Popular Post

Blogger Themes

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Δείτε που κάνουν προσλήψεις


Αιτήσεις εντός των ημερών μπορούν να καταθέσουν οι υποψήφιοι για 6.083 θέσεις εποχικού προσωπικού. Το νέο προσωπικό θα προσληφθεί σε δήμους, μουσεία, ΚΕΠ και παιδικούς σταθμούς, πανεπιστήμια, σχολεία.

Πρόκειται για συμβασιούχους που θα υπογράψουν συμβάσεις εργασίας από δύο μήνες έως ένα έτος. Από το συνολικό αριθμό των θέσεων οι 5.771 θα καλυφθούν από συμβασιούχους στο πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας.

Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει σύμφωνα με τα εξής κριτήρια: χρόνος ανεργίας, πολυτεκνία ή τέκνο πολύτεκνης οικογένειας, τριτεκνία ή τέκνο μονογονεϊκής οικογένειας, βαθμός βασικού τίτλου σπουδών και εμπειρία.


Ο δήμος πληρώνει αρκεί να δοξάζεται ο ίδιος!


Προ ολίγων μηνών αναρτούσαμε στην ιστοσελίδα τη σχετική απόφαση του δήμου με τις επιχορηγήσεις των Συλλόγων. Λίγες ημέρες νωρίτερα γράφαμε σχετικά με την απάντηση του δήμου σε ερώτηση Συλλόγου τι μέλλει γενέσθαι με τα χρήματα που έλεγε “ή θα τα πάρετε όλοι ή δε θα πάρει κανένας”.

Γράφει ο Στρατής Μαζίδης
Με άλλα λόγια πιάσε το αυγό και κούρεφτο, όταν έχεις προγραμματίσει κάποια πράγματα.
Ας γίνω όμως λίγο πιο συγκεκριμένος. Σε λίγο καιρό συμπληρώνονται τα 90 χρόνια από τον ξεριζωμό του ελληνισμού της Μικράς Ασίας και ο Σύλλογος Μικρασιατών Ανατολικής Αττικής κάνει μια προσπάθεια να συνδυάσει τα εγκαίνια της πλατείας Μικράς Ασίας με μια εκδήλωση για την ιστορική μνήμη. Στα πλαίσια αυτά οι άνθρωποι του Συλλόγου σχεδίαζαν με την υποσχεθείσα και αποφασισθείσα επιχορήγηση των € 1.500,00 να προχωρήσουν στη χάραξη μιας μαρμάρινης πλάκας για να τοποθετηθεί στην πλατεία.
Αξιόπιστες όμως πληροφορίες θέλουν τη δημοτική αρχή να απαντά ότι “εδώ δεν ξέρω αν θα μπορέσω να πληρώσω τους υπαλλήλους και θα σας δώσω λεφτά;”.
Με τέτοιου είδους προσεγγίσεις αναρωτιέται κανείς όχι μόνο τι μέλλον μπορεί να έχει η πόλη μας αλλά και η χώρα μας γενικότερα.


ΔΙΑΔΩΣΤΕ: Η λίστα με τα Κοινωνικά Παντοπωλεία σε όλη την Ελλάδα



ΔΙΑΔΩΣΤΕ: Η λίστα με τα Κοινωνικά Παντοπωλεία σε όλη την Ελλάδα
Από το Όλα Free λάβαμε τη λίστα με όλα τα κοινωνικά παντοπωλεία.
Ευχαριστούμε το «Όλα Free» και την αναδημοσιεύουμε ώστε να είστε ενήμεροι αλλά και να τη διαδώσετε εάν το επιθυμείτε:
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ:
Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Νέας Ιωνίας
Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 3
Τηλέφωνο: 2102793916 – 2102777198 – 2102793785.
Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Παλλήνης
Tηλέφωνο: 210-6604659
Blog
Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαρκόπουλο
Διεύθυνση: Χρ. Μεθενίτη 7, δίπλα στο δημαρχείο
Τηλέφωνο: 2299020173/ 20174
Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ηλιούπολης
Διεύθυνση: Ποσειδώνος 49
Τηλέφωνο: 210 2380208, 6936 784725
Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Πετρούπολης
Διεύθυνση: Λεωφόρος Πετρουπόλεως 168,
Τηλέφωνο: 2105063660
Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ηρακλείου Αττικής


Θρακική πόλη 2.500 ετών ανακάλυψαν στη Βουλγαρία!!




Μια νέα θρακική πόλη, ηλικίας 2.500 ετών, ανακάλυψαν Βούλγαροι αρχαιολόγοι κατά τη διάρκεια των πρώτων ανασκαφών που διενεργούνται στο Τσάρεβο, στη νότια ακτή της Μαύρης Θάλασσας, περίπου 70 χλμ. νοτιανατολικά της πόλης Μπουργκάς.

Επικεφαλής της ανασκαφικής ομάδας είναι ο Μίλεν Νικολόβ, αρχαιολόγος του Περιφερειακού Ιστορικού Μουσείου του Μπουργκάς.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του πρακτορείου ειδήσεων της Σόφιας Novinite, ο οικισμός βρίσκεται πολύ κοντά στην εκκλησία «Uspenie Bogorodichno» (αφιερωμένη στην Κοίμηση της Θεοτόκου), τα δε ευρήματα αποδεικνύουν ότι το Τσάρεβο –που τον 12ο αιώνα ονομαζόταν Βασιλικό- και τα περίχωρά του έχουν πολύ αρχαιότερη ιστορία από ό,τι πιστευόταν μέχρι σήμερα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ: 35 παιδάκια στο ΠΙΚΠΑ Πεντέλης ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ τη βοήθειά μας!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ: 35 παιδάκια στο ΠΙΚΠΑ Πεντέλης ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ τη βοήθειά μας!ΜΗ ΓΥΡΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ…ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.
35 παιδάκια από 4 μηνών έως 12 ετών στο ΠΙΚΠΑ Πεντέληs, για υιοθεσία, ζητούν παπούτσια και ρούχα, δείτε τι χρειάζονται ακριβώς στη λίστα.
ΑΝΑΡΡΩΤΗΡΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ – ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ
Α/Α Όνομα Ηλικία Νο Παπουτσιού
1. Πέτρος 20 μηνών No 21
2. Βιβή 3,5 ετών No 25
3. Χάρης 2 ετών No 23
4. Νίκος 12 μηνών Νο 20
5. Ραφαήλ 1,5 ετών No 19
6. Παναγιώτης 1,5 ετών No 20
7. Έλλη 2 ετών No 22
8. Νίκος 12 μηνών Νο 18


Θέλουν το αεροδρόμιο της Μεγίστης οι Τούρκοι!


Ωραίο κόλπο σκαρφίστηκαν στην Άγκυρα για να απορροφήσουν οικονομικά το Καστελόριζο (Μεγίστη): Ο Τούρκος υπουργός ΕΕ, Εγκεμέν Μπαγίς είπε ότι "Το αεροδρόμιο του Καστελόριζου βρίσκεται σε απόσταση 3 λεπτών από το Κάς , ενώ εκείνο της Αττάλειας απέχει 2,5 ώρες και ότι με αμοιβαίες συμφωνίες θα πρέπει να μπορεί να χρησιμοποιηθεί το ελληνικό αεροδρόμιο"!

Για πρώτη φορά το θέμα της χρησιμοποίησης του ελληνικού αεροδρομίου στο Καστελόριζο το είχε θέσει τον Μάρτιο ο δήμαρχος της τουρκικής πόλης του Κάς, Αμπντουλλάχ Γκιουλτεκίν, επειδή δήθεν εκεί δεν μπορεί να κατασκευαστεί αεροδρόμιο λόγω μή ύπαρξης επίπεδης έκτασης που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του.

Εμείς λέμε αντί να δαπανούν χρήμα για να κατασκευάζουν βάσεις εκτόξευσης πολλαπλών εκτοξευτών πυραύλων καυ αυτοκινούμενων πυροβόλων, όπως έχουν κάνει απέναντι από την Μεγίστη, να σκάψουν και να κάνουν το δικο τους αεροδρόμιο...

 defencenet.gr


Θεια Λειτουργία στο γραφικό εκκλησάκι της Κηφισιάς την Παναγίτσα



Πανηγυρική Θεία Λειτουργία πραγματοποιήθηκε το πρωί στο γραφικό εκκλησάκι  στο κέντρο της Κηφισιάς την Παναγίτσα παρουσία  πλήθος κόσμου που από νωρίς προσήλθε. Από την 1ηΑυγούστου καθημερινά ακούγονταν οι παρακλήσεις  στην Παναγίτσα, η οποία γιορτάζει και  θα πραγματοποιήθει Λιτάνευση της Εικόνας στα 9μερα της Παναγίας στις 22 Αυγούστου Χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κηφισιάς Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλου. Μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της Ορθοδοξίας είναι η 15η Αυγούστου, ημέρα της Κοίμησης της Θεοτόκου και γιορτάζεται από τη μία άκρη της Ελλάδος ως την άλλη με ιδιαίτερη λαμπρότητα και ευλάβεια. Όλες οι εορτές προς τιμή της Παναγίας χαρακτηρίζονται «Θεομητορικές εορτές». Κυριότερη θέση όμως θέση κατέχει η Κοίμηση της Θεοτόκου γιατί έχει ιδιαίτερη θέση στο λαϊκό καλαντάρι με νηστεία και τις «παρακλήσεις» που προηγούνται, όπου σε πολλά νησιά στολίζουν και τον επιτάφιό της. Χιλιάδες πιστών όλων των ηλικιών προσέρχονται σε διαφόρους ναούς της Παναγίας σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας για να προσκυνήσουν τις θαυματουργές εικόνες της.  Την τιμητική της έχει η Παναγία της Τήνου της οποίας ο εορτασμός έχει και έναν ιδιαίτερο εθνικό χαρακτήρα.


Θύελλα αντιδράσεων για τις πρόσφατες μονοδρομήσεις στην Κηφισιά (vid)



Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει απο τους κατοίκους του Δήμου Κηφισιάς και δη της περιοχής που βρίσκεται στα γεωγραφικά όρια μεταξύ της Κηφισιάς και της Νέας Ερυθραίας, με αφορμή τις πρόσφατες "επιλεκτικές" και άνευ προειδοποίησης μονοδρομήσεις, που αφορούν τις οδούς ΙΩΝΙΑΣ - ΕΛΛΗΣ - ΤΡΟΙΑΣ - ΠΟΝΤΟΥ - ΛΕΒΙΔΟΥ.
Αρχές Ιουλίου και εντελώς αναπάντεχα ένα πρωινό οι διερχόμενοι οδηγοί απο την Χαρ.Τρικούπη που είχαν κατεύθυνση προς την Πολιτεία και το Καστρί, ξαφνικά "έπεφταν" στα απαγορευτικά σήματα που "φύτρωσαν" μέσα σε ένα βραδυ και τα οποία δεν τους επέτρεπαν να συνεχίσουν την πορεία τους (λοξώς δεξιά, όπως για δεκάδες χρόνια συνηθίζοταν) με συνέπεια να δημιουργηθεί το απόλυτο χάος κι ένα τροχαίο περιστατικό...
Η απουσία της Δημοτικής Αστυνομίας χαρακτηριστική, με τους οδηγούς αρχικά να διστάζουν να συνεχίσουν την πορεία τους, ωστόσο όμως μπροστά στο δίλλημα να περιμένουν μέσα στον καύσωνα, τουλάχιστον για 10 λεπτά στο φανάρι της Χαρ.Τρικούπη, ώστε να κάνουν μια παράκαμψη που θα τους κόστιζε σε χρόνο μόλις μερικά δευτερόλεπτα, επέλεγαν σαφώς τη δεύτερη λύση, με συνέπεια το όλο θέμα να μοιάζει μεφαρσοκωμωδία (δείτε παρακάτω το σχετικό video)!


ΦΩΤΟ: Τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία της Microsoft στο Μαρούσι!


ΦΩΤΟ: Τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία της Microsoft στο Μαρούσι!
Τρεις άγνωστοι άνδρες υπό την απειλή όπλων και φορώντας κουκούλες, ανάγκασαν τους φύλακες του κτιρίου της Microsoft στο Μαρούσι να απομακρυνθούν και στη συνέχεια αφού περίελουσαν περιμετρικά το κτίριο με βενζίνη, έβαλαν φωτιά και εξαφανίστηκαν.
Συγκεκριμένα, οι δράστες εμφανίστηκαν με φορτηγάκι γύρω στις 03:45 τα ξημερώματα της Τετάρτης χωρίς να έχουν κίνητρο τη ληστεία.
To κτίριο έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από την πυρκαγιά, η οποία έφτασε μέχρι τον τρίτο όροφο. Να σημειωθεί ότι το κτίριο είχε πρόσφατα ανακαινιστεί.
Ο φύλακας ενημέρωσε την πυροσβεστική που κατάφερε να θέσει τη φωτιά υπό έλεγχο, ενώ η αστυνομία έχει αποκλείσει το χώρο.
Άνδρες της αντιτρομοκρατικής έχουν ζώσει το κτίριο ενώ το «βαν» που χρησιμοποίησαν οι δράστες μεταφέρεται ήδη στα εργαστήρια για εξέταση.


Εφιάλτες, προδότες του λαού 1941-1944.



Βίκυ Μοσχολιού (1943 – 2005) (VIDEO)



Βίκυ ΜοσχολιούΗ Βίκυ Μοσχολιού γεννήθηκε στις 17 Μαΐου του 1943 στο Μεταξουργείο και έζησε τα παιδικά της χρόνια στο Αιγάλεω. Χρόνια στερημένα, αλλά γεμάτα αγάπη και μουσική, καθώς ο πατέρας της δεν αποχωριζόταν το γραμμόφωνο και την πλούσια συλλογή του από λαϊκά δισκάκια της εποχής.
Για να βοηθήσει την οικογένεια της, δεκατριάχρονο κοριτσάκι ακόμα, πιάνει δουλειά σε εργοστάσιο ως κορδελιάστρα. Πάντα, όμως, είτε ανάμεσα στις κλωστές και τα καρούλια, είτε στις ανθισμένες μυγδαλιές της Αγίας Βαρβάρας, η Βίκυ έχει ένα τραγούδι στο στόμα. Οι αυστηρών αρχών γονείς της, όμως, δεν της επιτρέπουν να δουλέψει νύχτα. Με την παρέμβαση της ξαδέρφης της, Έφης Λίντα, πείθονται τελικά και το 1962, Κυριακή του Πάσχα, η Βίκυ κάνει την πρεμιέρα της στο πάλκο, δίπλα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση και τη Δούκισσα, στην Τριάνα του Χειλά.
Εκεί, δύο χρόνια μετά, την ακούει τυχαία ο Σταύρος Ξαρχάκος που αναζητά εκείνη την περίοδο μια νέα φωνή για να ερμηνεύσει το θρυλικό πλέον τραγούδι Χάθηκε το φεγγάρι στην ταινία Λόλα, με το Νίκο Κούρκουλο και την Τζένη Καρέζη. Είναι η αρχή μιας λαμπρής καριέρας, καθώς ακολουθούν αμέτρητες συνεργασίες, σχεδόν με όλους τους κορυφαίους συνθέτες και στιχουργούς: τον Σταύρο Ξαρχάκο, τον Γιάννη Σπανό, τον Γιώργο Ζαμπέτα, τον Απόστολο Καλδάρα, τον Δήμο Μούτση, τον Άκη Πάνου, τον Μίκυ Θεοδωράκη, τον Σταύρο Κουγιουμτζή, τον Βασίλη Τσιτσάνη, τον Μάρκο Βαμβακάρη.


Σαν σημερα 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ πεθαίνει ο βασιλιάς του rock n roll Έλβις Πρίσλεϊ.




ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΩΝ ΠΑΛΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ



Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha