Popular Post

Blogger Themes

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

EURO 2012: Δανία - Πορτογαλία



Χωρίς αμφιβολία η πιο ενδιαφέρουσα σύγκρουση για τα προκριματικά του Euro 2012 είναι αυτή ανάμεσα στην Δανία και την Πορτογαλία που δίνουν μάχη για την πρώτη θέση του ομίλου και την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Euro 2012.

Preview Εuro 2012: Δανία - ΠορτογαλίαΑυτή την στιγμή οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 16 βαθμούς με την  Πορτογαλία να έχει όμως το προβάδισμα λόγω της νίκης στο πρώτο ματς. Έτσι η Δανία θέλει μόνο νίκη ενώ της φιλοξενούμενη Πορτογαλία της κάνει και η ισοπαλία. Από αυτό τον όμιλο είναι πολύ πιθανό να βγει και ο καλύτερος δεύτερος αν δεν κερδίσει η Σουηδία την δυνατή Ολλανδία.

Η Δανία έχει κάνει αρκετά καλά προκριματικά έχοντας 5 νίκες και από μία ισοπαλία και ήττα με γκολ 13 υπέρ και 5 κατά. Προέρχεται από 3 νίκες με σχετικά καλές εμφανίσεις, στο ματς του Σάββατου με την Κύπρο στο 22’ είχε πετύχει 4 γκολ ρίχνοντας τους ρυθμούς της στην συνέχεια.

Για την Δανία παραμένουν εκτός ο Ντάνιελ Άγκερ και ο Ματίας Γιοργκεσεν.


Ο προπονητής Ολσεν της Δανίας είναι ευχαριστημένος από την σύνθεση που αγωνίστηκε εναντίον της Κύπρου και είναι δύσκολο να προβεί σε αλλαγές στην αρχική σύνθεση.

Η Πορτογαλία ξεκίνησε τον όμιλο πολύ χάλια, έμεινε στην ισοπαλία εντός έδρας με την Κύπρο και έχασε από την Νορβηγία με 1-0 την δεύτερη αγωνιστική, στην συνέχεια όμως, βελτιώθηκε και πήρε 5 συνεχείς νίκες και κατάφερε να πιάσει την πρώτη θέση και σήμερα να θέλει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι παίκτες του Πάουλο Μπέντο παρά του ότι χρειάζονται ένα βαθμό δηλώνουν  ότι πάνε να πάρουν την νίκη στην Δανία.

Οι Πέπε, Φάμπιο Κοεντράο και Ουγκο Αλμέιντα παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμού, νέα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και αναμένεται να παραταχθεί η ίδια ομάδα που νίκησε την Ισλανδία, την Παρασκευή.

Πιθανές ενδεκάδες

Δανία (4-2-3-1): Σορενσεν - Γιακομπσεν, Κζαερ, Μπζελαντ, Σ. Ποουλσεν - Κβιστ, Ζιμλινγκ - Ρομενταλ, Ερικσεν, Κροχ-Δελχί - Μπεντνερ.

Πορτογαλία (4-3-3): Πατριτσιο - Περείρα, Ρολαντο, Μπρουνο Αλβες, Ελιζεου - Μουτινιο, Μειρέλες, Μάρτινς - Νάνι, Ποστιγκα, Ρονάλντο



Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha