Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

GR ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Ισπανία – Ιταλία: Η Μεσόγειος φλέγεται





ΙΣΠΑΝΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ
*** Από 1,95 έως και 2,35 ο άσος, από 3,10 έως και 4,15 το διπλό. Στο 1,45 το under, 2,70 το over.
*** Στο 65.400 θέσεων «Ολυμπιακό Στάδιο» του Κιέβου. Χθες έβρεξαν τον αγωνιστικό χώρο, το ίδιο θα γίνει και σήμερα. 11.000 Ισπανοί στις εξέδρες. Γύρω στους 5-6.000 οι Ιταλοί οπαδοί.
*** Προϊστορία: 8-12-10. Τελευταίο το 1-1 των ομίλων, προηγούμενως το φιλικό 2-1 υπέρ της Ιταλίας τον περασμένο Αυγουστο στο Μπάρι. 5-5-0 για την Ιταλία ύστερα από τη μοναδική φορά που έχει νικήσει η Ισπανία σε επίσημο παιχνίδι τους το 1920.
*** Διαιτητής: Πέδρο Προένσα (Πορτογαλία). Πρώτη φορά που διαιτητής διευθύνει την ίδια χρονιά τελικό Τσάμπιονς Λιγκ και τελικό Euro. Εχει σφυρίξει τα Ισπανία – Ιρλανδία 4-0 και Ιταλία – Αγγλία 0-0. 3-2-0 με Πορτογάλο διαιτητή η Ισπανία σε Μουντιάλ και Euro, 22-7-2 γενικά.


ΙΣΠΑΝΙΑ (Νο. 1): Ανακούφιση και έκσταση. Τα δύο συναισθήματα που κυριάρχησαν στις τάξεις
της πρωταθλήτριας κόσμου και Ευρώπης μετά το τέλος του ημιτελικού με την Πορτογαλία την Τετάρτη στο Ντόνετσκ. Το πρώτο επειδή οι γείτονες Ιβηρες την έφτασαν στα όριά της, σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, μάχη τακτικής, με πολλή προσοχή από τις δύο ομάδες, που κρίθηκε στα πέναλτι. Το πέναλτι του Φάμπρεγας πήγε δοκάρι και μέσα, του Αλβες δοκάρι κι έξω, κι ενώ αμφότερες είχαν χάσει το πρώτο χτύπημα. Αυτή ήταν η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, σε ένα ματς τακτικής, ένα σφιχτό 90λεπτο με λίγες φάσεις (επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις οι Πορτογάλοι, πιο παραγωγικοί σε σετ παιχνίδι οι Ισπανοί). Καλύτερη η Ισπανία στην παράταση.
Το δεύτερο επειδή βρίσκεται ένα βήμα από το να γίνει η πρώτη ομάδα που θα κατακτήσει τρία μεγάλα τρόπαια στη σειρά, κλείνοντας έναν εντυπωσιακό κύκλο. Προς το παρόν η ιστορία την έγραψε επειδή έγινε μόλις η δεύτερη ευρωπαϊκή ομάδα μετά τη Γερμανία που φτάνει σε τρεις συνεχόμενους μεγάλους τελικούς και η πρώτη που κάνει σερί 11 αήττητων παιχνιδιών σε Euro (είναι και 19 επίσημα ματς αήττητη). Εξίσου αξιοσημείωτο είναι πως στις νοκ άουτ φάσεις του προηγούμενου Euro, του Μουντιάλ και του νυν Euro δεν έχει δεχτεί γκολ (900 λεπτά, εννέα 90λεπτα συν τρεις παρατάσεις). Στο φετινό Euro συνολικά έχει δεχτεί μόνο ένα, αυτό από την Ιταλία στον όμιλο. Σε τελικούς έχει τρεις κερδισμένους (1964, 2008, 2010) και έναν χαμένο (1984), όλοι Euro πλην του 2010 που ήταν Μουντιάλ. Στα τελευταία της 50 επίσημα παιχνίδια έχει ηττηθεί μόνο σε δύο.
Στον ημιτελικό κόντρα στην Πορτογαλία βοήθησε και το γεγονός πως ήταν ένα καλά δουλεμένο παιχνίδι από τους δύο προπονητές, οι οποίοι προσπάθησαν πρώτα να μην αιφνιδιαστεί η ομάδα τους και ύστερα να βρουν τα κενά στην αντίπαλη άμυνα, η κάθε μία με τα όπλα της. Γενικά, η «ρόχα» σε αυτό το τουρνουά χαρακτηρίζεται από την τάση ναι μεν να διατηρεί κατοχή μπάλας με πολλές πάσες, όπως είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμά της, κάνοντας λιγότερες φάσεις για γκολ δε, αφού προσέχει να μην κάνει λάθη στα μετόπισθεν και τα πληρώσει, ρισκάροντας γενικά λιγότερα και παίζοντας λιγότερο κάθετα.
«Στα 90 λεπτά το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, η Πορτογαλία είχε κάποιες στιγμές ανωτερότητας, αλλά ελέγξαμε αυτά τα διαστήματα και δεν μας έκαναν μεγάλες ευκαιρίες. Η ισορροπία έσπασε στην παράταση, όπου η Ισπανία είχε περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες. Η Ισπανία δεν παίζει για να αμυνθεί, αλλά η σιγουριά που έχουμε είναι η βάση των θριάμβων μας, έχουμε φανταστική άμυνα. Παίζουμε αρκετά καλύτερα στην άμυνα, ενώ οι αμυντικοί μας έχουν και επιθετική χροιά. Στις αλλαγές ψάξαμε ταχύτητα και παιχνίδι από τα πλάγια και το πετύχαμε με τον Νάβας και τον Πέδρο. Ο Τσάβι ήταν εξαντλημένος. Εν όψει τελικού θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την παραγωγικότητά μας». τόνισε ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε μετά τη λήξη της δραματικής αναμέτρησης.
Εμπόδιο της «ρόχα» στον τελικό η Ιταλία, την οποία είχε αντιμετωπίσει και στο πρώτο ματς της φάσης των ομίλων με αποτέλεσμα 1-1. Καλύτεροι οι αμυντικογενείς «ατζούρι» στο πρώτο μέρος, ήταν και πιο απειλητικοί, άνοιξαν το σκορ νωρίς στην επανάληψη, αλλά οι «φούριας ρόχας» αντέδρασαν, βελτιώθηκαν και ισοφάρισαν άμεσα, για να χάσουν ευκαιρίες για τη νίκη. Βεβαίως είναι αξιοσημείωτη η παράδοσή τους κόντρα στην Ιταλία, καθώς έχουν να τη νικήσουν σε επίσημο παιχνίδι από το… 1920. Κι αυτό ενώ αν το Ισπανία – Κροατία ερχόταν 2-2 στο τελευταίο ματς η Ιταλία θα έμενε εκτός οκτάδας!
«Η Ιταλία πήγε από τα λίγα στα πολλά σε αυτό το τουρνουά και διατήρησε την άνοδο που έχει από το Μουντιάλ. Είναι μια εθνική που έχει προοδεύσει πολύ, που θέλει την μπάλα και δεν αμυντικογενής. Πιστεύω πως θα διατηρήσει το στιλ που την έφερε μέχρι εδώ. Δεν έχει ένα κλειδί ο τελικός, έχει μια σούμα από αρκετά. Το ποιος θα είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση, ποιος θα βγάλει περισσότερο ταλέντο, ποιος θα επιβάλλει την τακτική του και ποιος θα έχει την τύχη στο κρίσιμο σημείο. Θα παίξουμε με τρεις επιθετικούς, τρεις παίκτες που θα έχουν την υποχρέωση να επιτίθενται περισσότερο απ’ ό,τι θα αμύνονται. Παίκτες με ικανότητα και ταλέντο στο γκολ. Υπάρχει πιθανότητα να ξαναδούμε τη σύνθεση της πρεμιέρας, αλλά υπάρχουν κι άλλες. Με το παρελθόν δεν κερδίζεις παιχνίδια, ο τελικός είναι ισορροπημένος. Η Ισπανία και η Ιταλία έχουν μια παράλληλη διαδρομή στο Euro σε παιχνίδι και αποτελέσματα. Είναι αλήθεια πως οι επιτυχίες μπορεί να κάνουν σταδιακά μια ομάδα πιο αδύναμη, αλλά οι παίκτες μας δεν έχουν χάσει ούτε ίχνος ανταγωνιστικότητας μετά το Μουντιάλ», τα όσα είπε χθες ο Ισπανός εκλέκτορας.
Αγωνιστικά, αν και οι Πέδρο, Νάβας κερδίζουν πόντους με τις εμφανίσεις τους σταδιακά στο τουρνουά, προσφέροντας φρεσκάδα, λογικά οι δέκα γνωστοί δεν αλλάζουν, αν και η κούραση είναι άκρως επιβαρυντικός παράγοντας για τους Ισπανούς, όπως παραδέχεται και ο ίδιος ο Ντελ Μπόσκε. Κλασικό το ερωτηματικό πλέον του στράικερ, δούλεψε, αλλά δεν γοήτευσε ο Νεγρέδο την Τετάρτη, συνεπώς Φάμπρεγας (μοιάζει επικρατέστερος, είχε ξεκινήσει και στο παιχνίδι του ομίλου ως βασικός)  ή Τόρες είναι οι κύριοι υποψήφιοι.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Κασίγιας – Αρμπελόα, Πικέ, Σέρχιο Ράμος, Αλμπα - Τσάμπι Αλόνσο, Τσάβι Μπουσκέτς – Σίλβα, Φάμπρεγας, Ινιέστα.

ΙΤΑΛΙΑ (Νο. 12): Είναι πια… θέσφατο, θεσμός, νόμος, στα νοκ-άουτ παιχνίδια η Ιταλία ξεπερνά κάθε αρνητική πιθανότητα, όποιος και να είναι ο αντίπαλος. Οι «ατζούρι» πέταξαν έξω με 2-1 από τον τελικό το μεγάλο… γκανιάν του θεσμού, τη Γερμανία, επιβεβαιώνοντας και την εξαιρετική παράδοση που έχουν απέναντί της στις μεγάλες διοργανώσεις όπως άλλωστε συνέβη και στον ημιτελικό του Μουντιάλ 2006. Επιασε καταπληκτική απόδοση και με πρωταγωνιστή τον Μπαλοτέλι, που σημείωσε και τα δύο γκολ, προκρίθηκε στον τελικό. Με τη μείωση να έρχεται στο 92’ με πέναλτι και ενώ στο δεύτερο ημίχρονο χάθηκαν τρία-τέσσερα ασύλληπτα τετ-α-τετ για το τρίτο γκολ.
Στον τελικό η Ιταλία θα αντιμετωπίσει την Ισπανία, που είχε τη «δυνατότητα» να αποκλείσει την Ιταλία από τη φάση των ομίλων κιόλας, καθώς θα μπορούσε να «συναινέσει» σε μια ισοπαλία 2-2 με την Κροατία, όμως δεν το έκανε και τώρα θα βρει τους «ατζούρι» ξανά μπροστά της. Και με την παράδοση της Ιταλίας να είναι συντριπτικά υπέρ της σε επίσημες διοργανώσεις, καθώς δεν έχει ηττηθεί από το 1920 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αμβέρσας.
Και με την πρόκριση της Ιταλίας στον τελικό επιβεβαιώθηκε και μια ακόμα ιδιότυπη παράδοση: από το 1988 και κάθε οκτώ χρόνια σε Euro, παιχνίδι για την πρώτη αγωνιστική ομίλου είναι παράλληλα και το ζευγάρι του τελικού. Το 1988 είχαν παίξει σε πρεμιέρα και τελικό Ολλανδία – Σοβιετική Ενωση, το 1996 Γερμανία – Τσεχία και το 2004 Ελλάδα – Πορτογαλία. Και τώρα, οκτώ χρόνια μετά, στον όμιλο έπαιξαν Ισπανία – Ιταλία (1-1) και οι δύο ομάδες «ανταμώνουν» ξανά στον τελικό της διοργάνωσης.
Στο μεταξύ, η Ιταλία παραμένει η μοναδική ομάδα που έχει σκοράρει κατά της Ισπανίας σε αυτό το Euro, από εκείνο το γκολ του Ντι Νατάλε οι Ισπανοί έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους. Και φυσικά θα είναι ευχής έργον για τους «ατζούρι» να επαναλάβουν την επίδοσή τους και στον τελικό απόψε, προκειμένου να πλησιάσουν πιο κοντά στην κατάκτηση του τροπαίου.
Από την Πέμπτη λοιπόν και τη μεγάλη νίκη επί της Γερμανίας, όλοι μιλούν για τον Μάριο Μπαλοτέλι. Ο Ιταλογκανέζος μέχρι τότε ήταν το bad boy και σχεδόν θεωρούνταν… ημίτρελος, από το βράδυ της Πέμπτης έγινε και πάλι ο «σούπερ Μάριο», που καθάρισε τους Γερμανούς και που ταπείνωσε τη… Μέρκελ και διάφορα άλλα γραφικά. Και ο «Μπάλο» έχει την ευκαιρία απόψε, έστω με ένα γκολ, να πάρει την πρώτη θέση στους σκόρερ του Euro, με τον Πραντέλι να τον εκθειάζει για τις επιδόσεις του.
Και εξήγησε πως κατάφερε να του αλλάξει μυαλά και να τον βελτιώσει: «Ο Μπαλοτέλι είναι σε μια εθνική ομάδα με υπέροχους χαρακτήρες πέρα από σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Οι συμπαίκτες του, του έδωσαν να καταλάβει ότι αυτή είναι η ευκαιρία του και γενικά τον φορτώσαμε με ευθύνες καθώς μόνο έτσι μπορείς να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις. Ποιες πρέπει να είναι οι προτεραιότητές σου. Κατάλαβε, τελικά, ότι δεν είναι κακό να δέχεσαι συμβουλές. Μετά τον αγώνα με την Κροατία μίλησα αρκετά μαζί του, του εξήγησα τι ακριβώς θέλω από αυτόν και δείχνει ότι τα κατάλαβε όλα».
Ο Ιταλός ομοσπονδιακός ξεκαθάρισε όπως και πριν από το παιχνίδι με τη Γερμανία, ότι η ομάδα του θα έχει επιθετική διάθεση και στον τελικό: «Με θετική ενέργεια, επιθετική διάθεση και με πρώτο στόχο να κρατήσουμε την μπάλα στην κατοχή μας. Πρέπει να λειτουργήσουμε πολύ σωστά στο κέντρο και όταν δε θα έχουμε εμείς την μπάλα αλλά η Ισπανία. Είπα και πριν τη Γερμανία ότι δεν πρόκειται να αλλάξουμε την τακτική μας και για να κερδίσουμε το τρόπαιο θα πρέπει να σκοράρουμε».
Ενώ για την Ισπανία σχολίασε: «Η Ισπανία είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου τα τελευταία χρόνια καθώς έχει καταφέρει να διατηρήσει τα χαρακτηριστικά της. Η δύναμή της δεν είναι μόνο η κατοχή της μπάλας αλλά και η ικανότητά της να την κλέβει γρήγορα όταν τη χάνει. Επίσης η άμυνά της κλείνει γρήγορα τους χώρους. Εμείς, από την πλευρά μας, θα πρέπει να πάρουμε τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου και να μην αφήσουμε καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Δεν είμαστε τόσο αλαζόνες ώστε να πούμε πως θα ελέγξουμε τον αγώνα από την αρχή ως το τέλος καθώς σεβόμαστε πολύ την Ισπανία αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που θέλουμε. Νομίζω ότι έχουν δει όλοι ότι η Ιταλία έχει επιθετική νοοτροπία και παίζει όμορφο ποδόσφαιρο. Τις βαθιές μπαλιές τις χρησιμοποιούμε μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις».
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πραντέλι έχει διαθέσιμο για τον τελικό τον δεξιό μπακ/χαφ Μάτζιο, που εξέτισε την ποινή του, αλλά θα στηριχθεί πάνω-κάτω στην ενδεκάδα της Πέμπτης. Οι Κασάνο και Μπαλοτέλι θα συνεχίσουν στο επιθετικό δίδυμο, με τους Ντιαμάντι και Ντι Νατάλε εναλλακτικές επιλογές, ενώ στα δεξιά της άμυνας επιστρέφει κατά πάσα πιθανότητα ο Αμπάτε, αντί του Μπαλτζαρέτι που έπαιξε εξ’ ανάγκης εκεί στον ημιτελικό.
Αυτή αναμένεται να είναι και η μόνη αλλαγή του Πραντέλι σε σχέση με το ματς της Πέμπτης, ενώ ο προπονητής τελικά δεν θα καταφύγει στο 3-5-2, που είχε χρησιμοποιήσει στο ματς των ομίλων με την Ισπανία.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-1-2): Μπουφόν – Αμπάτε (Μπαλτζαρέτι), Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι – Μαρκίζιο, Πίρλο, Ντε Ρόσι – Μοντολίβο – Κασάνο, Μπαλοτέλι.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ (1): Ζευγάρι που συναντήσαμε και στη φάση των ομίλων, το οποίο τότε έληξε χωρίς νικητή, με την Ιταλία να αφήνει καλύτερες εντυπώσεις στο πρώτο μέρος και την Ισπανία στην επανάληψη. Η κάτοχος του τροπαίου αναμένεται να έχει και πάλι το πάνω χέρι στις αποδόσεις (γύρω στο 1,85 – 3,20 – 3,80), αλλά αυτή τη φορά δεν θα έχει το άγχος της πρεμιέρας και ξέρει τι να περιμένει από τους Ιταλούς, συνεπώς έχει τον πρώτο λόγο για νίκη. Οσον αφορά στην παράδοση που τη θέλει να μην νικά τους «ατζούρι» σε επίσημο παιχνίδι από το 1920 (0-5-5 έκτοτε) δεν θα τους φοβίσει, έχοντας ήδη σπάσει την αντίστοιχη κόντρα στη Γαλλία, την οποία δεν είχαν νικήσει ποτέ στο πλαίσιο επίσημης διοργάνωσης.
Η κάθε μία με τα όπλα της στον αποψινό τελικό, η Ισπανία με την αίσθηση πως είναι καλύτερη ομάδα και θέλει να γράψει ιστορία με το τρεμπλ, η Ιταλία με ανεβασμένη ψυχολογία από τη στιγμή που έφτασε στον τελικό ούσα αουτσάιντερ. Οι μπουκ φαίνεται να εκτιμούν εκείνα της Ιταλίας, όχι φυσικά για να της δώσουν την ταμπέλα του φαβορί, όσο για να ανεβάσουν τις αποδόσεις της (πιο κουρασμένης) Ισπανίας σε τιμές 2,15 κατά μέσο όρο. Υποκειμενική η ματιά του καθενός για την αξία της συνάρτησης τελικού νικητή – απόδοσης, εμείς θα πάμε με την καλύτερη ομάδα και τον άσο στις τιμές που προσφέρεται.

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΚΟΛ                  0-1 (ΟΠΑΠ 2,35 – Μ.Ο. ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ 2,30)
Η Ισπανία έχει υιοθετήσει μια ελαφρώς διαφορετική προσέγγιση στο παιχνίδι της. Δεν έχει απαρνηθεί την κατοχή της μπάλας, αλλά «βγάζει» λιγότερες επιθέσεις και κατά συνέπεια λιγότερες τελικές προσπάθειες. Παράλληλα, η επίδοση της να μην έχει δεχτεί γκολ στα νοκ άουτ των δύο τελευταίων Euro και του Μουντιάλ είναι αξιοθαύμαστη και μπορεί να συνεχιστεί κόντρα στην Ιταλία, η οποία παίζει επίσης προσεκτικά και το σκοράρισμα δεν είναι το δυνατό της σημείο
.
ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ  1-0 (ΟΠΑΠ 5,25 - Μ.Ο. ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ 5,60)
Στη λογική του ότι η Ισπανία θα είναι η τελική νικήτρια και πως το παιχνίδι θα είναι κλειστό, πάμε με το χαμηλότερο σκορ για τη «ρόχα». Το 1-0 ήταν το αγαπημένο της στα νοκ άουτ του Μουντιάλ (με Πορτογαλία, Παραγουάη, Γερμανία), με αυτό είχε νικήσει και στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος τη Γερμανία το 2008.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ      Χ (ΟΠΑΠ 1,90 - Μ.Ο. ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ 1,90)
Τα τρία από τα πέντε παιχνίδια της Ισπανίας στο φετινό Euro ήταν ισόπαλα, τα δύο από τα τέσσερα της Ιταλίας επίσης και σημαντικότερα το μεταξύ τους στους ομίλους. Τώρα συναντιούνται στον τελικό, με φυσιολογικούς κάποιους δισταγμούς στην ανάληψη ρίσκου, ειδικά από την πλευρά της Ιταλίας που ούτως ή άλλως δεν τα παίρνει στο παιχνίδι της.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ – ΤΕΛΙΚΟ        Χ/1 (ΟΠΑΠ 4,60 - Μ.Ο. ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ 4,90)
Το αντίστοιχο παιχνίδι του ομίλου είχε ισοπαλία ως αποτέλεσμα ημιχρόνου, κάτι που μπορεί να επαναληφθεί και στον τελικό. Να αντισταθεί δηλαδή η Ιταλία για ένα 45λεπτο και στο δεύτερο να ηττηθεί (αν και στο γκρουπ προηγήθηκε και πήρε την ισοπαλία). Η Ισπανία παραδοσιακά στο Euro πετυχαίνει περισσότερα γκολ στην επανάληψη και φέτος έχει σκοράρει δύο γκολ στο πρώτο μέρος και έξι (το ένα κόντρα στην Ιταλία) στο δεύτερο.

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ                 ΙΝΙΕΣΤΑ (ΟΠΑΠ 10,00 - Μ.Ο. ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ 10,65)                   ΝΤΕ ΡΟΣΙ (ΟΠΑΠ 25,00 - Μ.Ο. ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ 31,00)
Στο ματς του ομίλου ανάμεσα στις δύο ομάδες ο Ντελ Μπόσκε πήγε με τον Φάμπρεγας στην κορυφή. Αγνωστο τι θα κάνει απόψε. Από τη στιγμή που ο Σίλβα, τον οποίο έχουμε τιμήσει άλλες φορές, ψάχνει πολύ την πάσα, επιλογή μας για πρώτος σκόρερ σε αρκετά καλές αποδόσεις όπως μπορούμε να υπολογίσουμε είναι ο Ινιέστα που έρχεται από πίσω. Από την πλευρά της Ιταλίας ενδιαφέρουσα περίπτωση μοιάζει να είναι ο Ντε Ρόσι, καθώς Μπαλοτέλι και Κασάνο δεν το «έχουν» στα τελειώματα στο τρέχον τουρνουά (ο πρώτος μας διέψευσε στον ημιτελικό με τη Γερμανία), ενώ ο χαφ της Ρόμα στα προημιτελικά κόντρα στην Αγγλία έδειξε να βρίσκεται μέσα στις φάσεις.



Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha