Popular Post

Blogger Themes

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Peter Soundtrack Download Disney Walt είναι Pan




Peter Pan , αρχικά με τον τίτλο Peter Pan περιπέτεια , πρέπει να είναι η δέκατη τέταρτη μεγάλου μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων της Walt Disney Studios για το έτος 1953 . Αναφέρεται στις ιστορίες του Πήτερ Παν, του James M. Barrie .
2002 είδε τη συνέχιση του Peter Pan: Επιστροφή Ποτέ δεν Land .
Σε αναζήτηση μανικετόκουμπα του του οξύθυμου πατέρα George Darling παίρνει σε κάθε είδους αντιξοότητες, ως κοινό σκοπό τους, κάνει τελικά τις ιστορίες του Πήτερ Παν, η μεγαλύτερη κόρη, Wendy είπαν δύο αδελφούς της,. Darling 
ανακοινώνει εξασθένισε τον πατέρα στο χτες τη νύχτα της στο νηπιαγωγείο και να απαγορεύσουν στα παιδιά Peter Pan. Όταν οι γονείς πηγαίνουν έξω για δείπνο το βράδυ, έκπληκτος Peter Pan, ο Darlingπαιδιά το βράδυ που αναζητούν σκιά του. Wendy για να τους προστατεύσει από μεγάλωνα, Καλεί τα τρία, να έρθει μαζί του στην Neverland. Μέσω της σκόνης νεράιδα της Tinkerbell (Tinkerbell), οι τρεις βράδυ στο Λονδίνο για να πετάξει Neverland. Αφού εκεί, παραλαβής τους από τον πυροβολισμό του το πειρατικό καράβι του Captain Hook. Ενώ ο Darling παιδιά στην πτήση, προειδοποίησε ο ζηλιάρης Tinkerbell της “χαμένα παιδιά” και τους δίνει το όνομα του Πέτρου του για να σκοτώσει Wendy, τι κάνουμε για να αποτρέψουμε Peter Pan στο τελευταίο λεπτό. Ο εξόριστος ο show_me.
Ενώ Wendy και Peter Pan τίτλο έξω στη θάλασσα λιμνοθάλασσα κορίτσι, τα άλλα παιδιά που έχουν απαχθεί από Ινδούς οι οποίοι θέλουν να εκδικηθεί τον βιασμό της ινδικής πριγκίπισσα Τάιγκερ Lillie. Αυτό έχει κλαπεί από δεν είναι άλλο από το Hook, που θέλει να μάθει την απόκρυψη Peter κατσαρόλες του της και απειλεί να αφήσει αλλιώς πνίγονται σε υψηλή παλίρροια στους βράχους κρανίο. Εδώ και πάλι, Peter Pan εξοικονόμησης παρέμβασης, που έχει διοριστεί για ένα ινδικό γιορτή προς τιμήν Ινδοί.
Εν τω μεταξύ,, Captain Hook, η κρυψώνα της εκμάθησης της show_me Παν κατέχει σε αιχμαλωσία. Απήγαγε τα παιδιά και βυθίστηκε μια ωρολογιακή βόμβα στο λάκκο των κρησφύγετο Peter Pan του. Peter Pan επέζησε της έκρηξης με την έγκαιρη προειδοποίηση του δραπέτη νεράιδα και να κερδίσει σε μια τελική μάχη κατά του CaptainHook και τους πειρατές.
1. Κύρια Τίτλος (Το δεύτερο αστέρι προς τα Δεξιά) /Όλα Αυτό έχει συμβεί …
2. Οι Last Night στο Νηπιαγωγείο
3. Από την Fooftop / Τι είναι ένα φιλί / Διαταραγμένο Pixie
4. You Can Fly! You Can Fly! Μπορείτε να πετάξετε!
5. Blast Ο Πήτερ Παν / Η ζωή ενός πειρατή (Ανάκτηση)
6. Ο μύθος του Croc / Διπλό της Πυρίτιδας και θα μειωθεί η Fuse / Συνέχεια …
7. Απλά, όταν Σου έφερα μια μητέρα / Banished
8. Μετά το Leader
9. Απόκρυψη και Έρπω / Δεν Έστω ‘GO
10. Mermaid Lagoon / Bad Day στο Rock Κρανίου
11. Χάραξη δεινή θέση ενός Pixie του
12. Αυτό που έκανε το Red Red Man / Tinknapped
13. Φήμες Έχει Δέντρο Είναι / Κρεμάλα »
14. Big Chief Flying Eagle / I είχε μια μητέρα Μόλις
15. Μητέρα και το ορυχείο σας
16. Good Bye-Peter / Shanghaied
17. Captain Hook Διακοπές Ποτέ μην μια υπόσχεση / Το Elegant Hook Captain / A …
18. Δεν Splash / Take That / Μπακαλιάρος I'ma! /Crocbait / Ο ήρωας του Ποτέ μην Land
19. Home Again / Γοργόνες, Πειρατές, και οι Ινδοί / Finale (Μπορείτε να πετάξετε! Μπορείτε να
20. Ποτέ μην Χαμόγελο σε Crocodile 
21. Τραγούδι Ο λοστρόμος του [Επίδειξη εγγραφής]

Σχετικές Soundtracks

Download Walt Disney’s Peter Pan Soundtrack

Peter Λήψη Άμεση λήψη του Walt Disney Pan Soundtrack, καλύπτει, λίστες αναπαραγωγής, tracklists, soundtracks, instrumentals, δείγματα, κτυπά, στίχοι, πλήρη cd του, promos, Βίντεο, δισκογραφία, χαρακτηρισμοί, αξιολογήσεις κλπ.. Δωρεάν download links για το Peter Pan Soundtrack Download Walt Disney σχετικά με τη δωρεάν οικοδεσπότες όπως mediafire, wupload, FileJungle, SendMyWay, FilePost, Uploadstation, Megashares, 2shared, 4shared, Bitshare, Cramit, Depositfiles, Easy-Share, FileFactory,Fileserve, PutLocker, SlingFile, Filesonic, Freakshare, Hotfile, ImageShack, Keepfile, 4κοινόχρηστο, Megaupload, Multiupload, Netload, αναταράξεις, Rapidshare, Shareflare, Μεταφορά αρχείων, Turbobit, Ugotfile, Usershare, Μεταφόρτωση, Ανέβηκαν, Videobb, Vidxden, Zshare, letitbit, VIP-αρχείο, X7, sendspace ή. συνδέσμους torrent & μαγνήτης.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha