Popular Post

Blogger Themes

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎ



«Κόβονται» ένα – ένα τα ονόματα των τερματοφυλάκων για τον Ολυμπιακό, προκειμένου να κατασταλάξουν στο τι τελικά χρειάζονται και με ποιον θα ασχοληθούν ουσιαστικά. Το πιο "δυνατό" όνομα συνεχίζει να είναι αυτό του Κάρλος Καμενί, η υπόθεση του οποίου παρουσιάζει πάντως τις δικές της ιδιαιτερότητες.

Βέβαια ο Φράνκο Κοστάντσο βρίσκεται ακόμα στον Ολυμπιακό, ωστόσο όπως όλα δείχνουν η περίπτωσή του μάλλον δεν πρόκειται τελικά να σταματήσει την απόκτηση νέου τερματοφύλακα. Η υπόθεση του Αργεντινού παραμένει άλυτη, αφού προς το παρόν επιλέγει να «κάτσει» στο συμβόλαιό του (700.000 ετησίως) και ζητάει όλα τα χρήματα μπροστά για να δεχθεί να το «σπάσει». Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τον ατζέντη του, για να βρεθεί η «χρυσή τομή», όμως οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να σκληρύνουν την στάση τους και με το πέρασμα του χρόνου, οι πιέσεις θα γίνονται όλο και πιο έντονες μέχρι να αποφασίσει να «αποχαιρετήσει», αφού το «ψυγείο» δεν θα κάνει καλό στην καριέρα του.

Από εκεί και πέρα, ο Καμενί εξακολουθεί να είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού, όμως η περίπτωσή του δεν είναι όσο απλή μπορεί να φαίνεται. Τα θετικά είναι ότι και ο Καμερουνέζος θέλει να έρθει στον Θρύλο, αλλά και η Εσπανιόλ να αποδεσμευτεί από το «βαρύ» του συμβόλαιο, αφού είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να πάρει ευκαιρίες από τον Ποκετίνο. Τα αρνητικά είναι ότι το συμβόλαιό του λήγει το 2013 και η Ισπανική ομάδα είναι γνωστή για τα σκληρά παζάρια της, ενώ και ο Καμενί δεν θέλει να φύγει χαρίζοντας χρήματα δύο ετών, άσχετα από την ενδεχόμενη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό.

Τα τελευταία δημοσιεύματα, θέλουν την Εσπανιόλ να έχει ενημερωθεί μέσω email για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ενώ και η Μάλαγα δεν έχει σταματήσει να θέλει τον παίκτη.

Όσον αφορά τις άλλες περιπτώσεις που έχουν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα τους ερυθρόλευκους, ο Ίζακσον (ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος) πρέπει να θεωρείται «κομμένος», όσο κι αν επιμένουν οι Ολλανδοί, το ίδιο και ο 35χρονος Αλμούνια. Για τον Πολωνό Κούζτσακ, οι Άγγλοι γράφουν ότι η Γιουνάιτεντ τον παραχωρεί και μένει να τα βρουν οι δύο σύλλογοι, όμως ο ατζέντης του τερματοφύλακα ισχυρίζεται πως ενημερώθηκε από τον Ολυμπιακό ότι η περίπτωση του πελάτη του δεν τους απασχολεί πλέον.

Σχετικά με τον Σηφάκη του Άρη, άνθρωποι του Ολυμπιακού λένε πως δεν πρόκειται να γίνει κίνηση για την απόκτησή του τον Ιανουάριο, ενώ και για το καλοκαίρι θεωρείται δύσκολο εφόσον αποκτηθεί ικανός παίκτης για την θέση κάτω από τα ερυθρόλευκα δοκάρια μέσα στον επόμενο μήνα, καθώς θα υπάρχουν και οι λύσεις των Μέγιερι και Δασκαλάκη.

Από όλα αυτά τα ονόματα που ακούγονται και γράφονται για τον Ολυμπιακό μόνο ο Σουηδός έχει επίσημα παιχνίδια τη φετινή σεζόν. Ο Ίζακσον έχει αγωνιστεί σε 15 ματς πρωταθλήματος, 6 για το Europa League, και 2 στο Κύπελλο.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha