Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Πέντε εκρήξεις σήμερα σε εκκλησίες στη Νιγηρία


Θύμα σε εκκλησία της Νιγηρίας από βόμβα που τοποθέτησαν Ισλαμιστές.Πέντε εκρήξεις σημειώθηκαν ανήμερα των Χριστουγέννων σε εκκλησίες της Νιγηρίας, με συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους αρκετοί χριστιανοί και πολλοί να υποστούν σοβαρά τραύματα. Την ευθύνη ανέλαβε η ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ.


Η πρώτη έκρηξη σημειώθηκε μέσα στον καθολικό ναό της Αγίας Θηρεσίας, κοντά στην πρωτεύουσα Αμπούζα, και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 27 πιστοί.
Την επίθεση καταδίκασε το Βατικανό που έκανε λόγο για τυφλή και παράλογη «τρομοκρατική βία».

Λίγο αργότερα σημειώθηκε νέα έκρηξη σε εκκλησία στην πόλη Τζος, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας αστυνομικός. Εκπρόσωπς της επαρχίας Πλατό, πρωτεύουσα της οποία είναι η Τζος δήλωσε ότι κάηκαν τρία οχήματα και ότι ένας τοίχος της εκκλησίας έχει κατασραφεί.


Τα ωραιότερα χριστουγεννιάτικα τραγούδια! (VIDEO)



Μερικά από τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα τραγούδια παγκοσμίως, είναι τα παράκατω:
Wham – Last Christmas


Χιλιάδες πιστοί στη Βηθλεέμ για τη Χριστουγεννιάτικη Λειτουργία



Ο Πατριάρχης της Καθολικής Εκκλησίας στους Άγιους Τόπους Φουάντ Τούαλ (γεννημένος στην Ιορδανία), ηγήθηκε χθες της λιτανείας, που ξεκίνησε από την Ιερουσαλήμ και κατέληξε στη Βηθλεέμ, σε απόσταση περίπου οκτώ χιλιομέτρων.
Λίγο έξω από την Ιερουσαλήμ, οι Ισραηλινοί είχαν κατασκευάσει σιδερένια Πύλη, που άνοιξαν τις απογευματινές ώρες, ώστε να διέλθει η αυτοκινητοπομπή του Πατριάρχη Τούαλ.
Κοντά στη Βηθλεέμ, τον προκαθήμενο της Καθολικής Εκκλησίας στην περιοχή ανέμεναν συγκεντρωμένοι οι τοπικοί άρχοντες.
Μόνον τα τελευταία λίγα εκατοντάδες μέτρα έως την Βασιλική της Γέννησης, έναν από τους παλαιότερους ναούς στον πλανήτη, ο Πατριάρχης Τούαλ τα έκανε πεζός.
Στη Βηθλεέμ, πολλές δεκάδες χιλιάδες πιστοί --σχεδόν 100 χιλιάδες--περίμεναν, "τη Λειτουργία του Μεσονύκτιου" στο πλαίσιο της μεγίστης εορτής του Χριστιανισμού.


HALANDRI NEWS · Νέος προπονητής Γ.Σ .Χαλανδρίου



Το τμήμα βόλει του Γ.Σ .Χαλανδρίου ανακοινώνει ότι στο 

προπονητικό  δυναμικό του τμήματος έχει ενταχθεί ο 

προπονητής κ. Γιώργος  Νικολογιάννης.


Ο κ. Νικολογιάννης αναλαμβάνει επικεφαλής προπονητής 


των ακαδημιών του  τμήματος. Τον καλωσορίζουμε και 

ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνεργασία μας.

Επίσης, ευχαριστούμε την κ. Νίκη  Τερτίπη για τη

συνεργασία της και της ευχόμαστε καλή συνέχεια

στην προπονητική της πορεία.

gs-halandriou-volley.blogspot.com


Christmas Gadgets for Blogs



Νέοι bloggers γεια σας!!!Λόγω των γιορτών έκατσα και σας έφτιαξα μερικά gadgets για το blog σας...είναι όλα στατικά, και "ντύνουν" όλες τις πλευρές του...σας δίνω έτοιμο κώδικα για τις επάνω-κάτω-δεξιά-αριστερή πλευρά του blog, και σας εξηγώ και πως να το ρυθμίσετε, για να μη σας κρύβει κουμπιά και link...
DEMO   και επίσης σας έχω μερικά περσινά 
Μπαίνουν όλα σαν gadget στο  BLOGGER επεξεργασία διάταξης=>Σχεδίαση=>Στοιχεία Σελίδας=>GADGET=>HTML/JavaScript :


Οριζόντιο: επάνω


Α.Μ.Α.Ν. - Κάλαντα (2005)




Χρόνια Πολλά! Καλά Χριστούγεννα! Tα Έθιμα της πατρίδας μας


Χρόνια Πολλά! Καλά Χριστούγεννα! Έθιμα
Χρόνια Πολλά! Καλά Χριστούγεννα! Σας ευχόμαστε ολόψυχα ότι καλύτερο σε εσάς και στις οικογένειες σας, με περσσότερα καλά νέα και λιγότερα δυσάρεστα.
Χριστούγεννα και γεννιούνται σε όλους ελπίδες για κάτι καλύτερο που επιθυμούμε να φέρει ο νεογέννητος Χριστός.
Τα χριστουγεννιάτικα ήθη και έθιμα θα αναβιώσουν και φέτος σε πόλεις και χωριά όλης της Ελλάδας για να υποδεχτούν οι πιστοί τη γέννηση του Θεανθρώπου και την έλευση του νέου χρόνου.
Στην Φλώρινα, οι κάτοικοι υποδέχονται τη γέννηση του Χριστού ανάβοντας μεγάλες φωτιές στις 12 τα μεσάνυχτα, που συμβολίζουν τη φωτιά που άναψαν οι ποιμένες της Βηθλεέμ για να ζεσταθεί ο νεογέννητος Χριστός. Φωτιές ανάβουν επίσης και το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.


ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΩΝ


Συνάδελφοι-σσες για μια ακόμη φορά γινόμαστε μάρτυρες της τεράστιας εργατικής αλληλεγγύης που έχει ξεκινήσει από τις 31-10-11 όταν ξεκίνησαν οι αναίτιες και τρομοκρατικές απολύσεις από την εταιρία ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΊΑ ΕΛΛΑΔΟΣ και έχουν φτάσει ήδη τον αριθμό 50+1 προκειμένου να μας πιέσει για να δεχτούμε μείωση αποδοχών 40% κατά μέσο όρο με πενταήμερο, πεντάωρο, εκ περιτροπής εργασία με υπογραφή τροποποίησης μισθωτής συλλογικής συμβάσεως.
Ο αγώνας μας που είναι αμείωτος έως και σήμερα δεν μας έχει καταβάλλει καθόλου, νιώθουμε ακμαίοι, έχουμε ενότητα, είμαστε ένα όλοι μαζί. Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει, εκτός από την εργατική τάξη


Ένα ποίημα για τα Χριστούγεννα : Νύχτα Χριστουγεννιάτικη (Γ. Δροσίνης)



Την άγια νύχτα τη Χριστουγεννιάτικη
λυγούν τα πόδια
και προσκυνούν γονατιστά στη φάτνη τους
τα άδολα βόδια.
Κι ο ζευγολάτης ξάγρυπνος θωρώντας τα
σταυροκοπιέται
και λέει με πίστη απ' της ψυχής τ' απόβαθα
Χριστός γεννιέται!
Την άγια νύχτα τη Χριστουγεννιάτικη
κάποιοι ποιμένες


Διανομή τροφίμων σε 220 άπορες οικογένειες του Δήμου Γόρτυνας



Κρήτη Διανομή τροφίμων σε 220 άπορες οικογένειες του Δήμου Γόρτυνας

Τρόφιμα σε 220 άπορες οικογένειες του Δήμου Γόρτυνας, μοίρασαν παραμονές των Χριστουγέννων ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Στέλιος Μπομποδάκης σε συνεργασία με τους αντιδημάρχους κάθε δημοτικής ενότητας και τους προέδρους των τοπικών διαμερισμάτων. Η πρωτοβουλία αυτή της δημοτικής αρχής σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου, είχε ως στόχο να μην υπάρξει κανένα νοικοκυριό στο Δήμο Γόρτυνας που να μην διαθέτει τα απαραίτητα αγαθά για το γιορτινό τραπέζι.

Έτσι αφού αρχικά καταγράφτηκαν οι δημότες που έχουν μικρά εισοδήματα και συγκαταλέγονται στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, εν συνεχεία ο πρόεδρος της Κοινωφελής Επιχείρησης και οι συνεργάτες του συγκέντρωσαν τα τρόφιμα, -η αγορά των οποίων έγινε με χρήματα του Δήμου Γόρτυνας- και κατόπιν σε συνεργασία με τους αντιδημάρχους και τους προέδρους των τοπικών διαμερισμάτων επισκέφτηκαν τους δικαιούχους και τους τα παρέδωσαν.


Θέλει Γκονζάλες ο Ολυμπιακός;



Τι γράφουν ξένα δημοσιεύματα

Θέλει Γκονζάλες ο Ολυμπιακός;Ακόμη ένα δημοσίευμα στο εξωτερικό αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Λούτσο Γκονζάλες. Συγκεκριμένα, η ηλεκτρονική έκδοση της «A BOLA» επικαλείται πηγές από τη Γαλλία και υποστηρίζει ότι οι Πειραιώτες έχουν προσεγγίσει τη Μαρσέιγ για τον Αργεντινό χαφ.

Επίσης, αναφέρουν ότι οι Μασσαλοί δεν μπορούν να καλύψουν το συμβόλαιο του 30χρονου παίκτη. Οι οικονομικές απαιτήσεις του Γκονζάλες προβληματίζουν, όμως, και τους πρωταθλητές Ελλάδας και εκεί «κολλάει» η μεταγραφή του.

Τη φετινή σεζόν ο Αργεντινός μέσος έχει παίξει σε 25 ματς (1530 λεπτά συμμετοχής), έχοντας 3 γκολ και 2 ασίστ με τη φανέλα της Μαρσέιγ.

Πηγή: sport-fm.gr


Χριστούγεννα στο σπίτι για τον Βίγια



Πήρε εξιτήριο μετά την επέμβαση

Χριστούγεννα στο σπίτι για τον ΒίγιαΣτο σπίτι του στη Βαρκελώνη βρίσκεται από χθες το απόγευμα ο Νταβίντ Βίγια, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο που είχε νοσηλευτεί. Ο διεθνής επιθετικός της Μπαρτσελόνα υπέστη κάταγμα στην κνήμη κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Αλ Σαντ, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων στην Ιαπωνία, και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

«Θα πρέπει να είμαι δίκαιος, αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα. Ο Βίγια είναι αποφασισμένος να επιστρέψει το συντομότερο στα γήπεδα», δήλωσε ο γιατρός που χειρούργησε τον 30χρονο παίκτη και πρόσθεσε: «Ο Βίγια είναι μια μηχανή όσον αφορά τον ψυχολογικό του κόσμο».

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι περισσότερο «καταλανικά» για τον Βίγια, ο οποίος είχε προγραμματίσει να πάει μαζί με την οικογένειά του στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Λανγρέο, όμως ο τραυματισμός άλλαξε τα σχέδιά του.

Πηγή: sport-fm.gr


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha