Popular Post

Blogger Themes

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Νέα στοιχεία για το UFO της Βαλτικής



Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει το μυστηριώδες μεταλλικό αντικείμενο μήκους 18 μέτρων, στο βυθό της Βαλτικής Θάλασσας, του οποίου το σχήμα μοιάζει με αυτό που έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε "ιπτάμενο δίσκο". 

Οι δύτες που εξερευνούν ένα άγνωστο αντικείμενο λένε πως ο εξοπλισμός τους τίθεται εκτός λειτουργίας μόλις πλησιάσουν στα 200 μέτρα, επιτείνοντας ακόμα περισσότερο το μυστήριο που καλύπτει το άγνωστο αντικείμενο. Δύτες της ομάδας «Ocean X» που βουτούν στο σημείο λένε πως κάποιες κάμερες και το δορυφορικό τηλέφωνο της ομάδας δεν λειτουργούν όταν βρίσκονται ακριβώς πάνω από το αντικείμενο και τίθενται και πάλι σε λειτουργία μόλις απομακρυνθούν! «Κάθε τι ηλεκτρικό παύει να δουλεύει», δήλωσε ο δύτης Stefan Hogerborn. «Μόλις απομακρυνόμαστε ξαναλειτουργεί, μόλις ξαναπλησιάσουμε σβήνει!»



«Έχουμε ζήσει πράγματα που πραγματικά δεν φανταζόμουν και είμαι ο μεγαλύτερος σκεπτικιστής της ομάδας σχετικά με τις θεωρίες αυτές», είπε ο δύτης Peter Lindberg.


Στην Ουάσιγκτον οι Τσάμηδες: Ζητούν διαπραγματεύσεις «για την 'Ηπειρό μας»




Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Voice of America ο επίτιμος Πρόεδρος του Τσάμικου κόμματος PDIU, Tahir Muhedini ευθαρσώς δήλωσε ότι, Ελλάδα και Αλβανία θα πρέπει να αρχίσουν διάλογο για το "Τσάμικο" με τη συμμετοχή και διεθνών μεσολαβητών.

Ο επίτιμος του PDIU συνέχισε λέγοντας ότι όλη αυτή η κινητοποίηση συμπεριλαμβανομένης και της «Εβδομάδας της Τσαμουριάς» έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση του διεθνούς παράγοντα, προκειμένου να πιέσουν για τη συζήτηση του τσάμικο ζητήματος.

"Ήρθε ο καιρός να τεθεί επί τάπητος το ζήτημα" - είπε ο Muhedini.Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Voice of America ο επίτιμος Πρόεδρος του Τσάμικου κόμματος PDIU, Tahir Muhedini ευθαρσώς δήλωσε ότι, Ελλάδα και Αλβανία θα πρέπει να αρχίσουν διάλογο για το "Τσάμικο" με τη συμμετοχή και διεθνών μεσολαβητών.

Ο επίτιμος του PDIU συνέχισε λέγοντας ότι όλη αυτή η κινητοποίηση συμπεριλαμβανομένης και της «Εβδομάδας της Τσαμουριάς» έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση του διεθνούς παράγοντα, προκειμένου να πιέσουν για τη συζήτηση του τσάμικο ζητήματος.

"Ήρθε ο καιρός να τεθεί επί τάπητος το ζήτημα" - είπε ο Muhedini.


Έκοψε και έφαγε τα χείλια της γυναίκας του



Έκοψε και έφαγε τα χείλια της γυναίκας του
Ήταν ένας καταξιωμένος καθηγητής και απολάμβανε του σεβασμού στην κοινωνία της Στοκχόλμης. Μέχρι που αποφάσισε να τιμωρήσει τη γυναίκα του, η οποία του ζήτησε διαζύγιο… 
κόβοντας και τρώγοντας τα χείλια της, έτσι ώστε «αυτή να μη μπορέσει να φιλήσει ποτέ ξανά κανέναν». Ο 52χρονος ακαδημαϊκός είπε στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν ότι σχεδίαζε να αυτοκτονήσει και ότι η επίθεση στην κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγό του ήταν… «αυθόρμητη»! Ο ιρανικής καταγωγής καθηγητής βγήκε εκτός ελέγχου από τη ζήλια του όταν εκείνη του ζητούσε επίμονα διαζύγιο. Το τελικό «χτύπημα» του το έδωσε όταν επέστρεψε από ένα ταξίδι, στο οποίο ο καθηγητής πίστευε ότι είχε πάει με τον εραστή της. «Στην αρχή άρπαξα ένα μαχαίρι, αλλά δεν έκοβε αρκετά καλά. Μετά πήρα ένα νυστέρι» είπε.


ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ: “Έτσι φρόντιζαν την μητέρα μου στην κλινική”!



Δείτε το βίντεο:

Μια κόρη έβαλε για 24 ώρες κρυφή κάμερα σε κλινική για ηλικιωμένα άτομα και κατέγραψε την “φροντίδα” που έδιναν οι νοσοκόμες στην ίδια της την μητέρα....


...Η ίδια δεν μπορούσε να το πιστέψει όταν είδε τελικά το βίντεο αυτό.
Νοσοκόμοι της κλινικής, άνδρες και γυναίκες, συμπεριφέρονταν στην μητέρα της λες και ήταν ένα σακί από πατάτες.

Η Τζέιν Γούορολ εδώ και ένα χρόνο έχει την μητέρα της σε μια ιδιωτική κλινική φροντίδας ηλικιωμένων ατόμων καθώς η μητέρα της είναι κατάκοιτη και χρειάζεται συνεχώς φροντίδα και περιποίηση. Μόνο που δεν φανταζόταν ότι θα είχε την συγκεκριμένη…φροντίδα. Η 78χρονη μητέρα της, της είχε πει πως δεν της συμπεριφέρονται καλά αλλά η ίδια δεν το πίστεψε. Έτσι μια μέρα ενώ ήταν στο ίντερνετ είδε ότι κάποιος πωλούσε μια κρυφή κάμερα. Μπήκε λοιπόν την αγόρασε και την έβαλε στο δωμάτιο της μητέρας της μόνο για 24 ώρες. Το τι κατέγραψε είναι συγκλονιστικό.


Βενιζέλος-Τεράστιος επιχειρηματίας: Δείτε πώς αυγάτισε η περιουσία του μέσα σε 13 χρόνια




 
1996: 3 γραφεία, 1 εξοχικό, 2 οικόπεδα, περίπου 130.000 ευρώ καταθέσεις και εισόδημα 55.000 ευρώ
Ο υπουργός δικαιοσύνης έχει ένα γραφείο και ένα οικόπεδο στη Θεσσαλονίκη, και ένα αγροτεμάχιο στη Χαλκκδικής καθώς και ένα Ι.Χ. 1.400 κυβικά. Από κοινού με τη σύζυγό του έχουν 12 εκατομμύρια δρχ. 1.500 δολάρια Ηνωμένων Πολιτειών και 2.000 γαλλικά φράγκα.
Η σύζυγος του κ. Βενιζέλου έχει..
δύο γραφεία και μία εξοχική κατοικία και σε κοινό λογαριασμό με την κόρη της 6,5 εκατομμύρια δρχ. και 142.000 γερμανικά μάρκα. Ο κ. Βενιζέλος δήλωσε εισόδημα 18.788.190 δρχ.
200917 ακίνητα, 2,7 εκ ευρώ καταθέσεις, 130.000 μετοχές και εισόδημα 106.000 αυτός και 74.000 η σύζυγος


Άλεξ Τζόουνς-Το Μυστικό για το Φαγητό ( VIDEO )



Η νόθευση των βασικών καλλιεργιών του πλανήτη, Γενετικά Μεταλλαγμένη Οργανισμοί (ΓΜΟ) και εκ προθέσεως αλλαγμένο νερό, τροφή και αέρα που συνολικά λειτουργούν ως μια επιχείρηση Ευγονικής για να αδυνατίσουν τις μάζες και να επιτύχουν την πλήρους του φάσματος κυριαρχία. Ασπαρτάμη (Sugar Free), τα ΓΜΟ, τα υδραργύρου μολυσμένα, τα φυτοφάρμακα, το υψηλής φρουκτόζης σιρόπι καλαμποκιού, το κλωνοποιημένο κρέας, το rBGH και όλα μπήκαν στην διατροφή μας και στο περιβάλλον - είτε το θέλουμε είτε όχι.



Alex Jones addresses one of the darkest modes of power the globalists have used to control the population-- food. The adulteration of the planet's staple crops, genetically-altered species ..
and intentionally-altered water, food and air all amount to a Eugenics operation to weaken the masses and achieve full spectrum domination.


GR ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: 4ΑΔΑ ΠΕΜΠΤΗΣ 28/6/2012





166 ΛΑΧΤΙ-ΒΑΑΣΑ


Η Λάχτι γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα με 3-2 αυτή τη φορά εκτός έδρας από την Χόνκα. Πάλεψε όσο μπορούσε την αναμέτρηση και παρά το γεγονός ότι είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα για 22 λεπτά δεν μπόρεσε να το αξιοποιήσει. Όταν αποβλήθηκε και δικός της παίκτης τότε η πλάστιγγα έγειρε προς την Χόνκα. Εντός έδρας έχει καλή εικόνα και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες. Τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Γιούκα. Η Βάασα από την μεριά της δείχνει αυτή τη στιγμή να είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας. Πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Ίντερ Τουρκού και έμεινε αήττητη για πέμπτο σερί παιχνίδι. Πλέον βρίσκεται ένα τρίποντο μακριά από την 3η θέση και θα προσπαθήσει να το πάρει σήμερα κόντρα σε μια ομάδα που δεν δείχνει ιδιαίτερα απειλητική. Για αυτό θα πάμε ( 12  2,20-2,55 )




167 ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ-ΧΑΚΑ


Η Μάριεχαμν χάλασε το αήττητο σερί της γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από την Κουόπιο εκτός έδρας. Έχασε έτσι την ευκαιρία να πλησιάσει στον έναν βαθμό από την κορυφή. Σήμερα επανέρχεται στην δυνατή της έδρα και κόντρα σε μια ομάδα που εκτός έδρας έχει προβλήματα μπορεί να επανέλθει στις νίκες. Η Χάκα από την μεριά της παρουσιάζεται ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα στο πρωτάθλημα έχοντας δυο σερί νίκες. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε με 3-1 της Γιβασκίλα και ξέφυγε τρεις βαθμούς από την τελευταία θέση. Σήμερα όμως έχει δύσκολο έργο και μάλλον δεν θα αποφύγει την ήττα. Και εδώ θα πάμε με τον 


ΣΟΚ: Δείτε πόσο γερασμένη είναι η Sharon Stone!




1:29 μμ. Μπορεί πριν μερικές εβδομάδες η Sharon Stone να έδειχνε πιο νέα και sexy από ποτέ στην αγκαλιά του νεαρού μοντέλου, Martin Mica, αλλά σε αυτές τις φωτογραφίες, η 54χρονη ηθοποιός δείχνει πιο… γερασμένη από ποτέ!
Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε σας λέμε. Οι παπαράτσι, την πέτυχαν στο Los Angeles για φαγητό με μερικές καλές τις φίλες, και όπως θα παρατηρήσετε στις φωτογραφίες, η εικόνα της είναι σοκαριστική.

Εντελώς άβαφτη, πολύ κουρασμένη, με ρυτίδες και εξαντλημένη, η Sharon Stone, έδειχνε μια … «άλλη».
Μάλιστα όση ώρα έτρωγε, έδειχνε να κρατιέται με το ζόρι ξύπνια, κρατώντας άλλοτε το κεφάλι της, και άλλοτε κλείνοντας τα μάτια της εμφανώς νυσταγμένη.
Διόλου τυχαίο πάντως που η Stone έχει φτάσει στα όρια της εξάντλησης.
Με το toy boy της 27 χρόνια μικρότερο της, και με τρεις ταινίες στα σκαριά, πόσο ν΄αντέξει η γυναίκα;


Σοκ για τους συνταξιούχους από τους ληστροτραπεζίτες – Παρακρατούν τις συντάξεις τους… ( VIDEO )


Η  ΜΑΦΙΑ ΟΡΓΙΑΖΕΙ  ΓΙΑΤΙ  ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΗΝ …ΣΥΛΛΑΒΕΙ
Δείτε στο ρεπορτάζ της κρατικής τηλεόρασης κιόλας, πως οι τράπεζες παρακρατούν παράνομα τις συντάξεις εκατοντάδων συνταξιούχων χωρίς καμία προειδοποιήση.
Δείτε το βίντεο …


Όταν λέει ο Βενιζέλος οτι θα κλείσει το ΠΑΣΟΚ και θα αλλάξει όνομα δεν πιστεύω οτι εννοεί οτι θα αλλάξει ΑΦΜ και θα φεσώσει τον Ελληνικό λαό...




 
 Όταν λέει ο Βενιζέλος οτι θα κλείσει το ΠΑΣΟΚ και θα αλλάξει όνομα δεν πιστεύω οτι εννοεί οτι θα αλλάξει ΑΦΜ και θα φεσώσει τον Ελληνικό λαό μέσω Αγροτικής τράπεζας με τουλάχιστον 100.000.000 Ευρώ.....
Την ώρα που κατάσχονται σπίτια για 1000 ευρώ νομίζει οτι θα δεχτούμε φέσι 100.000.000 με την...
κάλυψη της συγκυβέρνησης;


Αυτοκτόνησε 31χρονος ναυτικός στην Ανδρο




Αυτοκτόνησε 31χρονος ναυτικός στην ΑνδροΣοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Άνδρο μετά την αυτοκτονία ενός 31χρονου άντρα από στο νησί. Ο άτυχος νέος έδωσε τέλος στη ζωή του πριν από μερικά 24ωρα βάζοντας θηλιά στο λαιμό του.
Σύμφωνα με το cyclades24.gr ο αυτόχειρας ήταν ναυτικός στο επάγγελμα. Σύμφωνα με πληροφορίες..
ο 31χρονος ότι επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του διότι το τελευταίο διάστημα ήταν άνεργος και αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.




Πηγή


ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ ΠΕΜΠΤΗΣ 28/6/2012



164 ΓΙΑΡΟ - ΕΛΣΙΝΚΙ

Η  παράδοση γράφει under στο Γιάρο – Ελσίνκι


165 ΓΙΒΑΣΚΙΛΑ - ΧΟΝΚΑ



Η Γιβάσκιλα αντιμετωπίζει πολύ συχνά προβλήματα στα εντός έδρας της παιχνίδια και φέτος δεν έχει κρατήσει ακόμα ανέπαφη την εστία της. Η Χόνκα είναι μέτρια εκτός, αλλά κόντρα στη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος μπορεί να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ. Στο 1,53 το goal-goal στην Bet365Διαβάστε περισσότερα εδώ
166 ΛΑΧΤΙ - ΒΑΑΣΑ
Τούμπα γύρισε το φαβορί στο Λάχτι-Βάασα, αλλά ακόμα και έτσι το 2,40 είναι καλή τιμή για το διπλό της φορμαρισμένης Βάασα στην έδρα της ντεφορμέ Λάχτι.


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha