Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Αυξάνονται οι διαγραφές «φίλων» στο Facebook




Αν το τελευταίο διάστημα έχετε αρχίσει να καθαρίζετε κάπως το προφίλ σας στο Facebook και να διαγράφετε κόσμο, δεν είστε μόνοι. Όλο και περισσότερα άτομα σε όλο τον κόσμο κάνουν το ίδιο.

Σύμφωνα με έρευνα της Pew Internet & American Life Project οι χρήστες έχουν αρχίσει να είναι πολύ πιο προσεκτικοί σε ό,τι αφορά την παρουσία τους στο Facebook αλλά και στο Internet γενικότερα. Δεν αποδέχονται τόσο εύκολα αιτήματα φιλίας και επιπλέον έχουν πιο αυστηρές ρυθμίσεις απορρήτου στις υπηρεσίες που χρησιμοποιούν.

Αυτό βέβαια δεν συμβαίνει για όλους. Όμως όλα δείχνουν ότι η ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα ιδιωτικότητας όσο περνάει ο καιρός αυξάνεται!

ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr


Ξεπούλησαν οι παραγωγοί πατάτας Νευροκοπίου μέσω Internet



Ξεπούλησαν οι παραγωγοί πατάτας Νευροκοπίου μέσω Internet : Είκοσι τέσσερεις τόνοι πατάτας Νευροκοπίου πωλήθηκαν σε 530 οικογένειες  κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Κατερίνης σε τιμή κόστους (0,25 ευρώ  το κιλό), με Είκοσι τέσσερεις τόνοι πατάτας Νευροκοπίου πωλήθηκαν σε 530 οικογένειες κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Κατερίνης σε τιμή κόστους (0,25 ευρώ το κιλό), με πρωτοβουλία της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Νομού Πιερίας. 

Οι παραγγελίες είχαν γίνει μέσω του site της οργάνωσης, ένας από τους στόχους της οποίας είναι να παραμεριστούν οι μεσάζοντες, ώστε να προμηθευτεί το καταναλωτικό κοινό γεωργικά προϊόντα σε χαμηλές τιμές. Η παράδοση του προϊόντος πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου, και με απόλυτη τάξη, στο χώρο πάρκινγκ του δικαστικού μεγάρου Κατερίνης.


Καθαρή Δευτέρα με ασφάλεια για το παιδί











Το Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» ενημερώνει το Υγείαonline.gr, με συμβουλές πρόληψης παιδικών ατυχημάτων, που μπορεί να προκύψουν κατά τον εορτασμό της Καθαρής Δευτέρας.  

Η Καθαρά Δευτέρα είναι η ημέρα που πετάμε αετούς. Δυστυχώς όμως, το έθιμο αυτό συχνά γίνεται αιτία ατυχημάτων. 


Αυτή είναι η πιο εντυπωσιακή έκρηξη που έχετε δεί ποτέ!



Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εντυπωσιακή έκρηξη της γέφυρας Fort Steuben του ποταμού του Οχάιο. 
Για την ανατίναξη της χρησιμοποιήθηκαν 70 κιλά εκρηκτικών. 
Από κει και πέρα, αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη γέφυρα ήταν 84 ετών, όμως το 2009 κρίθηκε ακατάλληλη. Γι’ αυτό άλλωστε τη περασμένη Τρίτη έγινε η ανατίναξη της…











Μάχη ζωής για τον Ντάνο Λυγίζο



Δίνοντας τον δικό του αγώνα ζωής, με χρόνιο πρόβλημα υγείας που τον ταλανίζει, ένας θρυλικός παρουσιαστής της κρατικής τηλεόρασης... αλλά και σπουδαίος ηθοποιός, εδώ και λίγο καιρό επέλεξε τη φροντίδα μιας στέγης γερόντων. Μόνος στη ζωή, χωρίς παιδιά, κατ’ επιλογή, ο Ντάνος Λυγίζος μοιράζεται με την «Espresso» τους λόγους που τον οδήγησαν να περάσει τα τελευταία χρόνια της ζωής του μακριά από το σπίτι του στο Χαλάνδρι, με ανθρώπους που μόλις πρόλαβαν να συστηθούν.

Νέοι συγκάτοικοι που κατανοούν τον ακατάπαυστο βήχα του και ζητούν με τη σειρά τους κατανόηση στα δικά τους όποια προβλήματα. «Το βήξιμο δεν είναι τίποτα. Το χειρότερο είναι ότι δεν έχεις αναπνοή» εξηγεί, περιγράφοντας την κατάσταση της υγείας του ο δημοφιλής ηθοποιός. Ο Ντάνος Λυγίζος, τον οποίο τη δεκαετία του ’70 αγαπήσαμε μέσα από την εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης «Candid Camera» με την Μπέττυ Λιβανού, αλλά και στη συνέχεια, στα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης, με το χιουμοριστικό σόου «Οχι τα νέα του ΑΝΤ1» με την Ελένη Ράντου, μετακόμισε στη «Σκέπη Πρόνοιας» στην Παιανία.


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha