Popular Post

Blogger Themes

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Lord of Ultima: Δωρεάν online παιχνίδι στρατηγικής από την EA


Το Lord of Ultima είναι ένα δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής με την υπογραφή της EA, στο οποίο οι παίκτες έχουν την δυνατότητα να χτίσουν την αυτοκρατορία τους, να ασχοληθούν με το εμπόριο, να σφυρηλατήσουν συμμαχίες και να συντρίψουν τους εχθρούς τους!


Το παιχνίδι δεν χρειάζεται εγκατάσταση καθώς παίζεται κατευθείαν από τον browser, ενώ μέσα από το βαθύ gameplay του σας αφήνει να επιλέξετε τον δρόμο που θα ακολουθήσετε… Δηλαδή αυτόν του ειρηνικού εμπόρου ή του αδίστακτου κατακτητή!

Μπείτε τώρα στον κόσμο του Lord of Ultima


Tρομακτικές οι συμπτώσεις με το έτος 1843…



Το καλοκαίρι του 1843, η Ελλάδα έπρεπε να καταβάλει στις τράπεζες της Ευρώπης τα τοκοχρεολύσια παλιότερων δανείων που είχε πάρει η χώρα. 
Δυστυχώς τα λεφτά δεν είχαν πάει σε υποδομές που θα βοηθούσαν την κατεστραμένη ελληνική οικονομία, αλλά είχαν σπαταληθεί στους εμφυλίους της επανάστασης και στα λούσα του παλατιού και των Βαυαρών συμβούλων του στέμματος.

Οι τόκοι που έπρεπε να καταβάλλονται κάθε χρόνο ήταν 7 εκατομμύρια δραχμές και ισοδυναμούσαν με το μισό τών συνολικών εσόδων του… ελληνικού κράτους που έφταναν μετά βίας τα 14 εκατομμύρια ετησίως. Στην πραγματικότητα, με την καταβολή των τόκων δεν περίσσευε τίποτα να επενδυθεί προς όφελος του ελληνικού λαού. (Μήπως κάτι αρχίζει να μας θυμίζει;)


Την άνοιξη του 1843, η κυβέρνηση παίρνει μέτρα λιτότητας, τα οποία όμως δεν αποδίδουν τόσο ώστε να …συγκεντρωθούν τα απαιτούμενα για την ετήσια δόση χρήματα. Έτσι, τον Ιούνιο του 1843, η ελληνική κυβέρνηση ενημερώνει τις ξένες κυβερνήσεις ότι αδυνατεί να καταβάλει το ποσό που χρωστάει και ζητά νέο δάνειο από τις μεγάλες δυνάμεις, ώστε να αποπληρώσει τα παλιά. Αυτές αρνούνται κατηγορηματικά. (Βρε κοίτα κάτι συμπτώσεις…)


Πήγαν να πνιγούν οι Τούρκοι σε άσκηση διάβασης του Έβρου!! (βίντεο)



‘Εβρος γιοκ Αχμέτ …θα πνιγούμε και δεν ρίχνανε και τα πολυβόλα του Στρατηγού Τσέλιου !
Παρολίγον να πνιγούν σε άσκηση διάβασης για τον Τουρκικό Στρατό του ποταμού Έβρου από γεφυροφόρο Μ48 της 65ης Μηχανοκίνητης Τούρκικης Ταξιαρχίας
με έδρα το Λουλεμπουργκάζ του Κιρκαλερί (Σαράντα Εκκλησίες), σύμφωνα με υλικό που διέρρευσε στοYoutube.
Το συμβάν σημειώθηκε στις 12 Ιουνίου 2012 κατά την απόπειρα διάβασης του ποταμού στο πλαίσιο τακτικής άσκησης όταν το γεφυροφόρο, έχοντας ήδη διανύσει το μέσο της απόστασης, άρχισε να βυθίζεται από εισροή υδάτων. Ο πνιγμός του πληρώματος αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή από ταχύπλοα σκάφη που έσπευσαν προς διάσωσή του.


Κατασχέσεις μισθών και συντάξεων για κάθε είδους χρέη προς το Δημόσιο




Για όσους οφείλουν πάνω από 300 ευρώ

Με κάθε τρόπο σκοπεύει να εισπράττει τα ποσά των οφειλών το Δημόσιο και σε αυτό το πλαίσιο προχωρούν οι κατασχέσεις μισθών και συντάξεων.

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται από το νόμο και τις εντολές που έχουν λάβει οι ΔΟΥ, θα παρακρατείται το 25% των αποδοχών για οφειλές άνω των 300 ευρώ, που αφορούν κάθε είδους φόρο, τέλη, εισφορές, ακόμη και κλήσεις της Τροχαίας.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα Έθνος, δεν επιτρέπεται η επιβολή κατάσχεσης επί μισθών ή συντάξεων ή άλλου βοηθήματος, εφόσον το ποσό αυτό μετά την αφαίρεση των υποχρεωτικών εισφορών είναι μέχρι 1.000 ευρώ μηνιαίως.


ΣΥΡΙΖΑ: Υποκριτικές οι αντιδράσεις της κυβέρνησης. Έχουν ψηφιστεί σχεδόν όλα τον περασμένο Φεβρουάριο, και απλώς οι τρόικα εσωτερικού παίζει θέατρο για τους χαχόλους Έλληνες...



από τον/την economikos
20121016-204449.jpg“Η ελληνική κοινωνία παρακολούθησε και σήμερα άλλη μία θεατρική παράσταση σε ιδιαίτερα δραματικούς τόνους”, αναφέρει σε σχόλιό του για τη σημερινή συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών ο ΣΥΡΙΖΑ.

“Η κυβέρνηση παραμένει πιστή στις δεσμεύσεις της για απαρέγκλιτη εφαρμογή του μνημονίου και συνεργάζεται στενά με την τρόικα για μείωση μισθών και συντάξεων, κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων, κατεδάφιση του εναπομείναντος κοινωνικού κράτους και ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου.

Ειδικότερα, το μεγαλύτερο μέρος των εργασιακών μέτρων έχει ήδη ψηφιστεί και συμφωνηθεί από το Φεβρουάριο του 2012 και άρα οι όποιες πρόσκαιρες αντιδράσεις είναι απολύτως υποκριτικές”, σχολιάζει χαρακτηριστικά.

http://olympia.gr


Αποκλειστικό! Αποκάλυψη βόμβα!!




Σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες του «paraskhnio.gr», τέσσερα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, Α. ΛοβέρδοςΜ. ΧρυσοχοΐδηςΑ. Διαμαντοπούλου καθώς και ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής και παλιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Γ. Φλωρίδης, έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό συζητήσεις με
άτομα από το περιβάλλον του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά προκειμένου να προσχωρήσουν στη Νέα Δημοκρατία!! Με σκοπό να δημιουργηθεί ένα νέο μεγάλο σύγχρονο ευρωπαϊκό κόμμα!! Το οποίο αποτελεί και το μεγάλο όνειρο του Έλληνα πρωθυπουργού…


Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ



 «Η Μαριονέτα των παγκοσμιοποιητών, ο μεγάλος έρωτας για τους φόρους Άνθρακα που επιβλήθηκαν στην Αυστραλία, και κομμουνίστρια Τζούλια Γκίλαρντ, αναφέρει για άλλη μια φορά την άναγκη για την πορεία της Αυστραλίας προς την παγκόσμια κυβέρνηση.
Σήμερα, η πρωθυπουργός Τζούλια Γκίλαρντ, κερδίζει με επιτυχία την προσφορά απο τους παγκοσμιοποητές χορηγούς της, για μια θέση στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.
Σε αναφερόμενο κόστος πάνω από $ 24 εκατομμύρια AUD, ένα βαρύ τίμημα που έχει καταβληθεί για συμμετοχή σε μια οργάνωση που ιδρύθηκε με αποκλειστικό σκοπό την ίδρυση της Παγκόσμιας Κυβέρνησης.
Η αλήθεια είναι ότι η Αυστραλία θα χρησιμεύσει μόνο ως μέσο της παγκόσμιας ελίτ που ελέγχει το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.


ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ «ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΚΙΑ»



 
 Από τον Bernard Powell: Από τα πιο ενδιαφέροντα φαινόμενα στον κόσμο της παραφυσικής δραστηριότητας είναι αυτά του«Άνθρωπου Σκιά." Κάθε εβδομάδα φαίνεται να υπάρχουν όλο και περισσότερες ιστορίες και αναφορές γι αυτά τα μυστηριώδη όντα, και σίγουρα έχουν γίνει ένα καυτό θέμα και ένα  θέμα αυξανόμενου ενδιαφέροντος έρευνας από τους ερευνητές. Οι ιστορίες για  τα περίεργα αυτά πρόσωπα και η φύση τους ποικίλλουν από ακίνδυνους, ήσυχους, και ντροπαλούς παρατηρητές, σε κακόβουλα και εντελώς δυσάρεστα πλάσματα κακής πρόθεσης.  Όπως με τα περισσότερα πράγματα στον παραφυσικό τομέα, κανείς δεν μπορεί να πει με οποιαδήποτε  βεβαιότητα ποια είναι αυτά τα όντα σκιά , αλλά εμείς θα διερευνήσουμε μερικές από τις διαδεδομένες θεωρίες.

Οι άνθρωποι σκιά, έχουν κερδίσει το ψευδώνυμό τους, επειδή πιο συχνά παρατηρούνται ή 
έχουν αναφερθεί ως μια ανθρώπινη-μορφή. Σε αντίθεση με τις τυπικές περιγραφές των
φαντασμάτων που συνήθως περιγράφονται να έχουν ανθρώπινη μορφή με διακριτά
χαρακτηριστικά, όπως τα φυσικά χαρακτηριστικά, είδη ένδυσης και αξεσουάρ, οι άνθρωποι σκιά λέγεται ότι είναι χαρακτηριστικά-λιγότεροι. 
Σε γενικές γραμμές,περιγράφονται όταν εμφανίζονται να έχουν μάζα, όμως η φύση τους φαίνεται να ποικίλλει από απλές δισδιάστατες σκιές, σε στρέβλωση των τρισδιάστατων μορφών. 
οι κινήσεις τους που μερικές φορές περιγράφονται ως "αφύσικες" φαίνεται να είναι πολύ γρήγορες και αποσπασματικές. Μερικές φορές λέγεται ότι κινούνται σε αργή κίνηση, σαν να ήταν βυθισμένοι σε υγρό, και στη συνέχεια να μετακινούνται ξαφνικά γρήγορα από το ένα μέρος στο άλλο μέσα στο δωμάτιο.

Και πάλι, ορισμένες εκθέσεις διαφέρουν ακόμη ευρύτερα, και περιγράφουν ενα εντελώς μαύρο
ον με κόκκινα μάτια, ένα μανδύα, και ένα καπέλο. Αυτή η παραλλαγή έχει γίνει γνωστή
ως "ο άνθρωπος καπέλο". Πολλοί μάρτυρες περιγράφουν το αίσθημα μιας ισχυρής παρουσίας ή την αίσθηση ότι παρακολουθούνται, ...πολλές φορές έχουν πάρει μια γεύση από «κάτι σκοτεινό» στην άκρη του ματιού τους, γυρίζουν να κοιτάξουν πρός την κατεύθυνση της παρουσίας μόνο για να δούν ότι εξαφανίζονται στον αέρα, ή ότι φεύγουν μέσα από έναν τοίχο.

Μερικές φορές αναφέρονται ως παιδιάστικες και ότι παίζουν παιχνίδια με τους μάρτυρες. 
Αυτά φαίνονται να είναι περίεργα, και είναι επίσης σχεδόν πάντα μέσα από περιφεριακή όραση, όταν ο μάρτυρας γυρίζει να τους δει, αντί να εξαφανιστούν μέσα σε έναν τοίχο ή στον αέρα, συνήθως φεύγουν σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. 

Πολλές φορές οι άνθρωποι ερμηνεύουν την παρουσία των ανθρώπων σκιά ως δυσοίωνες και εξισώνουν εμπειρίες απο όντα σκιάς  με αισθήματα.
Οι θεωρίες γύρω από τη φύση και την προέλευση των ανθρώπων σκιά αφθονούν. Κάποιοι πιστεύουν
ότι είναι όντα που υπάρχουν σε ένα σύμπαν παράλληλο με το δικό μας. Άλλοι υποστηρίζουν ότι είναι δαιμονικές οντότητες, ή είναι παρατηρητές από άλλο τόπο, μερικοί μάλιστα λένε ότι μπορεί να δημιουργήθηκαν ασυνείδητα από αρνητική ψυχική ενέργεια, και σχετίζονται με ένα μέρος ή ένα γεγονός στο οποίο έχει μια ακραία συναισθηματική ή σωματική καταπόνηση / τραύμα που έχει λάβει χώρα.
Είναι εξαιρετικά δύσκολο να μην παρατηρήσετε τον υποσυνείδητο συμβολισμό που συνάγεται από αυτές τις εκδηλώσεις. Στην Ψυχολογία και την Φιλοσοφία Γιουνγκ οι σκιές συνδέονται με τις κρυφές πτυχές του συνειδητού μυαλού, είναι ένα αρχέτυπο απο μια καταπιεσμένη περιοχή της ανθρώπινης φύσης και συμπεριφοράς, ίσως γι 'αυτό τα συναισθήματα φόβου και μοχθηρίας συχνά συνοδεύουν την αλληλεπίδραση με αυτά τα όντα. 
Πιθανές επιστημονικές εξηγήσεις:

Υπναγωγία:
Μερικοί από τους όρους που αναφέρονται σε άτομα με εμπειρίες σκιάς, είναι παρόμοια με εμφανίσεις σε επεισόδια παράλυσης στον ύπνο. Πολλές φορές οι μάρτυρες σκιάς, ανέφεραν ότι οι εμπειρίες τους συμβαίνουν ακριβώς πριν κοιμηθούν, ή αμέσως μετά το ξύπνημα. 
Φυσιολογικά, αυτό θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα μιας κατάστασης που ονομάζεται υπναγωγική παράλυση. Το σώμα πηγαίνει φυσικά μέσα από μια κατάσταση παράλυσης κατά τη διάρκεια του ύπνου REM (Rapid Eye Movement, γνωστός και ως ύπνος γρήγορων κινήσεων των ματιών) στο να μας κρατήσει από το να ενεργήσει τα όνειρά μας σωματικά. Μια προσωρινή και ανησυχητική παράλυση μπορεί να συμβεί όταν ξαφνικά ξυπνήσεις από μια REM κατάσταση σε μια κατάσταση εγρήγορσης, αλλά η παράλυση του σώματος εξακολουθεί να συμβαίνει. Αυτό αναγκάζει το άτομο να είναι πλήρως ενήμερο, αλλά δεν μπορεί να κινηθεί. Επιπλέον, σε αυτή την κατάσταση τα άτομα είναι σε θέση να αντιληφθούν συνειδητά εικόνες από το υποσυνείδητο μυαλό τους. Αυτές οι ψευδαισθήσεις μπορεί να είναι πολύ πραγματικές και μπορεί να περιλαμβάνουν μερικές ή όλες τις αισθητηριακές αντιλήψεις, τα άτομα μπορούν να δοκιμάσουν γεύση, όσφρηση, ακοή, αφή, ή οπτικά φαινόμενα υπναγωγίας, που είναι μερικές φορές γνωστά ως «τα πρόσωπα στο φαινόμενο σκοτάδι», επειδή οι ​​πάσχοντες συνήθως αναφέρουν ότι βλέπουν πρόσωπα, ενώ βιώνουν εγρήγορση-ύπνου. Παρόμοιες υποθέσεις έχουν προταθεί και συνδέουν αυτή την κατάσταση σε μια σειρά από άλλες εμφανείς παραφυσικές εμπειρίες, συμπεριλαμβανομένων τις απαγωγές από εξωγήινους.

Παρειδωλία: 
Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι μάρτυρες αναφέρουν ότι βλέπουν τους ανθρώπους σκιά μέσω της περιφεριακής τους όρασης. Αυτή η περιοχή της όρασης συνδέεται με την περιοχή του εγκεφάλου που είναι ενσυρματωμένη να βρεί γνωστά μοτίβα, ενώ παρέχει λιγότερη λεπτομέρεια στον εγκέφαλο από το κέντρο προς τα εμπρός. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια κατάσταση γνωστή ως παρειδωλία, στην οποία ο εγκέφαλος εσφαλμένα ερμηνεύει τυχαία μοτίβα φωτός / σκιάς ή υφή, ως οικεία μοτίβα όπως ανθρώπινα πρόσωπα /ζωικές μορφές, όπως βλέπουμε γνωστές μορφές στα σύννεφα. Αυτό το φαινόμενο είναι γνωστό ως «μητροποίηση» από πολλούς υπερφυσικούς ερευνητές.

Ηλεκτρομαγνητικά Πεδία: 
Πρόσφατα, έχει βρεθεί ότι τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία μπορεί να παρεμβαίνουν με τις λειτουργίες του κροταφικού λοβού, με αλλαγμένες καταστάσεις αντίληψης στίς οποίες ακουστικές και οπτικές ψευδαισθήσεις μπορεί να συμβούν. Πρόσφατες μελέτες έρευνες, έδειξαν ότι υπάρχει η δυνατότητα να αναδημιουργήσουν πολλές από τις εμπειρίες που αναφέρθηκαν κατά τη διάρκεια παραφυσικών συναντήσεων ή στοιχειώματα υπό ελεγχόμενες συνθήκες.

Όσο για τους ανθρώπους σκιά, ίσως είναι ένα αποκύημα της φαντασίας μας, ίσως να είναι κάτι περισσότερο ...





Πηγή


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha