Popular Post

Blogger Themes

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Ολες οι αλλαγές σε ωράρια εργασίας, μισθούς, αποζημιώσεις και άδειες .





«Πάτωμα» ασφαλείας στις συλλογικές συμβάσεις εργασίας -ακόμη και στις ατομικές- θα είναι από τον ερχόμενο Απρίλιο ο νομοθετημένος κατώτατος μισθός (586 ευρώ) με τις πολυετίες που δικαιούται κάθε εργαζόμενος (ανάλογα με τα έτη προϋπηρεσίας του) αλλά χωρίς το επίδομα γάμου. Τη ρήτρα ασφαλείας για να μην πέφτουν οι μισθοί κάτω από το όριο (ακόμη και σε επιχειρήσεις που δεν θα είναι μέλη των οργανώσεων των εργοδοτών) προβλέπει η τελική διάταξη του πολυνομοσχεδίου στο τμήμα για τα εργασιακά.

Σύμφωνα με τη ρύθμιση «ατομικές συμβάσεις εργασίας και συλλογικές συμβάσεις εργασίας κάθε είδους δεν επιτρέπεται να ορίζουν μηνιαίες τακτικές αποδοχές ή ημερομίσθιο πλήρους απασχόλησης κατώτερο από τον νομοθετικώς καθορισμένο κατώτατο». Πέραν της μηνιαίας τακτικής προσαύξησης λόγω προϋπηρεσίας, καμία άλλη προσαύξηση δεν θα περιλαμβάνεται, ωστόσο, στο νομοθετικά καθορισμένο κατώτατο μισθό και ημερομίσθιο έως ότου η ανεργία διαμορφωθεί σε ποσοστό κάτω του 10% αναστέλλεται και η προσαύξηση για προϋπηρεσία, που συμπληρώνεται μετά την 14.2.2012.

Η ΕΓΣΣΕ
Οι Εθνικές Γενικές Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας θα μπορούν να καθορίζουν τους ελάχιστους μη μισθολογικούς όρους εργασίας, που ισχύουν για τους εργαζομένους όλης της χώρας. Αν συμφωνηθούν βασικοί μισθοί, βασικά ημερομίσθια, επιπλέον προσαυξήσεις (π.χ. επίδομα γάμου) θα ισχύουν μόνο για τους εργαζομένους που απασχολούνται από εργοδότες των συμβαλλομένων εργοδοτικών οργανώσεων.


ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ “Με το δάχτυλο στην σκανδάλη” οι πάντες από το Αιγαίο μέχρι τον Κόλπο – Aντίστροφη μέτρηση



Η αντίστροφη μέτρηση για την επίθεση στην Συρία έχει ξεκινήσει, και μπορεί να συμπαρασύρει και το Ιράν 
σε μια πιθανή προσπάθεια της Δύσης να καθαρίσει δύο “εκκρεμότητες” σε ένα με μια γιαγντιαία πολεμική επιχείρηση όσο και αν το Ιράν είναι τελείως διαφορετικό μέγεθος από την Συρία.

Οι εκτιμήσεις του γνωστού για τις επαφές του με τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες, ιστότοπου DEBKA συμπίπτουν απόλυτα με αυτά που δημοσίευσε χθές το defencenet.gr περί άμεσης έναρξης επιχειρήσεων μετά τις αμερικανικές εκλογές, και πάντως όχι πέραν του Νοεμβρίου.

Οι πληροφορίες που έρχονται από όλα τα μέτωπα δείχνου αυξημένη πολεμική προπαρασκευή:


Πιλάφι με μανιτάρια - Μοναχού Δοσίθεου




Υλικά:
2 φλυτζάνια τσαγιού ρύζι σκληρό
5 φλυτζάνια τσαγ
ιού νερό (ή και λίγο περισσότερο αν θέλουμε το πιλάφι μαλακό)
 
χυμός ενός λεμονιού
2 κουτ. της σούπας βούτυρο γάλακτος
2 φλυτζάνια τσαγιού ψιλοκομμένα μανιτάρια
2 κουτ. της σούπας τριμμένη παρμεζάνα

Εκτέλεση:


Τεράστιο ρήγμα δημιουργήθηκε στην Ισπανία-Δείτε τις εικόνες!




Ένα τεράστιο ρήγμα μήκους 1,5 χιλιομέτρου δημιουργήθηκε ξαφνικά στη γη, στη νότια Ισπανία, στις περιοχές του El Esparragal και του Puerto Lumbreras που είχαν
πληγεί από πλημμύρες τις προηγούμενες ημέρες.



Η έκπληξη και ο φόβος είναι μεγάλος για τους ιδιοκτήτες στην πληγείσα περιοχή, που δεν μπορούν να εξηγήσουν το φαινόμενο. Πέρυσι τον Μάϊο, είχε σημειωθεί ένας σεισμός 5,1R, οποίος λόγω μικρού εστιακού βάθους, μόλις 1 χιλιομέτρου, προκάλεσε φοβερές ζημιές στην περιοχή.


ΦΩΤΟ – ΣΟΚ: Στο Carrefour αγοράζουν το χρυσό όσων υποφέρουν!




Δεν υπάρχει κράτος; Μα τι λέμε; Ποιο κράτος; Το κατοχικό;
Δεν υπάρχει τσίπα; Μα τι λέμε; Από τους ξετσίπωτους;
 
Δείτε τη φωτογραφία καταγγελία που αναρτήθηκε στο twitter. Στο πολυκατάστημα Carrefour έχουν στήσει πάγκους «αργυραμοιβών» και αγοράζουν το χρυσό του κοσμάκι!
 
Θα ..

μας πείτε, αυτό σας πείραξε; Που έχουν ξεφυτρώσει ανταλλακτήρια σε όλη την Ελλάδα, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε γωνιά; 


ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ “ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟ” ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ Ν.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ



20121106-234651.jpg 

Σύμφωνα με πληροφορίες από καλά ενημερωμένες επιχειρηματικές πηγές, η οικογένεια του Νίκου Παπανδρέου, εντός του προσεχούς μήνα και όχι πάντως αρκετά πριν από τα Χριστούγεννα, ετοιμάζεται να αναχωρήσει για το εξωτερικό. Προορισμός κατά τις ίδιες πηγές πληροφόρησης, είτε η Βρετανία είτε η Αμερική “για να διδάξει ο Νίκος σε πανεπιστημιακή σχολή του εξωτερικού”. Τώρα τι να διδάξει ο Νίκος σε πανεπιστήμιο, γι αυτό θα σας γελάσουμε.
Στην βίλα του στην Εκάλη, οι ...
διαβουλεύσεις με πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος 
είναι συνεχείς. Το γιατί το γνωρίζει ο ίδιος και μάλλον δεν πρέπει να απέχουν πολύ από την εμπλοκή του ονοματεπώνυμου “Νίκος Παπανδρέου” στη φερόμενη ως “λίστα Λαγκάρντ” , συμβάν για το οποίο ο αδερφός του πρώην πρωθυπουργού το απέδωσε σε επίσκεψή του στο ΣΔΟΕ, σε συνεπωνυμία.


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha