Popular Post

Blogger Themes

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Διπλό «χαστούκι» από ΝΑΤΟ σε Τουρκία και Σκόπια




Για δεύτερη φορά χαμένη βρέθηκε η ηγεσία των Σκοπίων και η προσφάτως προστάτιδα δύναμη της, Τουρκία, αφού παρά τις πιέσεις για ένταξη στο ΝΑΤΟ, τα μέλη του Οργανισμού έμειναν πιστά στην διατύπωση της Συνόδου Κορυφής του Βουκουρεστίου το 2008.


Μπορεί ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρουέφσκι να απουσίαζε από την Σύνοδο Κορυφής του Σικάγο, όμως ο καλός του φίλος Αχμέτ Νταβούτογλου προσπάθησε με όσα μέσα είχα να προωθήσει την ένταξη των Σκοπίων στον οργανισμό.


Δυστυχώς όμως για την σκοπιανή και τουρκική διπλωματία, οι υπόλοιποι ηγέτες αποφάσισαν ομόφωνα να παραμείνουν πιστοί στην απόφαση της Συνόδου Κορυφής του Βουκουρεστίου.


ΕΠΙΝΟΗΣΗ Ο ΕΒΡΑΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ‏



Το άρθρο του Περικλή Κοροβέση στην Ε του Σαββάτου Η λωρίδα της Ελλάδας αναφέρεται στην Επινόηση του Εβραϊκού Λαού, (The Invention of the Jewish People) το μπεστ σέλερ βιβλίο του Εβραίου καθηγητού της Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ, Shlomo Sand.

Μεταξύ άλλων, γράφει ο Κοροβέσης βασιζόμενος στο βιβλίο αυτό:

«Εβραϊκός λαός και εβραϊκό DNA δεν υπάρχουν. Είναι μια επινόηση των σιωνιστών της Κεντρικής Ευρώπης στα μέσα του 19ου αιώνα, οι οποίοι μετέτρεψαν τη θρησκεία τους σε ιδεολογία και εθνοκεντρισμό. Τα εβραϊκά είναι μια νεκραναστημένη γλώσσα και η όλη του ιστορία είναι... πλαστογραφημένη. Παίρνει τη Βίβλο σαν ιστορικό βιβλίο, ενώ ανήκει στη θρησκο-μυθολογία. Ουδέποτε υπήρξε έξοδος από την Αίγυπτο γιατί η Παλαιστίνη τότε ήταν μέρος της Αιγύπτου. Οι Ρωμαίοι ουδέποτε διασκόρπισαν τους Εβραίους. Η διασπορά είναι μύθος. Πήραν απλά τους νέους και τις νέες ως σκλάβους, πράγμα που ήταν ρουτίνα, τότε, σε κάθε πόλεμο. Και οι αρχαιολόγοι ουδέποτε βρήκαν το παραμικρό ίχνος του περίφημου Ναού του Σολομώντος. Τότε πώς βρέθηκαν τόσοι Εβραίοι σε όλο τον κόσμο χωρίς μια αρχική διασπορά; Η ιουδαϊκή θρησκεία μέχρι τον 4ο αιώνα μ.Χ. ήταν μια επιθετική θρησκεία, όπως είναι σήμερα το Ισλάμ, που έπειθε και διαδιδόταν, και έφτασε μέχρι τον Καύκασο και προσηλύτιζε ανθρώπους σε όποια χώρα και να βρισκόταν. Επίσης υπήρχαν και μικτοί γάμοι. Έτσι εξηγούνται οι μαύροι Εβραίοι, οι Άραβες ή οι Ρώσοι κ.λπ. Τα πογκρόμ και οι απηνείς διώξεις είχαν αποτέλεσμα να βρεθούν στις τέσσερις γωνιές του κόσμου».


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha