Popular Post

Blogger Themes

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Προτεινόμενη τριάδα για 14/6/2012



Σκοράρουν Μπόκα & Ουνιβερσιδάδ (1,83)


Σκοράρουν Μπόκα & Ουνιβερσιδάδ (1,83)
Η Μπόκα είναι πανίσχυρη στο Μπομπονέρα και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη επί της Ουνιβερσιδάδ. Οι Χιλιανοί ωστόσο είναι εξαιρετικοί μεσοεπιθετικά και μπορούν να σκοράρουν στο Μπουένος Άιρες. Στο 1,83 το GG.
Η Μπόκα θέλει να κάνει το τρεμπλ τη φετινή σεζόν  κατακτώντας πρωτάθλημα, κύπελλο και Λιμπερταδόρες. Βρίσκεται στην κορυφή της Κλαουσούρα δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, ενώ έχει καταφέρει να βρεθεί και στον τελικό του κυπέλλου όπου θα κοντραριστεί με την Ράσινγκ.
Με το βλέμμα της στραμμένο στο Λιμπερταδόρες παραχώρησε απροσδόκητη ισοπαλία με 1-1 το Σάββατο στην ουραγό της Κλαουσούρα Μπάνφιλντ. Έστω και έτσι κατάφερε να διευρύνει το αήττητο σερί της στα δεκαπέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις.
Aμφίβολος ο Κλεμέντε Ροντρίγκεζ που αποκόμισε τραυματισμό στο φιλικό της Αργεντινής με την Βραζιλία. Διαθέσιμος ο Λεντέσμα, όχι όμως και ο Ριβέρο που ελπίζει να προλάβει τον επαναληπτικό στη Χιλή.


219 Παίρνει προβάδισμα η Σάο Πάουλο (1,70)


Σημαντικές επιστροφές στην ενδεκάδα έχει η Σάο Πάουλο στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου. Η Κοριτίμπα μακριά από το Κόουτο Περέιρα εμφανίζει αδυναμίες στην άμυνα και δύσκολα θα αντέξει στο Μορουμπί. Στο 1,70 ο άσος.




EURO 2012 ΙΣΠΑΝΙΑ-ΙΡΛΑΝΔΙΑ



Η Ισπανία και η Ιρλανδία ψάχνουν την 1η νίκη τους στο Euro 2012, προκειμένου να συνεχίσουν να ελπίζουν για πρόκριση.
Η Ισπανία αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με αντίπαλο την Ιταλία στο ντέρμπι του 3ου ομίλου του Euro 2012. Απέναντι στην Ιρλανδία, η νίκη είναι μονόδρομος για την πρωταθλήτρια Ευρώπης και Κόσμου, αν θέλει να προκριθεί στους 8 του Euro 2012. Η Ισπανία παραμένει αήττητη στους 15 τελευταίους αγώνες της, έχοντας 14 νίκες και 1 ισοπαλία με την Ιταλία. Επιπλέον, η Ισπανία έχει καταφέρει να παραμένει αήττητη σε τελική φάση Euro από τα προημιτελικά του 2004, όπου είχε χάσει από την Πορτογαλία με σκορ 1-0. Η παράδοση είναι ευνοϊκή για την Ισπανία, η οποία έχει 13 νίκες στα 24 παιχνίδια που έχει παίξει με την Ιρλανδία. Στα υπόλοιπα 11 παιχνίδια, η Ιρλανδία έχει 7 ισοπαλίες και 4 ήττες. Το θετικό για τον Ντελ Μπόσκε είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.


EURO 2012 ΙΤΑΛΙΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ ( PRE GAME )



 Με στόχο τη νίκη που θα την φέρει στα προημιτελικά του EURO 2012, η Κροατία αντιμετωπίζει αύριο (19:00 ώρα Ελλάδας) την Ιταλία. Η αναμέτρηση θα γίνει για την 2η ημέρα του Γ` ομίλου, στο χωρητικότητας 40.000 θέσεων «City Stadium» του Πόζναν.

Στην πρεμιέρα οι Κροάτες επικράτησαν άνετα με 3-1 της Ιρλανδίας και κατά διαστήματα απέδωσαν αξιόλογο ποδόσφαιρο, κάτι που θα επιδιώξουν να κάνουν και απέναντι στους Ιταλούς. Ο Σλάβεν Μπίλιτς αναμένεται να στηρίξει την επιθετική λειτουργία της ομάδας του στους Μόντριτς και Μάτζουκιτς, ο οποίος σκόραρε δις στην αναμέτρηση με τους Ιρλανδούς και δείχνει να βρίσκεται σε φόρμα. Στα μετόπισθεν η εμπειρία του Πλετίκοσα προσφέρει σιγουριά, ενω οι Τσόρλουκα και Σρνα θα αναλάβουν να περιορίσουν τους επιθετικούς της Ιταλίας.


LIVE STREAM EURO 2012 ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ 0-2 ( VIDEO ) ΗΜΙΧΡΟΝΟ




ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 1821 Η Μάχη του Λάλα ( VIDEO )






Ο Ανδρέα Μεταξάς, επικεφαλής των Επτανησίων στη Μάχη του Λάλα
Μία από τις πρώτες νικηφόρες μάχες των επαναστατημένων Ελλήνων στην Πελοπόννησο.

Το Λάλα είναι χωριό της ορεινής Ηλείας στο όρος Φολόη («Λαλαίος» ο κάτοικος του και «Λαλιώτης» ο καταγόμενος από αυτό). Στη διάρκεια της Τουρκοκρατίας το κατοικούσαν εξισλαμισμένοι Αλβανοί, οι οποίοι είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος ολόκληρης της Πελοποννήσου με τη μεγάλη οικονομική και στρατιωτική δύναμη που διέθεταν. Κατά γενική ομολογία ήταν τα «καλύτερα ντουφέκια του Μωριά».
Στην αρχή της Επανάστασης του ’21, οι Λαλαίοι θεωρήθηκαν απειλή για την πορεία του Αγώνα. Γι’ αυτό το λόγο, οι οπλαρχηγοί της Γορτυνίας ίδρυσαν στην ευρύτερη περιοχή στρατόπεδο για να αποτρέψουν τη φυγή τους προς την Τριπολιτσά, την πρωτεύουσα της Πελοποννήσου, η οποία αποτελούσε τον κύριο στόχο των επαναστατών.
Στο στρατόπεδο των Ελλήνων επικρατούσαν δύο απόψεις όσον αφορά την αντιμετώπιση των Λαλαίων. Οι Επτανήσιοι, οι οποίοι αποτελούσαν την πιο οργανωμένη στρατιωτική δύναμη, ήθελαν να επιτεθούν αμέσως εναντίον τους, ενώ οι ντόπιοι προτιμούσαν να περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία.


Ο Βαρέλα... έβαλε πάτο στο πορτογαλικό βαρέλι! ( VIDEO )



Ο Βαρέλα... έβαλε πάτο στο πορτογαλικό βαρέλι!

Μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Γερμανία, η Πορτογαλία ήξερε ότι αν δεν έπαιρνε τους 3 βαθμούς απέναντι στη Δανία, θα έμπαινε σε σοβαρές περιπέτειες για την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Euro. Η ισοφάριση του Μπέντνερ σε 2-2 στο 80' έβαλε… φωτιά στους Ιβηρες, αλλά ο Βαρέλα, που είχε μπει στο 84', τρία λεπτά αργότερα πέτυχε το γκολ-λύτρωσης, με το οποίο η Πορτογαλία επικράτησε 3-2 της Δανίας στο Λβιβ, για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Euro 2012.

Ένα αποτέλεσμα που κράτησε «ζωντανή» την ομάδα του Πάουλο Μπέντο, η οποία έφτασε τους 3 βαθμούς, όσους έχει και η Δανία μετά τη νίκη-έκπληξη 1-0 στην πρεμιέρα επί της Ολλανδίας. Στους 3 βαθμούς είναι και η Γερμανία (1-0 τους Πορτογάλους την 1η αγωνιστική), η οποία παίζει με την Ολλανδία στις 21:45, στον όμιλο «φωτιά» που επιβεβαιώνει το χαρακτηρισμό του.


ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ ΠΕΜΠΤΗΣ 14/6/2012



EUR
19:00
112
UNDER
1,5


ΠΡΟΤΑΣΗ Είναι πολλά τα παραδείγματα στο πρόσφατο και στο μακρινό παρελθόν ομάδων που πήγαιναν σε μεγάλες διοργανώσεις κάνοντας βαρύγδουπες δηλώσεις και μετά δεν ήξεραν πού να κρυφτούν από τις «σφαλιάρες» που έτρωγαν. Κάτι τέτοιο μας «μυρίζει» και φέτος με την Κροατία, η οποία δεν έχει σε καμία περίπτωση την ποιότητα και τις εναλλακτικές λύσεις προηγούμενων ετών. Ας ρίξει κανείς μόνο μία ματιά στη δυάδα που αναμένεται να ξεκινήσει στα δύο άκρα της άμυνάς της. Σημειώστε επίσης πως η Ιρλανδία παραμένει αήττητη στα 14 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και φιλικά, έχοντας κρατήσει το μηδέν στην άμυνα στα 11 από αυτά! Προκλητικές οι αποδόσεις που κυκλοφορούν στη νίκη της ομάδας του Τζιοβάνι Τραπατόνι. Για όσους θέλουν μικρότερο ρίσκο υπάρχει η ασφάλεια του ( UNDER )



EUR
21:45
113
1
1,2


ΠΡΟΤΑΣΗ Aναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί την Ισπανία η οποία δε θέλει καν να σκέφτεται το ενδεχόμενο απώλειας βαθμών απέναντι στη φαινομενικά ασθενέστερη ομάδα του ομίλου. Με τον ( 1 )

CLA
02:15
218
X
3,2


H Mπόκα λόγω έδρας είναι το φαβορί στον πρώτο ημιτελικό, όμως οι Χιλιανοί έχουν αποδείξει πως μπορούν να κοιτάξουν κατάματα κάθε αντίπαλο και να σκοράρουν ( X )



ΒΡΚ
03:00
219
1
1,6


H Σάο Πάουλο θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό παίρνοντας τη νίκη ( 1 )



Συνολική απόδοση
9,216


ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Προτεινόμενη τριάδα για 13/6/12



EURO 2012 ΠΟΛΩΝΙΑ - ΡΩΣΙΑ 1-1 ( VIDEO )



Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν Ρωσία και Πολωνία στη μεταξύ τους αναμέτρηση για τον Α' όμιλο του Euro 2012.

Οι Ρώσοι άνοιξαν το σκορ στο 37' λεπτό όταν, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Αρσάβιν, ο Τζαγκόεφ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.

Οι Πολωνοί μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και με φοβερό σουτ του Μπλαστσικόφσκι έκαναν το 1-1 στο 57' λεπτό.


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha