Popular Post

Blogger Themes

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Mαρούσι: Ομηροι ληστών ένα ζευγάρι και τα ανήλικα παιδιά του



Στιγμές τρόμου και αγωνίας για μια τετραμελή οικογένεια στο Μαρούσι. Αδίστακτοι ληστές κράτησαν ομήρους για περισσότερο από μία ώρα ένα νεαρό ζευγάρι και τα ανήλικα παιδιά του κι έφυγαν μόνο όταν πήραν αυτά που ζητούσαν.

Η απίστευτη περιπέτεια που έζησε ο επιχειρηματίας, ο οποίος ακόμα προσπαθεί να συνεφέρει τα παιδιά του, ηλικίας 6 και 9 ετών, από το σοκ που υπέστησαν, δύσκολα μπορεί να περιγραφεί με λόγια.

Ηταν λίγο μετά τις 3.00 χθες τα ξημερώματα όταν οι τέσσερις ληστές έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους. Αφού μπήκαν στην αυλή του σπιτιού του επιχειρηματία, παραβίασαν την πόρτα του υπογείου και μπήκαν στο εσωτερικό της μονοκατοικίας.

Ο επιχειρηματίας, που εκείνη την ώρα κοιμόταν, άκουσε κάποιο θόρυβο και πετάχτηκε από το κρεβάτι του. Κατέβηκε στο ισόγειο της μονοκατοικίας για να δει τι συμβαίνει και τότε ήρθε αντιμέτωπος με τους τέσσερις κακοποιούς.

Απειλώντας με κατσαβίδια και μαχαίρια τον επιχειρηματία, οι ληστές τον ανάγκασαν να ξυπνήσει τη σύζυγο και τα δύο ανήλικα παιδιά του.

Τα μέλη της συμμορίας τούς υποχρέωσαν να καθίσουν ο ένας δίπλα στον άλλον στο σαλόνι του σπιτιού όση ώρα έψαχναν να βρουν χρήματα και κοσμήματα. Τελικά οι ληστές έφυγαν από το σπίτι παίρνοντας μαζί τους 200 ευρώ.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha