Popular Post

Blogger Themes

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΣΟΚ: Δωδεκάχρονος αυτοκτόνησε γιατί τον κορόιδευαν


σοκ, αυτοκτονησε, σπιτι, νεκρος
« ΣΟΚ: Δωδεκάχρονος αυτοκτόνησε γιατί τον κορόιδευαν »
Ένας 12χρονος κρεμάστηκε μέσα στο σπίτι του επειδή τον κορόιδευε μια παρέα κοριτσιών.

Ο Michael Raven, ο οποίος έπασχε από κάποια μορφή αυτισμού, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του στο Burnley του Lancashire τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ήταν μαθητής στο σχολείο St Wilfrid s Church of England Academy στο Blackburn και όπως αναφέρουν αρκετοί στο Facebook τα κορίτσια του σχολείου τον κορόιδευαν. Το σχολείο αρνείται ότι υπήρξε τέτοια συμπεριφορά.

Μια γυναίκα, η κόρη της οποίας είχε πέσει επίσης θύμα ανάλογης κοροϊδίας στο ίδιο σχολείο δήλωσε τα εξής: Η κόρη μου μού είπε ότι μια ομάδα κοριτσιών από 8 ετών και πάνω τον πείραζαν για τον αυτισμό .

Η Megan O Rourke έγραψε: Αναπαύσου εν ειρήνη Michael Raven. Εύχομαι να μην αισθανόσουν έτσι και να θυμάσαι ότι όλοι σε αγαπούσαν. Δεν σε γνώριζα αλλά ξέρω ότι θα μας λείψεις… .

Ο διευθυντής του σχολείου ανακοίνωσε το δυσάρεστο νέο στους μαθητές και τόνισε ότι το προσωπικό δε γνώριζε κάτι σχετικό, αλλά ότι έχει ήδη διαταχθεί να ερευνηθούν οι κατηγορίες. ΠΗΓΗ: ierosagon
Πηγή: www.tsantiri.gr


Σοκ! Έλληνας δημοσιογράφος στην πορνεία!


Απίστευτο και όμως αληθινό!Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος δήλωσε ξεκάθαρα πως είχε εργαστεί στο παρελθόν σε γραφείο συνοδών για να δει πως είναι! "Έκανα πορνεία –όχι στο πεζοδρόμιο. Όταν ήμουν φοιτητής στην Αγγλία, εργάστηκα σε γραφείο συνοδών. Είναι ένα επάγγελμα και αυτό." αποκάλυψε ο γνωστός δημοσιογράφος και συνέχισε εξηγώντας τους λόγους που το έκανε αυτό: "Για να δω πώς είναι. Από περιέργεια. Άλλες φορές ήταν ενδιαφέρον, άλλες όχι. Μου έφυγε η απορία και σήμερα καταλαβαίνω ακριβώς το πρόβλημα. Οργανώσαμε μάλιστα, σωματείο και εκπροσωπώ τους ανθρώπους που εκδίδονται στην Ελλάδα. (…) Είναι σαν να είσαι υδραυλικός, κηπουρός, χορευτής, γυμναστής ή εκφωνητής. Είναι μία χειρωνακτική δουλειά. Δεν το έβλεπα διαφορετικά. Τώρα αν τσιμπήθηκα με κάποιον από τους πελάτες; Υπήρξε και τέτοια περίπτωση.". 
http://athensbars.gr/


Ο θρίαμβος του ΠΑΟΚ…Μόνο με 3 ήττες στην Ευρώπη τα τελευταία 3 χρόνια



Η σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ, που συνδυάστηκε με πρόκριση στους “32″ του Europa League, με 2-1 στην Αγγλία επί της Τότεναμ δεν ήταν τυχαίο αποτέλεσμα και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την προϊστορία του ΠΑΟΚ στο Λονδίνο. 
Τα τελευταία τρία χρόνια ο Δικέφαλος του Βορρά πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις εκτός συνόρων.

Συνολικά από τη σεζόν 2009-2010, τρία χρόνια δηλαδή, ο ΠΑΟΚ έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε 25 παιχνίδια στην Ευρώπη.Σε αυτά μετρά 11 νίκες, 11 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Οι ομάδες που έχει αντιμετψπίσει είναι: Τότεναμ, Ρουμπίν Καζάν, Άγιαξ, Φενέρμπαχτσε, Βιγιαρεάλ, Μπριζ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Χέρενφειν, Βαλερένγκα.
Εκτός από όλα αυτά ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει 33 γκολ και έχει δεχθεί 18 γκολ. Αρκετά καλά αν σκεφτεί κανείς την κατάσταση της ομάδας πριν τρία χρόνια. Σε αυτό το διάστημα μετρά δυο προκρίσεις στους “32″ του Europa League και έναν αποκλεισμό.

Παρά το ακατάλληλο της ώρας, καθώς η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε στις 06:15 στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” 2.000 και πλέον φίλοι του “Δικεφάλου” έκαναν τη νύχτα μέρα και μέσα στο ομιχλώδες τοπίο που υπήρχε πανηγύρισαν έξαλλα την πρόκριση που είχαν πάρει πριν λίγες ώρες οι παίκτες του Λάσλο Μπόλονι.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα, ενώ και οι άλλοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ “πνίγηκαν” στις αγκαλιές των οπαδών του “Δικεφάλου”. “Καροτσάκι” μέχρι το λεωφορείο πήγαινε όποιος παίκτης έβγαινε από την αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου.



 www.infoblog.gr


Συμπληρωματική δεντροφύτευση



dentrofyteyshΤην Κυριακή 4 Δεκεμβρίου ο  Δήμος Πεντέλης σε συνεργασία με την εταιρία Imperial Tobacco Hellas διοργανώνει συμπληρωματική δεντροφύτευση στο δάσος νοτίως του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης.
Η δράση ξεκινά από τις 10:00 το πρωί.  Η πρόσβαση στο σημείο φύτευσης γίνεται από την οδό Ιπποκράτους, προ της εισόδου του Παίδων Πεντέλης, στο 1οχωματόδρομο στα δεξιά.


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha