Popular Post

Blogger Themes

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

HALANDRI NEWS · LIVE STREAM 21:45 Τσάμπιονς Λιγκ: Ολυμπιακός - Άρσεναλ







21:45 Τσάμπιονς Λιγκ: Ολυμπιακός - Άρσεναλ


PLAY LINK   LINK 1 & LINK 2 


Έδιωξαν από νοσοκομεία ετοιμόγεννες που δεν είχαν χρήματα



Άνεργες, ανασφάλιστες, χαμηλόμισθες ετοιμόγεννες γυναίκες δεν έγιναν δεκτές σε δημόσια νοσοκομεία, εξαιτίας της αδυναμίας καταβολής των 950-1.500 ευρώ που κοστολογείται η γέννα. Παρέμβαση υπ. Εργασίας για μη καταβολή της προκαταβολής.
Την αντίδραση της "Πρωτοβουλίας Γυναικών ενάντια στο χρέος και στα μέτρα λιτότητας" και της "Αδέσμευτης Κίνησης Γυναικών", προκάλεσε η είδηση ότι δημόσιο νοσοκομεία αρνούνται να περιθάλψουν ετοιμόγεννες που δεν μπορούν χρήματα, ώστε να επωμιστούν το βάρος των εξόδων της γέννας.

"Η γέννα δεν είναι προνόμιο για τους πλούσιους, ζητάμε δωρεάν τοκετό, τα λεφτά των τοκοχρεολυσίων να πάνε αμέσως στην υγεία", δηλώνουν σε ανακοίνωσή τους οι πρωτοβουλίες πολιτών.
Πρόκειται για περιστατικά που συνέβησαν τον περασμένο μήνα, σε δημόσια νοσοκομεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Ρόδου και του Ρεθύμνου.


ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ 8 ΜΩΡΑΚΙΑ! (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)


Τα 8 μωράκια ηλικίας 1-12 μηνών που δυστυχώς οι γονείς τους έχουν εγκαταλείψει στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας χρειάζονται ρουχαλάκια, πετσετούλες, σαλιάρες και κουβερτούλες για να ζεσταθούν. Προφανώς δεν έχει μεριμνήσει κανείς γι' αυτά τα 8 αγγελούδια εκτός από τις νοσηλεύτριες που κάνουν ό, τι μπορούν... Ενόψει λοιπόν των Χριστουγέννων ας κάνουμε όλοι μία καλή πράξη γι' αυτά τα μωρά και ας τους προσφέρουμε το ελάχιστο που μπορούμε με όλη μας την αγάπη. Τα ρουχαλάκια μπορούμε να τα πάμε στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας, στο ...κεντρικό κτίριο, 1ος όροφος στη νοσηλευτική υπηρεσία για τα εγκαταλελειμμένα μωρά. Εκείνα ήδη μας το ανταποδίδουν με το πιο γλυκό χαμόγελό τους!

Πληροφοριες: Νοσοκομειο ''Αλεξανδρα'' Βασ. Σοφίας 80 Τ.Κ 115 28 Τηλεφωνικό Κέντρο: 213-2162000,210-3381100 Αριθμος μωρων: 8 (3 κοριτσακια και 5 αγορακια) Ηλικιες:1 και 4 μηνων και 1 ετους.


HALANDRI NEWS · Αναβολή λόγω επεισοδίων



Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα, Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, τελετή ανάμματος του χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης, λόγω επεισοδίων.
Τα επεισόδια έγιναν στο κέντρο του Χαλανδρίου, στο περιθώριο της πορείας στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου, όταν μαθητές επιτέθηκαν με αβγά και πέτρες κατά του Αστυνομικού Τμήματος της πόλης, προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές.


HALANDRI NEWS · ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΟΥΣ! ΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ!


Ένα μεσημεριανό τηλέφωνο της Λούλας Καρατζά με τρέλανε.

"Εχει; πάρει χαμπάρι ρε "δημοσιογράφε" τι γίνεται στην πλατεία;" μου λέει.

Στην αρχή νόμιζα ότι μου μίλαγε για τις πρωινές φασαρίες. 

"Δεν σου λέω γι' αυτό" μου λέει. "Για το παγοδρόμιο στον άγνωστο στρατιώτη σου λεώ" συνεχίζει η Λούλα Καρατζά.

Για να είμαι ειλικρινής δεν έδωσα σημασία στην αρχή. Είχα στο μυαλό μου το CAROUSEL των προηγούμενων χρόνων ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ και δεν τσίμπησα από την αρχή.

"ΡΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ" συνέχισε η Καρατζά. "ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΗΡΩΟ!"

Έβαλα τα γέλια. "Έλα ρε τώρα, άσε τις μαλακίες" τις λέω.
"ΡΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΗΡΩΟ" μου λέει.
"Θα με κάνεις να πάω από κει να το δω με τα μάτια μου" τις λέω.
"Ε ΠΗΓΑΙΝΕ" μου λέει η Καρατζά.

"Και όχι μόνο αυτό" συνεχίζει, αλλά έχουν κλείσει και τον χώρο στην παιδική χαρά με κάγκελα και πρέπει να πληρώσεις εισητήριο για να περάσεις". 

"Δεν σε πιστεύω" επέμεινα. ΄"Πάω να δω με τα μάτια μου".

Ε ΠΗΓΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ! ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΠΙΕΣΗ ΣΤΟ 24!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ:


Το Πείραμα της Φιλαδέλφεια, ο Einstein και η Ελλάδα! θεωρία επιστημονικής φαντασίας ή πραγματικότητα; (video)



Όλα ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 1943, όταν σύμφωνα με διάφορες θεωρίες, το αμερικανικό αντιτορπιλικό Eldridge επιλέχθηκε για να λάβει μέρος στο...
μεγαλύτερο ίσως "γνωστό" πείραμα του αμερικανικού ναυτικού, που σκοπό είχε να κάνει το πλοίο αόρατο. Το επίσημο όνομα που δόθηκε στο πείραμα αυτό ήταν "Σχέδιο Ουράνιο Τόξο" (Rainbow Project), αλλά είναι γνωστό στους περισσότερους σαν "Το πείραμα της Φιλαδέλφειας" (Philadelphia Experiment).

Από τότε μέχρι σήμερα, 68 χρόνια μετά, πάρα πολλά έχουν γραφτεί χωρίς ποτέ όμως να αποδειχθεί εάν πρόκειται για πραγματικό ή φανταστικό γεγονός. Για κάποιους τον Ιούλιο του 1943 πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη επιστημονική ανακάλυψη η οποία επέτρεψε στο πλοίο να ταξιδέψει επιτυχώς στο χωροχρόνο, όταν αυτό εξαφανίστηκε από το Delaware της Φιλαδέλφεια και εμφανίστηκε στο Norfolk της Virginia, σε μόλις 15 λεπτά αργότερα.

Σύμφωνα με ερευνητές μετά την επαναφορά του πλοίου από το ολιγόλεπτο "ταξίδι" του στη Virginia, μέλη του πληρώματος βρέθηκαν ενσωματωμένοι στις λαμαρίνες του πλοίου, αρκετά μέλη του πληρώματος εξαϋλώθηκαν ή κάηκαν ζωντανοί ενώ οι υπόλοιποι είχαν χαμένα τα λογικά τους. Πέρα από την επίσημη ανακοίνωση του αμερικανικού ναυτικού, δεν υπήρξε δυνατή οποιαδήποτε επικοινωνία με τα μέλη του πληρώματος.


ΗΠΑ: Στον δρόμο 28.000 εργαζόμενοι των ταχυδρομείων



Την πόρτα της εξόδου θα δουν τον επόμενο χρόνο συνολικά 28.000 εργαζόμενοι των αμερικανικών ταχυδρομείων, καθώς η διοίκηση της υπηρεσίας αποφάσισε να κλείσει περισσότερα από τα μισά κέντρα διαλογής.

Η διοίκηση των αμερικανικών ταχυδρομείων προχωρά σε περικοπές ύψους 3 δισ. δολαρίων, σε μία προσπάθεια να αποφευχθεί ο κίνδυνος της χρεοκοπίας. 

Οι ζημίες των αμερικανικών ταχυδρομείων, που δεν χρηματοδοτούνται από το κράτος, ανέρχονται το τρέχον οικονομικό έτος σε 5,1 δισ. δολάρια, ενώ για το 2012 προβλέπονται ζημίες-ρεκόρ ύψους 14,1 δισ. δολαρίων.

Από τα 461 κέντρα διαλογής θα κλείσουν τα 252. Η διαδικασία θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Απρίλιο. 


zougla.gr


ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ


Επειδή κανένα ΜΜΕ δεν θα παίξει το θέμα, το φέρνουμε εμείς στη δημοσιότητα πρώτοι. Σήμερα λοιπόν ανακοινώθηκαν μειώσεις μισθών στις τράπεζες με δούρειο ίππο την Πειραιώς. Την επιστολή υπογράφει ο Διευθύνων Σύμβουλος και CEO της Πειραιώς Σταύρος Λεκκάκος. Κάπως έτσι συμβαίνει... 
συνήθως. Πατήστε κλικ και θα καταλάβετε...
Σ.Σ. Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους που μας έστειλαν την επιστολή...


HALANDRI NEWS · Χριστουγεννιάτικο δέντρο με βαζάκια από παιδικές τροφές



Χριστουγεννιάτικο δέντρο με βαζάκια από παιδικές τροφέςΤα Χριστούγεννα είναι η ιδανική περίοδος για να δημιουργήσετε διακοσμητικά χειροτεχνήματα. Μάλιστα με υλικά που τα νομίζατε άχρηστα και λίγη φαντασία μπορείτε να κάνετε θαύματα. Τα μικρά γυάλινα βαζάκια που περιείχαν παιδική τροφή, μπορούν να ανακυκλωθούν σε μια όμορφη χριστουγεννιάτικη κατασκευή.

Θα χρειαστούμε:

15 βαζάκια, καθαρά, με τα καπάκια τους
Κόλλα
Χριστουγεννιάτικη κορδέλα ή τρέσα (προαιρετικά)
Μικρά χριστουγεννιάτικα φωτάκια
Σφυρί και κατσαβίδι
Μεγάλη πένσα ή τσιμπίδα
Αλουμινόχαρτο, χοντρό χαρτόνι, χρυσή/ασημί μπογιά (προαιρετικά)


HALANDRI NEWS · Τρόμος για 15 υπαλλήλους και πελάτες τράπεζας στο Χαλάνδρι



Τρόμος για 15 υπαλλήλους και πελάτες τράπεζας στο ΧαλάνδριΚουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε υποκατάστημα της τράπεζας Eurobank στο Χαλάνδρι στην Πλατεία Χαλανδρίου.
Με λοστούς έσπασαν την τζαμαρία και το ATM, χωρίς ωστόσο να επιχειρήσουν να πάρουν τα χρήματα.
Με σπρέι έγραψαν στους εξωτερικούς τοίχους συνθήματα κατά των αστυνομικών, ενώ έβαλαν φωτιά και σε ένα κάδος απορριμάτων έξω από το υποκατάστημα.
Εκείνη την ώρα το υποκατάστημα εργάζονταν 15 υπάλληλοι, ενώ υπήρχε και κόσμος για συναλλαγές. Από τα επεισόδια δεν τραυματίστηκε κανείς.


HALANDRI NEWS · Οργή για Ιωαννίδη στο Χαλάνδρι


Πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Ιωαννίδη στον Σαββατιάτικο (3/12) εντός έδρας αγώνα με τη Νίκη Αλίμου, έχουν οι άνθρωποι του Απόλλωνα Χαλανδρίου.

Οι διοικούντες την ομάδα των βορείων προαστίων, αποφεύγουν να ασχολούνται με θέματα που αφορούν διαιτητικές αποφάσεις. Αυτή τη φορά ωστόσο, οι υποδείξεις του κ. Ιωαννίδη, εξόργισαν τους ιθύνοντες του Απόλλωνα.
Ο τεχνικός του συλλόγου, Γιώργος Αλεξόπουλος, αναφερόμενος στο συγκεκριμένο θέμα, τόνισε:
«Οι διαιτητές είναι άνθρωποι και πολλές φορές υποπίπτουν σε λάθη. Τη φετινή χρονιά όμως, το κακό παράγινε. Στον αγώνα με τη Νίκη Αλίμου, ο κ. Ιωαννίδης, έδωσε εις βάρος μας πέναλτι το οποίος δεν έγινε ποτέ, με αποτέλεσμα να μας στερήσει τους τρεις βαθμούς».


HALANDRI NEWS · ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ...



.... μεταξύ μαθητών των σχολείων του Χαλανδρίου που έκαναν πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου και αστυνομίας.
Οι πιτσιρικάδες επιτέθηκαν στο ΑΤ Χαλανδρίου και στο κτίριο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, όπου έσπασαν τζάμια, κάμερες και 3 αυτοκίνητα.
Τις μεγαλύτερες ζημιές, σύμφωνα με αυτόπτεις μάρτυρες - εμείς δεν προκάναμε, γι' αυτό εχουμε μόνο φωτό κατόπιν εορτής - έπαθε το αυτοκίνητο του στελέχους της Τεχνικής Υπηρεσίας Βαγγέλη Χάτζου.






HALANDRI NEWS · Ο Δήμος Χαλανδρίου ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της πόλης την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011, ώρα 18:30





Ο Δήμος Χαλανδρίου

ανάβει

το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της πόλης

ΤΡΙΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - ΩΡΑ 18:30


Ο Δήμος Χαλανδρίου και ο Εμπορικός Σύλλογος σας καλούν στην «Παραμυθοχώρα» στην Κεντρική μας Πλατεία, για να ανάψουμε μαζί τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.
Τα ζαχαροπλαστεία της πόλης μας θα μας γλυκάνουν με παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες λιχουδιές.
Από τη Φιλαρμονική του Δήμου μας και την παιδική χορωδία του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου «Μαρία Κανατσούλη», θα απολαύσουμε χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
Ελάτε να νοιώσουμε ΜΑΖΙ τη λάμψη, τη μαγεία και την ομορφιά των πιο μαγικών στιγμών του χρόνου.


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha