Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΤΡΑΓΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΣΤΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!



ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ * ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟς ΛΑΜΠΡΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΑΔΕΙΕΣ! ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟς ΜΠΕΗΣ ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ...ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!

 * ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ. Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Κα ΜΠΙΛΙΑΝΗ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΛΛΗΜΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!


Αγία Θεοδώρα - Ο Νερόμυλος του Νικόλα ( VIDEO )



                                                          (Προσευχή της Οσιομάρτυρος Θεοδώρας)

Ο Ναός της Αγίας Θεοδώρας αγκαλιασμένος από τα 17 δέντρα μ'ένα θαυμαστό τρόπο.
Αγία Θεοδώρα Βάστα
 Μνημείο και μαρτυρία μιας άλλης εποχής.
Η διαδρομή σας αποζημιώνει απλόχερα με τα ειδυλλιακά τοπία που σας προσφέρει. Όσο πιο πολύ πλησιάζει κανείς τόσο πιο έντονα ακούγεται το βουητό των νερών που αναβλύζουν από τα θεμέλια της εκκλησίας και το μυστήριο του μύθου κάνοντας τον να αισθάνεται δέος μπροστά στο θέαμα που αντικρύζει.
 Το θαύμα απλώνεται μπροστά στα μάτια σας, κλειδώνοντας τα λόγια. Δεκαεπτά πελώρια δένδρα ξεπηδούν από τη στέγη της, ενώ από τα θεμέλιά της αναβλύζουν τα νερά ενός κεφαλαριού.Γιορτάζει στις 11 Σεπτεμβρίου. Χιλιάδες προσκυνητές


Ποιος είναι λοιπόν πατριώτης; Αυτοί ή εμείς;



Του Νίκου Μπογιόπουλου 

Η μεν «ΦΑΓΕ» (των Ελλήνων μεγαλομετόχων καπιταλιστών) μετακομίζει στο Λουξεμβούργο.
Η δε «Coca Cola - 3Ε» (των Ελλήνων μεγαλομετόχων καπιταλιστών) μετακομίζει στην Ελβετία.
*
Αντί άλλου σχολίου, παραθέτουμε ένα μικρό απόσπασμα από το λόγο του Αρη Βελουχιώτη στη Λαμία, στις 29 Οκτώβρη 1944:
*
«(...) Μας κατηγορούν ότι είμαστε όλοι κομμουνιστές και.....
ισχυρίζονται ότι το ΕΑΜ και ο ΕΛΑΣ είναι σκεπασμένες κομμουνιστικές οργανώσεις. Μα αυτή η κατηγορία μπορεί ν' αποτελέσει ντροπή ή έπαινο; (...)
*
Μας κατηγορούν ότι θέμε να καταργήσουμε τα σύνορα και να διαλύσουμε το κράτος. Μα το κράτος εμείς το φτιάχνουμε σήμερα, γιατί δεν υπήρξε, μια που αυτοί οι ίδιοι το είχανε διαλύσει.
Ποιος είναι λοιπόν πατριώτης; Αυτοί ή εμείς;


Τα Εμβόλια Φέρνουν Αρρώστιες;




Νέα μεγάλη έρευνα βεβαιώνει ότι τα εμβολιασμένα παιδιά παρουσιάζουν έως και 500% περισσότερες ασθένειες από τα ανεμβολίαστα.








Οι υποψίες έχουν επιβεβαιωθεί για όσους ήταν δύσπιστοι σχετικά με τον εμβολιασμό των παιδιών. 
Μία πρόσφατη μεγάλη μελέτη επιβεβαιώνει άλλες ανεξάρτητες ερευνητικές μελέτες που συνέκριναν μη εμβολιασμένα παιδιά με εμβολιασμένα. 

Όλα δείχνουν ότι τα εμβολιασμένα έχουν 2 έως και 5 φορές περισσότερες ασθένειες στην παιδική ηλικία και αλλεργίες από αυτά που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Αρχικά , η πρόσφατη μελέτη συνεχίστηκε με παιδιά, που δεν εμβολιάστηκαν, πηγαίνοντας παράλληλα με μία Γερμανική εθνική έρευνα, που διεξήχθη από το KIGGS, στην οποία συμπεριλαμβάνονταν 17.000 παιδιά μέχρι την ηλικία των 19.

Ωστόσο, η αμερικανική σύνδεση με την έρευνα του Bachmair μπορεί να βρεθεί στην ιστοσελίδα vaccineinjury.info που έχει προσθέσει έναν σύνδεσμο για τους γονείς εμβολιασμένων παιδιών για συμμετοχή σε αυτή. Μέχρι στιγμής η εν εξελίξει έρευνα έχει επίσης πάνω από 11.000 συμμετοχές κυρίως από τις ΗΠΑ.


ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο τουρκικός Στόλος βγήκε σε Αιγαίο και Α.Μεσόγειο και λαμβάνει θέσεις μάχης...





  
Όπως μεταδίδουν ρωσικές πηγές, το 80% των κύριων σκαφών επιφανείας καθώς και πυραυλάκατοι των ναυστάθμων από το Aksaz μέχρι την Αλεξανδρέτα (Aksaz, İskenderun, Mersin, Antalya) έχουν αποπλεύσει και λαμβάνουν θέσεις μάχης...


  
Συγκεκριμένα 6 κύριες μονάδες βρίσκονται μεταξύ Κύπρου και Αιγύπτου, υπό την κάλυψη άσκησης με το αιγυπτιακό ναυτικό, 4 μονάδες (φρεγάτες και πυραυλάκατοι) έχουν αφιχθεί και βρίσκονται στο κατεχόμενο λιμάνι της Αμοχώστου, 3 φρεγάτες βρίσκονται στο λιμάνι της Μερσίνας και ένα τουρκικό υποβρύχιο βρίσκεται μεταξύ Κρήτης και Κύπρου (έχει εκδοθεί σχετικό subnote). 
Η κίνηση προφανώς αφορά την κατάσταση στη Συρία, αλλά με δεδομένο ότι καλύπτει μια περιοχή από τα Δωδεκάνησα μέχρι την Κύπρο, το ελληνικό σύστημα επιτήρησης έχει τεθεί σε επιφυλακή. 


ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΘΟΥΣ O EΡΑΣΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ



Στα 42α γενέθλιά της έκανε "δώρο" στον εαυτό της το θάνατο του συζύγου της - Παντρεμένος με 2 παιδιά ο δολοφόνος εραστής - Σχεδίαζαν εδώ και πολύ καιρό να τον βγάλουν από τη μέση...
Όταν έγινε γνωστό χθες το πρωί το στυγερό έγκλημα στη Λαμία, άρχισαν να ακούγονται διάφοροι ψίθυροι για τον ρόλο της συζύγου στην όλη υπόθεση. Τα σχόλια των αναγνωστών κάτω από την ανάρτηση του LamiaReport, ήταν του 
τύπου:<<Καημένε Αθανασόπουλε...>> και άλλα παρόμοια, ωστόσο δεν μπορούσαμε να τα δημοσιεύσουμε, αφού ακόμα η υπόθεση ήταν στο στάδιο της προανάκρισης και δεν υπήρχε ομολογία.
Το σχεδίαζαν καιρό
Το σατανικό ζευγάρι γνωριζόταν τουλάχιστον 20 χρόνια, αφού όταν ήταν πολύ νέοι υπήρξε κάποια σχέση μεταξύ τους. Με τον καιρό όμως χάθηκαν αφού ο καθένας τράβηξε τον δικό του δρόμο και έκαναν ξεχωριστές οικογένειες. Μετά από χρόνια ξανασυναντήθηκαν και έλεγε ο ένας στον άλλον πόσο άσχημα περνάει και έτσι η παλιά σχέση αναθερμάνθηκε.
Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε ο 45χρονος, τουλάχιστον εδώ και τρία χρόνια δεχόταν πιέσεις από τη σύζυγο για να βγάλουν τον άντρα της από τη μέση. Ο ίδιος της είπε ότι θα τη βοηθήσει, αλλά σιγά-σιγά το θέμα ατόνησε. Πριν από ένα χρόνο άρχισε και πάλι η πίεση και η συζήτηση, γιατί τα πράγματα στη σχέση του ζευγαριού είχαν χειροτερέψει. Μάλιστα η σύζυγος είχε ετοιμάσει και αίτηση διαζυγίου, πριν από λίγες ημέρες, την οποία όμως δεν κατέθεσε.
Το θύμα κοιμόταν στο πατρικό του και δεν πήγαινε και πολύ συχνά στο σπίτι, αφού οι καβγάδες ήταν όλο και συχνότεροι.


Αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτε?




Ο πληθυσμός της Γής είναι 7.000.000.000
 

27.000 άνθρωποι πέθαναν σήμερα σε όλο τον κόσμο από την πείνα.
 

907.000.000 άνθρωποι υποσιτίζονται καθημερινά
 

808.000.000 άνθρωποι στον κόσμο δεν έχουν πρόσβαση σε πόσιμο νερό ενώ φέτος μόνο, είχαμε παγκοσμίως, σχεδόν 1.500.000 θανάτους που σχετίζονται με το νερό.  
 

(
 www.worldometers.info.gr)

2.500.000 άνθρωποι βρίσκονται υπο το καθεστώς καταναγκαστικής εργασίας ως αποτέλεσμα της παράνομης εμπορίας και διακίνησης ανθρώπων (
 trafficking) – 22%-50% εξ αυτών είναι παιδιά.

215.000.000 παιδιά ηλικίας 5-17 ετών εμπλέκονταν σε παιδική εργασία το 2008, τα 115.000.000 εξ αυτών σε επικίνδυνες εργασίες


Σκάνδαλο στον ΟΑΕΔ:Μέχρι και υπάλληλοι εμπλέκονται στο φαγοπότι- Άνεργος έπαιρνε 12 επιδόματα το μήνα!



Πλοκάμια στον ΟΑΕΔ έχουν απλώσει οι επιτήδειοι που με πλαστά δικαιολογητικά έπαιρναν παρανόμως επιδόματα ανεργίας και μία σειρά άλλων παροχών.

Τον δρόμο της δικαιοσύνης έχουν πάρει ήδη 23 υποθέσεις, που έχουν κοστίσει στον ΟΑΕΔ πάνω από 3,5 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να αναφέρουμε πως σε μόνο μία υπόθεση - στην οποία εμπλεκόταν υπάλληλος του οργανισμού - η ζημιά είναι 1,4 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος Της Κυριακής», οι πειθαρχικές υποθέσεις που έχουν διαβιβαστεί στην εισαγγελία 21.

Οι 13 αφορούν την Αττική και οι υπόλοιπες εντοπίζονται στη Λάρισα, τη Θεσσαλονίκη, τη Ρόδο, την Κω, το Ηράκλειο και τη Ζάκυνθο.

Κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις:


VIDEO: Προσοχή αυτό είναι το νέο κακόγουστο αστείο του facebook!





Πριν λίγο καιρό είχε δημοσιευθεί στο youtube ένα βίντεο από την Πορτογαλία που απεικόνιζε ένα κορίτσι ντυμένο στα άσπρα να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο που προθυμοποιήθηκε να την βοηθήσει. 


Το συγκεκριμένο κορίτσι με το όνομα Teresa Fidalgo, ήταν το φάντασμα μιας κοπέλας που είχε σκοτωθεί σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Το αυτοκίνητο που σταμάτησε να την βοηθήσει ανετράπη στο ίδιο σημείο που είχε και η ίδια είχε σκοτωθεί πριν χρόνια, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους οι δύο από τους τρεις επιβαίνοντες.
Φυσικά η παραπάνω ιστορία είναι ένα κακόγουστο αστείο το οποίο έχει αναβιώσει στο κοινωνικό δίκτυο facebook, τρομάζοντας αρκετούς ανυποψίαστους έφηβους που πίστεψαν την συγκεκριμένη ιστορία και το βίντεο.
Συγκεκριμένα άγνωστοι έχουν ανοίξει λογαριασμούς στο Facebook με το όνομα Teresa Fidalgo και διασυνδέονται με ανυποψίαστους προκειμένου να τους τρομάξουν. Παρακολουθήστε το βίντεο με τον μύθο τη Teresa Fidalo.


"Σήμερα τελειώνουν οι διαπραγματεύσεις" - Το τελεσίγραφο της τρόικας για μειώσεις αποζημιώσεων, αλλαγή ωραρίου εργασίας και κατώτατο μισθό



- Μάξιμουμ 12 μισθοί η αποζημίωση
- Μείωση κατά 50% της αποζημίωσης απόλυσης
- Συνεχίζεται η μαραθώνια διαπραγμάτευση με Στουρνάρα - Μόλις αποχώρησε ο Βρούτσης
Ολοκληρώθηκε η μαραθώνια συνάντηση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, με τους επικεφαλής της τρόικας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του υπουργείου Οικονομικών. Αυτή την ώρα, οι διαπραγματεύσεις των εκπροσώπων των δανειστών συνεχίζονται με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

«Είμαστε στο μέσον μιας διαπραγμάτευσης, αύριο συνεχίζουμε. Αύριο θα τελειώσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Εργασίας, αμέσως μετά την πεντάωρη συνάντηση με τους επικεφαλής της τρόικας.


ΑΠΟΤΑΞΕΙΣ στρατιωτικών λόγω "συνδικαλισμού"! Το Onalert αποκαλύπτει το κυβερνητικό σχέδιο




Αποτάξεις στο στράτευμα.! Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να “πατάξει” οποιαδήποτε προσπάθεια “συνδικαλισμού” στις Ένοπλες Δυνάμεις επιβάλλοντας τη πολιτική της “σιδηράς πυγμής” και στις Ένοπλες Δυνάμεις. Και δεν θα διστάσει να φθάσει στο σημείο να οδηγήσει στρατιωτικούς ενώπιον της Δικαιοσύνης ακόμη και με το ερώτημα της απόταξης και τη κατηγορία της “απείθιας”!

Δεν πρόκειται για απλές σκέψεις και απόψεις αλλά για συγκεκριμένο σχέδιο την υλοποίηση του οποίου έχει αναλάβει να εξετάσει ο.. γενικός γραμματέας της κυβέρνησης κ.Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος γνωρίζει πάρα πολύ καλά και τα νομικά αλλά και τα στρατιωτικά ζητήματα ,μαζί με τον ΥΕΘΑ.

Η στρατηγική της “σιδηράς πειθαρχίας” και του "απόλυτου σεβασμού της νομιμότητας" έγινε αντιληπτή και στα επεισόδια εντός ΥΕΘΑ και στην κατάληψη των εγκαταστάσεων της ΔΕΗ από συνδικαλιστές. Στη πρώτη περίπτωση παρά το γεγονός ότι υπήρξαν απόψεις για να πέσουν “στα μαλακά” οι συλληφθέντες εργαζόμενοι , το Μέγαρο Μαξίμου και ο ίδιος ο πρωθυπουργός επέμειναν στην κατά γράμμα τήρηση του νόμου. Τακτική που θα εφαρμοστεί σύμφωνα με τις πληροφορίες και στις Ένοπλες Δυνάμεις.


Σχόλιο φωτιά για τις 11 αλήθειες του Μιχελογιαννάκη:"Αυτά δεν είναι απλά αλήθειες, είναι εν ψυχρώ πυροβολισμοί, και μάλιστα στο μέτωπο".


ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡ ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ, ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΔΩΣΙΛΟΓΙΚΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;;;

 
ΟΡΘΑ: Οι μεγάλες αλήθειες έχουν τρία στάδια :


1. Στην αρχή χλευάζονται απ' τα πουλημένα τομάρια.
2. Μετά γίνονται επικίνδυνες γι' αυτά τα βρομερά ερπετά.
3. Στο τέλος γίνονται κι αυτές αποδεκτές, απ' τα ελεεινά σκουλήκια, που στο τέλος ο λαός θα τα συνθλίψει!


Αυτά δεν είναι απλά αλήθειες, είναι..

εν ψυχρώ πυροβολισμοί, και μάλιστα στο μέτωπο.


Τεράστιο μάτι μυστηριώδους πλάσματος ξεβράστηκε στη Φλόριντα (video)




Άναυδοι έχουν μείνει οι επιστήμονες στο Ινστιτούτο Άγριας και Θαλάσσιας Ζωής στη Φλόριντα των ΗΠΑ, μπροστά στο παράξενο εύρημα ενός περιπατητή στην παραλία Pompano.

 Ο άνδρας ενώ έκανε βόλτα στην παραλία βρήκε έναν τεράστιο γαλάζιο οφθαλμό, που είχε 


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha