Popular Post

Blogger Themes

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Μάχη τίτλου και στέψη στο ΣΕΦ




Η ΏΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΌ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΏΝ ΈΦΘΑΣΕ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ ΚΟΝΤΡΆΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ 19.00 ΣΤΟ ΣΕΦ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΎΝ ΤΟΝ ΤΊΤΛΟ ΤΗΣ Α1.

Στον πέμπτο και τελευταίο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος, οι «αιώνιοι» θα παραταχθούν σήμερα (02/06, 19.00, ΝΕΤ, live από το Onsports) στο φαληρικό στάδιο έχοντας τον ίδιο στόχο: τη νίκη και την κατάκτηση του τροπαίου....



 Οι Πειραιώτες, έχοντας τον κόσμο στο πλευρό τους, θέλουν να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα της έδρας και να πανηγυρίσουν για πρώτη φορά ύστερα από 15 χρόνια. Οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όμως, δεν είναι διατεθειμένοι να παραδώσουν το θρόνο τους και θα μπουν στο ΣΕΦ στοχεύοντας αποκλειστικά και μόνο στο «διπλό», με το οποίο θα κατακτήσουν το δέκατο διαδοχικό τίτλο τους και 14ο τα τελευταία 15 χρόνια.

Αμφότερες οι ομάδες ολοκλήρωσαν χθες (01/06) την προετοιμασία τους χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και με τους Γιώργο Αγγελόπουλο και Θανάση Γιαννακόπουλο να δίνουν το παρών σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ, αντίστοιχα. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς επιθυμεί να δει την ομάδα του να πιάνει απόδοση ανάλογη με εκείνη του τρίτου τελικού, πάλι εντός έδρας.

 Ο Σέρβος τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του καλή άμυνα και πίεση από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, αλλά και ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια στα επιθετικά ριμπάουντ, το συγκεκριμένο στοιχείο άλλωστε αποτελεί από τα μεγαλύτερα «όπλο» της ομάδας του Πειραιά.

Κατά τα άλλα, όπως συνέβη και στα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς των τελικών με τον Παναθηναϊκό, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς περιμένει να δει και πάλι τον πλουραλισμό που διακρίνει τον Ολυμπιακό όσον αφορά στο σκοράρισμα.

Εφόσον Πρίντεζης, Κέσελ, Παπανικολάου, Χάινς, Ντόρσεϊ και Άντιτς καταφέρουν να δώσουν τις απαραίτητες βοήθειες στο Βασίλη Σπανούλη, τότε έχουν κάθε λόγο να πιστεύουν στην κατάκτηση της νίκης.


Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha