Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Συνταγή για σπιτικά μακαρόνια Φτιαχνοντας Ζυμαρικά με Μηχανή (VIDEO)



Δυσκολία
Μέτρια
Κατηγορίες
Ζυμαρικά
Είδος
ζυμαρικά
Κλειδιά
Ζυμαρικά, ζύμες, μακαρόνια, σπιτικά, αλεύρι, ζυμάρι,
Υλικά:
1 κιλό αλεύρι
4 αβγά ολόκληρα
λίγο λάδι
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:


Κοσκινίζω το αλεύρι και και σχηματίζω στο κέντρο ένα κρατήρα. Σε ένα μπολ χτυπάω ελαφρά τα αβγά με το λάδι το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτω το μείγμα στο αλεύρι και ζυμώνω.


Σταδιακά το μίγμα θα αρχίσει να παίρνει αυτή τη μορφή.


ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΧΙΟ; ... ΒΟΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ... ΕΣΚΑΣΑΝ ΜΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΤΑΚΤΩΣ 200 ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ...!!! (VIDEO)



ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ ΤΟΥΣ...

Στις 2 και μισή εχθές το βράδυ ξέσπασε η φωτιά που καταστρέφει την κεντρική Χίο και δεν ήταν ούτε από αναμένο τσιγάρο ούτε από μπουκάλιά ή γυαλιά, ούτε απο... οξυγονοκόληση.


Όλη η Χίος είναι άνω κάτω και οργισμένη και η πεποίθηση ότι ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΝΗΣΙ, δεν είναι απλά διάχυτη αλλά εκδηλώνεται με οργή στις συζητήσεις και τα πηγαδάκια... Mάλιστα την περασμένη εβδομάδα έφτασαν στο νησί 200 τούρκοι τουρίστες κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε έχει μείνει ασχολίαστο...

Ένα αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού μεταφέρει αυτή την ώρα ενισχύσεις στην φωτιά από τις πειφέρειες Πελοποννήσου και Στερεάς Ελλάδας με 20 τουλάχιστον οχήματα και δεκάδες πυροσβέστες... Η εικόνα που παρουσιάζει αυτή τη στιγμή η κεντρική Χίος είναι τραγική... Ανεξέλεγκτα συνεχίζουν να καίνε τα μέτωπα της φωτιάς. Ευτυχώς μέχρι τώρα δεν υπάρχουν

απώλειες σε σπίτια. stoxos.gr Σχόλιο Προμηθέως: Φυσικά δεν έχουμε ακόμα αποδείξεις επί τούτου, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε τις παραδοχή του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Γιλμάζ, ότι επί πρωθυπουργίας Τσιλέρ η Τουρκία μέσω της ΜΙΤ έκαιγε τα δάση της Μακεδονίας και του Ανατολικού Αιγαίου, ως αντίποινα για παροχή βοήθειας όπως υποστήριξε της Ελλάδας προς τους Κούρδους. Οι συγκυρίες είναι οι κατάλληλες για να καταστρέψουν οι τούρκοι πλήρως τα δαση μας, διότι η χώρα περνά μία μεγάλη οικονομική κρίση και σαν επιστέγασμα έρχονται και οι φωτιές που καταστρέφουν τις τοπικές οικονομίες κόβοντας ένα μεγάλο ρεύμα τουριστών προς τα νησιά μας... Η καταγγελία είναι σοβαρή και οι αρμόδιες υπηρεσίες πρέπει να  διερευνήσουν το ζήτημα εις βάθος...

http://ellinonpaligenesia.blogspot.gr 

Watch live streaming video from politischios at livestream.com


Έκαναν σεξ στο μετρό! (VIDEO)



Αυτό είναι σίγουρα κάτι διαφορετικό σεξ. Το ζευγάρι αυτό όχι μόνο έκανε έρωτα σε δημόσιο χώρο αλλά και κάτω από τα βλέμματα δεκάδων ανθρώπων! Το ζευγάρι αυτό επιδόθηκε σε ερωτικές περιπτύξεις με... αποκορύφωση μέσα σε βαγόνι του μετρό στην Βιέννη της Αυστρίας! Οι υπόλοιποι επιβάτες έκπληκτοι έβγαζαν φωτογραφίες, τραβούσαν βίντεο, τους ...
τους επευφημούσαν ή απλώς κοιτούσαν με το στόμα ανοιχτό!
Τα βίντεο φυσικά ανέβηκαν στο διαδίκτυο και τα παρακολούθησνα ήδη χιλιάδες άτομα, αλλά πολλές πλατφορμες το διέγραψαν καθώς αντίβαινε στους όρους χρήσης τους.
Ένας εκπρόσωπος της δημόσιας υπηρεσίας μεταφορών της Βιέννης, δήλωσε ότι «κάτι τέτοιο συνέβη πρώτη φορά στα τρένα μας. Κάνεις από τους παρευρισκομένους δεν ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία» και πρόσθεσε ότι είναι αδύνατο να αποφευχθούν τέτοια περιστατικά!


6 σταρ του σινεμά που τραυματίστηκαν την ώρα των γυρισμάτων



Με αφορμή τον τραυματισμό του Robert Downey Junior στα γυρίσματα του "Iron Man 3", το Cosmo.gr θυμάται κι άλλες παρόμοιες ατυχείς στιγμές γνωστών ηθοποιών.
Robert Downey Jr.

H παραγωγή του "Iron Man 3" αναγκάστηκε να διακόψει τα γυρίσματα της ταινίας, όταν ο πρωταγωνιστής, Rober Downey Jr., στραμπούληξε τον αστράγαλό του.

Arnold Schwarzenegger και Sylvester Stallone
Οι δυο... σκληροί του Hollywood μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όταν και οι δυο τραυματίστηκαν σοβαρά στον ώμο, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του "The Expendables 2".

George Clooney
O ωραίος Clooney είχε πάθει κάκωση της σπονδυλικής στήλης στα γυρίσματα του "Syriana", το 2005, και χρειάστηκε να κάνει χειρουργική επέμβαση για να διοορθωθεί το πρόβλημα.

Halle Berry
Φέτος το καλοκαίρι η Halle Berry τραυματίστηκε στο κεφάλι στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "The Hive", ενώ την προηγούμενη χρονιά έσπασε το πόδι της μια μέρα πριν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα του "Cloud Atlas".  Προσοχή Ηalle, τι χάλι είναι αυτό;

Kristen Stewart
H παραγωγή ανησύχησε λίγο την περασμένη χρονιά, στα γυρίσματα της ταινίας "Η Χιονάτη και ο Κυνηγός", όταν η Kristen Stewart τραυματίστηκε στο χέρι. Και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε τραυματιστεί επίσης στο πόδι, στα γυρίσματα του "Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2"

Chris Hemsworth
Ένα χρόνο πριν, το 2011, ο Chris Hemsworth αυτοτραυματίστηκε κατά λάθος στα γυρίσματα της ταινίας "Thor" με ένα μαστίγιο, το οποίο τον χτύπησε. Αποτέλεσμα; Το μάτι του σέξι ηθοποιού πρήστηκε και μαύρισε. Αλλά και στα γυρίσματα του "Η Χιονάτη και ο Κυνηγός" μαύρισε το μάτι του Chris, όταν έφαγε κατά λάθος μια μπουνιά από την Kristen Stewart.


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha