Popular Post

Blogger Themes

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΠΑΟΚ, ο Βιεϊρίνια και τα απατηλά όνειρα



Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Είπα χρονιάρες ημέρες να μην χαλάσω τη καρδιά μου και δεν πρόκειται να το κάνω είναι αλήθεια, με όλα όσα διαβάζω τις τελευταίες ημέρες.
Απλά μερικές επισημάνσεις, επιτρέψτε μου να κάνω, για ένα θέμα που... «προέκυψε» και πάλι στο... προσκήνιο, επειδή πολύ απλά δεν υπάρχει και θεματολογία συγκεκριμένη αυτές τις ημέρες. Ξαφνικά ορισμένοι ανακάλυψαν την... Αμερική.
Ανακοίνωσαν πως ο ΠΑΟΚ έβαλε πωλητήριο στον Βιειρίνια, πως ο Ολυμπιακός έχει πάρει τη απόφαση να τον αποκτήσει προσφέροντας ελάχιστα χρήματα στον ΠΑΟΚ και πως όλα είναι συμφωνημένα. Μόνο το πότε θα γίνει η μεταγραφή δεν ανακοίνωσαν. Δεν αναφέρομαι καθόλου στη δεδομένη στάση που κράτησαν οι δύο ομάδες αλλά στη παραφιλολογία που επικράτησε για ένα θέμα που δεν υπάρχει.

Πολύ απλά θα το γράψω. Ο μοναδικός παίκτης που δεν πρόκειται να φύγει από τον ΠΑΟΚ με πώληση, είναι ο Βιειρίνια. Γιατί εάν υποθέσουμε ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, τότε ο Ζαγοράκης θα πρέπει να αλλάξει... χώρα. Και δεν θεωρώ καθόλου τρελό τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, αλλά και τους στενούς του συνεργάτες, Ζήση Βρύζα και Παντελή Κωνσταντινίδη για να βάλουν το κεφάλι τους στον «τουρβά».
Ο Βιειρίνια θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και τα υπόλοιπα που γράφηκαν και ακούστηκαν αποτελούν απλά όνειρα θερινής νυχτός. Δεν θα σχολιάσω καν τη δημόσια θέση που περνάει προς τα έξω η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Δικαίωμα της είναι. Όμως, είναι προτιμότερο σε όσους αποφασίσουν να ασχοληθούν με ένα θέμα τόσο μεγάλης σημασίας, να συνυπολογίσουν πολλά δεδομένα, πριν καταλήξουν σε ένα πρόωρο συμπέρασμα που σε τελική ανάλυση αποδεικνύεται ανεφάρμοστο.
Ο ΠΑΟΚ έχει δώσει έμφαση στη εξυγίανση. Η οποία δεν πέτυχε καθόλου στα 4,5 χρόνια που προηγήθηκαν. Ο ΠΑΟΚ θέλει να είναι απόλυτα εναρμονισμένος με τα οικονομικά δεδομένα που ζητούν η ΟΥΕΦΑ και η ΕΠΟ. Απόλυτα λογικό. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα... ξεπουλήσει.
Γιατί οποιαδήποτε πώληση του Βιειρίνια με ένα ποσό μικρότερο από αυτό που προβλέπει η ρήτρα του (κάπου κοντά στα 15 εκατομμύρια ευρώ) θα θεωρηθεί ξεπούλημα. Με ότι αυτό συνεπάγεται. Είπαμε, δεν θέλω, χρονιάρες ημέρες, να χαλάσω τη καρδιά μου, ούτε να γίνω κακός με κανέναν. Όμως, από εδώ και στο εξής, καλό θα είναι να μην διαδίδονται και να μην αναφέρονται πράγματα που δεν ισχύουν. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί ορισμένοι, μόνοι τους αυτοδιαψεύδονται.
Γιώργος Καστάνης
paokmania.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha