Popular Post

Blogger Themes

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Νεκρή βγήκε από το φέρετρο και πήγε στην κουζίνα να μαγειρέψει!




Νεκρή βγήκε από το φέρετρο και πήγε στην κουζίνα να μαγειρέψει!
Πρόκειται για μια 95χρονη από την Κίνα, η οποία σύμφωνα με τους φίλους και συγγενείς της πέθανε, καθώς όπως υποστηρίζουν επί ώρες δεν ανταποκρινόταν στα καλέσματά τους ενώ δεν ένιωθαν και την αναπνοή της.
Όμως προς μεγάλη έκπληξη όλων η ηλικιωμένη βγήκε από το φέρετρο και πήγε στην κουζίνα να μαγειρέψει! «Κοιμόμουν για πολλές ώρες και κάποια στιγμή πείνασα και πήγα στην κουζίνα να μαγειρέψω», είπε η γυναίκα στους άφωνους συγγενείς...
Σύμφωνα με την παράδοση, οι συγγενείς θα πήγαιναν στο φέρετρο να φιλήσουν και να αποχαιρετήσουν την 95χρονη! Τότε όμως συνειδητοποίησαν ότι έλειπε η γυναίκα από το φέρετρο.


Τέλος το δωρεάν Πορνό




Παραγωγοί ταινιών και διαχειριστές των ιστοσελίδων ερωτικού περιεχομένου δήλωσαν ότι δε σκοπεύουν να διαθέσουν χρήματα για να αγοράσουν domain, μιας κι όπως λένε το μέλλον του πορνό είναι αρνητικά προδιαγεγραμμένο και χαρακτηρίζεται από μία λέξη, «δωρεάν». Συνεπώς, περιορισμένα οικονομικά κέρδη για τους ίδιους.

Σε αυτό έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο η εξέλιξη της τεχνολογίας και η κυριαρχία του Διαδικτύου, τα οποία επιτρέπουν τη εύκολη πρόσβαση σε αυτές τις σελίδες.

Αφού λοιπόν, η βιομηχανία του πορνό ήταν ανέκαθεν συνυφασμένη με την εξέλιξη της τεχνολογίας, αφού ήταν από τις πρώτες που υιοθέτησε τις VHS βιντεοκασέτες, πέρασε στο Διαδίκτυο, αλλά και στο DVD. Δεν παραμέλησε την 3D εικόνα ούτε τα video games, τα οποία προσέφερε στο κοινό, χωρίς, βέβαια ιδιαίτερα κέρδη, ειδικά στο θέμα του 3D, αλλά να που ήρθε η ώρα αυτή η στενή σχέση να γυρίσει εις βάρος της.

Σύμφωνα με έρευνα, το μέλλον της πορνοβιομηχανίας δεν είναι στο 3D, αλλά στα tablets, Smartphones και στις ιστοσελίδες τύπου YouTube όπου ο χρήστης μπορεί να βρει άφθονο υλικό χωρίς καμία απολύτως χρέωση. 


ΦΑΓΕ: Μεταφορά έδρας στο εξωτερικό…



Την ώρα που κόμματα και δημοσιογράφοι αναλώνονται στα περί επιτυχίας της επίσκεψης της Μέρκελ ή στο αντίθετο, όλα όμως σε επικοινωνιακό επίπεδο, η ουσία είναι αλλού.
Μία μεγάλη ελληνική εταιρεία, η ΦΑΓΕ, έπειτα από απόφαση του διοικητικού της συμβουλίου, θα μεταφέρει την έδρα της στο Λουξεμβούργο. Ειδικότερα, αποφασίστηκε η δημιουργία της FAGE International, η οποία θα έχει ρόλο μητρικής εταιρείας. Η ΦΑΓΕ Dairy Industry θα είναι πλέον η ελληνική θυγατρική, ενώ τις δραστηριότητες στην αγορά του Λουξεμβούργου θα αναλάβει η FAGE Luxembourg S.a.r.l.


Με λάθη «φουσκώνουν» οι λογαριασμοί ρεύματος



Δεν φτάνει που οι φορολογούμενοι δεν ξέρουν πια από πού τους έρχονται φόροι και χαράτσια, πρέπει τώρα να … διορθώνουν και τα λάθη στους λογαριασμούς ρεύματος για... να μην πληρώσουν και φόρους που δεν οφείλουν να πληρώσουν.

Τις τελευταίες ημέρες έχει προκληθεί κομφούζιο σε εφορίες και εταιρίες παροχής ρεύματος όπως η ΔΕΗ, από διαχειριστές πολυκατοικιών που σπεύδουν να βρουν το δίκιο τους, επειδή ανακαλύπτουν ότι πολλοί λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος που στάλθηκαν αυτές της ήμερες «κρύβουν» από λάθος χρεώσεις για το ειδικό τέλος ακινήτων στους κοινοχρήστους χώρους της πολυκατοικίας, αν και αυτοί έχουν ρητά εξαιρεθεί από το χαράτσι!

Παρότι σε όλους είναι πια γνωστό πως οι λογαριασμοί ρεύματος που στέλνει έρχονται για τους κοινόχρηστους χώρους δεν πρέπει να επιβαρύνονται με το Ενιαίο Τέλος Ακινήτων (ΕΕΤΗΔΕ), κάποιοι πρόσεξαν πως ο λογαριασμός των κοινοχρήστων τους «φούσκωσε» κατά 500 ευρώ το μήνα, επειδή επιβλήθηκε λανθασμένα φόρος (2500 ευρώ ή και παραπάνω σε πολλές περιπτώσεις) για τα τετραγωνικά μέτρα ολόκληρης της πιλοτής της πολυκατοικίας –και όχι μόνο.


Σοκαρισμένη η Bild: Δεν αξίζει στη Μέρκελ και τη Γερμανία αυτό


Σοκαρισμένοι δηλώνουν οι δημοσιογράφοι της Bild από τις διαμαρτυρίες των Ελλήνων στο πρόσωπο της Γερμανίδας καγκελαρίου κατά την επίσκεψή της στην Ελλάδα. Δεν αξίζει στην κα Μέρκελ και στην Γερμανία να καίνε σημαίες των ναζί και να εμφανίζουν την Αγκέλα Μέρκελ σαν Χίτλερ οι Έλληνες, αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η Bild, η μόνη από τα γερμανικά μέσα που “είδε” έτσι την επίσκεψη της Μέρκελ στη χώρα μας. Στο σύνολό του ο γερμανικός τύπος αναφέρει πως ήταν θετικό το πρόσημο της επίσκεψης με την κα Μέρκελ να λέγεται ότι στηρίζει την Ελλάδα.


Να που πάει η περιβόητη δόση των 31,5 δις. Στους τραπεζίτες!




20121010-022316.jpg
Προς ρομπες ξεκουμπωτες και αλλα τσατσακια εχω να πω οτι η δοση των 31,5 δις που δώσαμε γη και ύδωρ για να πάρουμε, αναλυεται ως εξης:
Από αυτά λοιπόν, τα 24,8 δισ. θα χρησιμοποιηθούν από το ..
Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών,
τα 4,6 δισ. για την αποπληρωμή 
τοκοχρεωλυσίων,
ενώ τα 2 δισ. για την εξόφληση εντόκων γραμματίων.
Με τα υπόλοιπα 100 εκατ. περίπου θα πρέπει να διευθετηθούν


ΗΠΑ: Αιφνιδιαστικό κτύπημα δύο ωρών μέσα στον Οκτώβριο στο Ιράν ετοιμάζει ο Obama






Μια ημέρα μετά τη σκληρή επίθεση του ρεπουμπλικάνου προεδρικού υποψηφίου Mitt Romney πως ο Barack Obama δεν έχει κανένα σχέδιο για το Ιράν, δημοσίευμα σε αμερικανικό περιοδικό που επικαλείται διαρροές από «ανώνυμη πηγή» αναφέρει πως η διοίκηση Obama ενδεχομένως έχει σχέδιο επίθεσης στο Ιράν και μάλιστα αυτό ίσως εκδηλωθεί και μέσα στον Οκτώβριο. 
Το κτύπημα «έκπληξη» στο Ιράν, από ΗΠΑ και Ισραήλ με σκοπό να ..
παραλύσει το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης αποκαλύπτει το περιοδικό Foreign Policy σε άρθρο που υπογράφει ο  David Rothkopf  και πρώην στέλεχος στην αμερικανική κυβέρνηση επί προεδρίας Bill Clinton. 
Το ενδιαφέρον όμως του δημοσιεύματος του αμερικανικού περιοδικού είναι πως το κτύπημα αυτό εκτός του ότι ενδέχεται να πραγματοποιηθεί μέσα στον Οκτώβριο πρόκειται να διαρκέσει 2 -το πολύ- ώρες,  σε μια επίθεση εξπρές, η οποία μπορεί  να επαναληφθεί για μέγιστο χρόνο δύο ημερών. 
Όπως αποκαλύπτεται  η επίθεση θα περιλαμβάνει τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού drones αλλά και stealth βομβαρδιστικών, δυνατότητα που δεν έχει το Ισραήλ και για αυτό το λόγο η προσπάθεια αναμένεται να είναι κοινή. 


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha