Popular Post

Blogger Themes

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Θέλει τη... ρεβάνς ο ΠΑΟΚ


Εχθρός του καλού είναι... ο καλύτερος. Προφανώς λοιπόν, στον ΠΑΟΚ ήλπιζαν σε καλύτερη κλήρωση στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Φαίνεται όμως ότι, η μοίρα ήθελέ να βρεθεί στον δρόμο του (και πάλι) η ΑΕΚ. Την ομάδα δηλαδή που πέρυσι τον απέκλεισε στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης και (ουσιαστικά) του κατέστρεψε τη χρονιά. Φέτος όμως, όλα είναι διαφορετικά και στον ΠΑΟΚ «διψούν» για εκδίκηση. Και οι προϋποθέσεις χαρακτηρίζονται θετικές.


Βέβαια (και) ο ΠΑΟΚ διανύει μια μεταβατική περίοδο, καθώς αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις που σχετίζονται με το αγωνιστικό τμήμα. Οι δύο πρώτες σηματοδότησαν την αποχώρηση δύο παικτών (Αρίας και Λεονάρντο), το πιθανότερο είναι να παρθούν κι άλλες (βλέπε Σπαντάσιο).
Παράλληλα, ίσως δεν είναι τυχαίος ο «ντόρος» που έχει δημιουργηθεί - έπειτα από τη συνέντευξη Τύπου του Θοδωρή Ζαγοράκη - για ενδεχόμενες πωλήσεις παικτών και στη
συγκεκριμένη συνομοταξία εντάσσονται οι Αντρέ Βιεϊρίνια, Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Στην πραγματικότητα όμως, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν είπε κάτι διαφορετικό σε σύγκριση με τα λεγόμενά του στις προηγούμενες συνεντεύξεις Τύπου.
Το 2009 είχε πει ότι «όλοι έχουν την τιμή τους», πώληση δεν έγινε. Η διαφορετικότητα έχει να κάνει με την αναγκαιότητα για την εξασφάλιση χρημάτων που θα συμβάλλουν στην ρευστότητα της ΠΑΕ. Εντούτοις, πρόταση στα γραφεία της εταιρίας δεν υπάρχει, για να δικαιολογεί και τα σενάρια που έχουν αναπτυχθεί.
Επιστρέφοντας στα της ΑΕΚ, είναι σαφές ότι πλέον οι ποδοσφαιριστές του Λάσλο Μπόλονι έχουν την ευκαιρία που αναζητούσαν. Εχουν δηλαδή την Ενωση στο γήπεδο της Τούμπας σε αγώνα νοκ άουτ και καλούνται να αποδείξουν ότι έχουν διώξει από πάνω τους τα... κακά πνεύματα.
Συν τοις άλλοις, έως ότου γίνει αυτός ο αγώνας (μέσα στο τριήμερο 10-11-12 Ιανουαρίου), θα έχουν ήδη δώσει δύο φαινομενικά εύκολους αγώνες, μέσα από τους οποίους μπορούν να χτίσουν ψυχολογία.


www.sport.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha