Popular Post

Blogger Themes

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΡΕ !! (Δείτε το βίντεο πριν το κατεβάσουν πάλι)



Ετσι άρχισε το ΠΑΣΟΚ να καταστρέφει την Ελλάδα. Συγκλονιστικό ντοκουμέντο 1982. Καταστροφή της ελληνικής αγροτικής παραγωγής
Στην ταινία ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ, μέρος της οποίας είναι αυτό το κομμάτι, αναφέρομαι για τον ρόλο που παίζουν τα άλλα κόμματα. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Θα ήταν αφελές να ισχυριστεί κανείς οτι φταίει μόνο το ΠΑΣΟΚ για οτι συμβαίνει στην χώρα μας. Αλλά το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα εκείνο που μεθοδευμένα,απο την πρώτη στιγμή.....
έσκαβε τα θεμέλια για να ξεπουλήσει την χώρα.
Η ταινία αυτή κυνηγήθηκε τότε, μέχρι που την εξαφάνισαν. Χαίρομαι που μπορεί και προβάλλεται σήμερα στο διαδίκτυο. Θ Μαραγκός


Κρήτη: Φρικιαστική δολοφονία για 2.000€ - Δείτε το βίντεο!




Το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ που είχε "σηκώσει" από την τράπεζα, για το μνημόσυνο του αδικοχαμένου εγγονού της φέρεται να ήταν το κίνητρο των δολοφόνων της 85χρονης...

Σοφίας Κορναράκη από την Επισκοπή Ηρακλείου. Η άτυχη γυναίκα βρήκε μαρτυρικό θάνατο στα χέρια των δολοφόνων της, οι οποίοι γνώριζαν καλά τις κινήσεις της ηλικιωμένης.


ΖΑΚΥΝΘΟΣ : Αυτοπυρπολήθηκε 81χρονη ΜΑΝΑ για να ζήσουν τα παιδιά της….



Μια ανθρώπινη τραγωδία εν μέσω της τραγωδίας μιας ολόκληρης χώρας :
Μια Ελληνίδα μάνα, 81 ετών, μη αντέχοντας να βλέπει την οικογένειά της να υποφέρει από την οικονομική εξαθλίωση που έχουν οδηγήσει οι κυβερνήσεις του Μνημονίου τον ελληνικό πληθυσμό, αποφάσισε να δώσει ένα τραγικό, συμβολικό τέλος στη ζωή της αυτοπυρπολούμενη στην αυλή του σπιτιού της!Η γυναίκα ζούσε με την οικογένειά της στη Ζάκυνθο, στην περιοχή Βαρές. Η οικογένεια αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Η γυναίκα θεώρησε ότι ήταν βάρος στην οικογένειά της, αφού δεν μπορούσε να προσφέρει στην οικονομία του σπιτιού.
Μη αντέχοντας την ταπείνωση που της έχει επιβληθεί σε αυτή, αλλά και σε όλη τη χώρα, βγήκε στην αυλή του σπιτιού της, κάθισε σε μια καρέκλα και, αφού περιέλουσε το σώμα της με εύφλεκτο υγρό, αυτοπυρπολήθηκε…


ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ!!! ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΛΠΟ ΣΗΜΙΤΗΣ - ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ !!





Πραγματικά αξίζει... Δείτε το όλο... 


Το θανατηφόρο κτύπημα απο τον Ήλιο - Ένα συγκλονιστικό βίντεο (Ελληνικοί υπότιτλοι)







Σημείωσης Αντιπληροφόρησης: Παρ'όλο που τα προγράμματα υπεραισθητικής αντίληψης είναι γνωστό οτι έχουν χρησιμοποιηθεί με επιτυχία απο τις μυστικές υπηρεσίες πολλών κρατών και δεν αμφισβητείται η ύπαρξή τους, το συγκεκριμένο πρόγραμμα του πρώην ταγματάρχη του Αμερικανικού Στρατού, Ed Dames, μπορεί να αποτελεί μέρος ενός προγράμματος για την προώθηση της Παγκόσμιας Κυβέρνησης. 


ΔΕΙΤΕ ΤΟ......ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...Ουσία σε σαμπουάν και καλλυντικά, μπλοκάρει τα νευρικά κύτταρα. Όλη η λίστα των προιόντων!



Ο σημερινός φοβικός άνθρωπος, ζώντας μέσα στο αίνιγμα της τεχνολογίας, της αλάνθαστης επιστήμης και της πολιτικής αστάθειας, διαβάζοντας παράλληλα και τα αποτελέσματα βάσιμων ερευνών που δείχνουν με το δάχτυλο, -ονομαστικά και ουρλιάζοντας- την επικινδυνότητα κάποιων προιόντων , (τα οποία εκπαιδευτήκαμε να τα συνδέουμε με...
την προσωπικότητα μας) νιώθει ανοχύρωτος, ανυπεράσπιστος, μπερδεμένος και στο τέλος, αφορίζει όλα τα προιόντα που υπάρχουν στην αγορά και τα οποία μπορούν να διασφαλίσουν την υγεία του ίδιου και της οικογένειας του.
Οπότε η αντίσταση μοιάζει εντελώς απίθανη. Όμως σε αυτή τη σκέψη βασίζονται και αυτές οι δολοφονικές εταιρείες που παίζουν με την ζωή μας. Στο μπέρδεμα, στην αναβλητικότητα, στην αίσθηση της μάζας που έχουμε. Νιώθουμε πολλές φορές σαν μια αγέλη ποντικών ,που μας κυνηγάει μια μόνο γάτα. Η αλήθεια όμως είναι ότι τα ποντίκια μπορούν να σωθούν απο την γάτα, αν αλλάξουν τους κανόνες. Αν ορίσουν εκείνα τους κανόνες του παιχνιδιού.
Η αντίσταση δεν είναι απίθανη στα επικίνδυνα προιόντα. Αγοράζουμε οικολογικά. Αν δεν έχουμε χρήματα φτιάχνουμε μόνοι μας. Αν δεν έχουμε συνταγές ψάχνουμε να βρούμε. Ποτέ στην ιστορία του ο άνθρωπος δεν ήταν πιο προσωπικά υπεύθυνος για τις επιλογές του όπως είναι σήμερα. Αν δεν σαστίσει απο την ενημέρωση, η ενημέρωση τελικά μόνο καλό μπορεί να του κάνει. Τον χτίζει ως προσωπικότητα. Αν μάθει να χρησιμοποιεί σωστά τις πληροφορίες του και όχι σαν αφορμή για χάος, μπορεί με την αποχή απο τα επικίνδυνα προιόντα να αλλάξει τους κανόνες της αγοράς.
Να επιβάλλει την ηθική. Ζώντας με επικίνδυνα προιόντα, με επικίνδυνες τροφές, δεν είναι να απορεί κανείς κάτω απο πιο φιλοσοφικό υποβαθρο δημιουργήθηκε το σκάνδαλο με την επικίνδυνη σιλικόνη στα στήθη των γυναικών. Ο ενορχηστρωτής αυτής της ιστορίας, ο υπεύθυνος της διακίνησης της ακατάλληλης σιλικόνης, την οποία και διοχέτευσε στη διεθνή αγορά, έκανε ότι έκανε, χωρίς ενοχές με το επιχείρημα του γενικότερου μπάχαλου που επικρατεί στην ασφάλεια των προιόντων. Καταφέροντας να στείλει στο θάνατο τόσες και τόσες γυναίκες. Και βάζοντας στον εφιάλτη της αγωνίας άλλες τόσες! Μόνο εμείς μπορούμε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας. Παρακάτω πέρα απο την ενημέρωση όλων των προιόντων που συμβάλουν μεθοδικά στον θάνατο μας και στην μαζική μας εξόντωση,-καλύτερα απο τον Χίτλερ- παραδίδω για τους αναγνώστες μια συνταγή αθώα για στοματικό διάλυμα με την ίδια αποτελεσματικότητα του ένοχου Λίστεριν, και μια συνταγή σαπουνιού. Σχετικά με τα καλλυντικά, υπάρχουν άφθονα στην ιστοσελίδα μας αλλά και σε άλλες. Και θα συνεχίσουμε και με άλλα ακόμα θέματα. Επίσης θα παραθέσω και μια λίστα με οικολογικά απορρυπαντικά που μπορείτε να τα φτιέξετε μόνες σας. Πάντα υπάρχουν λύσεις ώστε να πολεμήσουμε για το καλύτερο. Και μάλιστα ο συγκεκριμένος πόλεμος, θα σας κοστίσει και πολύ λιγότερο στην εποχή που ζούμε. Δείτε παρακάτω τα ένοχα προιόντα και τις εναλλακτικές συνταγές.
 
Ζωή Κυροπούλου απο το glikiazoi
 
ΤΙ ΕΔΕΙΞΑΝ πειράματα στις ΗΠΑ; 


Αστικός αγρόκηπος στο Χαλάνδρι



agros200
Τη δημιουργία ενός τύπου αστικού αγρόκηπου, στο πλαίσιο της εναρμόνισης με τις νέες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Γιώργος Κουράσης, σε εκδήλωση του Ιδρύματος Κουρτέση.
Μάλιστα, όπως διαβεβαίωσε και ο πρόεδρος του Ιδρύματος Κουρτέση, πατέρας Σπυρίδων, ο αγρόκηπος θα δημιουργηθεί σε έκταση τεσσάρων στρεμμάτων που θα παραχωρήσει το ίδρυμα στον Δήμο για προσωρινή χρήση, στη συμβολή των οδών Μακρυγιάννη και Εριφύλης.



Προσωρινή παραχώρηση

Όπως είπε, μιλώντας στην Αμαρυσία, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Παναγιώτης Βάσιος, πρόκειται για μια πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής που στοχεύει στην καλύτερη κάλυψη των ολοένα αυξανόμενων κοινωνικών αναγκών ακόμα και για βασικά είδη διατροφής.
«Στο πλαίσιο αυτό, προσπαθήσαμε να βρούμε μια έκταση, την οποία θα καλλιεργήσουν εθελοντές, φυτεύοντας εποχιακά προϊόντα, προκειμένου να προμηθεύεται με αυτά το Κοινωνικό Παντοπωλείο που βρίσκεται “στα σκαριά”», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με τον κ. Βάσιο, μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα θα συνταχθεί και το παραχωρητήριο, το οποίο, όπως τόνισε θα είναι προσωρινό, υπογραμμίζοντας ότι δεν θα γίνουν μόνιμες εγκαταστάσεις στον χώρο.
Παράλληλα, απαντώντας στις πρώτες αντιδράσεις περίοικων που ήδη εκδηλώθηκαν γύρω από το θέμα, ο αντιδήμαρχος σημείωσε ότι «κάποιοι περίοικοι μας είπαν ότι δεν θέλουν τον αγρόκηπο, γιατί θα μυρίζει η κοπριά», εκτιμώντας παράλληλα ότι οι ανάγκες της κοινωνίας είναι πολύ μεγάλες και πρέπει να τεθούν σε προτεραιότητα.
Την ίδια στιγμή όμως, αντιδράσεις υπήρξαν και από μερίδα κατοίκων αλλά και από τον επικεφαλής του συνδυασμού ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Νίκο Πανταζή, που υποστήριξαν ότι η δημιουργία αγρόκηπου στην περιοχή θα αποτελέσει τροχοπέδη για την πολυαναμενόμενη ένταξη στο Σχέδιο Πόλης. Ο κ. Βάσιος απέρριψε αυτές τις αντιδράσεις ως μη βάσιμες νομοθετικά, τονίζοντας ότι η μελέτη προχωρεί και ότι η προσωρινή λειτουργία αστικού αγρόκηπου δεν έχει καμία σχέση με την ένταξη της περιοχής στο σχέδιο. «Είναι μια ευκαιρία να φυτέψουμε προσωρινά κάποια προϊόντα, προκειμένου να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας», κατέληξε ο κ. Βάσιος.


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha