Popular Post

Blogger Themes

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

VIDEO: Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΘΑΒΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Άμα δεν μιλήσει ο λαός στον δρόμο και δεν μπουκάρει στο κυνοβουλιο, στις τράπεζες, στα γραφεία και στα σπίτια τους τότε είμαστε όλοι καταδικασμένοι


ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ ΣΕ ΔΙΑΒΗΤΙΚΗ-ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΑ ΜΑΣ- ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ


Η αλληλεγγυη και η αφοβια ειναι τα οπλα μας εναντια σε αυτους που θελουν να μας γυρισουν στα σκοταδια ενος μεσαιωνα.


Αγριος καβγάς στο επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά



Σφοδρότατη σύγκρουση στελεχών του στενού του επιτελείο παρακολούθησε σήμερα το μεσημέρι άφωνος ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς ο οποίος μάλιστα αποχώρησε εμφανώς εκνευρισμένος από το κτίριο, προς άγνωστη καρτεύθυνση καθώς δεν κατόρθωσε να τους ηρεμήσει.

Η αιτία του εμφυλίου στο προεδρικό επιτελείο ήταν η συμμετοχή ή μη της Νέας Δημορκατίας στην κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. Από τη μια πλευρά οι κύριοι Φαήλος Κρανιδιώτης, Κώστας Μαρκόπουλος και Γιώργος Μουρούτης. Και από την άλλη οι κύριοι .......
Χρύσανθος Λαζαρίδης, Δημήτρης Σταμάτης και Κώστας Αρβανιτόπουλος


Επίθεση Γεννηματά σε Παπαδήμο και Σαμαρά


Δριμύτατη επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου εξαπέλυσε από την συχνότητα του Zougla Radio ο πρώην Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Αναπτύξεως, Παναγιώτης Γεννηματάς. 
Θεωρεί πως ο υποψήφιος πρωθυπουργός πρέπει να περάσει από ανακριτική επιτροπή για να εξηγήσει τον ρόλο της Τραπέζης Ελλάδος, όταν σε απόλυτη συμφωνία με τις κυβερνήσεις και επί μία δεκαετία προμήθευε με ψεύτικα στοιχεία τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, με το καθαγιασμένο άλλοθι της εισόδου της χώρας στη Νομισματική Ένωση (Ευρωζώνη).


Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου : Ξενάγηση στο Μουσείο Μπενάκη, Πέμπτη 10-11-2011



Σύλλογος Εργαζομένων
Δήμου Χαλανδρίου


Χαλάνδρι 7/11/2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την επίσκεψη στους αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία της Αθήνας με ξενάγηση, η οποία θα γίνει στο κεντρικό κτίριο του Μουσείου Μπενάκη την ΠΕΜΠΤΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011

Ο σταθμός συγκέντρωσης είναι στη ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ στις 5 μ.μ.

Η είσοδος για το μουσείο είναι ελεύθερη.

(Σταθμός μετρό : ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ)

Δηλώσεις Συμμετοχής: Φωτεινή Οικονομίδου τηλ: 213 2023935 - 697 285 3636
μέχρι 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΠΡΩΙ ΕΩΣ 12:00


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Α. Βαρβέρης


Ο Γραμματέας

Γ. Ανδρεδάκης


HALANDRI NEWS · Θανάση πάρε τ'όπλο σου




ΣΥΡΙΖΑ :ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ



Ιδεολογία τοῦ Συριζα: κάτι ἀνάμεσα σε κομουνισμὸ καὶ ἀναρχία ποὺ μεταφράζεται ὡς Ανθελληνισμός. Δηλαδὴ διαλύστε τὴν Ἑλλάδα.
Πὼς μπορεῖ λοιπὸν νὰ ψηφίζει κάποιος Σύριζα παρὰ μόνο ἀν εἶναι καὶ ὁ ἱδιος ἀνθέλληνας;
ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΣΥΡΙΖΑ:
1)Ἀφηνω τὴν εἰκόνα μιλήσει μόνη της:


HALANDRI NEWS · ΑΦΙΕΡΩΜΑ, Αλέκος Αλεξανδράκης. ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ


2005 πεθαίνει ο ηθοποιός Αλέκος Αλεξανδράκης, ηθοποιός.[γεν. 27/11/1928]




ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ vs ΧΑΛΑΝΔΡΙ 56 -54


Η 7η αγωνιστική όμως επιφύλασσε κι άλλη μία έκπληξη, καθώς ο Αρης Πετρούπολης υποχρέωσε το Χαλάνδρι στη 2η ήττα του στο πρωτάθλημα. Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, ο Αρης επιβλήθηκε του Χαλανδρίου με 56-54 χάρη στις δύο εύστοχες βολές του Λοΐζου 25” πριν από τη λήξη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τη δυνατότητα να πάρουν τη νίκη αλλά ο Εμίρης αστόχησε σε τρίποντο 6” πριν το φινάλε, ενώ στην τελευταία επίθεση ο Λιαπούρης διαμόρφωσε με μία εύστοχη βολή το τελικό 56-54.


Διαιτητές: Ανδρικόπουλος, Τεφτίκης

Άρης Πετρούπολης (Καράμπελας): Δήμος, Φουντάς 2, Μονεμβασίτης, Λιαπούρης 8, Γεωργαλάς 8, Μπούκουρας, Βασιλείου 10, Χαϊδεμένος 5, Νίκας, Λοϊζος 4, Τασούλας 4, Ντανάς 15.

Χαλάνδρι (Καρούτσος, Στρατάκος): Μωραϊτης, Ξαρχάς, Γιαννάκης 2, Γραμματόπουλος 4, Πετριανίδης, Παπαδέας 3, Θέος 1, Ζαχαρόπουλος 9, Απέργης 20, Σβορώνος 10, Εμίρης 5.


ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



Μονιμότητα φέρεται να ζητά ο Παπαδήμος!



Εκεί φαίνεται να κολλά όλη η διαδικασία ανάδειξης νέου πρωθυπουργού, αφού ο Λουκάς Παπαδήμος επιθυμεί η θητεία του να μην είναι 100 ημερών, αλλά 100 εβδομάδων!
Οι διαπραγματεύσεις καθυστερούν δραματικά τις τελευταίες ώρες, χωρίς να φαίνεται καμία ραγδαία εξέλιξη προς το παρόν.
Το Υπουργικό Συμβούλιο είναι σε εξέλιξη και η ηρεμία της τελευταίας ώρας δείχνει ότι ή όλα δεν έχουν οριστικοποιηθεί ή έχουν καταλήξει στο πρόσωπο.


Αφιέρωμα στην εορτάζουσα Πολεμική μας Αεροπορία




Ακολούθα τον Λουκ! Αυτός ξέρει! (video)


Ο Λουκάνικος και ένστικτο διαθέτει και τηλεόραση δεν βλέπει και τον δρόμο μας δείχνει!


"ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ", το Κόμμα των Απόστρατων



ΓΗ ΑΕΡΑΣ και ΘΑΛΑΣΣΑ το έμβλημα του νέου πολιτικού φορέα


Γράφει η Πόπη Σουφλή
Με στοιχεία της Εθνικής κυριαρχίας, την Ελληνική Γη, τον Ελληνικό Αέρα και την Ελληνική Θάλασσα,  "έντυσαν" το έμβλημά τους οι απόστρατοι Αξιωματικοί, στο πλαίσιο της ίδρυσης του νέου πολιτικού φορέα που πλέον έλαβε σάρκα και οστά.
Το νέο Κόμμα, θα κάνει την επίσημη νόμιμη πλέον εμφάνισή του, στις 21 Νοεμβρίου, ημέρα αφιερωμένη στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, η αλλαγή της Ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, από το χουντικό καθεστώς του ΠΑΣΟΚ και η  εκχώρηση της πατρίδας μας στα ντόπια και ξένα συμφέροντα, δεν αφήνουν αδιάφορους τους απόστρατους Αξιωματικούς, που η αποστράτευσή τους, δεν ακυρώνει τον όρκο που έδωσαν να υπερασπιστούν τα πάτρια εδάφη, όντας εκτός υπηρεσίας πλέον.


ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;



ΤΟ 1947 ΣΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΜΙΑ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΟΡΟΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΓΡΟΪΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΛΟΜΟΝΟΣΟΦ.
ΑΥΤΗ Η ΟΡΟΣΕΙΡΑ ΓΕΩΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤHS ΣΙΒΗΡΙΑΣ. 

ΤΟ 1982 ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑΣ ΣΤΑ 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ.

ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΗΠΑ (ΛΟΓΩ ΑΡΚΤΙΚΗΣ) ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ(ΛΟΓΩ ΑΙΓΑΙΟΥ).

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ...



Δεν είναι να πηγαίνεις για καφέ στο Χαλάνδρι. Της ... Μέρκελ γίνεται.

Εχθές σε καφέ, παρουσία 2 δημοτικών συμβούλων - ηγετικών της διοίκησης Κουράση  (!!!) - έναν συνταξιούχο συνδικαλιστή και έναν γιατρό - ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ στέλεχος της διοίκησης του δήμου ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ότι θα χρησιμοποιήσει το ΟΠΛΟ του (ΝΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ) κατά δημοτικού συμβούλου που πριν μερικές μέρες τον είχε ψιλοπελεκίσει γιατί τον είχε προσβάλλει.


ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ....





Γερμανοτσολιάς - Ταγματασφαλίτης κάνει σωματικό έλεγχο σε διερχόμενο Έλληνα πατριώτη στον δρόμο.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΩΣ ΦΑΡΣΑ!


Αλέκος Αλεξανδράκης (1928 – 2005)



Γιος δικηγόρου από τη Μάνη, ο Αλέκος Αλεξανδράκης γεννήθηκε στις 27 Νοεμβρίου1928 στην Αθήνα. Φοίτησε στα καλύτερα σχολεία της εποχής και μεγάλωσε σε ένα σπίτι γεμάτο βιβλία. Αγαπημένο του άθλημα ήταν η ξιφασκία και στα 15 του έγινε μέλος της εθνικής ομάδας.

Ένα χρόνο αργότερα μπήκε στη Σχολή Δοκίμων, θέλοντας να γίνει αξιωματικός του Ναυτικού. Μία παράσταση, όμως, του Κάρολου Κουν, με πρωταγωνίστρια την Έλλη Λαμπέτη, του άλλαξε τη ζωή. Αποφάσισε να δώσει εξετάσεις στο Βασιλικό Θέατρο και πέρασε πρώτος. Ο Δημήτρης Χορν ήταν τόσο σίγουρος για το ταλέντο του Αλέκου, που είχε στοιχηματίσει για την επιτυχία του.


Βεργίνα - Ο μεγάλος μακεδονικός τάφος (τάφος του Φιλίππου)



Ο μεγάλος μακεδονικός τάφος της μεγάλης τούμπας με μήκος 9,50 μέτρα, πλάτος 4,46 και ύψος 5,30 μέτρα, είναι ο πρώτος που δεν είχε συληθεί. Το κυρίως κτίριο χωρίζεται σε θάλαμο και προθάλαμο και είναι στεγασμένο με καμάρα.
Πάνω από την καμάρα αυτή βρέθηκαν υπολείμματα της πυράς στην οποία κάηκε ο νεκρός μαζί με το στεφάνι και τα όπλα του, ακόμη και με άλογα που θυσιάστηκαν για χάρη του. Από τα άλογα αυτά βρέθηκαν τα χαλινάρια.


Σαν σήμερα, 8 Νοεμβρίου



35
γεννιέται ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Νέρβας.

392
ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου Μέγας Θεοδόσιος καταργεί με διάταγμά του την ειδωλολατρία και απαγορεύει την προσέλευση σε ειδωλολατρικούς ναούς.

1226
πεθαίνει ο βασιλιάς της Γαλλίας Λουδοβίκος Η.

1431
γεννιέται ο Βλαντ Γ' ο Παλουκωτής, βλάχος (ρουμάνος) πρίγκηπας, ο γνωστός μας Κόμης Δράκουλας. (Θαν. 1476)

1519
ο Ισπανός εξερευνητής Ερνάν Κορτές φτάνει στη μεξικανική αυτοκρατορία των Αζτέκων και ο αρχηγός τους Μοντεζούμα του επιφυλάσσει θερμή υποδοχή.

1520
κατά τη διάρκεια της εισβολής δανικών δυνάμεων στη Σουηδία, εκτελούνται περίπου 100 άτομα.

1656
γεννιέται ο αστροφυσικός Έντμουντ Χάλεϊ, από τον οποίο πήρε το όνομά του ο γνωστός κομήτης. Υπήρξε ο πρώτος άνθρωπος, που υπολόγισε την τροχιά ενός κομήτη.

1674
πεθαίνει ο Βρετανός ποιητής, Τζον Μίλτον, έργο του ο "Χαμένος Παράδεισος".

1789
ο Ελιτζάια Κρέιγκ παρασκευάζει το πρώτο ουίσκι από καλαμπόκι στο Μπέρμπον του Κεντάκι. Ο συγκεκριμένος τύπος του ουίσκι θα πάρει το όνομα «Bourbon».

1793
το Μουσείου του Λούβρου ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό.

1837
ιδρύεται το Mount Holyoke Seminary, το πρώτο κολέγιο των ΗΠΑ για γυναίκες.

1847
γεννιέται ο Ιρλανδός συγγραφέας Μπραμ Στόκερ, "πατέρας" του "Δράκουλα".

1864
επανεκλέγεται Πρόεδρος των ΗΠΑ ο Αβραάμ Λίνκολν.

1866
γεννιέται ο Βρετανός σχεδιαστής αυτοκινήτων, Χέρμπερτ Όστιν, ιδρυτής της αυτοκινητοβιομηχανίας Austin Motor Company.

1884
γεννιέται ο Ελβετός ψυχίατρος Χέρμαν Ρόρσαχ, που δημιούργησε το τεστ Ρόρσαχ.

1889
η Μοντάνα γίνεται η 41η Πολιτεία των ΗΠΑ.

1892
εκλέγεται πρόεδρος των ΗΠΑ ο Γκρόβερ Κλίβελαντ.

1895
ο Βίλχελμ Ρέντγκεν ανακαλύπτει ηλεκτρομαγνητικές ακτίνες, τις οποίες ονομάζει "Ακτίνες Χ".

1895
γεννιέται στις Κυδωνιές (Αϊβαλί) της Μικράς Ασίας ο αγιογράφος και λογοτέχνης Φώτης Κόντογλου.

1900
γεννιέται η συγγραφέας του "Όσα παίρνει ο άνεμος", Μάργκαρετ Μίτσελ.

1901


Η απελευθέρωση της Μυτιλήνης: η άγια μέρα της 8ης Νοεμβρίου 1912



Το φθινόπωρο του 1912 έφερε στη Λέσβο την άνοιξη. Έβλεπαν οι χριστιανοί ότι η μεγάλη στιγμή για την απελευθέρωση πλησιάζει. Πίστευαν στον καινούργιο κυβερνήτη της Ελλάδας, τον Ελευθέριο Βενιζέλο, τον άνθρωπο που ήταν γιομάτος φως κι αξιοσύνη, ότι θα έκανε πραγματικότητα τον πόθο των Λεσβίων, για τη λύτρωσή τους από τη βάρβαρη τουρκική κατοχή. 
Στις 26 Οκτωβρίου 1912 ο ηρωικός ελληνικός στρατός απελευθέρωσε την πρωτεύουσα της Μακεδονίας, την πολυτραγουδισμένη από το λαό μας Θεσσαλονίκη.


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ....ΜΙΧΑΛΗΔΕΣ,ΜΙΚΑΕΛΕΣ,ΑΓΓΕΛΟΥΣ,ΑΓΓΕΛΙΚΕΣ,ΣΤΑΜΑΤΗΔΕΣ ,ΣΤΑΜΑΤΙΕΣ,ΤΑΞΙΑΡΧΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΞΕΧΝΩ ΚΑΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha