Popular Post

Blogger Themes

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

HALANDRI NEWS · ΕΠΣ Αθήνας: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου 26-11



Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΠΟ Κηφισιάς-Χαραυγιακός    2-2
Διάνα Ηλιούπ.-Καματερό    1-2
Ηφαιστος Περιστ.-Αστέρας Ζωγρ.    0-1
Αστέρας 2004-Αθηναϊκός    0-1

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


Σαν σήμερα, 27 Νοεμβρίου



Πρώτη Σταυροφορία.

Επέτειοι:

.8 π.Χπεθαίνει ο Ρωμαίος ποιητής Οράτιος

1095 Συμβούλιο του Κλερμόντ στη Γαλλία, ο Πάπας Urban II ανακηρύσσει την Πρώτη Σταυροφορία.

1701 γεννιέται ο Σουηδός αστρονόμος Άντερς Κέλσιος, ο οποίος δημιούργησε την ομώνυμη κλίμακα μέτρησης θερμοκρασίας.

1743 Γκέοργκ Φρίντριχ Χέντελ παρουσιάζει τη σύνθεση «Dettingen Te Deum» για να υμνήσει τον βασιλιά Γεώργιο Β', που νίκησε τους Γάλλους στη Μάχη του Ντέτινγκεν.


Να τι θα κάνετε για να μην χαθεί ποτέ το blog σας


Η παρακάτω ανάρτηση έχει αναδημοσιευθεί από πολλά blogs.Εγώ την βρήκα από το πολύ καλό συναδελφικό και φιλικό blog ,που σας συστήνω να το επισκεπτείτε (αν δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα), το Locus Blogus.

Το πλήθος των blogs της μορφής blogspot.com μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, για να μην πούμε ώρα με την ώρα. Πολλά blogs έχουν δημιουργήθεί αποκλειστικά για λόγους spam, όμως τι συμβαίνει στην περίπτωση που το blog σας, έχει κλειδωθεί χωρίς προφανή λόγο; Δηλαδή, τι συμβαίνει στην περίπτωση που το blog σας δεν παραβιάζει τους όρους χρήσης της Google και παρόλα αυτά βρίσκεστε κλειδωμένοι;


HALANDRI NEWS - LIVE STREAM 17:00 England Manchester United - Newcastle


 17:00   England Manchester United - Newcastle

LINK 1 - LINK 2 - LINK 3 - LINK 4 


Δώστε Ανακατεύθυνση Στο Blog Σας...




Αναρτήθηκε από τον magakos 
Καλησπέρα και καλή χρονιά...Κάποιοι από εσάς ίσως κατα καιρούς να έχετε δημιουργήσει κάποια blogs τα οποία για διάφορους λόγους να έχετε διαγράψει ή σταματήσει να ανανεώνετε και ασχολείστε με κάποιο νεότερο blog. Τι γίνετε όμως με τους χρήστες που σας επισκέπτονταν...? Θα θέλατε να σας ακολουθήσουν στη νέα σας σελίδα? Η λύση σε αυτό είναι να γίνει ανακατεύθυνση του παλιού σας blog σε αυτό που ασχολείστε τώρα. Για να το πραγματοποιήσουμε αυτό λοιπόν κάνουμε τα παρακάτω βήματα:


Απίστευτη αδικία: Χιλιάδες άνεργοι θα πληρώσουν κεφαλικό φόρο!


Ο νόμος προβλέπει ότι όσοι έχουν κάνει έστω και ένα μεροκάματο μέσα στο 11 δεν λογίζονται άνεργοι - Έτσι θα πληρώσουν έκτακτη εισφορά για τα εισοδήματα του... 10 έστω κι αν τώρα ζουν σε ανέχεια - Θα πληρώσουν και καπέλο γιατί υπάρχει προσαύξηση ανά μήνα από την υποβολή της αίτησης εξαίρεσης 
Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται εισφορά αλληλεγγύης θα κληθούν να πληρώσουν ακόμη και άνεργοι που έκαναν αίτηση να εξαιρεθούν από το χαράτσι. Άνθρωποι που έκαναν έστω και ένω μεροκάματο των λίγων ευρώ, αναγκάζονται να πληρώσουν γιατί ο νόμος δεν τους αναγνωρίζει ως ανέργους αν πριν από την ένταξη στον ΟΑΕΔ είχαν έστω και ελάχιστο εισόδημα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ελευθεροτυπίας τα σχετικά απαντητικά σημειώματα θα φτάσουν σωρηδόν το επόμενο διάστημα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η εγκύκλιος που εκδόθηκε τον Οκτώβριο ήταν σαφής, αλλά την αδικία θα νιώσουν στο πετσί τους χιλιάδες άνθρωποι τώρα. Αυτό γιατί για να εξαιρεθεί κάποιος άνεργος από την έκτακτη εισφορά πρέπει μέσα στο 2011 να μην ειχε πραγματικά εισοδήματα από άλλη πηγή έστω και μικρού ποσού. Δηλαδή αν κάποιος εργάστηκε - ανεξάρτητα πόσο - μέσα στη χρονιά δεν θα εξαιρεθεί. Τα πράγματα γίνονται χειρότερα γιατί για το ποσό της εισφοράς λογίζεται προσαύξηση 1% ανά μήνα για το διάστημα που μεσολαβεί από την υποβολή της αίτησης εξαίρεσης μέχρι την έκδοση της αρνητικής απάντησης. Έτσι η εισφορά θα έρθει με... καπέλο.


Επειδή τον απέλυσε, αποφάσισε να τον εκδικηθεί! Πήγε να διαρρήξει το σπίτι του (πρώην) εργοδότη του!



ASTYNOMIKOI
 Σίγουρα πρόκειται για μία από τις «ιστορίες καθημερινής τρέλας»! Από τις περιπτώσεις εκείνες που δεν μπορείς εύκολα να δώσεις μια λογική εξήγηση.
Πρόκειται, συγκεκριμένα, για έναν 25χρονο υπάλληλο, ο οποίος μη μπορώντας να «χωνέψει» την απόλυσή του αποφάσισε να εκδικηθεί τον πρώην εργοδότη του κάνοντας... διάρρηξη στο σπίτι του!
Όμως, ο νεαρός υπάλληλος δεν υπολόγισε τους... γείτονες που τον αντιλήφθηκαν και μάλιστα τον έπιασαν στα... πράσα!


Τα είχε προβλέψει ο Λεβέντης!




4 Οκτωβρίου 2009.
Στον Πολιτικό Μαραθώνιο της βραδιάς των εθνικών εκλογών,του θριάμβου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ο Βασίλης Λεβέντης εξηγεί γιατί η νέα Κυβέρνηση είναι καταδικασμένη να αποτύχει ως αποτέλεσμα της αναπόφευκτης ασυνέπειάς της με τις ανεκδιήγητες προεκλογικές τις δεσμεύσεις,τις καταρχήν αδύνατο να πραγματοποιηθούν εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης της Χώρας,αλήθεια την οποία γνώριζε ο Γ.Α.Παπανδρέου και συνεπώς καθίσταται υπόλογος.


ΑΣΤΕΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΑΚΕΤΑ TV


ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ''ΚΛΑΚΕΤΑ''  ΕΡΕΥΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ..ΙΩΝ ΞΥΠΟΛΙΑΣ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ...ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΣΣΙΑΣ




 www.youtube.com/watch?v=XUZLXBUJB0c


Συνεχίζονται τα ανέκδοτα για την έκτη δόση



Της Σοφίας Βούλτεψη
Θα την εγκρίνουν για… τρίτη φορά 
Με το βλέμμα στο Eurogroup της Τρίτης, η Ελλάδα εξακολουθεί να περιμένει την έκτη δόση του πρώτου δανείου σε μια υπόθεση που έχει εξελιχθεί σε τραγέλαφο και την οποία εξακολουθεί να μην αντιλαμβάνεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου. 

Ακόμη και χθες, μιλώντας ενώπιον των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στο Κίελο, ο κ. Παπανδρέου επέμεινε πως η πρόταση – απόφασή του για δημοψήφισμα ήταν σωστή, καθώς δεν έκανε τίποτε άλλο από το να δώσει τον λόγο στον λαό για να αποφασίσει ο ίδιος! 

Μετά την επιστολή Σαμαρά πάντως, ο δρόμος φαίνεται ότι έχει ανοίξει, αν και οι ίδιοι οι αξιωματούχοι της ευρωζώνης αντιλαμβάνονται το παράλογο της εμπλοκής με έναν εξ αυτών να λέει χθες ειρωνικά πως «αυτή θα είναι η τρίτη φορά που θα αποφασίσουμε για την εκταμίευση της έκτης δόσης, οπότε, όπως λένε, τρίτη και τυχερή»! 


ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ



Συγκρούσεις μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών σημειώθηκαν το πρωί του Σαββάτου μπροστά από την έδρα της κυβέρνησης, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα άτομο, που καταπατήθηκε από...
όχημα της αστυνομίας, σύμφωνα με ιατρικές πηγές.

Διαδηλωτές είχαν κατασκηνώσει από τη νύχτα της Παρασκευής έξω από την έδρα της κυβέρνησης, για να διαμαρτυρηθούν για τον διορισμό από το στρατό του νέου πρωθυπουργού, Καμάλ Γκαντούρι. Η αστυνομία επιχείρησε να τους διαλύσει με δακρυγόνα και οι διαδηλωτές απάντησαν με πέτρες και βόμβες μολότοφ.

Την Παρασκευή, δεκάδες χιλιάδες Αιγύπτιοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ταχρίρ του Καΐρου, ζητώντας να δοθεί άμεσα τέλος στη στρατιωτική κυριαρχία ή να αναβληθούν οι κοινοβουλευτικές εκλογές της Δευτέρας προκειμένου να έχει προηγηθεί η παράδοση της εξουσίας από το στρατό πριν προσφύγουν στις κάλπες.


Απελπισμένοι οι έμποροι ενόψει χριστουγεννιάτικης αγοράς-Δείτε τους πίνακες.



Τραγικός ο τζίρος Οκτωβρίου - Νοεμβρίου, ενώ εξίσου «φτωχός» προβλέπεται και ο Δεκέμβριος.

Μπορεί οι βιτρίνες αρκετών εμπορικών καταστημάτων να έχουν πλέον χριστουγεννιάτικες «αποχρώσεις», αλλά τα ταμεία τους είναι άδεια. Οι ιδιοκτήτες τους μετρούν τις επιταγές που πρέπει να καλύψουν ως τις 31 Δεκεμβρίου - αφού τις έχουν «γυρίσει » δυο-τρείς φορές εντός του 2011.

To τελευταίο τρίμηνο του έτους, αρχής γενομένης από τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου, κατά παράδοση ήταν η καλύτερη περίοδος - εκτός από τις περιπτώσεις των εποχικών προϊόντων. Η αγορά «ζεσταινόταν» εβδομάδα - εβδομάδα με αποκορύφωμα τις δύο τελευταίες εβδομάδες του Δεκεμβρίου, δηλαδή την περίοδο των Χριστουγένων.


25/11/2011 WEB TV HALANDRI ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΕ ΕΦΕΔΡΕΙΑ





Πάτρα: Διευθύντρια Τράπεζας έπαιζε στο Χρηματιστήριο με τα λεφτά των άλλων!




Επί τρία χρόνια διευθύντρια τράπεζας στην Πάτρα έπαιζε στο Χρηματιστήριο με τα λεφτά των πελατών της, χωρίς οι ίδιοι να γνωρίζουν το παραμικρό.
Οι 14 άτυχοι πελάτες έχασαν τα χρήματά τους, ενώ η τράπεζα αναγκάστηκε να τους πληρώσει αποζημίωση 366.000 ευρώ. 

Για την δράση της η διευθύντρια καταδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό από τη Δικαιοσύνη σε ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή.

Η πρώην προϊσταμένη προώθησης επενδυτικών προϊόντων, υποκαταστήματος τράπεζας της Πάτρας είχε κατηγορηθεί πως την περίοδο 1999 - 2001 τοποθετούσε κεφάλαια πελατών της τράπεζας σε μετοχές στο Χρηματιστήριο χωρίς οι εκείνοι να έχουν συναινέσει.


Μαχαίρωσε την μητέρα της και αθωώθηκε επειδή ήταν διαμονισμένη!!



Μαχαίρωσε την μητέρα της και αθωώθηκε επειδή ήταν διαμονισμένη!!
Ελεύθερη αφέθηκε μια 20χρονη κοπέλα, η οποία μαχαίρωσε επανειλημμένως την μητέρα της την ώρα που κοιμόταν, καθώς ο δικαστής δέχθηκε ότι πίστευε πως ενεργούσε υπό τις οδηγίες ενός πνεύματος που την είχε κυριεύσει.
Η Lorraine Mbulawa φορούσε σκούρα ρούχα, γάντια και μια χειροποίητη κουκούλα, και επιτέθηκε στην μητέρα της με ένα κουζινομάχαιρο στο σπίτι τους στο Braunstone Firth του Leicester.


Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας καταβάλει το χαράτσι για τους φτωχούς…



Imageαναμένεται η απάντηση Σηφουνάκη. Μάλλον θα δώσει σπίτια στους αστέγους πληρώνοντας τους παράλληλα και το χαράτσι. Δεν θα το αφήσει έτσι ο Νίκος…


Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας καταβάλει το χαράτσι για τους φτωχούς – Θα δώσει στο Βενιζέλο 50.000 ευρώ!

Το τέλος ακίνητης περιουσίας για τις οικογένειες που δεν μπορούν να πληρώσουν, είναι διατεθημένος να καταβάλει, όπως αναφέρει σε επιστολή του προς τον υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, ο Μητροπολίτης
Μεσογαίας Νικόλαος.


WEB TV HALANDRI - INSIDE JOB: ΕΝΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ



Το εξαιρετικό (και πολυβραβευμένο) ντοκιμαντέρ του Charles Ferguson
 με τίτλο «Inside Job» ξεσκεπάζει τους υπαίτιους της οικονομικής κρίσης που ξεκίνησε από την Αμερική το 2008, εξαπλώθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο και κρατάει τη χώρα μας ακόμη δέσμια των δανειστών μας...

Στο ντοκιμαντέρ αυτό που περιλαμβάνει συνεντεύξεις πολιτικών, δημοσιογράφων και ισχυρών οικονομικών στελεχών, σκιαγραφείται η παρακμή του καπιταλιστικού συστήματος και η διαπλοκή των οικονομικών και πολιτικών παραγόντων...
Το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει τους πραγματικούς υποκινητές της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και την απληστία της Γουόλ Στριτ και των golden boys της Goldman suchs.

Σκηνοθεtημένο από τον Charles Ferguson.  ..




Χαλύβδινος αγώνας κατά απολύσεων και μείωσης μισθών



Ξεκίνησε ως μια απεργία σε ένα εργοστάσιο. Η εργοδοσία έθεσε τους εργαζομένους προ του διλήμματος: μείωση μισθών ή απολύσεις περίπου των μισών. Οι εργαζόμενοι στην Ελληνική Χαλυβουργία είπαν «όχι» και στα δύο. Εγιναν απολύσεις «για να μας τρομοκρατήσουν» και η απεργία ξεκίνησε.

Σύντομα όμως, ένας ολόκληρος κόσμος είδε στα αιτήματά τους τα δικά του προβλήματα και ταυτίστηκε με τον αγώνα τους. Από τις κινητοποιήσεις αναδείχθηκε κάτι μεγαλύτερο. Στην πύλη του εργοστασίου οι επί 25 μέρες απεργοί στην Ελληνική Χαλυβουργία βλέπουν τόνους τροφίμων να φτάνουν. Χιλιάδες ευρώ για ενίσχυση και μηνύματα συμπαράστασης από κάθε γωνιά της χώρας αλλά και του κόσμου όλου....

«Υποταγή»


HALANDRI NEWS · ΤΕΤΑΡΤΗ 30/11, ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ



Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου και από 5μμ έως 8.30μμ στο Πάρκο "Λ.Παπαδόπουλος " στο Συνοικισμό Χαλανδρίου θα πραγματοποιηθεί ΕΘΕΛΟΝΤιΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ την οποία διοργανώνουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι του Χαλανδρίου: 
Ένωση Ηπειρωτών Χαλανδρίου 
Σύνδεσμος Μικρασιατών Κων/πουλιτών "Ρίζες" 
Κρήτες Χαλανδρίου "Ψηλορείτης" 
Πρόσκοποι Χαλανδρίου 
Για το ΔΣ της Ένωσης Ηπειρωτών 
Λίτσα Γαλάνη 


Ξυπνήστε ρε! Οι άνεργοι αρχίζουν να αυτοκτονούν.



667 Ξυπνήστε ρε! Οι άνεργοι αρχίζουν να αυτοκτονούν.«Κάθε βράδυ βλέπω το ίδιο όνειρο» μου λέει ένας φίλος μου που απολύθηκε πρόσφατα. «Ότι αυτοκτονώ και παω σε έναν τόπο που νιώθω ότι ξαλάφρωσα απ’ όλα τα προβλήματα. Αλλά ξαφνικά, σκέφτομαι τα παιδιά μου, τη γυναίκα μου και λεω μέσα μου “τι κάνεις ρε ηλίθιε; Αυτοκτόνησες; Και τώρα πως θα ζήσει η οικογένεια σου;”. Και ξυπνάω κάθιδρος, βγαίνω στο μπαλκόνι και καπνίζω πολύ μέχρι να χαλαρώσω».
Ο φίλος μου δεν μπήκε σε εφεδρεία. Δεν είναι δημόσιος υπάλληλος, δεν τα έφαγε με κανέναν παρέα. Είναι από τους χιλιάδες που μένουν στο δρόμο αυτό το διάστημα. Από τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από τα άψυχα νούμερα της ανεργίας που επικαλούνται οι στατιστικολόγοι. Με οικογένεια, λογαριασμούς, χρέη. Με ευαισθησίες, ίσως μεγαλύτερες από άλλους.
Και νιώθει ότι τα χάνει όλα. Η ανεργία είναι μια από τις μεγαλύτερες φοβίες όλων, γιατι σου κλέβει την αξιοπρέπεια. Σε κάνει να νιώθεις άχρηστος, να ντρέπεσαι να αντικρύσεις τα μάτια των παιδιών σου, της γυναίκας σου, των φίλων σου. Με όλα ασχοληθήκαμε τόσα χρόνια: Με την εγκαθίδρυση του σοσιαλισμού, με την παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση, με τον εκσυγχρονισμό, με τον φιλελεύθερο καπιταλισμό με την σοσιαλδημοκρατία, με το Χρηματιστήριο, με τις μίζες.
Το δημόσιο χρέος, το έλλειμμα, η 6η δόση, τα πολιτικάντικα παιχνίδια, οι δήθεν υπερπατριώτες, οι επίδοξοι διάδοχοι σε καρέκλες-αδειανά πουκάμισα… Όλα αυτά πόσο γελοία μου φαντάζουν ξαφνικά.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ! ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ!


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha