ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΣ
H μεγάλη έρευνά μου για την χαμένη Ατλαντίδα συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον.
Έχω ταυτοποιήσει το ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ή ΠΕΔΙΑΔΑ της Ατλαντίδας του Πλάτωνα με το τρομερό τετράγωνο που βρίσκεται στους χάρτες του Google earth και το οποίο έσβησαν για τους γνωστούς λόγους: Έλεγχος της παγκόσμιας γνώσης από κέντρα με άγνωστα κίνητρα και απόκρυψη της πληροφορίας από τους κοινούς θνητούς.Τώρα έχω εστιάσει την προσοχή μου στον εντοπισμό του ΠΑΛΑΤΙΟΥ της Ατλαντίδας.
Γιατί;
Γιατί απλούστατα στο παλάτι υπήρχε ο Ναός του Ποσειδώνα που στο μέσον του βρισκόταν το ολόχρυσο άγαλα του θεού με ύψος τουλάχιστον 6 μέτρα και τριγύρω του 6 φτερωτά άλογα και εκατό Νηρηίδες. ΟΛΑ ΧΡΥΣΑ!!!
Δηλαδή το τρομερό αυτό σύμπλεγμα βρίσκεται ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ στον πυθμένα του Ατλαντικού, θαμένο στη λάσπη.
Μπορεί να διανοηθεί κανείς την ασύλληπτη ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ αλλά και ΥΛΙΚΗ του αξία; Δισεκατομμύρια!!!! Και στο αμύθητης αξίας άγαλμα πρέπει να προσθέσουμε τα χρυσά αγάλματα των βασιλέων και των απογόνων τους, όπως αναφέρει ο Πλάτωνας, τους χρυσούς κίονες του ναού, τον χρυσό περίβολο, το ασήμι της εξωτερικής επένδυσης του ναού και τα άλλα πολύτιμα μέταλλα που είχε σε αφθονία η Ατλαντίδα ως ηφαιστειογενές νησί..
Η φράση “ΜΥΘΙΚΗ ΑΞΙΑ” χάνει το νόημά της με την Ατλαντίδα. Μυθική δεν σημαίνει ανύπαρκτη. Μυθική σημαίνει ΥΛΙΚΗ ΑΞΙΑ πέρα από κάθε ανθρώπινη λογική. Αυτά να έψαχναν οι Αμερικάνοι και οι Άγγλοι από το 1981-1986;
Το ξέρετε ότι οι βυθομετρήσεις στη περιοχή έχουν ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ από το 1986; Βρήκαν αυτό που ήθελαν; ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ.
Και για να μην το ξεχνάμε. Ο Ποσειδώνας ήταν Θεός του Ελληνικού πανθέου, δηλαδή το άγαλμα του ΕΛΛΗΝΑ θεού, αποτελεί πολιτιστική κληρονομιά της προϊστορικής Ελλάδος. ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ=ΕΛΛΑΔΑ.
Χωνέψτε το καλά. Θα πρέπει αν βρεθεί να γυρίσει στην πατρίδα του και όχι να καταλήξει στο Λούβρο ή στην ιδιωτική συλλογή του τυχοδιώκτη-χρυσοθήρα που θα το ψάξει και θα το βρει. Αλλά τι λέω. Ποιός να ενδιαφερθεί για τους χαμένους θησαυρούς της πανάρχαιας πατρίδας; Το σημερινό καφενείο Πολιτισμού;
Αν και ο φίλος και συμπατριώτης μου,ο Κώστας, μου ανέφερε τηλεφωνικά ότι πράγματι οι Αμερικάνοι και οι Άγγλοι, που γνώριζαν τη περιοχή 30 ΟΛΟΚΛΗΡΑ χρόνια πριν τα εξαφανίσει ψηφιακά η Google, έψαχναν για ΑΠΟΡΡΗΤΑ χημικά στοιχεία (τα οποία μου ανέφερε ποιά ήταν κατά τη γνώμη του).
Και εκεί λοιπόν που έψαχνα για το παλάτι, όχι από το ρετουσαρισμένο και κατευθυνόμενο Google, αλλά μέσω του ΝΟΑΑ (αλήθεια αυτοί πως ξέφυγαν;) NOAA MAPS βρήκα κάτι τρομερό (σ.σ. για να είναι κατανοητό το υπόβαθρο που ψάχνουμε, σβήνουμε το ν από το Αll parameters για να φύγουν οι γραμμές των πλοίων, και με το βέλος αριστερά, πάνω-κάτω μεγενθύνουμε την περιοχή που μας ενδιαφέρει. Μπορούμε στο Select basemap να επιλέξουμε μεταξύ 3-4 υποβάθρων. Δεν είναι δυσνόητο, απλά θέλει λίγη εξάσκηση και εξοικείωση).
Παρατήρησα με έκπληξη 2 περιοχές δυτικά των νήσων Eβρίδων της Σκωτίας. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ!!!! Θεέ μου πόσα μας κρύβουν; ΤΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΠΑΘΑ!!!!
Υποβρύχιες κατασκευές να βρίσκονται στο πυθμένα του Ωκεανού!!!! Κανονικά γεωμετρικά σχήματα.Το γαλάζιο ανοιχτό χρώμα στη θέση 2 υπονοεί την υφαλοκρηπίδα της Σκωτίας, άρα τα βάθη δεν είναι μεγάλα. Επίσης το γαλάζιο χρώμα στη θέση 1 σημαίνει ότι τα βάθη εκεί πάλι δεν είναι μεγάλα, άρα αυτό που φαίνεται στη δορυφορική φωτογραφία του πυθμένα, είναι υποθαλάσσιο βουνό ή καλύτερα βυθισμένο πρώην νησί. Στο google Earth δεν υπάρχουν τα σχήματα. Είναι σβησμένα (Σιγά μην τα άφηναν!!!).
Η περιοχή 1 και η περιοχή 2 ακολουθούν (Κλικάρετε για μεγέθυνση ή καλύτερα πηγαίνετε στους πρωτότυπους χάρτες του ΝΟΑΑ). Οι σκέψεις και τα συμπεράσματα, στην κρίση του καθενός.
NEA ΠΡΟΣΘΗΚΗ: Βρήκα και νέα εκπληκτική περιοχή έξω από τη Βρέστη της Γαλλίας. Με τρομερά γεωμετρικά σχήματα. Η ακριβής θέση της φαίνεται από το μικρό παράθυρο κάτω δεξιά ή από τις συντεταγμένες της αρκτικής προβολής που υπάρχουν κάτω αριστερά.
Μπορώ να υποθέσω ότι είναι το τμήμα της ξηράς με τις πόλεις που καταποντίστηκαν όταν δημιουργήθηκε το στενό της Μάγχης. Το είχα δει σε ντοκυμαντέρ στο Σκάι πριν λίγους μήνες. Δυστυχώς οι “επιστήμονες” έλεγαν ως συνήθως απίστευτες θεωρίες. Να ανοίξουν τα μάτια τους και να ψάξουν τις δορυφορικές φωτογραφίες ούτε που τους πέρασε από το νου. Αλλά αν χρησιμοποιείς σαν βάση δεδομένων τη Google που το 90% των πληροφοριών της είναι λογοκριμένο τι να περιμένει κανείς. Ειλικρινά απορώ πως το ΝΟΑΑ τους ξέφυγε!!!
Πηγή
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ