Popular Post

Blogger Themes

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Παρουσίαση παραμυθιού στο Χαλάνδρι


Ο βασιλιάς Χαρτούρος και οι Ιππότες της Χαμένης Ανακύκλωσης συναντούν τα παιδιά στο Χαλάνδρι
Σάββατο 24 Μαρτίου 2012, ώρα 12.30 μ.μ.
Βιβλιοπωλείο Μικρός Κοραής,
Α. Παπανδρέου 6, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6893000


Παρουσίαση του παραμυθιού «Ο βασιλιάς Χαρτούρος και οι Ιππότες της Χαμένης Ανακύκλωσης» για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας από τον συγγραφέα Γιώργο Κατσέλη μέσα από κατασκευές, θεατρικό παιχνίδι, μουσική, αφήγηση.

Ένας υπουργός που λύνει σταυρόλεξα... Ένας βιομήχανος που λέγεται Ρωμύλος Βρομύλος... Πέντε γενναία σκουπίδια... και ο βασιλιάς Χαρτούρος... ψάχνουν την Ανακύκλωση.


Λίγα λόγια για το παραμύθι:

Η Ανακύκλωση, μία από τις τελευταίες και σίγουρες ελπίδες για τη σωτηρία του περιβάλλοντος, πέφτει θύμα των μεγάλων συμφερόντων και κινδυνεύει να συλληφθεί. Οι ισχυροί συνωμοτούν εναντίον της. Μερικά γενναία σκουπίδια, όμως, όπως ο Κοκός ο Πλαστικός, η Μαρία η Μπαταρία, ο Μένιος ο Αλουμινένιος και ο Λίνος Μπουκαλίνος, με αρχηγό τους τον βασιλιά Χαρτούρο, αποφασίζουν να τη βγάλουν από το αδιέξοδο, βάζοντας σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή.

Μια ιστορία στην οποία συνυπάρχουν το αγωνιστικό πνεύμα και η ευαισθησία για το περιβάλλον με τη φαντασία, το χιούμορ, την περιπέτεια και τις απρόβλεπτες ανατροπές της ζωής. 

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΧΑΡΤΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ
Συγγραφέας: Γιώργος Κατσέλης
Εικονογράφηση: Γιώργος Σγουρός
Εκδόσεις: Modern Times


Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:


Ο Γιώργος Κατσέλης γεννήθηκε το 1974 και κατάγεται από την Ασωπία Θηβών. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης (ΠΤΔΕ), απ' όπου έλαβε επίσης μεταπτυχιακό δίπλωμα στη λογοτεχνία (2007), καθώς και στη Φιλοσοφική Σχολή και στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει κυκλοφορήσει τα βιβλία παιδικής λογοτεχνίας Τούμπα Κούμπα Λουμπαμπά (Modern Times, 2009), Ο βασιλιάς Χαρτούρος και οι Ιππότες της Χαμένης Ανακύκλωσης (Modern Times, 2010), Η δέκατη τρίτη Θεά και τα κλεμμένα γλυπτά (εκδόσεις Ψυχογιός, 2010) και Ο Τρι το τριγωνάκι (εκδόσεις Τετράγωνο, 2010).

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha