Popular Post

Blogger Themes

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Άρης - Δόξα Δράμας 2-0 (vid)



aris_28-12-2011Μεγάλη βαθμολογική ανάσα πήρε ο Άρης, ο οποίος με γκολ των Ουμπίδες και Καπετάνου νίκησε με 2-0 την Δόξα Δράμας στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στον εξ αναβολής αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Super League.
Η ομάδα του Πρόμπιερζ με τη νίκη αυτή που έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το 2011 έφτασε στους 14 βαθμούς, προσπερνώντας στην βαθμολογία Πανιώνιο και Αστέρα Τρίπολης. Από την άλλη η Δόξα Δράμας είναι ακόμη χωρίς νίκη και στην τελευταία θέση με έναν βαθμό.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης ξεκίνησε καλά, πέτυχε και το γκολ με τον Ουμπίδες, ωστόσο η απόδοσή του στην συνέχεια έπεσε, δίνοντας το δικαίωμα στην Δόξα να γίνει απειλητική μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και την αποβολή του Κανακούδη.
Στο δεύτερο μέρος, ο Άρης είχε την απόλυτη υπεροχή πέτυχε και το δεύτερο γκολ, ενώ δεν απειλήθηκε από τους "μαυραετούς" που είχε πολύ δύσκολο έργο με δέκα παίκτες. Πλέον η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη βρίσκεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία.



Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"
Διαιτητής/Βοηθοί: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)/ Μπιτσίδης (Θράκης), Κουρομπύλια (Καρδίτσας)
4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)/ Σίπκας (Φλώρινας)
Καιρός: Αίθριος
Άρης (Πρόμπιερζ): Βελλίδης, Καζναφέρης (67' Γαννιώτας), Ντίκο, Λαζαρίδης, Μίτσελ, Νέτο, Κατίδης (46' Καπετάνος), Τόχα, Ουμπίδες (83' Ακόστα), Σολτάνι, Τσέζαρεκ.
Δόξα Δράμας (Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Βέρτζος, Τριποτσέρης, Λεάντρο, Κανακούδης, Αμπουμπακαρί (77' Κατσικογιάννης), Αραβίδης (73' Γκαμπόρ), Λίμα, Σικαλιάς, Κουμπρόγλου (58' Σοϊλέδης), Βάντερσον
Κίτρινες κάρτες: Σολτάνι (22', Άρης), Τόχα (25', Άρης), Κατίδης (42', Άρης)-Κανακούδης (10', Δόξα Δράμας), Σέρεμετ (44' Δόξα Δράμας), Σικαλιάς (69', Δόξα Δράμας)
Κόκκινη κάρτα: Κανακούδης (43', Δόξα Δράμας)
Σκόρερ: Ουμπίδες (13', Άρης), Καπετάνος (79', Άρης)
Ξεκίνησε δυνατά ο Άρης
Ο Άρης ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και μέχρι το 30' ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο, με την Δόξα να γίνεται απειλητική στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο. Στο 5ο λεπτό, μετά από γέμισμα του Τόχα, ο Τσέζαρεκ την τελευταία στιγμή δεν προλαβέ να μπει στην πορεία της μπάλας.
Η Δόξα προσπάθησε να απειλήσει στο 11', όταν ο Αραβίδης έφυγε μόνος του απέναντι από τον Βελλίδη, αλλά η Κορομπυλιά τον σταμάτησε για φάουλ στον Λαζαρίδη, με τον πρώην παίκτη του Άρη να διαμαρτύρεται για την απόφαση της βοηθού.
Η απάντηση του Άρη ήρθε στο 13' και ήταν και εύστοχη. Ο Νέτο έκανε την σέντρα από δεξιά, η μπάλα χτύπησε στον Τριποτσέρη, άλλαξε πορεία στρώθηκε στον Ουμπίδες ο οποίος με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα και έκανε το 1-0 για τον Άρη.
Στην συνέχεια ο Άρης επαναπαύθηκε στο γκολ που πέτυχε και η Δόξα άρχισε να βγαίνει στην αντεπίθεση. Στο 31', ο Βάντερσον έκανε μια ωραία ενέργεια αποφεύγοντας δύο παίκτες του Άρη, έκανε και το σουτ με τον Βελλίδη να αποκρούει την μπάλα.
Στο 33', ο Αμπουμπακαρί ήταν αυτός που δοκίμασε το μακρινό σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα (43') οι "μαυραετοί" έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κανακούδη για μαρκάρισμα στον Ουμπίδες.
Είχε την κατοχή με παίκτη παραπάνω
Στο δεύτερο μέρος, ο Άρης είχε την απόλυτη κατοχή της μπάλας, καθώς είχε και τον παίκτη παραπάνω που έπαιξε σημαντικό ρόλο και με το δεύτερο γκολ που πέτυχε στο τέλος πήρε το πολύτιμο "τρίποντο".
Στο 49', ο Τσέζαρεκ έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με τον Σέρεμετ να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια, πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.
Η απάντηση της ομάδας της Δράμας ήρθε στο 63', όταν το σουτ του Βάντερσον μπλοκάρει ο Βελλίδης και στο επόμενο λεπτό (64') από το σουτ του Καπετάνου η μπάλα έφυγε άουτ.
Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, αλλά ο Άρης είχε την υπεροχή και δέκα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα "καθάρισε" την υπόθεση νίκη.
Στο 79' λοιπόν μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Δόξας, η μπάλα έφτασε στον Καπετάνο, ο οποίος έκανε το δυνατό σουτ με την μπάλα να κοντράρει στον Λεάντρο και να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Σέρεμετ για το 2-0.
Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι, με τον Άρη να έχει το υπέρ του σκορ, με την Δόξα να μην μπορεί να απειλήσει με δέκα παίκτες.
Έτσι οι "κίτρινοι" πήραν την σπουδαία νίκη κλείνοντας καλά το 2011, σε αντίθεση με τους "μαυραετούς" οι οποίοι παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Η Συνέντευξη Τύπου
Ο Μάκης Κατσαβάκης ήταν ικανοποιημένος από την βελτίωση της εικόνας της ομάδας του παρά την ήττα από τον Άρη, στάθηκε στην αποβολή του Πέτρου Κανακούδη ενώ ευχήθηκε στον Άρη την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Στατιστικά Αγώνα
2Γκολ0
0Ασίστ0
13Τελικές προσπάθειες7
8Σουτ εντός μεγάλης περιοχής3
3Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής3
2Κεφαλιές1
5Αποκρούσεις6
9Επεμβάσεις21
19Κλεψίματα40
15Φάουλ18
2Οφσάιντ1
4Κόρνερ3
52Λάθη48
6/30Γεμίσματα1/11
Το φιλμ του αγώνα 
5': Γέμισμα του Τόχα στην καρδιά της άμυνας της Δόξας, δεν προλαβαίνει ο Τσέζαρεκ πιάσει την κεφαλιά.
11': Ο Αραβίδης βγήκε τετ α τετ με τον Βελλίδη, αλλά η Κορομπυλιά τον σταματάει για φάουλ στον Λαζαρίδη, με τον πρώην παίκτη του Άρη να διαμαρτύρεται για την απόφαση.
13': ΓΚΟΛ! Σέντρα Νέτο από δεξιά, η μπάλα κόντραρε στον Τριποτσέρη, έφτασε στον Ουμπίδες που δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Σέρεμετ και έκανε το 1-0 για τον Άρης.
31': Ο Βάντερσον έκανε ωραία ενέργεια αποφεύγοντας δύο παίκτες του Άρη, έκανε και το σουτ με τον Βελλίδη να αποκρούει την μπάλα.
33': Ο Αμπουμπακαρί δοκίμασε το μακρινό σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ.
43': Οι "μαυραετοί" έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κανακούδη για μαρκάρισμα στον Ουμπίδες.
49': Σουτ από τον Τσέζαρεκ μέσα από την περιοχή με τον Σέρεμετ να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια, πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.
63': Σουτ από τον Βάντερσον μπλοκάρει ο Βελλίδης την μπάλα.
64': Δυνατό σουτ από τον Καπετάνο η μπάλα έφυγε άουτ



79': ΓΚΟΛ: Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Δόξας, η μπάλα έφτασε στον Καπετάνο, ο οποίος έκανε το δυνατό σουτ με την μπάλα να κοντράρει στον Λεάντρο και να καταλήγει στο βάθος της εστίας για το 2-0 του Άρη.


Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha