Popular Post

Blogger Themes

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Ποια τρόφιμα περιέχουν νικοτίνη.




Ακούγεται περίεργο και όμως ισχύει. Υπάρχουν τρόφιμα που 
περιέχουν νικοτίνη, σύμφωνα με μια έρευνα που έγινε το 1993 από 
τρεις γιατρούς του πανεπιστημίου του Μίσιγκαν. Σύμφωνα με τα 
αποτελέσματα αυτής της έρευνας, η νικοτίνη βρίσκεται σε πολλές 
ανθρώπινες τροφές. Τρόφιμα όπως οι 
μελιτζάνες, οι πατάτες και οι ντομάτες περιέχουν μικρές ποσότητες 
νικοτίνης.

Δέκα γραμμάρια μελιτζάνας, δίνουν 1μg (μικρογραμμάριο) 


Έρχεται τρίτος παγκόσμιος πόλεμος (βίντεο)



Εδώ και χρόνια σε ομιλίες μας αναφέρουμε ότι για να περάσουμε στην εποχή του μικροτσίπ και του αντιχρίστου, πρέπει να καταρρεύσει η παγκόσμια οικονομία ή τουλάχιστον η ευρωπαϊκή.
Αυτό μπορεί να γίνει είτε με ένα παγκόσμιο οικονομικό κραχ είτε μέσα από έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, όπου ο «σωτήρας» της ανθρωπότητος, ο οποίος θα μας σώσει από την ολοκληρωτική καταστροφή και τον οποίο θα..
παρουσιάσουν ως σωτήρα μας ο διεθνής σιωνισμός.

Αυτός ο μεσσίας θα σταματήσει τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο και ως λύση για την οικονομία για να μην διαφεύγει κανείς της εφορίας (φοροδιαφυγή που τόσο μας τονίζουν τώρα τελευταία), θα αλλάξει τον τρόπο οικονομικών συναλλαγών


Πέντε νεκροί από τις πλημμύρες στη Νιγηρία (VIDEO)




Περισσότεροι από 73.000 εγκατέλειψαν τα σπίτια τους
Οι σφοδρές πλημμύρες που έπληξαν την κεντρική πολιτεία Κόγκι της Νιγηρίας προκάλεσαν το θάνατο 5 ανθρώπων, ενώ 73.000 κάτοικοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, δήλωσαν αξιωματούχοι του Ερυθρού Σταυρού.

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού της πολιτείας, Μουσταφά Άλλαχ-Ντέι, δήλωσε ότι τα πέντε πτώματα ανασύρθηκαν από τις όχθες του ποταμού Νιζέρ στην πόλη Λοκότζα.


Οίκος ανοχής χορηγός σε ομάδα της Λάρισας!




Μετά την ομάδα από το Παλιόπυργο Τρικάλων που έσπασε τα ταμπού με χορηγό στην φανέλα γραφείο τελετών, άλλη μια ομάδα της Θεσσαλίας ξαφνιάζει καθώς επέλεξε για χορηγό έναν οίκο ανοχής. Ταράζει τα νερά ο Βουκεφάλας στη Λάρισα, καθώς η διοίκηση του σωματείου έκλεισε συμφωνία χορηγίας με τον...


Πακιστανοί σακάτεψαν τον 20χρονο Έλληνα επειδή φορούσε μαύρο μπλουζάκι!




ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ  ΕΔΩ  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ  ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ….  

Σάλο έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Ρόδου το άγριο επεισόδιο που συνέβη στην Παλιά Πόλη ανάμεσα σε δύο νεαρούς Έλληνες και εξαγριωμένους λαθρομετανάστες από το Πακιστάν. Από τις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων περίπου 15 λαθρομετανάστες με καδρόνια και σιδερολοστούς επιτέθηκαν ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ σε δύο νεαρούς , επειδή ο ένας φορούσε “μαύρο” μπλουζάκι. Οι περίοικοι άκουσαν τους νεαρούς να


Ανάγκασε την 12χρονη ανιψιά του να εκδίδεται-Κατηγορούνται 38 άτομα!


Ένα ολόκληρο χωριό όπως φαίνεται, γνώριζε για το δράμα της ανήλικης, αλλά αδιαφορούσε εγκληματικά .  Αποκαλύψεις για ....
μια υπόθεση που συγκλονίζει... Μια σπάνια υπόθεση για τα τοπικά δικαστικά χρονικά εξελίσσεται από την προηγούμενη εβδομάδα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας. Ακριβώς λόγω της σοβαρότητάς της αλλά και του κινδύνου παραγραφής, οι δικαστές την εξαίρεσαν από τις κινητοποιήσεις τους και ως εκ τούτου η ακροαματική διαδικασία διεξάγεται κανονικά στο δικαστικό μέγαρο της πόλης. Η ιστορία, στην οποία κατηγορούνται 38 άτομα (!) και πρωταγωνιστεί μια ανήλικη κοπέλα, έχει πολλά αποκρουστικά χαρακτηριστικά. Λαμβάνει χώρα τα τελευταία χρόνια σε χωριό της Καρδίτσας- ένα από εκείνα που γειτνιάζουν με το νομό Λάρισας- και όσοι κάθονται στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου βαρύνονται με τις κατηγορίες της μαστροπείας, της ασέλγειας και της εκπόρνευσης ανηλίκου! Το ανατριχιαστικό είναι ότι η κοπέλα εκδίδονταν στο χωριό της αλλά και στην γύρω περιοχή από τα δώδεκά της χρόνια (!) και μάλιστα στην πορνεία για μεγάλο διάστημα φέρεται να την εξωθούσε ένας θείος της ο οποίος για το λόγο αυτό βρίσκεται ήδη


LIVE: `Αγανακτισμένοι` στο Σύνταγμα (live streaming)



Δείτε σε απευθείας σύνδεση τι συμβαίνει τώρα και πώς εξελίσσεται η συγκέντρωση του κινήματος των ''Αγανακτισμένων'' στην πλατεία Συντάγματος:


Τουρκικό Σχέδιο Επίθεσης_Κατά_Ελλάδος (VIDEO)


Μια αποκάλυψη πριν από δυο χρόνια, πιο επίκαιρη από ποτέ....


Ας μην κλείνουμε τα μάτια μας, μπροστά στην πραγματικότητα.... γιατί τα γεγονότα τρέχουν...


«Το Ισραήλ δεν έχει ιστορία»



«Το Ισραήλ δεν έχει ιστορία»


Δεν λαμβάνουμε σοβαρά τις απειλές για επίθεση αλλά είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε εαυτούς, διαμηνύει ο Μαχμούτ Αχμαντινετζάντ 
 
Δεν λαμβάνουμε σοβαρά τις απειλές για επίθεση αλλά είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε εαυτούς, διαμηνύει ο Μαχμούτ Αχμαντινετζάντ
Το Ισραήλ δεν «έχει ιστορικές ρίζες» στη Μέση Ανατολή, αναφέρει ο Ιρανός πρόεδρος, Μαχμούτ Αχμαντινετζάντ, σε μια νέα επίθεση του κατά του Τελ Αβίβ. 
«Υπάρχει για 60- 70 χρόνια ενώ το Ιράν υπάρχει εδώ και χιλιάδες χρόνια» πρόσθεσε.
Αναφορικά με τα όσα λέγονται σχετικά με στρατιωτική παρέμβαση στο Ιράν για το πυρηνικό του πρόγραμμα, ο Μ. Αχμαντινετζάντ σνέφερε ότι:«Το Ιράν δεν λαμβάνει σοβαρά τις απειλές του Ισραήλ για ενδεχόμενη επίθεση εναντίον της Τεχεράνης, αλλά είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας».
Οι δηλώσεις αυτές έρχονται έπειτα από ..
την έκκληση του ισραηλινού πρωθυπουργού, Μπενιαμίν Νετανιάχου, να τεθούν «κόκκινες γραμμές» όσον αφορά το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, χαρακτηρίζοντας τις ως «βάσιμες» και προειδοποίησε ότι «το Ισραήλ δεν θα σιωπήσει».


Το λιντσάρισμα των δολοφόνων του Μανώλη Καντάρη (φωτορεπορτάζ)




Άγριο λιντσάρισμα στους δολοφόνους του Μ. Καντάρη - Ισόβια στους δράστες - Φωτογραφία 5
.......


Πως να εξακριβώσεις σε ένα βενζινάδικο αν η αντλία είναι πειραγμένη



Το λογισμικό στις αντλίες φαίνεται πως πειράζουν επιτήδειοι στα βενζινάδικα με σκοπό να «κερδίσουν» μέχρι και 12 λεπτό στο λίτρο στην αμόλυβδη βενζίνη από... τους οδηγούς. Μάλιστα οι πειραγμένες αντλίες μπορούν να αποδώσουν σε κάποιον κέρδος μέχρι και 18.000 ευρώ το μήνα.

Σύμφωνα με το Εθνος τις πρακτικές αυτές καταγγέλλουν στελέχη του Συνδέσμου Εταιρειών Εμπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδος, αλλά και βενζινοπώλες υποστηρίζοντας πως η μεγάλη πτώση της ζήτησης, αλλά και η απουσία ελέγχου... βοηθούν τους επιτήδειους, με αποτέλεσμα να χρεώνουν τους οδηγούς από 3,5% έως και 7% επιπλέον από την πραγματική τιμή, οι οποίοι χάνουν -χωρίς να το καταλάβουν- 12 λεπτά το λίτρο.Πως μπορείς να εμπιστευτείς το πρατήριο της γειτονιάς σου.

Ληστεία τέχνας κατεργάζεται για αυτό και θα σας προτείνουμε μια μέθοδο που συνιστά μεν μια μικρή ταλαιπωρία αλλά είναι ικανή να χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης ή να κατεδαφίσει τη σχέση σας με το βενζινάδικο που σας ενδιαφέρει. Βρίσκετε λοιπόν ένα μπιτόνι με αρίθμηση στο πλάι ή να γνωρίζετε έστω με ακρίβεια την χωρητικότητα του (π.χ 10 lt - 20 lt). 


Ηλικιωμένοι έπεσαν στο κενό



Ηλικιωμένοι έπεσαν στο κενό

Στο κέντρο υγείας κάτω Αχαΐας μεταφέρθηκαν δύο άτομα τα οποία τραυματίστηκαν όταν ....
υποχώρησε καπάκι αποχέτευσης στην περιοχή των Νιφορείκων και βρέθηκαν στο κενό. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της 6ης ΕΜΑΚ καθώς υπήρχε ενημέρωση μόνο για μία γυναίκα. Τελικά το περιστατικό αφορούσε και τον σύζυγό της. Συγκεκριμένα ο άνδρας κλάδευε δέντρα, όταν ξαφνικά υποχώρησε το καπάκι του βόθρου και έπεσε στο κενό. Έσπευσε άμεσα η γυναίκα του να τον βοηθήσει αλλά τελικά έπεσε και αυτή μέσα.


Αποκλειστικό! Το ντοκουμέντο υποτέλεια και παράδοσης της χώρας μας στην Τουρκία!


του Μάκη Βραχιολίδη
Η Τουρκία, η γείτονα χώρα που κάθε χρόνο στέλνει κατά χιλιάδες τους λαθρομετανάστες στην Πατρίδα μας, αναγορεύτηκε σε σερίφη των συνόρων μας!!!
Με μία απίστευτη συμφωνία (28 Μαΐου 2012), την οποία υπογράφουν...
όλα τα κράτη της ΕΕ άρα και η Ελλάδα, η Τουρκία θα ελέγχει τα σύνορά μας και μάλιστα θα συλλέγει πληροφορίες! Με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό! Πιο συγκεκριμένα,..

η συνεργασία ΕΕ-Τουρκίας «στοχεύει στη διευκόλυνση της εφαρμογής μιας ολοκληρωμένης έννοιας διαχείρισης στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ με τη χρησιμοποίησή τους ως πλατφόρμες για κοινές επιχειρήσεις για συλλογή πληροφοριών»!!
Οι Τούρκοι δηλαδή, θα ...διαχειρίζονται τα σύνορα της χώρας μας (από'κει που εισβάλλουν οι λαθρομετανάστες και οι άλλοι εχθροί), και θα χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες για να συλλέγουν πληροφορίες!!! Οι Τούρκοι, με άλλα λόγια, σύμφωνα με το σκεπτικό της συνεργασίας ΕΕ-Τουρκίας, θα προστατεύουν τα σύνορα της Ελλάδος!!! Χωροφύλακας, σερίφης! Ποιος; Η Τουρκία, ναι η χώρα που τσουβαλιάζει σε πλοιάρια τους λαθρομετανάστες και τους προωθεί με δουλέμπορους στην χώρα μας!
 
Τέτοια η ξεφτίλα μας και την υπογράφουμε ως χώρα!
 


Περίεργες δονήσεις στον κόλπο του Νομού Χανίων



Πέντε δονήσεις οι οποίες δεν είναι σεισμικές καταγράφηκαν μεταξύ των ωρών 20:30 έως 21:15 από τον σεισμογράφο του εργαστηρίου Γεωφυσικών και Φυσικών καταστροφών του ΤΕΙ Κρήτης ενώ οι αρχές δέχτηκαν βροχή τηλεφωνημάτων  από πολίτες που δηλώναν ότι ακούν περίεργους ήχους σαν έκρηξη, από απροσδιόριστη πηγή.

Πιο συγκεκριμένα, Πυροσβεστική και Αστυνομία στις 9 περίπου το βράδυ άρχισαν να δέχονται τις πρώτες κλήσεις από πολίτες στο Ακρωτήρι, στα Δραπανιά, και άλλες περιοχές στα βόρεια του Νομού.

Τα τηλεφωνήματα αυτά με την ώρα έγιναν περισσότερα και προέρχονταν από διάφορες περιοχές του Νομού που κατήγγειλλαν ότι ακούν ήχο σαν έκρηξη και έπειτα νιώθουν ωστικό κύμα.

To Λιμεναρχείο και το Πεδίο Βολής Κρήτης αναφέρουν ότι δεν διεξάγεται κάποια άσκηση.

Σημειώνεται ότι οι αρχές έχουν ειδοποιήσει το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο για τις μαρτυρίες των πολιτών ωστόσο δεν έχει σημειωθεί κάποιος σεισμός.


Οι τροφές που τρώμε κάθε μέρα, μπορεί να περιέχουν συστατικά που δε θα έπρεπε



Οι τροφές που τρώμε κάθε μέρα, μπορεί να περιέχουν συστατικά που δε θα έπρεπε, καθώς ...μερικές εταιρείες αντικαθιστούν με παράνομο τρόπο ένα σημαντικό συστατικό μιας τροφής, με κάτι λιγότερο ακριβό.

Επτά τροφές που μπορεί να μας ξεγελάσουν

Δείτε ποιες τροφές βρίσκονται πρώτες στη λίστα εκείνων που μπορεί να μας ξεγελάσουν.
Ξέρετε αλήθεια τι περιέχει το ελαιόλαδο που χρησιμοποιείτε στο μαγείρεμα; Το χαρμάνι του αγαπημένου σας καφέ; Σας βάλαμε σε σκέψεις; Θα λέγατε ίσως... το χυμό από τις ελιές και κόκκους καφέ, προφανώς.

Μη βιάζεστε! Οι τροφές που τρώμε κάθε μέρα, μπορεί να περιέχουν συστατικά που δε θα έπρεπε, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στο Journal of Food Science. Προκειμένου να μειώσουν το κόστος, αδίστακτες εταιρείες αντικαθιστούν παράνομα ένα πρωτεύον συστατικό μιας τροφής, με κάτι λιγότερο ακριβό. Και τα κορυφαία επτά πιο συχνά νοθευμένα τρόφιμα, είναι εκείνα που καταναλώνουμε συχνότερα.
Κι αυτό συμβαίνει ασυναίσθητα, επειδή είναι πολύ δύσκολο -αν όχι αδύνατο- για τον καταναλωτή να καταλάβει τη διαφορά. 


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Καταδικασμένος για φοροδιαφυγή από Ομοσπονδιακό Δικαστήριο στις ΗΠΑ είναι ο Πρόεδρος της οργάνωσης «End National Dept», που θέλει να εξαγοράσει το Ελληνικό Χρέος (VIDEO)




 

Στοιχεία και Ντοκουμέντα – Καταγγελίες από Ελληνες Ομογενείς που χρίζουν άμεσης απάντησης από τον κ.Ε.Λαμπράκη

Γιώργος Αδαλής 

Ειδικά για την οργάνωση “End National Dept”, των Ομογενών που θέλουν να εξαγοράσουν το ελληνικό χρέος, έχουμε αναφερθεί με δύο άρθρα καθώς και με σχετικά βίντεο που προβάλαμε από τις συνεντεύξεις του προέδρου της κ.Εμμανουήλ Λαμπράκη!
Όπως ήδη έχουμε αναφέρει τόσο στα άρθρα μας όσο και στον δημόσιο σχολιασμό, απαντώντας σε αναγνώστες μας, ερευνούμε το ζήτημα σε κάθε του πτυχή και ακόμη, οι AegeanTimes, δεν έχουν πάρει θέση στο ζήτημα αυτό!
Ξεκαθαρίζουμε όμως, ότι λόγω της τεράστιας διάδοσης που έχει λάβει στο διαδίκτυο, ήδη ερευνούμε τόσο τον περίφημο γιγαντιαίο λογαριασμό των 600 δις που όπως υποστήριξε ο κ. Λαμπράκης, υπάρχει σε τράπεζα του Καναδά, όσο και τους όρους που θέτουν οι Ομογενείς, για την αποδέσμευση αυτού του ποσού, αν κι εφόσον είναι υπαρκτό!

Από την μέχρι στιγμής έρευνα μας, το όλο ζήτημα έχει απασχολήσει ακόμη και το μέγαρο Μαξίμου αλλά ακόμη δεν υπάρχει ούτε μία «επίσημη» τοποθέτηση από την Ελληνική Πολιτεία!


26 Σεπτεμβρίου 2000 το επιβατηγό πλοίο "Εξπρές Σάμινα" βυθίζεται στ ανοιχτά της Πάρου (VIDEO)


26 Σεπτεμβρίου 2000 το επιβατηγό πλοίο "Εξπρές Σάμινα" βυθίζεται στ ανοιχτά της Πάρου, με συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους 80 άτομα.


1687 ο Παρθενώνας υφίσταται μερική καταστροφή


26 Σεπτεμβρίου 1687 Ο ( Παρθενώνας  http://halandrinews.blogspot.gr/2012/09/blog-post_26.html )υφίσταται μερική καταστροφή έπειτα από έκρηξη που προκλήθηκε από οβίδα των Ενετών του Μοροζίνη, οι οποίοι πολιορκούσαν τους Τούρκους των Αθηνών


ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ


Στα 1685 η Βενετία ήταν μεγάλο κράτος. Ήταν θαλασσοκράτειρα όπως περίπου σήμερα ή Αγγλία. Η Ελλάδα ήταν τότε επαρχία τουρκική, και η Βενετία ήθελε να την κατάκτηση. Στέλνει λοιπόν η Βενετία στην Πελοπόννησο τον αρχιστράτηγο Μοροζίνη με στρατό 10.000 άνδρες να την κυριέψει. Από το στρατό αυτό 4.000 άνδρες ήταν μισθοφόροι, Γερμανοί και άλλοι ευρωπαίοι με αρχηγό τον κόμη Καινιξμάρκ από τη Σουηδία παν φημιζόταν ως άριστος. στρατιωτικός. Η Πελοπόννησος κυριεύεται εύκολα από τον Μοροζίνη, γιατί τον βοήθησαν και οι Έλληνες κάτοικοί της. Ό Μοροζίνης σταθμεύει με το στρατό του στην Κόρινθο και σκέφτεται, αν πρέπει να προχώρηση στην Αττική. Στα 1686 οι Αθηναίοι στέλνουν στην Κόρινθο κρυφά επιτροπή και προσκαλούν το Μοροζίνη να πάει να καταλάβει την Αθήνα. Τον βεβαιώνουν ότι θα τον συνδράμουν με τρόφιμα και με πολεμιστές.
Ό στόλος της Βενετίας μεταφέρει το στρατό του Μοροζίνη κάνοντας το γύρο της Πελοποννήσου και αγκυροβολεί στο Καλαμάκι του Ισθμού.Οι Τούρκοι αγγαρεύουν τους Έλληνες της Αθήνας και επισκευάζουν βιαστικά τα τείχη της Ακρόπολης. Γκρεμίζουν το ναό της Απτέρου Νίκης και με τις πέτρες του χτίζουν πυροβολείο στο ίδιο μέρος.


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha