Popular Post

Blogger Themes

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Νεκρός στο αμάξι του από την παραμονή Χριστουγέννων


Δέκα μέρες παρέμενε νεκρός 34χρονος καθηγητής ΕΠΑΛ στην Ιτέα που δίδασκε στη Θεσσαλονίκη. Η αποχαιρετιστήρια γιορτή στο σχολείο, το ταξίδι επιστροφής στο χωριό του και το μοιραίο τροχαίο που του στοίχισε τη ζωή

Σοκ στην περιοχή της Ιτέας, με την υπόθεση εξαφάνισης 34χρονου καθηγητή. Ο εκπαιδευτικός παρέμενε εξαφανισμένος από την παραμονή των Χριστουγέννων, όταν βρέθηκε τελικά νεκρός, μέσα στο αυτοκίνητο του μετά από τροχαίο ατύχημα.
Σύμφωνα με το lamiareport.grο 34χρονος καθηγητής του ΕΠΑΛ Επανομής διέμενε στην Περαία Θεσσαλονίκης και την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου είχε συναντηθεί με συναδέλφους του στο ΕΠΑΛ για τις καθιερωμένες ευχές πριν τις γιορτές και θα αναχωρούσε για την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ιτέα Φωκίδας, προκειμένου να περάσει τις γιορτές.
Από τότε όμως τα ίχνη του χάθηκαν και οι δικοί του άνθρωποι δήλωσαν την εξαφάνισή του στο Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας, ενώ ταυτόχρονα έψαχναν παντού για τον 34χρονο.
Όμως, ο άτυχος καθηγητής έπεσε θύμα τροχαίου αφότου έφυγε από το σχολείο στο 2ο χλμ Πλαγαριού-Επανομής.
Το λευκό Seat που οδηγούσε βρέθηκε από έναν διερχόμενο οδηγό αναποδογυρισμένο και όπως διαπιστώθηκε, μέσα ήταν νεκρός ο 34χρονος καθηγητής.
Το σημείο που είχε ανατραπεί το αυτοκίνητο δεν φαινόταν από το δρόμο και γι’ αυτό δεν βρέθηκε τόσες ημέρες.

news247.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha