Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Απολιθωμένο κεφάλι δράκου βρέθηκε στην Κίνα!




Απολιθώματα ζώων βρίσκονται συχνά σε όλο τον πλανήτη, όμως το απολιθωμένο κεφάλι ενός δράκου είναι ένα σπάνιο εύρημα.

Στην πόλη Anshun, Guizhou, της Κίνας όμως οι αρχαιολόγοι στάθηκαν πιο τυχεροί αφού ανακάλυψαν ένα κεφάλι δράκου σε άρτια κατάσταση. Αρχικά οι επιστήμονες καθάρισαν τον πηλό από το απολίθωμα.

Στη συνέχεια παρατήρησαν ότι ο δράκος είχε δυο κέρατα πάνω από το κεφάλι, ενώ η μορφή του τέρατος έμοιαζε σε μεγάλο βαθμό με τα όντα των παραμυθιών και των ιστοριών.

Οι κινέζικοι θρύλοι περιέχουν πολλές αναφορές σε δράκους, ενώ ο δικέρατος δράκος αποτελεί σύμβολο για τους κινέζους. Εξ ου και η ονομασία που έχουν οι κινέζοι ως «απόγονοι του δράκου».

Οι επιστήμονες θεωρούσαν ότι ..ο δράκος ήταν ένα πλάσμα των παραμυθιών.

Το απολίθωμα του δράκου, που βρέθηκε στην περιοχή Guanling County της πόλης Anshun, έχει μήλος 7.6 μέτρων, ενώ το κεφάλι του είναι 76 εκατοστά με λαιμό που ξεπερνάει τα 54 εκατοστά. Το κυρίως σώμα έχει μήκος 2.7 μέτρα και πλάτος 68 εκατοστά. Η ουρά φτάνει τα 3.7 μέτρα. Το κεφάλι του δράκου έχει τριγωνικό σχήμα με ένα στόμα 43 εκατοστών. Τα κέρατα – συμμετρικά μεταξύ τους- εξέχουν από το πλατύτερο τμήμα του κρανίου με μήκος 27 εκατοστά. Είναι ελαφρά κυρτά στο άκρο τους.


Το μυστικό σήμα της ολυμπιάδας του 2012 (VIDEO )


"Ο διάβολος έχει 3 πλοκάμια.
1)Για τους φτωχούς ο κομμουνισμός.
2)Για τους πιστούς ο οικουμενισμός
3)Για τους πλούσιους η μασονία". 

-ΓΕΡΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ-


Μυστηριώδης ριπή ακτινοβολίας έπληξε τη Γη τον 8ο αιώνα μ.Χ.



Το μυστηριώδες συμβάν άφησε ίχνη στους δακτύλιους ανάπτυξης των δέντρων -εικόνα αρχείου 

20120604-8573

Λονδίνο
Μια ριπή φορτισμένων σωματιδίων υψηλής ενέργειας έπληξε τη Γη κάποια στιγμή τη διετία 774-775 μ.Χ, αποκαλύπτει έρευνα στους δακτύλιους αιωνόβιων δέντρων. Όμως, οι πιθανές εξηγήσεις που εξέτασαν οι ερευνητές δείχνουν να καταρρίπτονται, αφήνοντας το μυστήριο αναπάντητο.

Η αποκάλυψη έρχεται από την ομάδα του Δρ Φούσα Μιγιάκε στο Πανεπιστήμιο της Ναγκόγια, η οποία εξέτασε τους κορμούς ιαπωνικών κέδρων και μέτρησε σε κάθε δακτύλιο ανάπτυξης τα επίπεδα του άνθρακα-14.


ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ, ΟΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


 


΄Φωτογραφία του ιερού βράχου της Ακρπόλεως, στην οποία
είναι εμφανή τα Προπύλαια (μπροστά και δεξιά), ο
Παρθενών (πίσω δεξιά) και το Ερεχθείο (αριστερά). Η
Ακρόπολη αποτελεί αναμφιβόλως τον πιο γνωστό
αρχαιολογικό χώρο στην Ελλάδα καθώς και έναν σπουδαίο
πόλο έλξης για τους τουρίστες. Τα περισσότερα όμως΄
μυστηκά του ιερού βράχου παραμένουν κρυμμένα
κάτω από τα πόδια των επισκεπτών! 


Οι περισσότεροι Έλληνες, αλλά και πάρα πολλοί ξένοι έχουν βρεθεί τουλάχιστον μία φορά στον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Οι περισσότεροι όμως απ’ όσους πήγαν εκεί δεν ήξεραν το παραμικρό για τα μυστικά που κρύβονταν κάτω από τα πόδια τους. Η Ακρόπολη δεν είναι μόνο ένα από τα πιο γνωστά αρχαιολογικά μνημεία του κόσμου που στολίζεται από μερικά από τα ομορφότερα κτίσματα της ελληνικής αρχαιότητας, αλλά είναι παράλληλα και ένας τόπος που κρύβει πολλά και σημαντικά μυστικά…

Σύμφωνα με την συμβατική ιστορία, δεν είναι γνωστό το πότε η Ακρόπολη κατοικήθηκε για πρώτη φορά. Οι απόψεις σχετικά με τους πρώτους οικισμούς στην Ακρόπολη ποικίλουν σε ένα φάσμα που αρχίζει από την 3η και τελειώνει στην 6η χιλιετία προ Χριστού. Οι αρχαιολόγοι παραδέχονται ότι στην Ακρόπολη υπάρχουν πολλά 


Paul Krugman: Πολύ καλή ιδέα να δοθούν κονδύλια για την Άμυνα του Πλανήτη από Υποτιθέμενη Επίθεση Εξωγήινων. Θα Βοηθήσει την παγκόσμια οικονομία! ( VIDEO )



Έχουν ξεφύγει τελείως ή περιμένουν κάτι και μας το κρύβουν επιμελώς;



Πειράματα-σοκ από σοβιετικούς και ναζί. Προσπαθούσαν να...αναστήσουν νεκρούς! ( VIDEO )




Στη δεκαετία του 1940, σοβιετικοί επιστήμονες έκαναν πειράματα ώστε να καταφέρουν να …ανασταίνουν νεκρούς!

Το φιλμ προέρχεται από επίσημα αρχεία και δείχνει ένα από τα πειράματα με πειραματόζωο ένα σκύλο.

Τη προσπάθεια των σοβιετικών να γίνουν…Θεοί ακολούθησαν και οι ναζί Γερμανοί.Όπως καλά ξέρουμε κανείς δεν τα κατάφερε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ..


Χριστόδουλος, τον έφαγε η μασονία επειδή αρνήθηκε να εκτελέσει τα σχέδια τους !



ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΕ «ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΥΣ» ΗΓΕΤΕΣ...

Τάσος Παπαδόπουλος, Χριστόδουλος... Έχετε δει εσείς ποτε κανεναν αμερικάνο πρόεδρο ή γερμανό να πέθανε ποτέ από καρκίνο; Και ήταν πολλοι πανάθεμα τους!
Μετά τον Ούγκο Τσάβεζ της Βενεζουέλα, έγινε γνωστό ότι και ο πρώην πρόεδρος της...
Βραζιλίας Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα πάσχει από καρκίνο, αυτή τη φορά στο λάρυγγα.
Ο Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, ο...

άνθρωπος που από βιομηχανικός εργάτης έγινε πρόεδρος στη Βραζιλία και την έβγαλε από το περιθώριο οικονομικά και διπλωματικά, είναι αντιμέτωπος με τον καρκίνο. Την είδηση ανακοίνωσε και επίσημα το Συρο-Λιβανικό Νοσοκομείο του... Σάο Πάολο όπου έχει εισαχθεί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, η κατάστασή του είναι καλή και θα ξεκινήσει χημειοθεραπεία εντός των επόμενων ημερών. Ο Λούλα κυβέρνησε τη Βραζιλία από το 2003 έως το 2010 και θεωρείται ένας από τους δημοφιλέστερους πολιτικούς που πέρασαν ποτέ από τη χώρα.
Κατά τη διάρκεια της θητείας του εφάρμοσε κοινωνικά προγράμματα που έβγαλαν από την ανέχεια 29 εκατομμύρια Βραζιλιάνους και έθεσε τη χώρα του στο επίκεντρο της διεθνούς διπλωματικής σκηνής.


Το σύμβολο της ειρήνης και τι κρύβει απο πίσω...




Το σήμα "πράγματι ξεκίνησε ως ένα σύμβολο της σατανικής ευλογίας κατά τη διάρκεια τελετουργιών.''Το σήμα αυτό έχει χρησιμοποιηθεί από τον Γιάσερ Αραφάτ, Ρίτσαρντ Νίξον, ο Ουίνστον Τσώρτσιλ, "Ο Τσόρτσιλ είπε ότι το σημείο που αντιπροσωπεύει τη νίκη, αλλά να θυμάστε ότι Churchill άνηκε στην "ελίτ" και ήταν μασώνος. Αυτός πιθανότατα γνώριζε την κακή σημασία αυτού του συμβόλου, αλλά προσπάθησε να του αλλάξει το νόημα".

Το «σημάδι v" έχει μια συναρπαστική ιστορία. "V" είναι το σημάδι για τον ρωμαϊκό αριθμό πέντε και ο Adam Weishaupt (ιδρυτής των Ιλλουμινατι )που χρησιμοποιούνται για την Illuminati για να συμβολίσει την «πέντε νόμους''.


Υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια όσον αφορά τους S-300 στη Συρία…




Η Συρία είναι ένα σοβαρό κράτος που όπως φαίνεται λειτουργεί ακόμη κι αν αντιμετωπίζει σημαντικά εσωτερικά προβλήματα. Πέρα από το τι λέγεται και διπλωματικά βγαίνει προς τα έξω τόσο από τη δική της μεριά όσο και από την Τουρκία, οι Σύριοι κατέρριψαν ένα τουρκικό μαχητικό ενώ..
ένα ακόμη γλύτωσε την τελευταία στιγμή με σοβαρές ζημιές.
Εμείς από την πλευρά μας 15 χρόνια τώρα διαθέτουμε αυτό το σημαντικό αμυντικό όπλο και μετά από μια μακρά περίοδο ως προς το αν θα εγκατασταθούν στην Κύπρο (που αρχικά προορίζονταν) καταλήξαμε να τους στείλουμε στην Κρήτη αντί για τα νησιά του Αιγαίου. Είναι σαν να αγοράσεις μια καραμπίνα και αντί να την έχεις κάπου προστατευμένη αλλά και εύκαιρα προσβάσιμη, να την τοποθετήσεις στο πατάρι.
Δεν τους χρησιμοποιήσαμε ούτε όταν κατέρριψαν τον Κώστα Ηλιάκη.


(Greek) THRIVE: What on Earth Will It Take? ( VIDEO )



GR ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ - ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ 24/6/2012



ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ..ΟΛΩΝ!!ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ



Διαπρέπουν οι Έλληνες επιστήμονες στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στον τομέα της νανοτεχνολογίας αφού μόνο στις ΗΠΑ είναι επικεφαλής σε τουλάχιστον 20 εργαστήρια!
Οι ομάδες τους διαπρέπουν και διεκδικούν τις ανώτατες επιστημονικές διακρίσεις, δημιουργώντας πρωτοποριακά προϊόντα, που φιλοδοξούν ν΄ αποσπάσουν το δικό τους μερίδιο σε μια ευρύτερη παγκόσμια αγορά (αυτή της νανοτεχνολογίας) 500-600 δισ. ευρώ σήμερα, που προβλέπεται να φτάσει το 1,5 τρισ. σε μόλις τρία χρόνια από σήμερα, το 2015! Κάποιοι (12) από αυτούς τους διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συμμετάσχουν στο διεθνές επιστημονικό πολυγεγονός NANOTEXNOLOGY 2012 που θα λάβει χώρα από 30 Ιουνίου - 7 Ιουλίου 2012 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».
Ανάμεσά τους, ο Φαέθων Αβούρης, επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας της IBM, ο οποίος έχει προταθεί για το βραβείο Νόμπελ. Η ομάδα των Αβούρη, Charles Lieber, Sumio Lijima, Cees Dekker και Thomas Ebbeson δημιούργησε νανοσωλήνες άνθρακα πλάτους μόλις ενός δισεκατομμυριοστού του μέτρου και μήκους μερικών χιλιοστών. Οι νανοσωλήνες άνθρακα μπορούν να φτιαχτούν για να άγουν την ηλεκτρική ενέργεια και είναι, μεταξύ άλλων, εξαιρετικοί αγωγοί της θερμότητας.


Τα μυστήρια της αρχαία Κρήτης και η διαδικασία της μύησης




Πέντε και περισσότερο χιλιάδες χρόνια, λοιπόν, πριν την σημερινή εποχή υπήρχε στην Κρήτη μια μορφή θρησκείας, μια λατρεία θεοτήτων της Φύσεως, πνευματικού επιπέδου ανώτερη φυσιολατρία. Οι κάτοικοι της Κρήτης ήταν από τους πρώτους που απέδωσαν στο θείο, σεβασμό και στα Μυστήρια. Μυστήρια, στα οποία γινόταν χρήση σημείων και συμβόλων και σε αυτά γίνονταν δεκτοί άνδρες και γυναίκες, που τελούσαν, στους μικρούς τότε σε μέγεθος ναούς τους, τις ιερουργίες και τις μυήσεις τους.


Αλλά στο σημείο αυτό πρέπει να γίνει η διάκριση των κυρίως λεγόμενων Μυστηρίων, δηλαδή των τελετών που κανείς δεν μπορούσε να μετέχει αν δεν ήταν μεμυημένος κατά τους απαιτούμενους τύπους, από τις ξεχωριστές εκείνες τελετές, μερικών εορτών, που η επιτέλεσή τους αν και περιοριζόταν σε ιδιαίτερη τάξη ανθρώπων ή γένους - άνδρες δηλαδή ή γυναίκες - δεν ήταν όμως απαραίτητο, οι λαμβάνοντες σ’ αυτές μέρος να είναι μεμυημένοι.


Τρόμο προκαλεί φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και σοκαριστικό ( VIDEO )





Η φωτογραφία αυτή κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρω του διαδικτύου. Είναι προφανές ότι μέσα στον κόκκινο κύκλο τα σύννεφα σχηματίζουν την μορφή του Χριστού, πολλοί λένε ότι είναι..
πολύ καλή δουλειά του photoshop. 
Ότι και να είναι αλήθεια η ψέματα μια και καμία πηγή δεν αναφέρει το που έχει τραβηχθεί αυτή η φωτογραφία, είναι σημάδι των καιρών.
Σε μια ανάλογη περίπτωση στην Ουκρανία που υπάρχει βίντεο μαθητών δείτε τι ακριβός έγινε παρακάτω 


ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 1941 ΣΤΗΝ ΚΡΉΤΗ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΑΝΔΑΝΟΣ ( VIDEO )



Ταινία ντοκιμαντέρ με τίτλο "Εδώ υπάρχει η Κάνδανος", που περιλαμβάνει τις εξής επιμέρους ενότητες:

1. Η ιστορία της Καντάνου κατά τους Αρχαίους και Βυζαντινούς χρόνους: αρχαιολογικοί χώροι, εκκλησίες και αγιογραφίες
2. Η Μάχη της Κρήτης (αρχειακό υλικό: φιλμ, φωτογραφίες, σύγχρονες μαρτυρίες): το ιστορικό των μαχών στα Κουλουκουθιανά, στα Φλώρια, στο Φαράγγι της Καντάνου, η καταστροφή και τα ερείπια της πόλης της Καντάνου. Μνημεία και μαρτυρίες
3. Η γερμανική κατοχή στην Παλαιοχώρα, τα καταναγκαστικά έργα στο λιγνιτωρυχείο της περιοχής και οι εκτελέσεις. Μνημεία και το Γερμανικό Νεκροταφείο στο Μάλεμε (αρχειακό υλικό: φιλμ, φωτογραφίες, σύγχρονες μαρτυρίες).
4. Η σύγχρονη 
Κάντανος: παραδοσιακή παραγωγή ρακής, γάμος, γλέντι και ο Δήμαρχος της Καντάνου 


Απόφαση για τους "γκαντέμηδες" των διακοπών



paralia-astheniaΑναπάντεχη χαρά προκαλεί στους απανταχού... γκαντέμηδες του καλοκαιριού η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, η οποία είναι δεσμευτική για όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και προβλέπει ότι αν αρρωστήσει ο εργαζόμενος κατά τη διάρκεια των διακοπών του, οι μέρες της ασθένειας, δεν πιάνονται ως άδεια!

Δηλαδή οι εργαζόμενοι μπορούν να διεκδικήσουν το διάστημα της ασθένειας ως κανονική άδεια αργότερα, όπως αποφάσισε το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Διαβάστε την απόφαση:

Το Δικαστήριο έκρινε ότι η Οδηγία της ΕΕ για τον Χρόνο Εργασίας προβλέπει για τους εργαζόμενους τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες κανονικής άδειας ακόμα και αν αυτή συμπέσει με άδειες ασθένειας.

Kατά το Δικαστήριο, ο εργαζόµενος που τελεί «σε κατάσταση ανικανότητας προς εργασία πριν από την έναρξη της περιόδου ετήσιας άδειας, δικαιούται να λάβει την εν λόγω άδεια σε περίοδο άλλη από αυτή που συµπίπτει µε την περίοδο της αναρρωτικής άδειας».


Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΒΙΝΤΕΟ




Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του πολιτικού αναλυτή Peter Eyre στο κανάλι RT....





Υπουργός τη μέρα της ορκωμοσίας έκανε το πρώτο ρουσφέτι!



http://www.antinews.gr Την ημέρα της ορκωμοσίας, προτού καν ορκιστεί, υπουργός έστειλε τον οδηγό του σε αρμόδιο διευθυντή του ΣΔΟΕ για να..
ζητήσει ρουσφέτι. Τουτέστιν, να σβήσουν πρόστιμο που είχε επιβληθεί σε πρατήριο βενζίνης  ύψους 15.000 ευρώ.
Κρίνουμε ως πολύ σοβαρό το περιστατικό επειδή δείχνει τη νοοτροπία που δεν απέβαλαν ορισμένοι και από την οποία … κινδυνεύουν κυρίως και η νέα κυβέρνηση και ο νέος πρωθυπουργός
Ο εν λόγω  υπουργός είναι γνωστός για την υπερκινητικότητά του, αλλά και για το πάθος του να βγαίνει φωτογραφίες





Πηγή


ΑΚΥΡΕΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ; ( 2 )




Σύμφωνα με το νόμο, τα ψηφοδέλτια είναι μόνο  έντυπα. 

Όποιο ψηφοδέλτιο δεν είναι έντυπο, έστω και μερικά, είναι άκυρο. Σε περίπτωση που, για οποιοδήποτε λόγο, κατά την ψηφοφορία προκύπτει  έλλειψη έντυπων ψηφοδελτίων,  η εφορευτική επιτροπή οφείλει να συντάξει την ίδια στιγμή πρακτικό στο οποίο να βεβαιώνει την έλλειψη έντυπων ψηφοδελτίων, το λόγο που, κατά την κρίση της, δημιουργήθηκε αυτή η έλλειψη, τον τρόπο που φρόντισε για ανεφοδιασμό με νέα έντυπα ψηφοδέλτια και το λόγο για τον οποίο δεν πραγματοποιήθηκε.

Μετά τη σύνταξη του πρακτικού αυτού επιτρέπεται, κατ’ εξαίρεση, η συνέχιση της ψηφοφορίας με λευκά ψηφοδέλτια. Τα λευκά ψηφοδέλτια παραδίδονται από την εφορευτική επιτροπή, από ένα σε κάθε εκλογέα, αφού πρώτα τεθεί, προς το μέρος της μικρότερης πλευράς του, η σφραγίδα της εφορευτικής επιτροπής, σημειωθεί δίπλα της η ημερομηνία της εκλογής και τεθεί, κάτω από την ημερομηνία, η μονογραφή του δικαστικού αντιπροσώπου.


ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 24/6/2012



Aκτινογραφία κουπονιού Kυριακής
233. Τενερίφη-Πονφεραντίνα
Tο 1-0 του πρώτου αγώνα δίνει προβάδισμα στην Πονφεραντίνα που θα επιδιώξει να σκοράρει στα Κανάρια. Η  Τενερίφη θα πρέπει να είναι προσεκτική αν θέλει να μην δεχθεί γκολ. Προβάδισμα ( UNDER 
234.Βαλερένγκα-Στάμπαεκ
NO BET
235.Χοντ-Μπάερουμ
NO BET
236.Ασιρίσκα-Ούμεα
NO BET
237.Βάρμπεργκς-Μπράγκε
4-1-1 έχει στην έδρα της η Βάρμπεργκς. Έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη η οποία μπορεί να συνδυαστεί και με ( OVER )
238.Βάρναμο-Μπρομαποϊκάρνα
Η Βάρναμο παίζει ανοιχτά στο γήπεδό της πλέον καθώς αν συνεχίσει να αγνοεί την νίκη θα μείνει πίσω στη μάχη της παραμονής. Η Μπρομαποϊκάρνα μπορεί να πρωταγωνιστεί, όμως εκτός έδρας δεν είναι αξιόπιστη. Λογική επιλογή το over στο 1,575 της bet365 .Διαβάστε περισσότερα  εδώ.
239.Άαλεσουντ-Σόγκνταλ
6/6 NG έχει εκτός η Σόγκνταλ, κλειστά προτιμά να αγωνίζεται και η η Άαλεσουντ.  προτιμάται ( UNDER ) Διαβάστε περισσότερα  εδώ.
240.Ρόζενμποργκ-Στρομσγκόντσετ


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha