Popular Post

Blogger Themes

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕΤΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 232 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;





Η εφημερίδα «Ραντικάλ» στην Τουρκία, έφερε στο προσκήνιο την υπόθεση εκκλησίας ηλικίας 232 ετών στην επαρχία Μούγκλα στα δυτικά της χώρας, στο Μπόντρουμ, η οποία φαίνεται ότι ίσως και να κατεδαφιστεί…

Πρόκειται για την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, η οποία από το 1965 χρησιμοποιούνταν ως αποθήκη, σινεμά και θέατρο, κατά περιόδους… Τοπικοί παράγοντες και πολίτες, προς τιμήν τους διαμαρτύρονται, καθώς περίμεναν να ληφθεί απόφαση για την ανακαίνιση της εκκλησίας, ωστόσο, οι τοπικές αρχές αποφάσισαν να κατεδαφιστεί... καθώς η πραγματογνωμοσύνη από το πανεπιστήμιο «Παμούκαλε» απεφάνθη ότι δεν μπορεί να διασωθεί.


SPORTY MAGAZINE - Match Center Όλοι οι αγώνες λεπτό προς λεπτό




Παρακολουθείστε από το live blog του SPORTY MAGAZINE την εξέλιξη όλων των αναμετρήσεων

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh


Αυτό είναι το πραγματικό χρέος της πατρίδας μας! (video)


Έλεος. Δεν καίμε όλοι κάρβουνο....... η συνέχεια στο video

Όσοι ώρα βλέπετε το video με τα στοιχεία που αφορούν τις τράπεζες - το πραγματικό χρέος της Πατρίδας μας - τους λόγους για τους οποίους εκτοξεύτηκε η ΑΝΕΡΓΙΑ στο 50% - και την αναδιανομή του πλούτου κατά την κρίση των κυβερνώντων καλό θα ήταν να διαβάσετε και τις υποσημειώσεις:


Το κλείσιμο του ΠΑΣΟΚ θα είναι η μεγαλύτερη μεταρρύθμιση της ελληνικής κοινωνίας






Η αυτοδιάλυση του ΠΑΣΟΚ θα είναι η μεγαλύτερη προσφορά του προς την ελληνική κοινωνία.

Το κύριο πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας είναι η κυριαρχία της ιδεολογίας του πασοκισμού, αυτή η οποία δυστυχώς έχει υιοθετηθεί από το σύνολο σχεδόν του πολιτικού, δημοσιογραφικού, συνδικαλιστικού, επιχειρηματικού, συνεταιριστικού, πανεπιστημιακού, φοιτητικού κόσμου της Ελλάδος. 

Ακόμη και η συμπεριφορά των μεταναστών από το Πακιστάν είναι κατά κάποιον τρόπο πασοκοποιημένη.


Συντονιστική σύσκεψη Π.Π ...για τη νέα χειμερινή περίοδο



O απολογισμός έργων της αντιπυρικής περιόδου που πέρασε και οι δράσεις αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών από πλημμύρες και χιονοπτώσεις της χειμερινής περιόδου, απασχόλησαν την Τρίτη 6 Νοεμβρίου, τη σύσκεψη  του Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Κ. Μανιάτη.
 Ο Δήμος Πεντέλης εκπροσωπήθηκε δια του Δημάρχου κ. Δημήτρη Στεργίου - Καψάλη, του Διευθυντή Πολιτικής Προστασίας κ. Αναστάσιου Χριστίδη  και του Τοπικού Συμβούλου Υπεύθυνου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πεντέλης κ. ΔημητρίουΤζαμτζή.
Ο Δήμαρχος συνέβαλε δυναμικά με την πολυετή εμπειρία του και την ετοιμότητα και το Σχεδιασμό του Δήμου Πεντέλης με βάση την πρόληψη και τόνισε ξανά τις βασικές ανάγκες για να λειτουργήσει σωστά το σύστημα, χωρίς να αλλάξει η καθημερινότητα και τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλεια των πολιτών που υπηρετούμε.
Επισήμανε την ανάγκη για:


Aνακοίνωση Δήμου Για Λειτουργία Πάρκου



Aνακοίνωση Δήμου για λειτουργία Πάρκου
Σας γνωρίζουμε ότι από 1ης Νοεμβρίου και καθ’ όλη τη χειμερινή περίοδο δε θα λειτουργεί το κυλικείο του άλσους Χολαργού.
Κατόπιν αυτού και για λόγους ασφαλείας, οι πόρτες του πάρκου θα κλείνουν ώρα 22.30 πλην της κεντρικής πόρτας (γωνία 25ης Μαρτίου και Ευρυπίδου) η οποία θα κλείνει ώρα 23.00


Η 13μηνη "ιστορία" μιας επικίνδυνης λακκούβας


lakouvaavgouro12a
Γράφει ο Θανάσης Αυγουρόπουλος
1η φωτογραφία: 16/10/2011
«Αναδημοσίευση από το «indobserver.blogspot» : «Για την περίπτωση αυτή έχουμε ξαναγράψει. Μέρα με τη μέρα όμως η καρέκλα που μπήκε ως προσωρινή λύση μέσα στο καθισμένο οδόστρωμα (στη συμβολή των οδών Αγαμέμνονος και Φανερωμένης), τείνει να γίνει μόνιμη, επιβεβαιώνοντας το θυμόσοφο ρητό ΄΄ουδέν μονιμότερον του προσωρινού΄΄.
Ποιος θα αποκαταστήσει το πρόβλημα, Κύριοι της δημοτικής αρχής που εισακούτε της εκκλήσεις της εφημερίδος μας, εδώ σας έχουμε συλλάβει εν υπνώσει!


Πρόσληψη 34 ατόμων με 8μηνη σύμβαση εργασίας στο Δήμο Κηφισιάς



O Δήμος Κηφισιάς ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8 μήνες), συνολικά τριάντα τεσσάρων (34) ατόμων για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» του Δήμου Κηφισιάς, που εδρεύει στη Κηφισιά και συγκεκριμένα του εξής:


Πυρκαγιά σε ισόγειο στο Χαλάνδρι



Πυρκαγιά σε ισόγειο στο Χαλάνδρι
Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε ισόγειο χώρο επίτ της οδού Αμαρουσίου - Χαλανδρίου 51α, στο Χαλάνδρι.

Στο έργο της κατάσβεσης λαμβάνουν μέρος 24 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ άγνωστα παραμένουν τα αίτια της φωτιάς


Δωρεάν σεμινάρια για νέους ποιητές στο Χαλάνδρι


Δωρεάν σεμινάρια για νέους ποιητές στο ΧαλάνδριΑπό το Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου


Δωρεάν σεμινάρια που απευθύνονται σε νέους και νέες άνω των 18 ετών, με αντικείμενο την συγγραφή ποιημάτων, παρέχει το Εργαστήριο Δημιουργικής γραφής του Αετοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Χαλανδρίου.
Πρόκειται για τη δεύτερη ενότητα σεμιναρίων, καθώς είχε προηγηθεί τον Απρίλιο - Μάιο η πρώτη ενότητα με αντικείμενο την συγγραφή στίχων, μυθιστορημάτων, διηγημάτων κτλ.


EUROPA LEAGUE: ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ 8/11/2012



SPORTY MAGAZINE



Πως να γράψετε ένα audio cd στα Windows 8


Στα Windows 8, τα περισσότερα αρχεία μουσικής εκτελούνται από την εφαρμογή Modern UI, ωστόσο δεν υπάρχει η επιλογή εγγραφής μουσικής σε κάποιο cd.Εδώ μπορείτε να δείτε πως μπορείτε να το καταφέρετε χωρίς επιπλέον λογισμικό. 

Αν και λίγο κρυμμένη, τα Windows 8 εξακολουθούν να έχουν το Windows Media Player built-in. Μπορείτε να το βρείτε πατώντας windows media στην αναζήτηση και να το εκκινήσετε από εκεί. 



Όταν ανοίξει, πηγαίνετε στο burn.


3 ΔΙΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΦΟΡΟΙ ΛΟΓΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ



 Χρέη που υπερβαίνουν τα 3 δισ. ευρώ αφήνουν απλήρωτα πλέον κάθε μήνα οι φορολογούμενοι ενώ την ίδια ώρα μια στις πέντε επιχειρήσεις δεν υποβάλλει περιοδική δήλωση ΦΠΑ αποφεύγοντας 
με τον τρόπο αυτό να αποδώσει στο Δημόσιο το φόρο.

Την αδυναμία των φορολογούμενων να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους προς της εφορία αποκαλύπτουν τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων. Μόνο μέσα στον Σεπτέμβριο, οφειλές συνολικού ύψους 3,3 δισ. ευρώ προς το Δημόσιο κατέστησαν ληξιπρόθεσμες, ενώ ήδη από τον Αύγουστο είχαν καταστεί ληξιπρόθεσμα άλλα 2,98 δισ. ευρώ χρεών. Δηλαδή, μέσα σε δυο μήνες οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο «φούσκωσαν» κατά 6,2 δισ. ευρώ ενώ από την αρχή του έτους μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου τα «νέα» ληξιπρόθεσμα χρέη ανήλθαν σε 10,169 δισ. ευρώ. Συνολικά οι ληξιπρόθεσμες οφειλές ανήλθαν στο επίπεδο – ρεκόρ των 53,8 δισ. ευρώ.


Αυτοί είναι οι 153 βουλευτές που ψήφισαν την οικονομική εξαθλίωση της Ελλάδος μας!




Μπακογιάννη Κωνσταντίνου Θεοδώρα (Ντόρα)  NAI
Αθανασίου Χριστόφα Χαράλαμπος  NAI
Λαζαρίδης Αλεξάνδρου Χρύσανθος  NAI
Μιχελάκης Σπυρίδωνος Ιωάννης NAI
Κεφαλογιάννη Ιωάννη Όλγα  ΝΑΙ

Αβραμόπουλος Λάμπρου Δημήτριος   ΝΑΙ
Κακλαμάνης Μιχαήλ Νικήτας  ΝΑΙ
Πιπιλή Ανδρέα Φωτεινή   ΝΑΙ
Κικίλιας Παναγιώτη Βασίλειος  ΝΑΙ
Μηταράκης Αντωνίου Παναγιώτης (Νότης)  ΝΑΙ
Παυλόπουλος Βασιλείου Προκόπιος  ΝΑΙ
Ψυχάρης Σταύρου Ανδρέας  ΝΑΙ
Μητσοτάκης Κωνσταντίνου Κυριάκος   ΝΑΙ
Χατζηδάκης Ιωάννη Κωνσταντίνος (Κωστής)  ΝΑΙ
Βούλτεψη Ιωάννη Σοφία  ΝΑΙ
Ντινόπουλος Βασιλείου Αργύρης   ΝΑΙ


ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ;



ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΣ

H μεγάλη έρευνά μου για την χαμένη Ατλαντίδα συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον.

Έχω ταυτοποιήσει το ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ή ΠΕΔΙΑΔΑ της Ατλαντίδας του Πλάτωνα με το τρομερό τετράγωνο που βρίσκεται στους χάρτες του Google earth  και το οποίο έσβησαν για τους γνωστούς λόγους: Έλεγχος της παγκόσμιας γνώσης από κέντρα με άγνωστα κίνητρα και απόκρυψη της πληροφορίας από τους κοινούς θνητούς.Τώρα έχω εστιάσει την προσοχή μου στον εντοπισμό του ΠΑΛΑΤΙΟΥ της Ατλαντίδας.

Γιατί;

Γιατί απλούστατα στο παλάτι υπήρχε ο Ναός του Ποσειδώνα που στο μέσον του βρισκόταν το ολόχρυσο άγαλα του θεού με ύψος τουλάχιστον 6 μέτρα και τριγύρω του 6 φτερωτά άλογα και εκατό Νηρηίδες. ΟΛΑ ΧΡΥΣΑ!!! 

Δηλαδή το τρομερό αυτό σύμπλεγμα βρίσκεται ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ στον πυθμένα του Ατλαντικού, θαμένο στη λάσπη.

Μπορεί να διανοηθεί κανείς την ασύλληπτη ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ αλλά και ΥΛΙΚΗ του αξία; Δισεκατομμύρια!!!! Και στο αμύθητης αξίας άγαλμα πρέπει να προσθέσουμε τα χρυσά αγάλματα των βασιλέων και των απογόνων τους, όπως αναφέρει ο Πλάτωνας, τους χρυσούς κίονες του ναού, τον χρυσό περίβολο, το ασήμι της εξωτερικής επένδυσης του ναού και τα άλλα πολύτιμα μέταλλα που είχε σε αφθονία η Ατλαντίδα ως ηφαιστειογενές νησί..


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha