Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Απίστευτος μάγος διασχίζει περπατώντας τον Τάμεση (VIDEO)



Μπορεί να δώσει ζωή σε χάρτινες πεταλούδες και να λιώσει νομίσματα στα χέρια του, να μετατρέψει χιόνι σε διαμάντια και κινητά τηλέφωνα σε ποτήρια μπύρας, να περάσει μέσα από τζάμια, να κατέβει ουρανοξύστες περπατώντας στην εξωτερική πλευρά τους ή να αφαιρέσει την γραμμή μαυρίσματος από το κορμί μιας Playmate στο Μαϊάμι.

Και όλα αυτά με μια δόση από χιπ χοπ και glamour που τον έχουν αναδείξει στον αγαπημένο «μάγο» επώνυμων όπως του Τζέι Ζι, της Μπιγονσέ, του Σνουπ Ντόγκι Ντογκ και την Γκουίνεθ Πάλτροου.
Το πιο αξιοσημείωτο από όλα είναι ότι ο 29χρονος Στίβεν Φρέιν τα έμαθε όλα αυτά από τον 70χρονο παππού του, ως ένα τρόπο αυτοάμυνας απέναντι στις συμμορίες που τον παρενοχλούσαν καθώς μεγάλωνε στην εργατική συνοικία του Ντελφ Χιλ στο Μπράντφορντ. Και στην συνέχεια, φυσικά, πέρασε χιλιάδες ώρες τελειοποιώντας την τεχνική του.
....


Ιός θα προσβάλλει 250.000 υπολογιστές τη Δευτέρα.


Έως και 250.000 ηλεκτρονικοί υπολογιστές ανά τον κόσμο μπορεί να μολυνθούν από κακόβουλο λογισμικό τη Δευτέρα 9 Ιουλίου, σύμφωνα με τις αμερικανικές Αρχές.

Δεν είναι λίγα τα blogs και οι ιστοσελίδες που ενημερώνουν και προειδοποιούν τους χρήστες, ώστε να έχουν τον νου τους, για το λογισμικό Alureon, γνωστό και ως "ιό της καταραμένης ημέρας στο διαδίκτυο".

Μόνο αυτήν την εβδομάδα, περίπου 245.000 υπολογιστές μολύνθηκαν από τον ιό, σύμφωνα με την εταιρεία Deteque. Από αυτούς, οι 45.355 βρίσκονταν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μέσω του κακόβουλου λογισμικού, οι "διαχειριστές" του μπορούν να αλλάξουν κατά το δοκούν την κίνηση στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το FBI.


Στις 61 έφτασαν οι αυτοκτονίες μέσα στο 2012



Στις 61 έφτασαν οι αυτοκτονίες απο τις αρχές του χρόνου και ακόμα είμαστε στον 7 μήνα...


Σαν σήμερα: νίκη του Ελληνικού Στρατού στο Εσκί Σεχίρ



Τον Ιούνιο του 1921, με τη Στρατιά της Μ.Α. ενισχυμένη πλέον, επαναλήφθηκαν οι επιχειρήσεις προς κατάληψη της γραμμής Εσκή Σεχήρ – Κιουτάχεια – Αφιόν Καραχισάρ. Η Στρατιά από ελλιπή πληροφόρηση και λανθασμένη εκτίμηση, επίστευε ότι οι επιχειρήσεις αυτές θα κατέληγαν στην εκμηδένιση του τουρκικού στρατού και το πολύ να προέκυπτε η ανάγκη μιας καταδίωξης προς την κατεύθυνση της Άγκυρας, για την τέλεια αποσύνθεση και των υπολειμμάτων του. Έτσι δεν μελετήθηκε από την Στρατιά η περίπτωση της σκόπιμης υποχώρησης του όγκου των δυνάμεων του αντιπάλου και της διαφυγής τους προς Άγκυρα, προκειμένου να καλύψουν την πρωτεύουσα, ανατολικά του ποταμού Σαγγαρίου.Ατυχώς, αυτό που δεν προβλέφθηκε, ώστε να προσχεδιασθεί η απηνής καταδίωξη, αυτό και έγινε. Καταλήφθηκε η γραμμή Εσκή Σεχήρ – Κιουτάχεια – Αφιόν Καραχισάρ, αλλά ούτε η εκμηδένιση του τουρκικού στρατού είχε επιτευχθεί, ούτε φυσικά και το ζητούμενο, η συνθηκολόγηση. Από της επομένης η Στρατιά Μ.Α. βρέθηκε έμπροσθεν του διλήμματος να εκστρατεύσει ή όχι προς Άγκυρα. Η κυβέρνηση είχε πλήρως πεισθεί ότι η πολιτική λύση του προβλήματος ήταν πλέον αδύνατη. Η μεταστροφή των Συμμάχων είχε ενισχύσει τη θέση του Κεμάλ.


ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 1913 Η μάχη της Κρέσνας


Η μάχη της Κρέσνας
Τα στενά της Κρέσνας βρίσκονται ανάμεσα στα βουνά Μέλεσι και Ορβηλο. Είναι το κυρίαρχο πέρασμα από την Ανατολική Μακεδονία προς τη Δυτική Βουλγαρία. Οδηγούν στη βουλγαρική πόλη Τζουμαγιά. Ως το 1912, τα στενά της Κρέσνας κατέχονταν από τους Τούρκους. Οι Βούλγαροι τα πήραν σχεδόν δίχως μάχη.
Ως τις 10 Ιουλίου 1912, ο ελληνικός στρατός είχε απελευθερώσει ολόκληρη την Ανατολική Μακεδονία και τη Δυτική Θράκη και ανάγκασε τους Βουλγάρους να επιστρέψουν στα πριν από το 1912 σύνορά τους. Στις 12 Ιουλίου 1912, εκδηλώθηκε η ελληνική επίθεση στα στενά της Κρέσνας. Οι Βούλγαροι που ξεκίνησαν τον πόλεμο αποβλέποντας στη Θεσσαλονίκη ήταν τώρα υποχρεωμένοι να αμυνθούν μέσα στο έδαφός τους. Νικήθηκαν. Στις 15, ο ελληνικός στρατός έπαιρνε την Τζουμαγιά και κινιόταν απειλητικά στο εσωτερικό της Βουλγαρίας, προχωρώντας από τα νότια. Από τα βόρεια, οι Ρουμάνοι πλησίαζαν τη Σόφια. Από τα δυτικά, 
οι Σέρβοι περνούσαν τα σύνορα και προέλαυναν ακάθεκτοι.


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha