Popular Post

Blogger Themes

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

ΑΡΗΣ: Ψάχνει για επιθετικό



Επιτακτική κρίνουν στον Άρη την απόκτηση ενός επιθετικού μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τη δυστοκία στην επίθεση.

Από τη μία υπάρχει η αποχώρηση του Γιάκομπ και από την άλλη το αβέβαιο μέλλον του Καστίγιο, δύο γεγονότα που έρχονται να... δέσουν με τη μικρή συγκομιδή τερμάτων που έχει ο Άρης μέχρι στιγμής.

Για αυτούς τους λόγους, ο Μίχαλ Πρόμπιερζ έχει κρίνει ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης χρειάζεται ενίσχυση στην επιθετική γραμμή και αναζητάει τον παίκτη που θα μπορέσει να δώσει λύσεις στην υπόθεση «γκολ».

Η απόκτηση ενός επιθετικού θα γίνει πιο εύκολη σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Καστίγιο, καθώς έτσι ο Άρης θα εξοικονομήσει αρκετά χρήματα για να κινηθεί με μεγαλύτερη άνεση.


Οι καλύτερες και οι χειρότερες μεταγραφές του καλοκαιριού


Κώστας ΜήτρογλουΤο πρώτο μισό του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε και το Sport24.gr επιλέγει τις καλύτερες και τις χειρότερες μεταγραφές



Για αρκετούς από αυτούς είχαμε μιλήσει και το καλοκαιράκι σε ένα ανάλογο θέμα με τις καλύτερες μεταγραφές (βάσει ονόματος και καριέρας) των ομάδων της Superleague.

Πέντε με έξι μήνες μετά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περιμέναμε για αρκετούς, άλλοι μας δικαίωσαν και άλλοι στάθηκαν άτυχοι.

Ξεκινώντας να πούμε πως το μεταγραφικό παζάρι ήταν τόσο φτωχό, που για πρώτη φορά Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν είχαν κάτι το εξαιρετικό να μας παρουσιάσουν.

Ο Ολυμπιακός παρόλα αυτά, που βρίσκεται σε καλύτερη οικονομική κατάσταση σε σχέση με τους άλλου τρεις, έκανε τις πιο ακριβές μεταγραφές, αλλά ταυτόχρονα έκανε και τις περισσότερες... πατάτες.

Ξεκινάμε λοιπόν το θέμα μας με τις 10 απογοητεύσεις της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Ο νικητής δεν θέλει πολύ σκέψη...


Η ηθική και οι «πορνόγεροι»



Του Σταύρου Χριστακόπουλου
«Η ευσεβής Σουζάνα, σύζυγος του πλούσιου Ιωακείμ από τη Βαβυλώνα,  αφού έδιωξε τις υπηρέτριές της, έπαιρνε μόνη το λουτρό της, όταν δύο ηλικιωμένοι σάτυροι παρακολουθούσαν κρυφά τη σκηνή. Κατά την αναχώρησή της οι δύο πορνόγεροι την εκβίασαν ζητώντας της να συνευρεθεί μαζί τους, άλλως θαδιέδιδαν ότι την είδαν να ερωτοτροπεί με άγνωστο νεαρό, ό,τιατιμωτικότερο δηλαδή για την ενάρετη βιβλική μορφή».
Την ιστορία του πίνακα Susanna and the elders («Η Σουζάνα και οι πορνόγεροι» σε ελεύθερη απόδοση) του Πίτερ Πολ Ρούμπενς (1607-08), ο οποίος κοσμεί αυτό το κείμενο, αλιεύσαμε από το ιστολόγιο Χαρτογράφος. Η διήγηση συνεχίζεται ως εξής:


ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΤΟΥ 1893 Ο σκληρός Δεκέμβρης του 1893: «Πονούσιν οι πολλοί και σκέπτονται το αίτιον...»



Πώς βίωσαν οι πολίτες τις γιορτές μετά τη «στάση πληρωμών» και τη χιονοστιβάδα φτώχειας και πείνας, τον σκληρό Δεκέμβριο του 1893.

Ο σκληρός Δεκέμβρης του 1893: «Πονούσιν οι πολλοί και σκέπτονται το αίτιον...»
Τέτοιες μέρες είναι κανόνας ν' αναζητούνται παλιές χριστουγεννιάτικες ιστορίες. Τα παλιά είναι συνήθως... πάντα καλύτερα Χριστούγεννα! Ιδιαίτερα σε δύσκολες εποχές. Οσο πιο μακριά βρίσκονται από το παρόν, τόσο παραδεισιακές διαστάσεις παίρνουν! Σαν να υπήρχαν χρόνια που δένανε τα σκυλιά με τα λουκάνικα, νικούσε η αγάπη και βασίλευε παντού η ειρήνη!
Σ' αντίθεση με την τάση επιστροφής τις μέρες μας στους... παλιούς, καλούς καιρούς, ας γυρίσουμε πίσω στον Δεκέμβριο του 1893. Τη χρονιά, τον μήνα και τις γιορτές, που σημαδεύει το «δυστυχώς επτωχεύσαμεν».


ΑΠΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΥΑΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ Λήστεψαν ράβδους πλατίνας αξίας 5,5 εκατ. δολαρίων στη Ρωσία



Λήστεψαν ράβδους πλατίνας αξίας 5,5 εκατ. δολαρίων στη Ρωσία
Περίπου 12 ένοπλοι παρουσιάστηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στο χώρο εργοστασίου υαλοκατασκευών, στα περίχωρα της πόλης Αστρακάν (1.300 χλμ.νότια της Μόσχας).

Οι ληστές έφυγαν με λεία 40 ράβδους πλατίνας (αγοραίας αξίας περίπου 5,5 εκατομμυρίων αμερικανικών δολαρίων), που γνώριζαν ότι φυλάσσονταν εκεί.
Οι 40 ράβδοι πλατίνας ζυγίζουν μέχρι 150 κιλά. Μεταφέρθηκαν μακρυά από το χώρο της αναίμακτης ληστείας με όχημα, που η σπείρα των κακοποιών επίσης είχε κλέψει.

.ethnos.gr


Πρέμιερ Λιγκ : Τα Χριστούγεννα έφεραν ...εκπλήξεις!



   Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τίμησε τους φιλάθλους της που γέμισαν τον "Ολντ Τράφορντ" την Boxing Day και τους πρόσφερε απλόχερα θέαμα σκορπίζοντας με 5-0 την... άτυχη Γουίγκαν που βρέθηκε στο διάβα της. Η ομάδα του Αλεξ Φέργκιουσον σε συνδυασμό με την... γκέλα της Μάντσεστερ Σίτι (0-0 κόντρα στην Γουέστ Μπρομ) έπιασε την συμπολίτισσά της στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 45 πόντους! Νέο στραβοπάτημα για την Λίβερπουλ, διπλό της Νιούκαστλ, ισοπαλία η Σάντερλαντ με την Εβερτον
  Πάρτι έστησαν οι "Κόκκινοι Διάβολοι" στο "Ολντ Τράφορντ", όπου φιλοδώρησαν με 5... τεμάχια την κακόμοιρη Γουίγκαν. Σε τρελά κέφια ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ, ενώ ο Παρκ (είχε ανοίξει το σκορ) και ο Βαλέντσια πέτυχαν τα υπόλοιπα δύο. Με δέκα παίκτες τελείωσε το παιχνίδι η φιλοξενούμενη ομάδα, καθώς στο 39' αποβλήθηκε ο Σάμον για αγκωνιά στο πρόσωπο του Κάρικ.


Ψάχνουν γυμναστή στην ΑΕΚ


Ψάχνουν γυμναστή στην ΑΕΚΤην Τρίτη (27/12) αναμένεται να επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις, με τον Νίκο Κωστένογλου να πρέπει να βρει τη λύση στο θέμα γυμναστή.


Με την έναρξη της άδεις που έδωσε ο Νίκος Κωστένογλου στους ποδοσφαιριστές του, χωρίστηκαν σε όλα τα σημεία της γης (Ισλανδία, Κολομβία, Γαλλία, Ισπανία) προκειμένου να περάσουν το πενθήμερο των γιορτών με τους δικούς τους ανθρώπους.
Την Τρίτη όμως αναμένεται να επιστρέψουν όλοι, καθώς ακριβώς σε μια βδομάδα η ΑΕΚ επιστρέφει στις επίσημες υποχρεώσεις με τον αγώνα με την Δόξα Δράμας. Σε αυτό το διάστημα, ο τεχνικός της ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί το κενό και να δουλέψει λίγο στην φυσική κατάσταση, καθώς όπως είχε αναφέρει και ο Μανόλο Χιμένεθ, οι παίκτες δούλεψαν στην προετοιμασία και θα έφταναν μέχρι και τα Χριστούγεννα, στη συνέχεια θα θέλανε πάλι μια μίνι προετοιμασία.


ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2011: Ο Μάιος της ΑΕΚ


ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2011: Ο Μάιος της ΑΕΚΗ αποχώρηση του Παππά, ο νέος... μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και το σήριαλ με την παραμονή του Μανόλο Χιμένεθ



Το 2011 πλησιάζει προς το τέλος του. Μία χρονιά που είχε πολλά άσχημα για την αγαπημένη μας ομάδα, αλλά και κάποιες πολύ καλές στιγμές, όπως η επιστροφή στους τίτλους, μετά από 9 χρόνια. Το aek365.gr ξεκινάει την ανασκόπηση του έτους που μας... αποχαιρετά και καθημερινά θα σας παρουσιάζει τα κυριότερα περιστατικά που σημάδεψαν τον κάθε μήνα του χρόνου.
Τα ματς του μήνα
Η ΑΕΚ ρίχνεται στη μάχη των πλέι οφ και ο πρώτος γύρος είναι κάτι περισσότερο από εκπληκτικός και παρά το... χάντικαπ των βαθμών με το οποίο ξεκίνησαν οι αντίπαλοί της, στο μίνι πρωτάθλημα, εκείνη δείχνει πως μπορεί να καλύψει τη διαφορά και να κερδίσει την έξοδό της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η νίκη επί τουΟλυμπιακού Βόλου στο ΟΑΚΑ με 1-0, η εκτός έδρας ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό (1-1) και η νίκη επί τουΠΑΟΚ εντός έδρας (3-0), την βάζουν σε ρόλο... οδηγού. Όμως κάτι η διαιτησία (με ΠΑΟΚ 2-1 στην Τούμπα), κάτι η ατυχία (με Ολυμπιακό στον Βόλο 1-0) και κάτι οι πολλές απουσίες (με Παναθηναϊκό 0-2), την αφήνουν δεύτερη και κατά συνέπεια να αγωνιστεί στο Europa League της επόμενης χρονιάς.
Το επεισόδιο


Τίτλοι τέλους για Κοντρέρας



Τον Πάμπλο Κοντρέρας δεν θα τον βρει το 2012 στον ΠΑΟΚ. Ο Χιλιανός έδωσε τα χέρια με την Κόλο Κόλο χαρίζοντας, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ένα πολύ μεγάλο μέρος από τα οφειλόμενα για να κερδίσει την ελευθερία του.
Μετά από 4χρόνια παραμονής του στην Τούμπα ο Πάμπλο Κοντρέρας αποχωρεί για άλλες Πολιτείες. Ο καλύτερος ξένος που πέρασε ποτέ από τον ΠΑΟΚ δεν θα φορά πλέον την νέα χρονιά τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος. Η συμφωνία του με την Κόλο Κόλο είναι πλέον δεδομένη για τα επόμενα 2χρόνια με ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν τις 400.000 δολάρια.
Ο επαναπατρισμός του Χιλιανού αμυντικού ήταν δεδομένος από την στιγμή που υπήρχε διαφορά με τον ΠΑΟΚ στο οικονομικό. Οι συζητήσεις ξεκίνησαν το καλοκαίρι με τις δύο πλευρές να απέχουν στο οικονομικό κομμάτι. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να του προσφέρει τα χρήματα που ζητούσε καθώς είχε αποφασισθεί από το σωματείο να ξεκινήσουν μειώσεις στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.


Το ασπρόμαυρο ευρωπαϊκό όνειρο



Το  HALANDRI NEWS  σας δίνει την δυνατότητα να ξαναζήσετε το ευρωπαϊκό όνειρο του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Παρακολουθήστε μέσα από videos τις φετινές "μάχες" του δικεφάλου του Βορρά.

Βαλερέγκα – ΠΑΟΚ 0-2


HALANDRI NEWS · Πάλι χωρίς νίκη η Τσέλσι


Οι ελπίδες της Τσέλσι για την κατάκτηση της πρέμιερλιγκ, μειώθηκαν αισθητά σήμερα, καθώς στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, οι «μπλε» παραχώρησαν ισοπαλία 1-1 στην Φούλαμ.
Το γκολ της Τσέλσι πέτυχε ο Μότα στο 47`, ενώ η Φούλαμ ισοφάρισε εννέα λεπτά αργότερα με τον Ντέμπσεϊ.


Πάμε για ένα νέο Μεσαίωνα ή για μια νέα Ελλάδα



Η κρίση αυτή είναι η πιο βαθιά και η πιο ανηλεής στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Στην επόμενη δεκαετία θα παιχτεί η ύπαρξη της ανθρωπότητας πάνω στη γη με τη μορφή που τη
γνωρίζουμε κάποιες χιλιάδες χρόνια. Όταν ξεκίνησε η κρίση πριν 5 χρόνια περίπου από τις Η.Π.Α., λέγαμε κάποιοι (για πολλούς βαρεμένοι - κινδυνολόγοι ) ότι δεν είναι η κρίση οικονομική μόνο όπως εμφανίζεται, αλλά κοινωνική, συνειδησιακή, οντολογική και σε τελευταία ανάλυση βαθειά ανθρώπινη.
Για το λόγο αυτό δεν πρόκειται να τελειώσει σύντομα, όπως πολλοί νόμιζαν και νομίζουν ακόμη. Ούτε πρόκειται να επιστρέψουμε ποτέ στο επίπεδο που ζούσαμε μέχρι πριν μια πενταετία.


ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ και ΝΑ «ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ» ΣΤΟ… Λά.Ο.Σ …!!!



οι αναγνώστες γράφουν:
Rabbit

” Αν υπάρχει ενα κόμμα, στο οποίο πραγματικά αρμόζει ο τιτλος “κόμμα-τραβεστι”, αυτο είναι το ΛΑ.Ο.Σ..
Θυμάμαι, σαν χθες, ενα πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του κ. Καρατζαφερη, της επονομαζομενης Α1, τον Μαιο του 2000, κι ας ημουν 17 ετων, κι ας εχουν περασει 11 ετη.
Ηταν την περιοδο των λαοσυναξεων του Μακαριστου Αρχιεπισκοπου Χριστοδουλου εναντια στην απαλειψη του θρησκευματος απο τις ταυτοτητες. Και με το πρωτοσελιδο αυτο, με φοντο την λαοσυναξη στο Συνταγμα και τιτλο περιπου αν θυμαμαι καλα, ”Ο ΛΑ.Ο.Σ. εστειλε μηνυματα με πολλους αποδεκτες”, ο Καρατζαφερης προανηγγελε την ιδρυση του κομματος του, μετα την διαγραφη απο τον Καραμανλη με την γνωστη ιστορια της ”Σαλωμης”.


2011: Όλα όσα συγκλόνισαν τον κόσμο σε τρία λεπτά






Βίντεο-αποχαιρετισμός στη χρονιά που φεύγει… Από τον καταστροφικό σεισμό και το τσουνάμι της Ιαπωνίας στην «αραβική άνοιξη» και την ανατροπή των απολυταρχικών καθεστώτων σε χώρες όπως η Λιβύη, η Αίγυπτος και η Τυνησία… Από τους Έλληνες Αγανακτισμένους στην πλατεία Συντάγματος και σε πολλές ακόμα πλατείες σε όλη τη χώρα, στην αδικοχαμένη Amy Winehouse και το δυσαναπλήρωτο κενό που άφησε στην παγκόσμια μουσική σκηνή… Από την ανακοίνωση του Μπαράκ Ομπάμα για τον θάνατο του τρομοκράτη Οσάμα μπιν Λάντεν στην αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων από το Ιράκ… Το 2011 ήταν μια χρονιά αντίστασης, επανάστασης και μνήμης… Ένα έτος που φεύγει σε λίγες ημέρες, αφήνοντας ανάμεικτα συναισθήματα σε όλο τον κόσμο. Άλλες -μικρές- και άλλες -πιο μεγάλες- ιστορίες και γεγονότα συνέθεσαν ένα εκπληκτικό και ταυτόχρονα συγκινητικό «αμάλγαμα» εικόνων εκπληκτικής δύναμης, τις οποίες το Google συγκέντρωσε σε ένα εξαιρετικό βίντεο, διάρκειας περίπου τριών λεπτών, μέσα από το οποίο περνάει όλη η φετινή χρονιά και οι σημαντικότερες στιγμές της. Απολαύστε το…


Γιώργος Καρατζαφέρης: Οι υπουργοί περνάνε από τα κρεβάτια του Λαμπράκη (ΒΙΝΤΕΟ)




Γράφει η Πόπη Σουφλή

Ευτυχώς που υπάρχουν και τα βίντεο που ξεσκεπάζουν τους πολιτικούς απατεώνες και κωλοτούμπες.
Να πως εξαπάτησε τον ελληνικό λαό και υφάρπαξε τις ψήφους του, ο μεγαλύτερος κωλοτούμπας της σύγχρονης πολιτικής σαπίλας, Γιώργος Καρατζαφέρης. 
Στις ομιλίες του, έλεγε για τον "κύναιδο Χρήστο Λαμπράκη", τον εκδότη της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ και ... "μεγάλο ευεργέτη" ( με λεφτά του λαού) του Μεγάρου Μουσικής..., ότι "από το κρεββάτι του περνάνε όλοι οι υπουργοί"!!!
Ακούστε τον πως μιλά για τον Λαμπράκη, τον Μπόμπολα, τον Βαρδινογιάννη, τον Τεγόπουλο, που προσκυνούν όλοι οι πολιτικοί...
και μετά, το αρνείται!!!
Ακούστε τι λέει για την Μασσονία και τους ομοφυλόφιλους.
Σήμερα, φιλοξενείτε κατά κόρον από τα κανάλια του Μπόμπολα και του Βαρδινογιάννη και όλα τα ΜΜΕ των νταβατζήδων της (ενημέρωσης) ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ!


HALANDRI NEWS · Το δεύτερο φιλικό των ενηλίκων!!!


Το δεύτερο φιλικό για τη φετινή αγωνιστική περίοδο έδωσε την
 
Τρίτη 20/12/2011, η μη αγωνιστική ομάδα των ενηλίκων του


Γ.Σ. Χαλανδρίου. Αυτή τη φορά φιλοξενήθηκε απ' τον Α.Ο.

Δεξαμενής Μεταμόρφωσης που ξεκίνησε και εκεί φέτος μια

παρόμοια ομάδα. Σε ένα γιορτινό και πολύ ευχάριστο κλίμα με

μουσική και παλμό στην εξέδρα τα μέλη και των δύο ομάδων, 


HALANDRI NEWS · ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΛΑΝΤΑ



Print Friendly & PDF Button for your blogger posts



Σήμερα θα δούμε ένα ακόμη ενδιαφέρον tip, το "Print Friendly & PDF Button", μέσω του οποίου οι αναγνώστες σας θα μπορούν να εκτυπώνουν τις αναρτήσεις σας ή να τις κατεβάζουν στον υπολογιστή τους σε μορφή pdf.

Διαδικασία:
1. Σύνδεση στο λογαριασμό blogger
2. Σχεδίαση
3. Επεξεργασία HTML
4. Επέκταση προτύπων γραφικών στοιχείων
5. Με "Ctrl + F" αναζητούμε το "<div class='post-footer'>" (αν εμφανίζει δυο αποτελέσματα, μας ενδιαφέρει το πρώτο) και αμέσως μετά από αυτό επικολλούμε τον παρακάτω κώδικα:


Προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ο Ζε Κάστρο



Μια εκ των ομάδων στις οποίες έχει προταθεί ο Πορτογάλος, Ζε Κάστρο είναι ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το «topmercato.com».
Ο στόπερ της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ψάχνει τρόπο να αποχωρήσει από τη Γαλικία και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, με τον ατζέντη του να τον προτείνει… δεξιά  και αριστερά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο έμπειρος αμυντικός έχει ήδη προταθεί σε καμιά δεκαριά ομάδες της Γαλλίας, τη Μαγιόρκα, τη Μέταλιστ, το Αννόβερο και τον ΠΑΟΚ!

Πάντως, ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο και η «Ντέπορ» δεν πρόκειται να τον πουλήσει με λιγότερο από 1,5 εκατομμύριο, ποσό απαγορευτικό για τα δεδομένα του «δικεφάλου του Βορρά».


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ενδιαφέρον της Μπενφίκα για Νίνη


Ενδιαφέρον της Μπενφίκα για Νίνη Νέο ενδιαφέρον για τον Σωτήρη Νίνη, αυτή τη φορά από την Πορτογαλία και την Μπενφίκα...
Οι Πορτογάλοι φαίνεται πως παρακολουθούν από κοντά την περίπτωση του «πράσινου μέσου» και δεν αποκλείεται να τον «πλησιάσουν» μέσα στις επόμενες εβδομάδες…

Όπως ήδη γνωρίζουμε η Πάρμα είναι αυτή που πρώτη έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Σωτήρη Νίνη και περιμένει να αποκτήσει το δικαίωμα να του καταθέσει επίσημη πρόταση στις αρχές του 2012. Όμως η ιταλική ομάδα δεν είναι η μόνη που επιθυμεί να αποκτήσει τον 22χρονο μέσο του Παναθηναϊκού. 
Σύντομα στο παιχνίδι για την υπογραφή του αναμένεται να μπει και η Μπενφίκα. Οι "αετοί" της Λισαβόνας παρακολουθούν καιρό τον Νίνη και η προοπτική να τον εντάξουν στο δυναμικό τους ως ελεύθερο είναι ιδιαίτερα δελεαστική.


Η «πρώτη» του Σαραβάκου



Πριν από 34 χρόνια σαν σήμερα (26/12) ο Δημήτρης Σαραβάκος έκανε την πρώτη του συμμετοχή στην Α' Εθνική και το  HALANDRI NEWS  θυμάται την καριέρα του μεγαλύτερου «μικρού» του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ο Δημήτρης Σαραβάκος, γεννημένος στις 29 Ιουλίου 1961, από μικρός ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα του, Θανάση. Ο γιος του άσου του Πανιωνίου εντάχθηκε από νωρίς στα παιδικά τμήματα της ομάδας της Νέας Σμύρνης και πριν κλείσει καν τα 17 του βρέθηκε στην πρώτη ομάδα. Η πρώτη του συμμετοχή έγινε ένα παγωμένο απόγευμα του Δεκέμβρη του 1977 απέναντι στο Αιγάλεω και ο γρήγορος μικρός, που είχε τα γονίδια από τον πατέρα του, κατάφερε


ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΚΟΣΤΑΝΤΣΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΟΜΑΔΑ...



Ο Φράνκο Κοστάντσο έχει πάρει εδώ και καιρό το μήνυμα ότι θα πρέπει να κινηθεί για να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του αφού ο Ολυμπιακός δεν τον υπολογίζει κάτι το οποίο διαπίστωσε ακόμη καλύτερα με το πανό των φίλων του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον Πιερικό στην Κατερίνη για το κύπελλο Ελλάδας.

Στον Πειραιά έχουν αποφασίσει να κινηθούν για τερματοφύλακα και ο Αργεντίνος γκολκίπερ όσο ικανοποιητικό συμβόλαιο και αν έχει ξέρει ότι δύσκολα θα ξαναδεί το όνομα του στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού.

Έτσι λοιπόν έχει αρχίσει να ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, πράγμα που είναι δύσκολο πάντως να συμβεί, ειδικά μετά την παρουσία που είχε κάτω από τα δοκάρια του Θρύλου...


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ο σκοτεινός ρόλος του Εφραίμ, του Πατριάρχη Βαρθολομαίου και του Κ. Μητσοτάκη στο Άγιον Ορος





Επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής και στα κόμματα
Προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό της χώρας
τους 300 κ.
κ.
βουλευτάς της Βουλής

σε όλους τους κρατικούς φορείς και Μ.Μ.Ε.,

προς την Αρχιεπισκοπή και όλες τις Μητροπόλεις της Ελλάδος

Στην Ιερά Κοινότητα Αγίου Όρους και 20 Ιεράς Μονάς
ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ


Η ηθική και οι «πορνόγεροι»


Του Σταύρου Χριστακόπουλου
«Η ευσεβής Σουζάνα, σύζυγος του πλούσιου Ιωακείμ από τη Βαβυλώνα,  αφού έδιωξε τις υπηρέτριές της, έπαιρνε μόνη το λουτρό της, όταν δύο ηλικιωμένοι σάτυροι παρακολουθούσαν κρυφά τη σκηνή. Κατά την αναχώρησή της οι δύο πορνόγεροι την εκβίασαν ζητώντας της να συνευρεθεί μαζί τους, άλλως θαδιέδιδαν ότι την είδαν να ερωτοτροπεί με άγνωστο νεαρό, ό,τιατιμωτικότερο δηλαδή για την ενάρετη βιβλική μορφή».
Την ιστορία του πίνακα Susanna and the elders («Η Σουζάνα και οι πορνόγεροι» σε ελεύθερη απόδοση) του Πίτερ Πολ Ρούμπενς (1607-08), ο οποίος κοσμεί αυτό το κείμενο, αλιεύσαμε από το ιστολόγιο Χαρτογράφος. Η διήγηση συνεχίζεται ως εξής:
«Η έντιμη κοπέλα, όταν συνελήφθη, αρνήθηκε με κραυγές απόγνωσης και η υπόθεση κατέληξε σταδικαστήρια, όπου η “μοιχός” αντιμετώπισε τη βεβαία, όπως φαινόταν, ποινή του λιθοβολισμού. Τις συνοπτικές διαδικασίες, όμως, διακόπτει έγκαιρα ένας νεαρός ονόματι Δανιήλ, ο οποίος αξιώνει να διαχωριστούν οι δύο μάρτυρες κατηγορίας σε κατά μόνας καταθέσεις, ώστε να γίνει η πρώτη δικονομικώς άρτια αντεξέταση (cross examination) στην ιστορία.


Ινδία: Φονικό κύμα ψύχους με 128 νεκρούς


Τουλάχιστον 128 άνθρωποι πέθαναν από το κύμα ψύχους το οποίο πλήττει τις τελευταίες δύο εβδομάδες τη βόρεια και ανατολική Ινδία, μετέδωσαν χθες εγχώρια ΜΜΕ.

Οι περισσότεροι θάνατοι αναφέρθηκαν στο Ούταρ Πραντές, το πολυπληθέστερο κρατίδιο της Ινδίας, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN-IBN. Προηγούμενα δημοσιεύματα έφεραν τον απολογισμό των θυμάτων να ανέρχεται σε περίπου 65 νεκρούς.

Οι χειμώνες στην Ινδία συνήθως είναι σύντομοι -αρχίζουν στα μέσα Δεκεμβρίου και τελειώνουν το Φεβρουάριο- αλλά κάθε χρόνο αναφέρονται πολυάριθμοι θάνατοι, ειδικά άστεγων.

Η θερμοκρασία στην ομοσπονδιακή πρωτεύουσα, το Νέο Δελχί, έπεσε στο χαμηλότερο επίπεδο της τελευταίας εξαετίας, στους 2,6° Κελσίου το βράδυ του Σαββάτου, ενώ στην πόλη Αμριτσάρ, στο κρατίδιο Πουντζάμπ, καταγράφηκε η χαμηλότερη θερμοκρασία που έχει αναφερθεί ποτέ, στον 1,6° Κελσίου.

Πυκνή ομίχλη σχηματίστηκε σε πολλές περιοχές, προκαλώντας καθυστερήσεις σε δρομολόγια τρένων και αεροπορικές πτήσεις.

Μετεωρολόγοι προειδοποιούν ότι το κύμα ψύχους σε πολλές περιοχές της Ινδίας αναμένεται να διαρκέσει για πολλές ημέρες ακόμα.


Σμόκοβο: Η «μυστική» λίμνη της Καρδίτσας



Σμόκοβο: Η «μυστική» λίμνη της Καρδίτσας
Eνα αξέχαστο οδοιπορικό στην καρδιά των βουνών, σ' έναν τόπο τραχύ και συνάμα συναρπαστικό. Από την ιστορική Ρεντίνα -τη «βασίλισσα των Αγράφων»- στα Λουτρά Σμοκόβου -το spa του Αλή Πασά- και έπειτα δίπλα στη νεότευκτη γαλάζια λίμνη που «άλλαξε τα δεδομένα» σφραγίζοντας με τη γαλήνη της το σκληρό ορεινό ανάγλυφο...

Μήπως είναι καιρός να... «πάρεις τα βουνά»; Οδηγώντας στις μονότονες ευθείες του καρδιτσιώτικου κάμπου τίποτα δεν σε προϊδεάζει γι' αυτό που πρόκειται να συναντήσεις μόλις λίγα χιλιόμετρα δυτικότερα, αν ακολουθήσεις τις ταμπέλες για Ρεντίνα και Λουτρά Σμοκόβου. Οι γρήγορες ανηφορικές στροφές αφήνουν πίσω την πεδιάδα και αναλαμβάνουν με συνοπτικές διαδικασίες να σε ανεβάσουν ψηλά, εκεί όπου ανάμεσα σε κατάφυτους λόφους, υγρές ρεματιές και συννεφιασμένες ακρώρειες ξεπροβάλλει η γαλάζια πινελιά της νεότευκτης λίμνης Σμοκόβου.


Αλ Καχτανί: "Σε διαστημόπλοιο ο Παναθηναϊκός"


Ο Μοχάμεντ Αλ Καχτανί μίλησε για τον Αλ Σαούντ, τον Τσάκα αλλά και την... εκτόξευση του Παναθηναϊκού.
Άραβας

Ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τους Άραβες, Μοχάμεντ Αλ Καχτανί, μίλησε στην εφημερίδα "Έθνος της Κυριακής" για όλα όσα αφορούν στην πώληση των "πρασίνων".



- Ακούμε και διαβάζουμε διάφορα σενάρια για τους νέους επενδυτές.

"Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για την ταυτότητά τους. Όμως, ο κόσμος του Παναθηναϊκού μπορεί να είναι ήσυχος".

- Ας μιλήσουμε για τις δυνατότητές τους.

"Είναι τεράστιες. Μπορούν και θέλουν να κάνουν οτιδήποτε χρειαστεί για α φτάσει ο Παναθηναϊκός πολύ ψηλά στην Ευρώπη. Να γίνει μια από τις δέκα καλύτερες ομάδες, αν όχι η καλύτερη".


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha