700 γρ μοσχάρι
(συνήθως χρησιμοποιώ ποντίκι)
(συνήθως χρησιμοποιώ ποντίκι)
1 μέτριο κρεμμύδι ολόκληρο
1 σκελίδα σκόρδο ολόκληρη
Μισή κούπα ελαιόλαδο
Χυμός από 2 λεμόνια
Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια.
Σε μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί καλά
και ρίχνουμε το κρέας να ροδίσει.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τη σκελίδα σκόρδο ολόκληρα
και ρίχνουμε το κρέας να ροδίσει.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τη σκελίδα σκόρδο ολόκληρα
και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 10 λεπτά περίπου.
Προσθέτουμε μια κούπα ζεστό νερό και αφήνουμε να σιγοβράσει
για 45 λεπτά περίπου.
Προσθέτουμε μια κούπα ζεστό νερό και αφήνουμε να σιγοβράσει
για 45 λεπτά περίπου.
μέχρι να χυλώσει το κρέας
και να μείνει με λίγη πηχτή σαλτσούλα.
και να μείνει με λίγη πηχτή σαλτσούλα.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ