Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Υδατογράφημα (watermark) στις φωτογραφίες σας για να μην σας τις "κλέβουν"!






Στην σημερινή ανάρτηση θα σας δείξω πως μπορείτε να βάλετε στις φωτογραφίες σας υδατογράφημα (watermark). Αυτό χρησιμεύει όταν κάποιος αντιγράψει την φωτογραφία σας, να φαίνεται ότι την έχει αναδημοσιεύσει από εσάς, δηλαδή να υπάρχει επάνω της το λογότυπό σας η ότι άλλο εσείς επιθυμητέ! Πάμε λοιπόν να δούμε πως.

1) Θα μπείτε στην ιστοσελίδα : http://picmarkr.com


ΦΩΤΟ: Διάσημες παραλίες γυμνιστών! Τα μαγιώ εδώ περισσεύουν




 
Είστε φαν του "αθλήματος" και δεν ξέρετε σε ποια παραλία να πάτε? Τότε αυτή η ανάρτηση είναι για σας! 10 "γυμνές" παραλίες για να διαλέξετε την πιο coolαριστή και νιώσετε όπως ο Αδάμ και η Εύα, όμως χωρίς το φύλλο συκής...



1. Leucate Plage, Γαλλία


Σέξι μακιγιάζ για ξανθές καλλονές



Οκ είσαι ξανθούλα και τώρα ειδικά που καλοκαίριασε θέλεις να αλλάξεις λιγάκι το μακιγιάζ σου αλλά δεν ξέρει πώς; Γίνε θεά και το καλοκαίρι με το σωστό μακιγιάζ που σε μεταμορφώνει στην απόλυτη θεά!


Μάθε όλα τα μυστικά του καλοκαιρινού μακιγιάζ για ξανθές καλλονές!




Η τέλεια αψεγάδιαστη επιδερμίδα: 
είναι η τέλεια βάση για ένα συγκλονιστικό καλοκαιρινό μακιγιάζ! Τώρα η επιλογή του μέικ-απ σου είναι βασικό στοιχειό της ομορφιάς σου. Το παν είναι να ξέρεις ότι τώρα που σε βλέπει ο ήλιος και θα αρχίσεις τα μπάνια θα χρειαστείς μια απόχρωση τουλάχιστον πιο σκούρο μέικ-απ για να αποφύγεις διχρωμίες που είναι αντιαισθητικές. 

Αν είσαι ξανθιά με ζεστές αποχρώσεις όπως μελί, της άμμου τότε διάλεξε ένα μέικ-απ με μπρονζέ αποχρώσεις που θα σου ταιριάζει γάντι. Αν έχεις πιο ψυχρές αποχρώσεις στα μαλλάκια σου ένα μέικ-απ με ροζ τόνους θα «απαλύνει» το προσωπάκι σου τώρα που μπήκε το καλοκαιράκι!


Συμβουλές σε μαθητές και γονείς για τις πανελλαδικές εξετάσεις



Αντίστροφα μετρούν οι υποψήφιοι φοιτητές για τις πανελλαδικές εξετάσεις ,με το άγχος να κορυφώνεται.Πως να το μετριάσουν;   
Το άγχος χαμηλώνει την απόδοση και τα ποσοστά επιτυχίας του μαθητή , ενώ  έχει σοβαρές  επιπτώσεις στην ψυχική υγεία .
Συμβουλές για τους μαθητές 


Θα υπάρχουν καθαρίστριες στα σχολεία την επόμενη σχολική χρονιά και αν ναι πως ;



Ακόμα ένα χτύπημα από την πολιτική των μνημονίων για τα σχολεία των παιδιών μας.
Από τον Σεπτέμβρη του 2012 σταματάει πλέον η χρηματοδότηση των σχολικών καθαριστριών από το υπ. Παιδείας, όπως ίσχυε έως φέτος.Τυπικά, θα πρέπει το υπουργείο Εσωτερικών να καλύψει την δαπάνη και οι δήμοι στη συνέχεια να προχωρήσουν σε προσλήψεις με συμβάσεις μίσθωσης έργου.
Η διαδικασία αυτή ΔΕΝ έχει ξεκινήσει και δεν είναι σύντομη! Θα πρέπει να υπάρξει εγκύκλιος του υπουργείου, να κατατεθεί αίτημα του δήμου, να το εγκρίνει η περιφέρεια και μετά να γίνει διαγωνισμός από το ΑΣΕΠ. Ζήσε Μάη μου….
Η σχολική χρονιά κλείνει και καμία ενέργεια δεν φαίνεται να υπάρχει από μεριάς του δήμου Χαλανδρίου για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα είτε πιέζοντας την κεντρική διοίκηση είτε ανακοινώνοντας στην πόλη με δημόσιο τρόπο το σοβαρό αυτό πρόβλημα.Είναι πολύ πιθανόν το Σεπτέμβρη να βρεθούν τα σχολεία χωρίς εργαζόμενες που φροντίζουν την καθαριότητα.
Το ακόμα χειρότερο είναι ότι αφού δεν θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για νόμιμες προσλήψεις, οι όποιες δαπάνες για τον καθαρισμό των σχολείων, ΔΕΝ θα καλύπτονται ούτε από το υπουργείο, ούτε από τον δήμο και πιθανόν να εξαναγκασθούμε εμείς οι γονείς να καλύψουμε το υπέρογκο κόστος πληρώνοντας ιδιωτικά συνεργεία ή εταιρείες καθαριότητας .
Για άλλη μία φορά θύματα ή κορόϊδα θα είμαστε ΕΜΕΙΣ και δεν θα απορήσουμε αν τον Σεπτέμβρη μαζί με την θέρμανση που θα έχει εκτοξευτεί σε ύψη θα μας ζητήσουν να πληρώσουμε και για την καθαριότητα του σχολείου. Έτσι για να σηκωθούμε λίγο ακόμα λίγο ψηλότερα.
Σημ: Και βέβαια υπάρχει το θέμα: Tι θα απογίνουν οι 16 καθαρίστριες των δημοτικών και οι 12 των γυμνασίων λυκείων των σχολείων του Χαλανδρίου; Πως θα πληρωθούν για τους μήνες της τρέχουσας σχολικής χρονιάς όταν έχει έρθει μόνο το 30% των χρημάτων της μισθοδοσίας τους;


Αθηναϊδα - Χαλάνδρι 2-1



Μεγάλη ανατροπή πέτυχε η Αθηναΐδα, η οποία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το Χαλάνδρι με γκολ του Σταύρακα στο 35, κατάφερε να γυρίσει το ματς , και να κερδίσει με 2-1 το Χαλάνδρι.
Στο 72 ο Σκούμας ισοφάρισε και στο 79 ο Κανδαλέπας με σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Διαιτητές ήταν οι Τάσης, Γουρνάκης και Δεληθοδωρής

ΑΘΗΝΑΪΔΑ  Κορδελλάς, Γιαννάκης, Κινδιλίλης, Ζώης (42 Γώγος), Τομαράς, Χαμπίτης, Γάκης, Χαρικιόπουλος (83 Τουμπακάρης), Τσιάτσιος (46 Σκούμας), Κανδαλέπας, Τριανταφυλλόπουλος

ΧΑΛΑΝΔΡΙ  Ζέρβας, Γεργίνης, Διγενής, Λουκάκης, Χαραλαμπίδης, Κλελακσβίλι (65 Ξαγωγράρης), Σταύρακας, Δαβουρλής, Σαμοθράκης (74 Λυμπερόπουλος), Τελίδης, Ζαφειρόπουλος (23 Λυμπερόπουλος Κ.)
Δημήτρης Τσότρας


Πεθαίνω Κάθε Ξημέρωμα (1969) ( DOWNLOADS ) ( VIDEO )


Είδος Ταινίας:Δραματική

Η ιστορία τριών νεαρών κοριτσιών, οι οποίες είναι αδελφές
και διατηρούν με την μητέρα τους μια μικρή ταβέρνα στο λιμάνι. Η Πέρσα η πιο δυναμική, έχει σχέσεις με τον σεσημασμένο Ζάχο. Η Τασία περιμένει στο λιμάνι εδώ και χρόνια, την επιστροφή του αγαπημένου της. Η Χαρά, ένα αγοροκόριτσο, διστάζει να φανερώσει τα αισθήματά της για τον Αλέκο, ο οποίος τη βλέπει σαν μια καλή παιδική φίλη. Ανάμεσα σε όλους αυτούς, καταλυτικά κινείται ένας άνθρωπος του νόμου, ο Ορφέας, που για χάρη του έρωτα, θα περάσει στο απέναντι στρατόπεδο?

Πρόκειται για μία από τις ταινίες που έχουν παιχτεί λιγότερο στην ελληνική τηλεόραση. Το δίδυμο Καραγιάννη - Καζάκος ως ερωτικό ζευγάρι είναι αναπάντεχο. Σεναριακά η ταινία θεωρείται πρωτότυπη για τα ελληνική φιλμογραφία. Συγκλονιστική η Μάρθα Βούρτση, ίσως στον καλύτερο ρόλο της
Ταινία με πολύ μαγκιά, πολλούς δυνατούς χαρακτήρες.
Κάθε άνθρωπος έχει και κουβαλάει τον δικό του καημό.
Γυρισμένη στον Πειραιά το Ικόνιο την Δραπετσώνα γνήσια λαϊκή περιοχή έτσι έφτιαξε μια δυνατή φωτογραφία και ντεκόρ.
Μουσική, Σενάριο και Φωτογραφία καθώς και ένα κάστ ηθοποιών που έμειναν στην ιστορία της τέχνης.


Μπάγερν Μονάχου – Τσέλσι 1-1 παράταση ( VIDEO )



Πρωταθλήτρια Ευρώπης στέφθηκε απόψε στο Μόναχο η Τσέλσι, επικρατώντας με 4-3 στα πέναλτι της Μπάγερν.
Η κανονική διάρκεια και η παράταση ολοκληρώθηκαν με το ισόπαλο 1-1, καθώς οι Βαυαροί προηγήθηκαν με τον Μίλερ στο 83΄, ενώ ο Ντρογκμπά, που ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι, ισοφάρισε για τους Λονδρέζους στο 88΄.
Με τον νεαρό Ράιαν Μπέρτραντ να αποτελεί την έκπληξη στην ενδεκάδα της Τσέλσι, ο Ντι Ματέο προσπάθησε να "εξολοθρεύσει" τη δεξιά πτέρυγα της Μπάγερν με Ρόμπεν και Λαμ.

Ο πρωτοεμφανιζόμενος Μπέρτραντ κατάφερε να βοηθήσει τον Ασλεϊ Κόουλ στον τομέα αυτόν κι έτσι οι Βαυαροί εκδήλωσαν τις περισσότερες προσπάθειές τους από αριστερά ή από τον άξονα.
Ο Ρόμπεν στο 21΄ είδε τον Τσεχ να αποκρούει με το πόδι το σουτ και στη συνέχεια τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία της Μπάγερν να ανοίξει το σκορ.
Ακόμα πιο κοντά, όμως, βρέθηκε σε δύο περιπτώσεις στο 39΄ και το 41΄ όταν ο Μίλερ και ο Γκόμεζ αντίστοιχα είδαν τις τελικές προσπάθειές τους να καταλήγουν άουτ.

Οι "μπλε" είχαν να αντιπαρατάξουν ένα "μαγικό" συνδυασμό Μπέρτραντ-Ντρογκμπά-Λάμπαρντ-Καλού με τον τελευταίο όμως να εκβιάζει μια τελική προσπάθεια από θέση απαγορευτική.
Στο β΄ ημίχρονο η πίεση της Μπάγερν εντάθηκε και άρχισε να γίνεται... αφόρητη.
Στο 80ο λεπτό η γερμανική ομάδα είχε 23 τελικές προσπάθεις έναντι 5 της Τσέλσι, ενώ τα κόρνερ είχαν φτάσει στο...αστρονομικό 16-0.


Η υπεροχή αυτή καρποφόρησε στο 83΄ όταν ο Τόμας Μίλερ εκμεταλλεύθηκε σέντρα του Κρόος και αιφνιδίασε τον Τσεχ στέλνοντας τη μπάλα στον "ουρανό" του τέρματος της Τσέλσι.
Το κύπελλο θα κατέληγε σε βαυαρικά χέρια, αν ο Θεός του ποδοσφαίρου δεν ήταν... Λονδρέζος! Στο πρώτο κόρνερ που κέρδισε στη βραδιά η Τσέλσι, στο 88΄, ο Μάτα έστειλε τη μπάλα στην καρδιά της γερμανικής περιοχής και ο Ντιντιέ Ντρογκμπά με κεφαλιά ισοφάρισε στέλντοντας τον τελικό στην παράταση.
Εκεί ο ήρωας της βραδιάς, λίγο έλειψε να γίνει μοιραίος.
Ο Ντρογκμπά σε μία ανύποπτη φάση "γκρέμισε" τον Ριμπερί στην περιοχή και "δώρισε" πέναλτι στη Μπάγερν στο 95΄.


Ο Ρόμπεν έστησε τη μπάλα στη βούλα, όμως ο Πετρ Τσεχ απέκρουσε.
Αλλη μία μεγάλη ευκαιρία με τον Ολιτς στο 107΄ χάθηκε για τους Γερμανούς κι έτσι ο τελικός κρίθηκε στα πέναλτι, όπως και το 2008 όταν η Τσέλσι είχε ηττηθεί (6-5) από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Η Μπάγερν δεν είχε χάσει ποτέ (!) σε διαδικασία των πέναλτι σε ευρωπαϊκές αναμετρήσεις και από την πρώτη εκτέλεση (Μάτα) βρέθηκε μπροστά.
Στο σημείο εκείνο, δεν πρέπει να υπήρχε άνθρωπος στον κόσμο που να πίστευε σε νίκη των "μπλε".
Ομως, οι Ολιτς, Σβαϊνστάιγκερ δεν κατάφεραν να ευστοχήσουν από τη βούλα και ήλθε η σειρά του Ντιντιέ Ντρογκμπά να εκτελέσει το τελευταίο και να στείλει την Τσέλσι στον ουρανό, στη μεγαλύτερη έκπληξη των τελικών του Τσάμπιονς Λιγκ.


Διαιτητής: Πέντρο Προένσα (Πορτογαλία) Κίτρινες: Σβαϊνστάιγκερ - Νταβίντ Λουϊς, Κόουλ, Ντρόγκμπα, Τόρες 


ΜΠΑΓΕΡΝ (Γιούπ Χάινκες): Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Τίμοσουκ, Κοντέντο, Ριμπερί (97΄ Ολιτς), Σβαϊνστάιγκερ, Κρόος, Ρόμπεν, Μίλερ (87΄ Βαν Μπούιτεν), Γκόμεζ 


ΤΣΕΛΣΙ (Ρομπέρτο Ντι Ματέο): Τσεχ, Μποσίνγκουα, Νταβίντ Λουϊς, Κέιχιλ, Κόουλ, Λάμπαρντ, Μίκελ, Μπέρτραντ (73΄ Μαλουντά), Καλού (84΄ Τόρες), Μάτα, Ντρογκμπά 
Η σειρά των πέναλτι
ΜΠΑΓΕΡΝ         vs       ΤΣΕΛΣΙ 
Λαμ             1-0      
             Απόκρουση   Μάτα
Γκόμεζ          2-0
                2-1      Νταβίντ Λουϊς
Νόιερ           3-1
                3-2      Λάμπαρντ
Ολιτς        Απόκρουση
                3-3      Κόουλ
Σβαϊνστάιγκερ  Δοκάρι
                3-4      Ντρογκμπά

Highlights 1




Highlights 2... 




Η διαδικασία των πέναλτι... 



 sports-livegr.blogspot.com


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha