Popular Post

Blogger Themes

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΗ


Σε ένα τηγάνι σοτάρω στο ελαιόλαδο τα επιθυμητά κομμάτια γαλοπούλας. Αν έχω προσθέτω και μια μερίδα διαφορετικού κρέατος (μοσχάρι ή χοιρινό) για περισσότερη νοστιμιά. Τα μεταφέρω στην κατσαρόλα. Στο λάδι του τηγανιού τσιγαρίζω ντομάτα πελτέ, την σβήνω με ένα ποτήρι νερό ή κόκκινο κρασί και  αφήνω να πάρει μια δυο βράσεις. Περιχύνω την γαλοπούλα με τον ζωμό, προσθέτω ένα μικρό κρεμμύδι τριμμένο στο multi, λίγους κόκκους μπαχάρι, 1 φύλλο δάφνης, 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο, 1 ξύλο κανέλας λίγο αλάτι και σιγομαγειρεύω μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Λίγο πριν το τέλος αλατίζω και πιπερώνω.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha