι κακώς ζητείται η παραπομπή τους στα ποινικά δικαστήρια. Τα Μαζικά Μέσα Παραπληροφόρησης δεν μπήκαν στο κόπο να προβάλουν αντίλογο σ’ αυτό, ενώ το κάνουν για τους αγωνιστές που συμμετέχουν σε ένοπλες οργανώσεις του κομμουνιστικού και αναρχικού κινήματος, οι οποίοι έχουν το πολιτικό σθένος και το αναφαίρετο δικαίωμα να υπερασπιστούν την δράση της οργάνωσή τους και να μην την πετάξουν στα σκυλιά. Γι’ αυτούς ζητούν καταδίκες στη βάση της «συλλογικής ευθύνης» κι ας μην υπάρχει κανένα επιβαρυντικό στοιχείο σε βάρος τους, πλην της ανάληψης της πολιτικής ευθύνης για τη συμμετοχή τους στις οργανώσεις. 


Τήνος Ιστορία



Τήνος ΦωτογραφίεςΕλάχιστα είναι τα στοιχεία που γνωρίζουμε για την Τήνο πριν τον 12ο π.Χ. αιώνα, καθώς σύμφωνα με τους αρχαίους συγγραφείς μέχρι τότε το νησί ήταν ακατοίκητο. Πρωτοκατοικήθηκε περίπου το 1130 μ.Χ. από μια ομάδα Ιώνων αποίκων από την Καρία της Μ. Ασίας, που έφτασαν στο νησί κυνηγημένοι από τους Δωριείς. Αρχηγός τους ήταν ο Τήνος, που κατά μία εκδοχή, έδωσε το όνομα του και στο νησί.
Στην Τήνο έχουν βρεθεί μυκηναϊκοί τάφοι, όπως ο θολωτός τάφος στην Αγία Θέκλα Πανόρμου και δύο άλλοι τάφοι, ο ένας στην ίδια περιοχή κι ο άλλος στην Καρδιανή, που ανάγονται στην γεωμετρική εποχή. Σήμερα οι αρχαιολογικές έρευνες συνεχίζονται στα ριζιμιά του Εξώμπουργου, του δεύτερου δήμου του νησιού.


ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΟΛΟΜΒΟΣ



Τίτλος:Christopher Columbus
Cristoforo Colombo
Krzysztof Kolumb
Las aventuras de Cristobal Colon
Bokensha - The Man was from Spain
Χριστόφορος Κολόμβος
Παραγωγή:Nippon Animation
Mondo TV
Χώρα:Ιταλία
Ιαπωνία
Ελβετία
Ισπανία
Έτος:1991
Επεισόδια:26
Περιγραφή:Το 1492 ο Χριστόφορος


Κλεμμένα όνειρα ( 2011-2012 )





Παραγωγή: 2011-2012


Είδος Σειράς: Δραματική, Κοινωνική
Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Παπαδόπουλος, Νίκος Γαλανός, Λίλη Τσεσματζόγλου, Κωνσταντίνος Λάγκος, Ελισάβετ Μουτάφη, Βάσω Λασκαράκη, Αντιγόνη Γλυκοφρύδη, Άντα Λιβιτσάνου, Αννα Αδριανού, Αλέξανδρος Σταύρου,Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Αθηνά Οικονομάκου






Ταξινόμηση με αριθμό επεισοδίου


ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Αναλυτικός κατάλογος Ελληνικών Προιόντων ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ




Μην ξεχνάτε ότι η ελληνική αγορά χρειάζεται την στήριξή μας
ΤΩΡΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ τα καταστήματα της χώρας.


Ακολουθεί ένας αναλυτικός κατάλογος με ελληνικά προιόντα που καλύπτουν όλο το φάσμα της καθημερινότητάς μας!


Θαλάσσιο εστιατόριο πάνω σε βράχο ( VIDEO )



Θαλάσσιο εστιατόριο πάνω σε βράχο (1)
Ένα εκπληκτικό εστιατόριο με θαλασσινά βρίσκεται πάνω σε ένα βράχο, κοντά στην παραλία Michanwi Pingwe στην Ζανζιβάρη της Τανζανίας. Οι πελάτες του γραφικού Rock Restaurant μπορούν να δοκιμάσουν υπέροχες γεύσεις στη βεράντα και να απολαύσουν την όμορφη θέα του Ινδικού Ωκεανού...


Μαριάννα Ντούβλη – Αποπλάνηση στην Σαντορίνη! ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO





Κυκλοφόρησε η νέα ταινία της Μαριάννας Ντούβλη . Την ταινία θα την βρείτε στα περίπτερα , ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πολλά  site που έκαναν share σε torrent και....


Downloads εβδομάδας BATMAN ARKHAM ΠΌΛΗ (2011-BLACKCAT MULTI2-ΟΜΆΔΑ)



b378ddb1013be5568f849e5772333938 Batman Arkham City (2011 MULTI2 Team BlackCat)
Batman Arkham πόλη (2011-BLackCat MULTI2-ΟΜΆΔΑ)
2011 BlackCat | PC | Αγγλικά-Ρωσίας | 11.12 GB |2 ΣΥΝΔΈΣΕΙΣ ΜΌΝΟ
Προγραμματιστής: Rocksteady Studios | Ο Publisher: Warner Bros. Διαλογικής διασκέδασης
Είδος: Ενέργεια / 3Δ / 3RD πρόσωπο / Stealth

Οι δημιουργοί Rocksteady Studio of the Batman έργου: Arkham Asylum new Οι παίκτες are κάλεσε to βουτιά into the Σκούρο and μυστηριώδη ατμόσφαιρα of Gotham πόλη in the Game Batman: Πόλη Arkhem.
Arkhem an area where ανεξέλεγκτη κυκλοφορήσει from a ψυχιατρική κλινική and to their των ιδίων τρελών, πιστός εγκληματίες and μανιακούς. Αυτό is a μαύρου σημείου in the καρδιά of Gotham, the πόλη διαχωρισμός off from the γύρω αδιαπέραστο τείχος. Και as you Γνωρίζουμε, where the κακό there Μπάτμαν! Στο the θρυλικό Arkham Bat Man will πληρούν with many διάσημο ήρωες and κακοήθεις, and Οι παίκτες will εμπειρία in η ίδια, what it is to be the Σκοτεινός ιππότης.
Δυνατότητες:


Η ιστορία του ψωμιού



ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ
Δεν γνωρίζουμε ποτέ και πού οι άνθρωποι άρχισαν να τρώνε ψωμί. Λέγεται ότι 6 – 7 χιλιάδες χρόνια πριν εμφανίστηκαν τα πρώτα ψωμιά, αλλά η φράση «βγάζω το ψωμί μου» μάλλον κρατάει από την Αίγυπτο.
Όπως περιγράφει ο Ηρόδοτος, στην Αίγυπτο το ψωμί έλαβε για πρώτη φορά οικονομική και κοινωνική υπόσταση, αφού χρησιμοποιήθηκε ως νόμισμα, και μάλιστα για την κάλυψη των μισθών όχι μόνο απλών χωρικών αλλά και υψηλόβαθμων κρατικών αξιωματούχων. Βέβαια, υπήρχε ταξική ειδοποιός διάφορά. Η κοινωνική πλέμπα έπαιρνε ψωμί από κριθάρι ενώ οι ευγενείς απολάμβαναν ψωμί από σιτάλευρο. Οι Αιγύπτιοι έθαβαν τους νεκρούς τους μαζί με ψωμί, ώστε να συμβάλουν στη μεταθανάτια…σίτιση του αγαπημένου τους προσώπου. Στο Βρετανικό Μουσείο φυλάσσεται μια φραντζόλα, η ηλικία της οποίας ξεπερνάν τα 4.000 χρόνια.


Προτάσεις για κυριακάτικες εξορμήσεις Τολό


Το ΤΟΛΟ είναι ένα χαρισματικό χωριό έτοιμο να προσφέρει στον επισκέπτη του πλούσια παραδοσιακή φιλοξενία και ταυτόχρονα σύγχρονη διασκέδαση. H φυσική του ομορφιά και η ξακουστή του φιλοξενία είναι τα χαρακτηριστικά που προσελκύουν επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Η γεωγραφική του θέση είναι τέτοια έτσι ώστε να σας προσφέρει σύντομες επισκέψεις σε όλους τους αρχαιολογικούς χώρους της αργολίδας. Για τον επισκέπτη που αναζητά οικογενειακές διακοπές το ΤΟΛΟ μπορεί να του προσφέρει απολαυστικές διακοπές κοντά στη φύση. Οι 1200 κάτοικοί του ασχολούνται με τον τουρισμό εδώ και πολλά χρόνια και γνωρίζουν καλά τι σημαίνει η έννοια φιλοξενία μιας και οι περισσότερες επιχειρήσεις είναι οικογενειακές.
Οι μετακινήσεις γύρω από το χωριό είναι πολύ εύκολες αφούν αρκούν μόνο 20 λεπτά για να μεταβείτε στο Ναύπλιο με καθημερινά δρομολόγια κάθε μία ώρα. Από το Ναύπλιο υπάρχουν πολλά δρομολόγια για την υπόλοιπη Ελλάδα κυρίως μέσω Αθήνας.


Κρυφό αναδυόμενο στατικό gadget



Νεοι bloggers γεια σας !!!Βρήκα ένα χρήσιμο κώδικα, (το βρήκα σε πολλά blogs, και το μετέτρεψα λιγάκι για διάφορες ανάγκες του blog σας) και σας το παρουσιάζω ...παίρνει κρυφό chat, η κρυφό video, η κρυφές φωτογραφίες...Ο κώδικας είναι ο ίδιος (σε όλες τις εκδοχες). Απλά σας έχω σημειώσει  που ακριβώς θα βάλετε το κώδικα του gadget που επιθυμείτε ....
...o κώδικας μπαίνει σαν gadget DEMO


Το μακιγιάζ του καλοκαιριού



Το καλοκαίρι πλησιάζει και η διάθεσή μας ανεβαίνει. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μας ενδιαφέρει ακόμα περισσότερο η εξωτερική μας εμφάνιση. Εκτός από τα ρούχα όμως και  γενικότερα το ντύσιμο πολύ σημαντικός παράγοντας της εικόνας μας είναι το μακιγιάζ.
Ακόμα και στις πασαρέλες οι τάσεις της μόδας που προτείνονται αφορούν και στο μακιγιάζ, στο στυλ δηλαδή που θα ακολουθείται και στα χρώματα που επιλέγονται. Ας δούμε λοιπόν τι προτείνεται για τις τάσεις του μακιγιάζ για το ερχόμενο καλοκαίρι.
Χρώματα
Τα χρώματα που προτείνονται είναι κυρίως τα γήινα χωρίς όμως να παραλείπονται και τα έντονα κόκκινα και όλες οι αποχρώσεις του ροζ από τα πολύ παλ έως τα φωτεινά φούξια. Επίσης προτιμώνται  ιδιαίτερα οι μπρούτζινοι τόνοι.


Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το θέμα της Φυσικής που αποσύρθηκε



Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από υποψήφιους και γονείς για το ερώτημα Γ4 της Φυσικής το οποίο ακυρώθηκε χθες λίγες ώρες μετά τις εξετάσεις, επειδή το συγκεκριμένο θέμα είχε ελλιπή διατύπωση, όπως είπε η εξεταστική επιτροπή, ενώ η Ένωση Ελλήνων Φυσικών δήλωσε ότι ήταν λάθος.
Η εξεταστική επιτροπή με οδηγία της στα βαθμολογικά κέντρα ζήτησε μετά την ακύρωση του συγκεκριμένου ερωτήματος οι 7 μονάδες που του αναλογούσαν να κατανεμηθούν στα υπόλοιπα ερωτήματα, ώστε να μην αδικηθούν οι υποψήφιοι. Ωστόσο πολλοί υποψήφιοι λένε ότι κατάφεραν να λύσουν τη συγκεκριμένη άσκηση και θεωρούν ότι αδικούνται εάν και γι' αυτούς ισχύσει η ακύρωση του ερωτήματος.
Το υπουργείο Παιδείας επανήλθε σήμερα στο θέμα και εξέδωσε νέα ανακοίνωση επαναλαμβάνοντας ότι ακυρώθηκε το ερώτημα.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το μεσημέρι η εξεταστική επιτροπή, έχει ως εξής :


Μοσχαράκι Κυριακάτικο στη λαδόκολλα



Υλικά:
  • 1 μοσχαρίσιο κότσι ολόκληρο με το κόκκαλο (είναι το κομμάτι που γίνεται το όσο-μπούκο, δεν έχει λίπος, αλλά έχει πολύ   ζελατίνη, είναι ζουμερό και λειώνει στο ψήσιμο)
  • 10 μεγάλες πατάτες καθαρισμένες ολόκληρες (και αν θέλουμε και μερικά καρότα)
  • 3-4 σκελίδες σκόρδο
  • Αλάτι - πιπέρι - ελαιόλαδο
  • 3 μεγάλα φύλλα λαδόκολλα
Εκτέλεση


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha