Popular Post

Blogger Themes

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Ράλλυ Ακρόπολις - Day3: Τα αποτελέσματα



Ράλλυ Ακρόπολις - Day3: Τα αποτελέσματα ... Κάντε κλικ πάνω στην ονομασία της κάθε ειδικής για να ανοίξουν τα αναλυτικά αποτελέσματα όπως και οι χρόνοι των πληρωμάτων σε νέο παράθυρο:
 
Day 3


Αυτοί είναι οι Μασόνοι Πολιτικοί στην Ελλάδα ( VIDEO )





ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΔΝΤ, Ε.Ε. ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ.!





Αναμφίβολα η άποψη του Mohamed AEl-ErianCEO και Chief Investment Officer τηςPIMCO, του κολοσσιαίου επενδυτικού οργανισμού που διαχειρίζεται 1,4 τρισ. δολάρια(!), έχει βαρύνουσα σημασία διεθνώς, κι όχι μόνο για τις αγορές.
Το τελευταίο του άρθρο, από το οποίο παραθέτουμε αποσπάσματα,
 είναι πραγματικός καταπέλτης όχι μόνο για τους “συναδέλφους” του ιδιώτες μεγαλοεπενδυτές αλλά και για τους “θεσμούς” της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ, όπως επίσης και για τις ελληνικές κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα λοιπόν με τον 
Mohamed ElErian, η Ελλάδα παρουσιάζει εντυπωσιακές ομοιότητες με την Αργεντινή πριν από τη χρεοκοπία της, ο οποίος σημειώνει ότι θα πρέπει να περιμένουμε να υπάρξει εντονότατη διαμάχη αναφορικά με το ποιος φταίει για την όλο και πιο βαθιά μιζέρια που αντιμετωπίζουν πλέον εκατομμύρια Έλληνες.


Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ - THOR



Από τον πλανήτη Όσγκαρ ετοιμαστείτε για μια κατακόρυφη βουτιά στο δικό μας, πλανήτη Γη. Ο Θορ, ο… βροντερά δυνατός, αλλά αλαζόνας Βίκινγκ με το χαρακτηριστικά ογκώδες σφυρί, εξορίζεται από τον πατέρα του Οντίν στη Γη όπου, χωρίς μνήμη του μεγαλείου του, αναγκάζεται να μάθει να ζει με τους


Δύο αυτοκτονίες στην Κρήτη!..Δεύτερη αυτοκτονία σε 24 ώρες ...




Νεκρός μέσα στο σπίτι του, στη Μεσαρά στο Ηράκλειο της Κρήτης βρέθηκε ένας 61χρονος άνδρας, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του, καταπίνοντας φυτοφάρμακο.
Τον άνδρα βρήκε συγγενικό του πρόσωπο, ενώ η αυτοκτονία....
δε φαίνεται να συνδέεται με την οικονομική συγκυρία. Ο 61χρονος φέρεται να άφησε ένα ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο όμως δεν αναφέρει τα αίτια που τον οδήγησαν να βάλει τέλος στη ζωή του, αλλά αποχαιρετά τους συγγενείς και τους οικείους του.


ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνέλαβαν τον Παπαγιάννη




Όλες οι λεπτομέρειες στο planet-greece

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece, αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνέλαβαν τον Γιάννη Παπαγιάννη πριν από....
λίγη ώρα στο σπίτι του, στα Εξάρχεια.

Η σύλληψή του έγινε κατόπιν μήνυσης που υπέβαλε στον εισαγγελέα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, με αφορμή το δημοσίευμα στο μπλογκ του fimotro, όπου εμφάνισε χαρτί που υποτίθεται ότι προερχόταν από την ΕΥΠ και εμφάνιζε τον Βαξεβάνη να έχει εισπράξει χρήματα!

Μετά την διάψευση, λοιπόν, από την ΕΥΠ με δελτίο τύπου, τώρα ήρθε και η σύλληψη του Παπαγιάννη, ο οποίος σε περίπου μία ώρα θα περάσει αυτόφωρο!



Πηγή


Η Ελλάδα από ψηλά - Aerial viewing of Greece (ΒΙΝΤΕΟ)



Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ






Ενα από τα πιό καλογυρισμένα video για την Ελλάδα, κάνει τον γύρο του Internet τον τελευταίο καιρό, αφού είναι γυρισμένο σε υψηλή ανάλυση (HD) με εκπληκτικά πλάνα από ελικόπτερο από όλη την Ελλάδα, με μία πολύ ωραία μουσική επένδυση!


ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.





Δημοσκόπηση μαϊμού των αμερικανών υπέρ των Σκοπίων κυκλοφορεί στο διαδίκτυο όπου δήθεν προηγούνται οι ψήφοι υπέρ της μή ελληνικότητας της μακεδονίας!!!

Λάβαμε ένα δραματικό mail για να διαδώσουμε παντού το δημοψήφισμα και να ψηφίσουν όλοι.  

Εκτός του ότι όλοι σχεδόν γνωρίζουν ότι υπάρχουν προγράμματα που μπορούν να εξασφαλίζουν χιλιάδες ψήφους στα ηλεκτρονικά δημοφηφίσματα, το παρακάτω mail έχει και το εξής χοντρό ψέμμα: Ότι δηλαδή τα Σκόπια έχουν πληθυσμό περίπου4.500.000!


Όμως όπως βλέπετε όλοι στην  Wikipedia τα Σκόπια έχουν πληθυσμό ακριβώς 467.257κατοίκους (απογραφή 2002). 


Βόμβα: Αμφισβείται ιστορικά η ύπαρξη του Μωάμεθ από επιστήμονες




Το pentapostagma.gr σας παρουσιάζει πολύ σημαντικά στοιχεία τα οποία ρίχνουν φώς στην ανύπαρκτη ιστορικότητα της ίδιας της ζωής του Μωάμεθ, και για τα οποία όλοι γνωρίζουμε το λόγο για τον οποίο έχουν φιμωθεί.......

Ο Robert Spencer, ο οποίος είναι διευθυντής της Jihad Watch, εξέδωσε ένα νέο βιβλίο με τίτλο:Υπήρξε ο Μωάμεθ; Μία Έρευνα στις Ανεξήγητες Απαρχές του Ισλάμ (Did Muhammad Exist? An Inquiry into Islam's Obscure Origins).
Περίπου πριν από ένα μήνα, στις 24 Απριλίου, ο κος Spencer συμμετείχε σε ομιλία σχετικά με το βιβλίο του, στη Νέα Υόρκη που διεξήχθη από το Φόρουμ για τη Μέση Ανατολή και το Ινστιτούτο Gatestone.

O Μωάμεθ υπήρξε πραγματικά, ή ήταν ένας μύθος που δημιουργήθηκε από το κοράνι δεκαετίες μετά τον υποτιθέμενο θάνατο του; 

Ο Robert Spencer αντιμετώπισε αυτό το καυτό ζήτημα κυρίως με τον παρακάτω σκοπό: ..
- Να ενισχύσει το δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης ως αντίβαρο και επαναστατική πράξη εναντίον της τυραννίας της λογοκρισίας από την Οργάνωση της Ισλαμικής Συνεργασίας και την εμμονή στην πολιτική ορθότητα - η οποία επιχειρεί να φιμώσει οποιαδήποτε έρευνα και αντίλογο σχετικά με τα ισλαμικά ζητήματα. 


Το Κόμμα των Αποστράτων, διαψεύδει τον Καρατζαφέρη "Καμμία Συνεργασία με το ΛΑΟΣ"!




Σύνδεσμος
Εθνικής Ενότητας
 

Καμμία Συνεργασία με το ΛΑΟΣ


Κυκλοφόρησε σε τηλεοράσεις σε  διάφορα blogs και ιστοσελίδες του διαδικτύου ότι ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κος Γ. Καρατζαφέρης πρόκειται να ανακοινώσει την εκλογική συνεργασία του κόμματός του με τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας ή «κόμμα αποστράτων» όπως συχνά αποκαλείται.
Δεν  γνωρίζουμε  ποίος ευθύνεται για τον ισχυρισμό αυτό και ποιος διοχέτευσε την πληροφορία αυτή αλλά αποτελεί ψεύδος το οποίο..

εκθέτει τους εμπνευστές του .


Η συγκλονιστική έρευνα για την φτώχεια



Αυτοί που απειλούν με “πτώχευση” ας κάνουν μία βόλτα στην κοινωνία. Αυτοί που έκαναν πλούσιους τους τοκογλύφους του ΔΝΤ και σήμερα ζουν σε παραδείσους κάνοντας βουτιές και θαλάσσια σπορ. Εάν δεν τιμωρηθούν παραδειγματικά, δυστυχώς θα τιμωρηθεί η Ελλάδα. Είναι ιστορική νομοτέλεια.
3

1
Μαύρο και άραχνο προβλέπουν το μέλλον τους οι Έλληνες στην μεγάλη έρευνα του τμήματος στατιστικής του Οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Πανά. Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της έρευνας αποτυπώνουν μια Ελλάδα χωρίς ελπίδα, χωρίς αύριο και το κυριότερο απελπισμένους πολίτες… Πολίτες που καταδίκασαν στην απόγνωση και την ανέχεια οι εθνοπροδότες οι πολιτικοί…


Ξέχασε ο Α.Σαμαράς: Δεκεμβριανά, Μνημόνιο, μειώσεις αμυντικών δαπανών...





 Ιδιαίτερα επιλεκτική μνήμη παρουσίασε ο πρόεδρος της ΝΔ Α.Σαμαράς σήμερα από το βήμα της Εθνικής Συνδιάσκεψης της ΝΔ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας όπου προέταξε το σύνθημα “Ενότητα-αγώνας-αναγέννηση”. 
Έκανε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας “Χάιδευαν τους κουκουλοφόρους και προστάτευαν τους λαθρομετανάστες, θέλουν σήμερα να διαλύσουν την αστυνομία, εκπροσωπούν την πλήρη απουσία πολιτικής. Τη μία λένε ότι θα καταγγείλουν την σύμβαση την άλλη ότι θα αλλάξουν τα πάντα στην σύμβαση” και βέβαια σε ορισμένα από αυτά είχε δίκαιο, σε άλλα μένει να αποδειχθεί αν θα έχει δίκαιο αν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. 


Έκτακτο: Kρεμάστηκε στα κρατητήρια ο παιδόφιλος ανθυπασπιστής της ΠΑ!





Τέλος στη ζωή του μέσα στα κρατητήρια της Αερονομίας έβαλε ο 34χρονος ανθυπασπιστής της ΠΑ στον υπολογιστή του οποίου βρέθηκαν 450 ονόματα ανήλικων αγοριών. Ο παιδεραστής κρεμάστηκε με τα κορδόνια του σήμερα το πρωί ενώ βρισκόταν στα κρατητήρια της Aερονομίας και επρόκειτο να οδηγηθεί στον ανακριτή το πρωί της Δευτέρας.
Ο 34χρονος ανθυπασπιστής της Πολεμικής Αεροπορίας, συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος την περασμένη Τετάρτη με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος..
ενός 16χρονου μαθητή λυκείου.
Η έρευνα της Αστυνομίας έφερε στο φως ανατριχιαστικά στοιχεία για τη δράση του παιδόφιλου αξιωματικού. Ο αυτόχειρας είχε αρχείο στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή με ταονόματα περίπου 450 αγοριών ηλικίας από 14 έως 20 ετών, τα οποία τα είχε καταχωρήσει σε κατηγορίες, ανάλογα με την εμφάνιση τους, όπως τριχωτός, αδύνατος, ψηλός, ενώ είχε καταχωρήσει και τις ερωτικές επιδόσεις, (π.χ. άπειρος κλπ.)...!
Ο ανακριτής σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Αερονομία, εξετάζουν τα αγόρια που υπάρχουν στον "κατάλογο" της φρίκης για να διαπιστώσουν, εάν έχουν πέσει θύματα ασέλγειας ή βιασμού από τον αυτόχειρα.





Πηγή


Χάρρυ Κλυνν: ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΡΑ ΔΕ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΠΑΡΙΕΣ…




του Χάρρυ Κλυνν

Γιάννης Πρετεντέρης: «Ο Τσίπρας δεν έχει από το σπίτι του αγωγή και αφού δεν του το έμαθαν στο σπίτι του όσο ήταν μικρός, ανάγκασε τον Ολάντ να του το δείξει με περιφρονητικό τρόπο» 

(Εννοεί το περίφημο πλέον «Ολαντ-ρέου”)

Ενώ ο Σαρκοζί που αποκάλεσε το Γιώργο Παπανδρέου «σχιζοφρενή μαλάκα» είναι Γαλάτης ευγενής…ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ!!!

Κι εσύ από.. σπίτι είσαι Γιαννάκη, αλλά είσαι ποτισμένος μέχρι το κόκκαλο συνοικιακό θράσος, αλαζονεία και προπαντός απρέπεια, χωριατίλα και χυδαιότητα.

Έχεις κι ακόμα ένα προσόν Γιαννάκη, είσαι βλάκας, βλάκας με περικεφαλαία! Αυτό που το βάζεις;
Tsouvali






Πηγή


Πάρκο για… σκύλους στη Λάρισα




Έναν νέο και φιλόξενο χώρο, για να υποδέχεται τα δεσποζόμενα σκυλιά της πόλης, θα δημιουργήσει για πρώτη φορά ο Δήμος Λαρισαίων. Σε μία καταπράσινη έκταση περίπου 150 τ.μ., στο ύψος της γέφυρας της ΔΕΥΑΛ, θα φτιάξει το πάρκο των σκύλων, όπου θα φιλοξενεί σε καθημερινή βάση τα αγαπημένα τετράποδα με τους ιδιοκτήτες τους.

Οι εργασίες για τη δημιουργία του πάρκου θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες, με σκοπό να ολοκληρωθούν πριν από τη γιορτή Πηνειού.

Στον συγκεκριμένο χώρο, που είναι ήδη γεμάτος με δεκάδες δένδρα, θα υπάρξει απόλυτος σεβασμός στο περιβάλλον, δεν πρόκειται να κοπεί κανένα από αυτά, διαβεβαιώνει η αντιδήμαρχος Αστικής Ανάπτυξης και υποδομών κα Δέσποινα Μάντζαρη, ενώ θα τοποθετηθούν παγκάκια για να κάθονται οι ιδιοκτήτες των σκύλων, θα στρωθεί το έδαφος με χαλίκι, θα τοποθετηθεί αμμοδόχος για αφόδευση των ζώων με ειδικό χώμα που να απορροφά τις οσμές και φυσικά ο συνολικός χώρος θα είναι περιφραγμένος και με πόρτα για την ασφάλεια των τετράποδων.


VIDEO: Δείτε ολόκληρη την παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου Sorry I'm Greek




Τεράστια επιτυχία γνωρίζει η παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου ''Sorry I'm Greek''...
που περιοδεύει αυτήν την περίοδο στην Ευρώπη.


Οι περισσότερες παραστάσεις είναι sold out και ο κόσμος καταχειροκροτεί την καυστική και επίκαιρη σάτιρα του Έλληνα κωμικού.

Παρακολουθήστε σε τρία βίντεο ολόκληρη την παράσταση που έδωσε οΛάκης Λαζόπουλος στις Βρυξέλλες, στις 23/5.


Μέσα σε μισή ώρα δύο σεισμοί στην Κρήτη


Σεισμική δόνηση 3,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 02.23 τα ξημερώματα σε θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης, σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο.Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 19 χλμ. νότια του Γερανίου και 23 χλμ. νοτιοδυτικά της πόλης του Ρεθύμνου. Το εστιακό βάθος μετρήθηκε στα 11 χλμ.


Λίγο αργότερα στις 2:45 σημειώθηκε νέα σεισμική δόνηση μικρότερης κλίμακας της τάξεως των 2,9 ρίχτερ 26 χλμ έξω από την Παλαιοχώρα.


Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ




Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Στις 21 Μαΐου 2012 ο διαδικτυακός ισότοπος «Antinews», που στήριξε τα τελευταία χρόνια μετά μανίας, όσο κανείς άλλος, τις πολιτικές επιλογές του Αντώνη Σαμαρά, ανάρτησε άρθρο με τίτλο:«Ρέκβιεμ για ένα όνειρο». Σ΄αυτό το άρθρο διαπιστώνεται ένα μεγαλοπρεπές «άδειασμα» του κ. Σαμαρά, για την επάνοδο της κ. Μπακογιάννη στη Ν.Δ. και αυτή η επάνοδος σηματοδοτεί στροφή σε νεοφιλελεύθερες, μνημονιακές, μεσαιοχωρίτικες θέσεις και επιστροφή σε παλαιοκομματικά και διαπλεκόμενα τζάκια, φέουδα και βαρονίες. Έτσι, ακυρώνεται “η
πορεία προς το λαό”, που αποφάσισε η μεγάλη πλειοψηφία της βάσης της ΝΔ στις 29/11/2009, εκλέγοντας στην ηγεσία του κόμματος τον Αντώνη Σαμαρά.


PAΔΙΟ ΑΡBYΛA - Ο ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ .... ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ! Άδωνις



Ο μάγος του Όζ - Μεταγλωτισμένο ( VIDEO )


Η Ντόροθι ήταν ένα κοριτσάκι σαν εμένα και σαν εσένα και σαν τη φίλη μας. Και ζούσε με την Έμα και το θείο Χένρι στις απέραντες γκρίζες πεδιάδες του Κάνσας. Αλλά άμα λέμε απέραντες, εννοούμε Απέραντες. Κι άμα λέμε γκρίζες εννοούμε Γκρίζες. Η Ντόροθι, λοιπόν, ταξίδεψε σε μια χώρα μαγική και γνώρισε από κοντά το Μεγάλο Μάγο Οζ. Μόνο που άμα λέμε μεγάλος μάγος, δεν εννοούμε στ' αλήθεια Μεγάλο Μάγο. Δεν εννοούμε καν μικρός μάγος. Για την ακρίβεια εννοούμε καθόλου μάγος. Μα ώσπου να το καταλάβει αυτό η Ντόροθι, θα ζήσει τις πιο συναρπαστικές περιπέτειες που έζησε ποτέ παιδί.


Κινδυνεύουν τα Ελληνόπουλα




Δεν έχουν εμβολιασθεί – ποτέ στην ζωή τους – οι περισσότεροι μαθητές των σχολείων της Αθήνας, που προέρχονται από χώρες του Τρίτου Κόσμου, γεγονός που έχει σημάνει

συναγερμό στους Έλληνες γονείς που φοβούνται τα χειρότερα. Από την πλευρά του, ο Δήμος που διαθέτει μόλις δύο παιδιάτρους, εκ των οποίων ο ένας βρίσκεται στα πρόθυρα της συνταξιοδότησης, σηκώνει "ψηλά" τα χέρια στην έκκληση των γονέων για προληπτικό αντιφυματικό εμβολιασμό των μαθητών αλλοδαπών και μη. 

Το μόνο που συστήνει σε αυτούς, είναι να πάνε τα παιδιά τους σε κάποιο νοσοκομείο και να κάνουν εκεί το εμβόλιο. Σύμφωνα, πάντως, με γιατρούς που απασχολούνται στα μέχρι πρότινος αποκαλούμενα δημοτικά ιατρεία που τώρα ονομάζονται συμβουλευτικά Ιατρεία, η πλειοψηφία των αλλογενών παιδιών στερείται βιβλιαρίου υγείας, ενώ οι γονείς τους δεν θέλουν να τα εμβολιάσουν επικαλούμενοι... θρησκευτικούς λόγους.


Άγριο "χώσιμο" Βερύκιου σε Χατζηνικολάου - Παπαγιάννη. Τι λέει για τη σχέση του με τον Άκη [ΗΧΗΤΙΚΟ] (VIDEO))



"Αφήστε τα γκομενιλίκια"

"Ο Νικολάκης, που ήρθε στον Alpha με το προεδρικό φάλκον και το πούρο στο στόμα" ήταν η χαρακτηριστική φράση που χρησιμοποίησε ο Δήμος Βερύκιος το πρωί στην εκπομπή του ξεκινώντας να αναφέρεται στην εμπλοκή του ονόματός του στο σκάνδαλο Τσοχατζόπουλου. "Κούνια που σε κούναγε Παπαγιάννη. Ας όψεται που τιμώ τα κόκκαλα του πατέρα σου. Εσύ δεν τα τιμάς. Δεν υπήρξα ποτέ στη ζωή μου εκβιαστής" είπε λίγο αργότερα. Ακούστε στο planet-greece τι είπε ο δημοσιογράφος....

στην εκπομπή του στο "ράδιο9" απαντώντας στα όσα ψιθυρίζονται και υπονοούνται για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο με τις μίζες του Άκη αλλά και για τη λυκοφιλία του με τον Χατζηνικολάου.


Πρόγραμμα «Γνωριμία με τα Αθλητικά Προγράμματα του ΕΥΡΙΠΙΔΗ» του Αθλητικού-Πολιτιστικού Οργανισμού "ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ"



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΝΠΔΔ-ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ «ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ»
ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Ταχ. Δ/νση : Λ.Πεντέλης 150 Χαλάνδρι
ΤΚ : 15234
Τηλέφωνο : 210 6814328 - 2106819350

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Γνωριμία με τα Αθλητικά Προγράμματα του ΕΥΡΙΠΙΔΗ»

Το πρόγραμμα θα απευθύνεται σε Δημότες/κατοίκους του Δήμου μας, ηλικίας 18 και άνω με συμμετοχή προσωπική, που δεν μεταβιβάζεται.

Η φιλοσοφία του προγράμματος εστιάζει στη συμμετοχή των ενδιαφερομένων, για τους μήνες Ιούνιο & Ιούλιο 2012, στα προγράμματα του ΝΠΔΔ :

α) Κολυμβητήριο


Τιμητική βράβευση Γ.Σ. Χαλανδρίου βόλεϊ



E-mail
Μια πολύ τιμητική διάκριση έλαβε πρόσφατα η γυναικεία ομάδα

βόλεϊ του Γ.Σ. Χαλανδρίου.


Συγκεκριμένα, την Παρασκευη 18/05,

στο πλαίσιο των εκδηλώσεων στίβου "Ευριπίδεια 2012" ο

Δήμος Χαλανδρίου και το αρμόδιο νομικό πρόσωπο για θέματα

αθλητισμου "Ευριπίδης" βράβευσε την ομάδα του Γ.Σ. Χαλανδρίου,


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha