Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ



Aποδεκτό το αίτημα τηλεοπτικού δικτύου για κινηματογραφήσεις
Η Κίνα ψηφίζει Ελλάδα. Τουλάχιστον όσο αφορά τον αρχαίο πολιτισμό της, όπως αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ένα μεγάλο πολιτιστικό και τουριστικό αφιέρωμα, το οποίο προγραμματίζεται από το κινεζικό τηλεοπτικό δίκτυο CCTV9 με τίτλο «Glamorous Greece»! 


Πρόκειται μάλιστα για ένα μεγάλο δίκτυο, που προβάλλει αποκλειστικά ντοκιμαντέρ, τα οποία δεν μεταδίδονται μόνον στην Κίνα (αν και αυτό από μόνο του θα έφθανε) αλλά σε όλο τον πλανήτη στην αγγλική γλώσσα μέσω δορυφόρων στην Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική, καθώς και μέσω
Ιντερνετ.  Με ευχαρίστηση έγινε έτσι αποδεκτό από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο το αίτημα του κινεζικού δικτύου για κινηματογράφηση αρχαιοτήτων (αρχαιολογικών χώρων και μουσείων) σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να


Οριστικά ακυρώθηκε η φασιστοσύναξη των αλβανών “νοσταλγών”. Ομολογία για πυρήνες αλβανών ναζί εντός Ελλάδας με την ιδιότητα του “μετανάστη”!!




Όπως μεταδίδουν τα Αλβανικά μέσα, η σύναξη της ναζιστικής οργάνωσης – συνέχειας των αλβανών συμμάχων των ναζί ακυρώθηκε. Στον υπότιτλο μάλιστα αναφέρεται ότι ακυρώθηκε από “φόβο για τη ζωή των μεταναστών”!! Οι Αλβανοί ομολογούν δηλαδή ότι εντός Ελλάδας βρίσκονται υπάνθρωποι που στελεχώνουν πυρήνες της οργάνωσης υπό τον μανδύα του “μετανάστη”! Οι απόγονοι δηλαδή αυτών που αιματοκύλισαν την Ευρώπη, παρουσιάζονται ως “αθώοι μετανάστες” που “απειλούνται”!


Η είδηση αυτή θα πρέπει να σημάνει συναγερμό στις Ελληνικές αρχές, ειδικά μετά το βίντεο που παρουσίαζε μέλη της οργάνωσης με εμβλήματα των SS να πυροβολούν την Ελληνική σημαία, σε στρατόπεδο εκπαίδευσης στην Αλβανία. Εκτός από τις αυτονόητες ενέργειες εντός Ελληνικού εδάφους, θα πρέπει να γίνουν διαβήματα τόσο στην Αλβανική κυβέρνηση όσο και στους διεθνείς οργανισμούς. Δεν μπορεί να κυκλοφορούν ελεύθερα κτήνη που απειλούν να “σφάξουν τους Έλληνες”, ειδικά όταν έχουν προηγηθεί εκατοντάδες στυγνά εγκλήματα, όπου η ζωή των


Μας κόστισε 130 εκατ. ευρώ και κινδυνεύει με κατάρρευση!



Το στέγαστρο «Καλατράβα», που κόστισε περίπου 130 εκατ. ευρώ είναι ελαττωματικό, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά». Συγκεκριμένα, λόγω προβλημάτων στην κατασκευή και τη συντήρηση του έργου, δημιουργείται εν δυνάμει κίνδυνος για την κατάρρευσή του! Ο κίνδυνος είχε επισημανθεί από το 2005 σε έκθεση του γερμανικού οργανισμού «Germanischer Lloyd» επισημαίνονταν κατασκευαστικές ατέλειες στο έργο, όπως στις συγκολλήσεις και τις διασυνδέσεις στην αψίδα.
Από το 2009 είχε εγκριθεί κονδύλι 6 εκατ. ευρώ για έργα επιδιόρθωσης και συντήρησης, ωστόσο η έλευση της τρόικα και οι περικοπές δαπανών κράτησαν στην αναμονή την υπόθεση, σύμφωνα με πληροφόρηση του sport-fm.gr


ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΚΛΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ Η ΧΩΡΑ




Εβδομάδα απεργιών αρχίζει αύριο, οπότε κατατίθενται και τίθενται προς ψήφιση στη Βουλή τα νέα επώδυνα μέτρα. Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ έχουν εξαγγείλει 48ωρη απεργία την Τρίτη και την Τετάρτη και πολλοί... 
κλάδοι ήδη έχουν ανακοινώσει τη συμμετοχή τους στην κινητοποίηση. Το χορό των κινητοποιήσεων πάντως ανοίγουν αύριο οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς, οι ιδιοκτήτες ταξί, οι νοσοκομειακοί γιατροί, οι δικηγόροι και οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ. Συγκεκριμένα, αύριο ακινητοποιούνται Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ λόγω νέας απεργίας των εργαζομένων. Στη σχετική ανακοίνωση γίνεται λόγος για επαναλαμβανόμενες απεργίες, ξεκινώντας από τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, ημέρα κατάθεσης των μέτρων στη Βουλή. Την ίδια μέρα, οι εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ Α.Ε. θα συνεδριάσουν προκειμένου να καθορίσουν τη στάση τους κατά τη 48ωρη απεργία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ την Τρίτη και τη Τετάρτη. Από την πλευρά της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ.) έχει ήδη ανακοινώσει πως την Τρίτη και την Τετάρτη, θα συμμετάσχει στην 48ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ


Όλοι την Κυριακή στις 10:00 π.μ. στην Πλ. Καραϊσκάκη



Να φωνάξουμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στους αλβανοτσάμηδες

Όπως ανακοίνωσε το αλβανικό εθνικιστικό κόμμα στην επίσημη σελίδα του στο facebook, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ. στο ξενοδοχείο Stanley (πλ. Καραϊσκάκη) πραγματοποιεί συγκέντρωση για τους ακραίους Αλβανούς εθνικιστές στην Αθήνα.
Είναι το κόμμα των Τσάμηδων που πριν λίγες ημέρες προσπάθησε να αμαυρώσει την εορταστική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην Κλεισούρα, στο νεκροταφείο των...
Ελλήνων πεσόντων του '40, πετώντας πέτρες και αυγά στον Έλληνα Πρέσβη στα Τίρανα, τον Έλληνα Πρόξενο Αργυροκάστρου αλλά και σε όσους παρευρέθησαν να τιμήσουν τη μνήμη των ηρώων.

Τα μέλη της «Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας» (στη φωτογραφία το έμβλημά τους), επιδίδονται σε ένα σκληρά ανθελληνικό προπαγανδιστικό πόλεμο, αποκαλούν «αιμοσταγείς τους Έλληνες γιατί έκαναν εθνοκάθαρση σε βάρος των Τσάμηδων» και τονίζουν για την Ήπειρο και τους δύο δυτικομακεδονικούς νομούς: "Πρόκειται για αλβανικές περιοχές, που αδίκως προσαρτήθηκαν στο ελληνικό κράτος το 1913 από το Συμβούλιο των Πρεσβευτών".


ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ




Το σκοτάδι πέφτει στην Πλατεία Αμερικής… φέρμες, τραμπουκισμοί, εκβιασμοί. Ο νόμος της ζούγκλας επικρατεί. Ο νόμοι της ισλαμικής σαρία και το άγραφο δίκαιο των πολυφυλετικών συμμοριών επιβάλουν την θέλησή τους.

Η πανταχού απούσα πολιτεία κλείνει το μάτι στα κυκλώματα της νύχτας, στα κυκλώματα της πρέζας που πουλιέται σαν αλεύρι γύρω από την πλατεία Αμερικής, στην πορνεία και το εμπόριο λευκής και μαύρης σαρκός που γίνεται κάτω από τα άγρυπνα βλέμματα της αστυνομίας στους γύρω δρόμους. 

Κοινό μυστικό για τους λιγοστούς θαρραλέους Έλληνες πολίτες της περιοχής η ένοχη σιωπή του τοπικού αστυνομικού τμήματος που απέχει λίγα μόλις μέτρα μακριά από το βασικό κέντρο της διακίνησης ναρκωτικών στις γύρω περιοχές.


ΣΤΡΑΤΟΣ 3.000 ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ



Έτοιμη, αν χρειαστεί, να προχωρήσει σε ενέργειες που θα αποτελέσουν σκληρή απάντηση στα παιχνίδια της Τουρκίας στην περιοχή της Δυτικής Θράκης είναι η Αθήνα. Οι προκλήσεις της Άγκυρας...

 που πυροδοτούν το ήπιο κλίμα σε μία τόσο ευαίσθητη περιοχή, έχουν προκαλέσει προβληματισμό στο υπουργείο Εξωτερικών.

Ήδη, όπως αναφέρει η εφημερίδα Παραπολιτικά, ανώτερα στελέχη του υπουργείου δεν αποκλείουν την πιθανότητα, εφόσον το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή συνεχίσει να τρομοκρατεί και να απειλεί όσους δεν υπηρετούν τα ανθελληνικά σχέδια του, να υπάρξουν ακόμα και απελάσεις διπλωματών και μάλιστα σε κορυφαίο επίπεδο.


Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ!





Γιατί κανείς πολιτικός ταγός δεν φέρνει καμία αντίρρηση στην Γερμανία;
Γιατί ο Παπανδρέου και σήμερα ο Σαμαράς, ως πρόθυμοι δωσίλογοι εκτελούν τις εντολές της Μέρκελ;
Γιατί, ακόμη και ο Τσίπρας άρχισε να τα γυρίζει και να μην εκστομίζει λέξη σε βάρος της Μέρκελ, απλά να καταδικάζει αορίστως το Μνημόνιο χωρίς όμως να αναφέρει την λέξη “καταγγελία” αλλά  ”επανεξέταση του Μνημονίου”;;;
 
Ήδη,  το γερμανικό περιοδικό Wirtschaftswoche, το οποίο επικαλείται πηγές του Eurogroup, αναφέρει πως οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης σχεδιάζουν να επιβάλουν στην Ελλάδα την αυτόματη εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων, ακόμα και χωρίς την έγκριση του ελληνικού κοινοβουλίου!
Η ΕΕ είναι πλέον ένας μηχανισμός στα χέρια της Γερμανίας για την κατάκτηση των χωρών του νότου, μέσω του ευρώ! Με οικονομικές βόμβες και εκφοβισμό των πολιτών. 
Δεν υπάρχουν πλέον ευρωπαϊκά κεκτημένα, όλα έχουν μπει στην κιμαδομηχανή της Μέρκελ! Η ΕΕ διά της Μέρκελ, μην αμφιβάλλετε, θα χρησιμοποιήσει στρατιωτικά μέσα σε βάρος της Ελλάδος εάν και εφόσον βρεθεί κυβέρνηση να αντιταχθεί στα κελεύσματα των … 


ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟ





"Εσείς θά πάτε νά κατοικήσετε αλλού καί άλλοι θάρθουν νά κατοικήσουν σέ σάς" είπε ο μεγάλος Άγιος της Ορθοδοξίας αλλά ποιός τον άκουγε, προβλέποντας 2,5 αιώνες νωρίτερα τον τρόπο με τον οποίο οι Παγκοσμιοποιητές θα εξαφάνιζαν τον Ελληνισμό και την Ελληνορθοδοξία (ότι μισούν περισσότερο).
Μιλάμε για την λαθρομετανάστευση.Τώρα που πολλοί Έλληνες ψάχνουν τρόπο να ..
εγκαταλέιψουν τη χώρα, ενώ ταυτόχρονα εκατομμύρια λαθρομεταναστών την κατακλύζουν.


Συριακά άρματα εισέβαλαν στα υψίπεδα του Γκολάν



Τρία συριακά άρματα μάχης εισήλθαν σήμερα στην αποστρατικοποιημένη ζώνη στα κατεχόμενα από το Ισραήλ Υψίπεδα του Γκολάν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Ynet.

Συριακά άρματα εισέβαλαν στα υψίπεδα του Γκολάν
Ο  ισραηλινός στρατός έχει διαμαρτυρηθεί στην ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕστην περιοχή, η οποία επιβλέπει την τήρηση της εκεχειρίας, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Τα άρματα μάχης εισήλθαν στο χωριό Μπιρ Αζάμ, το οποίο βρίσκεται κοντά σε ισραηλινό στρατιωτικό φυλάκιο, για να αντιμετωπίσουν τους ..
σύρους αντάρτες.
Τον Σεπτέμβριο, το Ισραήλ διαμαρτυρήθηκε στην αποστολή των παρατηρητών του ΟΗΕ ύστερα από την ρίψη όλμων από τη Συρία στα Υψίπεδα του Γκολάν.
Τα Υψίπεδα του Γκολάν είναι τα εδάφη τα οποία κατέλαβε το Ισραήλ από τη Συρία κατά τον Πόλεμο των Έξι Ημερών (1967), και που ακόμα παραμένουν υπό ισραηλινή κατοχή. Βρίσκονται απέναντι από τον Λίβανο και τη Συρία.


Αντωνάκη...??? Και συ είσαι μέσα?





Τώρα, αν είναι ο γνωστός ή κάποιος άλλος δεν ξέρουμε...
Δίπλα στις ιδιότητες γράφει....


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha