Popular Post

Blogger Themes

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

EURO 2012: Γαλλία-Αγγλία 1-1 (VIDEO)



Ισόπαλο το ντέρμπι Γαλλία-ΑγγλίαΧωρίς νικητή (1-1) ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι του 4ου ομίλου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Γαλλία και την Αγγλία. Προηγήθηκαν με τον Λέσκοτ τα “λιοντάρια”, ισοφάρισαν με τον Νασρί οι “τρικολόρ”.

Η Γαλλία μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο η πρώτη μεγάλη ευκαιρία χάθηκε από την Αγγλία στο 15ο λεπτό όταν ο Μίλνερ αν και πέρασε τον Γιορίς πλάσαρε άουτ.
Στην δεύτερη τους καλή στιγμή τα “λιοντάρια” ήταν πιο εύστοχα. Μετά το φάουλ του Τζέραρντ ο Λέσκοτ νίκησε την γαλλική... αεροπορία και έδωσε το προβάδισμα στην Αγγλία με την συμπλήρωση μισής ώρας.
Αμέσως μετά η Γαλλία ανέβασε στροφές και αφού απείλησε εις διπλούν με τον Ντιαρά στο 35΄, έφτασε στην ισοφάριση με τον Νασρί στο 39΄.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες έριξαν στροφές με την Γαλλία να έχει κατά διαστήματα τον έλεγχο αλλά να μην μπορεί να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα του Χότζον. Το 1-1 έμεινε μοιραία μέχρι το τέλος καθώς όσο περνούσε η ώρα τόσο η διάθεση των δύο ομάδων να ρισκάρουν μειωνόταν.

ΓΑΛΛΙΑ: Λορίς, Ντεμπουσί, Ραμί, Μεξές, Εβρά, Νασρί, Καμπάγ (84' Μπεν Αρφά), Α.Ντιαρά, Μαλουντά (85' Μαρτέν), Ριμπερί, Μπενζεμά
ΑΓΓΛΙΑ: Χαρτ, Τζόνσον, Τέρι, Λέσκοτ, Κόουλ, Πάρκερ (78' Χέντερσον), Τζέραρντ, Τσάμπερλεϊν (77' Ντεφόε), Μίλνερ, Γιανγκ, Γουέλμπεκ (90+1' Γουόλκοτ)
(newsit.gr)

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha